Vegaani ja moottoripyöräily

Moi. Ajan moottoripyörää ja omistan nahkavaatteet.
Olen aloittanut vegaaniruokailun sen jälkeen kun varusteet ostin. Saanko käyttää ne loppuun?
Ilmoita


Osta kumiset vaateet, joissa on iso dildo jököttämässä, hehee.
1 VASTAUS:
Ihan kiva pervovegaaninen idis! Toi dildo olis parempi olla takapuolen suunnalla ja ei sitten muuta kuin ajelemaan kuoppaista tietä pitkin, tirsk.
+Lisää kommentti
"Moi. Ajan moottoripyörää ja omistan nahkavaatteet."

Paha juttu! Et saa käyttää nahkavaatteitasi enää.

Tosiasiahan on että tehtyä ei saa tekemättömäksi, yksi tai useampi eläin on joutunut luopumaan hengestään ja nahastaan jotta voisit ajaa prätkällä nahkavaatteissa.

Nahan tarkoitus lienee suojaus ja lämmön eristys niin että voit ehkä hieman korjata vahinkoa palauttamalla nahan sinne minne se kuuluu, eli luontoon.

Tehtävänäsi on siis etsiä joku villieläin, joka kärsii kylmistä talvista ja jolle sinun nahkavaatteesi osapuilleen sopivat, ja sen jälkeen pyydystää tuo eläin (kipua ja stressiä tuottamatta) sekä pukea se sinulta jääneisiin nahkatamineisiin.

Onnea yritykselle, luonto kiittää !

PS: Varovasti susien kanssa.
Ilmoita
(Voisiko joku vegaani ystävällisesti vastata minun kysymykseeni)

Haluaisin kysyä teiltä vegaanit että mitä te syötte jos koko Euroopaan tulisi erittäin huono Vilja ja kasvis satovuosia??

Järsisittekö puun kuorta ja mäysättäisitte sammalmata niin erittäin köyhät perheet nälkävuosina vai juoksetteko pullean jäniksen kiinni joka on mussuttanut koko kesän ruohoa suon reunalla vai mitä söisitte?? Kertokaa olkaa hyvä.

Miksette valita muslimeille halal lihasta että ei saa syödä lihaa kaiken lisäksi tää halal teurastus miksi ette ole kaduilla vaatimassa että halal lihan syönti ja teurastus pitää kieltää??
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vegaani ja moottoripyöräily

Moi. Ajan moottoripyörää ja omistan nahkavaatteet.
Olen aloittanut vegaaniruokailun sen jälkeen kun varusteet ostin. Saanko käyttää ne loppuun?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta