Suunnistuksen aikana pikapanot

tyttö21312

Olen 21 vuotias nainen ja sain todella jotain siistiä aikaan. Oltiin treenimieleisellä solo suunnistus reissulla samasta suunnistusseurasta ja ajattelin itsenäisesti juosta nopeasti toiseksi viimeiselle rastille ensimmäisenä koska luulin löytäneeni porsaanreiän. Saavuin rastille juosten ja huomasin että yksi mies oli löytänyt saman porsaanreiän ja oli siellä ja alkoi katsomaan minua päin hymyillen. Jäin kiinni hänen hymyyn ja kompaistuin viimeiseen puunjuureen juuri hänen vierellään ja nolosti. Todella nolosti otin häntä vahingossa hänen housun pielestä kiinni ja jäin oudosti puoliksi polvelleni lipevästi mutta kunnolla revin häntä housujen pielestä.

Kiipesin polvilleni mutta jäin siihen asentoon että olen hänen etumuksen kohdalla ja katsoin ylös. En tuntenut häntä vielä näin hyvin joten en luonut mitään hauskaa ilmettä tai automaattisesti tehnyt tilanteesta huumoristista. Vaan jotenkin oudosti vaan vilkaistiin ja vähän aikaan tuijotimme toisiamme.

Nousin sitten ylös ja käänsin pääni siihen rastiin ja olin juuri sanomassa jotain mutta juuri ennenkuin kerkesin sanomaan ensimmäisen sanani kompastumiseni jälkeen hän ottikin minun pepustani kiinni.

En sanonut mitään, vähän tuli rintaan tunteita. Kai yhdistelmä ahdistusta mutta hyvällä tavalla. Hän puristeli minua noin viiden sekunnin ajan ja en sanonut mitään. Päässäni vaan ajattelin paljon mutta en sanonut mitään.

Sitten hän vain tulikin taakseni todella lähelle ja hieman alensi minun adduja. Sitten hän otti pienen tauon ja taisi alentaa omia housujansa. Melko varma siitä itse siinä vaiheessa vain otin edessä olevastani puusta kiinni.

Sitten hän otti minusta kiinni ja alensi addujani vielä alemmas. Tiputtaen nilkkaan asti ihan ja alensi myös pikkuhousujani , tunsin hänen kalunsa törmäävän peppuni yläosaan pikaisesti ja sitten tunsin pikkuhousuni tippuvan nilkkoihin myös.

Hän laittoi itsensä minun sisälle ilman vaihtamatta sanaakaan. Minä puuta vasten, hän takanani en pystynyt lopettamaan sydämeni tykytystä. Tunsin kaiken ja rakastin tilannetta. Yritin pidätellä ähistämistäni ja kirkumistani koska en vieläkään tiennyt että en tiedä. Perjaatteessa kuulostaa tyhmältä mutta en niinkuin tiennyt tietääkö hän harrastavansa seksiä minun kanssani. Siis tietysti tyhmä juttu mutta se oli mitä päässäni oli kun emme olleet vielä vaihtaneet suullisesti asiasta mitään.

Hän veteli minua todella ihanasta takaapäin noin minuutin ajan ja sitten veti itsensä todella syvälle ja tunsin hänen purkautuvan sisälleni. Todella kovaa.

Vetelin housut ylös ja otin rastit talteen ja emme ole vieläkään edes katsonneet toisiamme. Vähän pelottavaa myös että en ole edes pillerillä ja hän siis purkautui täysin sisälleni ilman ehkäisyä.

Ensviikolla nähdään kun uudet reenit ja haluan ehdottomasti suhteen muodostuvan tästä. Vähän silti pelottaa avata keskustelu. Tää on aika arkaa ja hienovaraista meininkiä, mutta vaikka suhdetta ei tulisi silti elämäni parhain seksuaalinen kokemus.

2

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulostaa hyvältä. Jatka samaan malliin.

      • Anonyymi

        No siinä on rastin otto sujunut mallikaasti :)


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe