Suunnistuksen aikana pikapanot

tyttö21312

Olen 21 vuotias nainen ja sain todella jotain siistiä aikaan. Oltiin treenimieleisellä solo suunnistus reissulla samasta suunnistusseurasta ja ajattelin itsenäisesti juosta nopeasti toiseksi viimeiselle rastille ensimmäisenä koska luulin löytäneeni porsaanreiän. Saavuin rastille juosten ja huomasin että yksi mies oli löytänyt saman porsaanreiän ja oli siellä ja alkoi katsomaan minua päin hymyillen. Jäin kiinni hänen hymyyn ja kompaistuin viimeiseen puunjuureen juuri hänen vierellään ja nolosti. Todella nolosti otin häntä vahingossa hänen housun pielestä kiinni ja jäin oudosti puoliksi polvelleni lipevästi mutta kunnolla revin häntä housujen pielestä.

Kiipesin polvilleni mutta jäin siihen asentoon että olen hänen etumuksen kohdalla ja katsoin ylös. En tuntenut häntä vielä näin hyvin joten en luonut mitään hauskaa ilmettä tai automaattisesti tehnyt tilanteesta huumoristista. Vaan jotenkin oudosti vaan vilkaistiin ja vähän aikaan tuijotimme toisiamme.

Nousin sitten ylös ja käänsin pääni siihen rastiin ja olin juuri sanomassa jotain mutta juuri ennenkuin kerkesin sanomaan ensimmäisen sanani kompastumiseni jälkeen hän ottikin minun pepustani kiinni.

En sanonut mitään, vähän tuli rintaan tunteita. Kai yhdistelmä ahdistusta mutta hyvällä tavalla. Hän puristeli minua noin viiden sekunnin ajan ja en sanonut mitään. Päässäni vaan ajattelin paljon mutta en sanonut mitään.

Sitten hän vain tulikin taakseni todella lähelle ja hieman alensi minun adduja. Sitten hän otti pienen tauon ja taisi alentaa omia housujansa. Melko varma siitä itse siinä vaiheessa vain otin edessä olevastani puusta kiinni.

Sitten hän otti minusta kiinni ja alensi addujani vielä alemmas. Tiputtaen nilkkaan asti ihan ja alensi myös pikkuhousujani , tunsin hänen kalunsa törmäävän peppuni yläosaan pikaisesti ja sitten tunsin pikkuhousuni tippuvan nilkkoihin myös.

Hän laittoi itsensä minun sisälle ilman vaihtamatta sanaakaan. Minä puuta vasten, hän takanani en pystynyt lopettamaan sydämeni tykytystä. Tunsin kaiken ja rakastin tilannetta. Yritin pidätellä ähistämistäni ja kirkumistani koska en vieläkään tiennyt että en tiedä. Perjaatteessa kuulostaa tyhmältä mutta en niinkuin tiennyt tietääkö hän harrastavansa seksiä minun kanssani. Siis tietysti tyhmä juttu mutta se oli mitä päässäni oli kun emme olleet vielä vaihtaneet suullisesti asiasta mitään.

Hän veteli minua todella ihanasta takaapäin noin minuutin ajan ja sitten veti itsensä todella syvälle ja tunsin hänen purkautuvan sisälleni. Todella kovaa.

Vetelin housut ylös ja otin rastit talteen ja emme ole vieläkään edes katsonneet toisiamme. Vähän pelottavaa myös että en ole edes pillerillä ja hän siis purkautui täysin sisälleni ilman ehkäisyä.

Ensviikolla nähdään kun uudet reenit ja haluan ehdottomasti suhteen muodostuvan tästä. Vähän silti pelottaa avata keskustelu. Tää on aika arkaa ja hienovaraista meininkiä, mutta vaikka suhdetta ei tulisi silti elämäni parhain seksuaalinen kokemus.

2

51

  Vastaukset

  • Kuulostaa hyvältä. Jatka samaan malliin.

   • No siinä on rastin otto sujunut mallikaasti :)


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   296
   4843
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   173
   2917
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2672
  4. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1445
  5. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1399