jogurtin teko

mites tehdään jogurttia, jos ei oo siihen käyttää "siemenks" vai miten sen sanos, jogurttia. Käykö joku apteekin maitohappobakteeri ,asidofilus tai sellanen? onko ne laktoosittomia, kun just siks pitäs olla kun meen venäjälle, ja siellä ei ole hyla jogurtteja. Kone olis jolla tehdään. Vastatkaa, pazalusta.
Ilmoita


Itsetehty viili vuossatainen perinne
: Pohja ja siihen maito suoraan lehmästä. nyk nk raakamaito
Nyt on tuokin näemmä unohtunut .
Jogurtti laskeutui polo-pohjolaan siina 1968 kieppeillä. Ennen sitä sai jo Stockholmissa maistella...
Tarveaineet : 1 prk 2dl jokurttiai,, Litra luomu tai täysmaitoa, lutusmaitoa
Valmistusohjeet
Viili:
Jaa viili kuppeihin. Kaada päälle maito, sekoita vähän. Peitä kulhot ja jätä huoneenlämpöön 1 - 1 1/2 vrk:n ajaksi. Jäähdytä valmis viili ennen tarjoilua jääkaapissa. Älä tee viiliä helteellä tai ukonilmalla!
Jogurtti:
Kuumenna maito kiehuvaksi. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Vatkaa jogurtti maidon joukkoon. Peitä kattila ja jätä huoneenlämpöön n. 8 tunniksi. Siirrä jogurtti säilytysastiaan ja laita jääkaappiin. Jogurtti säilyy jääkaapissa viikon verran.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

jogurtin teko

mites tehdään jogurttia, jos ei oo siihen käyttää "siemenks" vai miten sen sanos, jogurttia. Käykö joku apteekin maitohappobakteeri ,asidofilus tai sellanen? onko ne laktoosittomia, kun just siks pitäs olla kun meen venäjälle, ja siellä ei ole hyla jogurtteja. Kone olis jolla tehdään. Vastatkaa, pazalusta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta