Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kysyisin apinaihmisistä.

Tieteenharrastaja

Montakohan mutaatiokasauma-l







Siis montakohan mutaatio-kasauma-lajiutumis- toinen toistaan parempia selviytyjiä apinaihmislajeja tarvittiin evoluutioteorian mukaan ennen ihmisen tulemista ?

10

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Exevokki

      Vähän epäilen että vastauksia ei tule sillä evouskonto ei käsittele sille epämieluisia kysymyksiä vaan sulkee silmänsä ja korvansa niiltä ja painelle tukemaan sateenkaarettamista joka alkaa olla maailmalla jo ihan entinen trendi mutta Suomeen kaikki tulee hiukan viiveellä. Kuitenkin onhan se positiivista että Jarin keikka-kalenteri on tyhjä.
      Siis ......

    • DementoiduRauhassa

      Ei kovin montaa. Homo suku on kehittynyt Australopithecus suvusta ja Homo suvussa tunnetaan sapiensin lisäksi vähän toistakymmentä lajia, joista ainakin kolmasosa ei ole ollut suoranaisia esi-isiämme. Luultavasti suoranaisia esi-isiämme on ollut vain muutama. Heidelbergensis ja erectus tiedetään varmuudella.

      Kannattaa hyvä nikkivaras huomioida, että lajit elivät satoja tuhansia vuosia ja kehittyivät samalla. Esimerkiksi heidelbergensisin nuorimmat ja vanhimmat yksilöt kattavat 500 000 vuoden ajanjakson ja siinä ajassa ne kehittyivät huomattavasti. Nuorimmat H h:t elivät samaan aikaan kuin varhaisimmat H. sapiensit. Lajiutuminen sapiensiksi ja neandertaliksi koski vain osaa heidelbergensis populaatiosta.

      Eikö sinua Jyri kyllästytä kertoa samoja houreitasi yhä uudelleen. Et tiedä paleontologiasta tai antropologiasta yhtään mitään, etkä kykene näköjään tietoa enää omaksumaankaan.

    • palstapersu

      Jos mutaatiokasautumia olisi ollu edes yksikin, niin ei homo sapienssia olisi päässyt kehittymään. Olisivat olleet niin suuria ja mahtavia eli juuri niitä kasautumia syöden kaikki homo sapienssit. Eli vastaukseni kysymykseesi. Nada.

      • Ihmettelen, mikä taho työntää vajakeille täysin käsittämätöntä puppua mutaatiosta. Jokainen yksilö on "mutaatiokasautuma", jos yksilö on suvullisen lisääntymisen tulos. Tuhansien sukupolvien kehitys ei vaadi mitään geneettistä hyppäystä, hidas lajiutuminen riittää.


      • rajix
        Rmtob kirjoitti:

        Ihmettelen, mikä taho työntää vajakeille täysin käsittämätöntä puppua mutaatiosta. Jokainen yksilö on "mutaatiokasautuma", jos yksilö on suvullisen lisääntymisen tulos. Tuhansien sukupolvien kehitys ei vaadi mitään geneettistä hyppäystä, hidas lajiutuminen riittää.

        Lajiutuminen tarkoittaa että muutokset tapahtuu lajin sisällä. Ei siinä mitään evoluutiota tapahdu eikä uutta lajia synny.


      • peppinauraa
        rajix kirjoitti:

        Lajiutuminen tarkoittaa että muutokset tapahtuu lajin sisällä. Ei siinä mitään evoluutiota tapahdu eikä uutta lajia synny.

        Kerro mikä ero on pikku varpusella ja varpusella.


      • rajix kirjoitti:

        Lajiutuminen tarkoittaa että muutokset tapahtuu lajin sisällä. Ei siinä mitään evoluutiota tapahdu eikä uutta lajia synny.

        Lajiutuminen tarkoittaa populaatioiden eriytymistä evolutiivisesti erillisiksi eliölajeiksi. Vajakit näköjään poistattavat tuon lauseen kerta toisensa jälkeen tältä palstalta, mutta ei se totuutta mihinkään muuta.
        Evoluutio ei välitä ihmisistä, evoluutio on mekanismi joka tunnetaan kohtuullisen hyvin. Jumalasta ei ikinä ole saatu ensimmäistäkään todistetta.


    • Tietoa-suo-data

      Ihmiskunnan historia lyhykäisyydessään:

      - Ihmiskunta on elänyt ja kukoistanut jo miljoonia vuosia
      - Minkä jälkeen ihmiskunta syntyy n. 200 000 vuotta sitten.

      Tälle kaikelle löytyy arkeologiset todisteet. Ennen kuin Darwinin teorian mukaiset puuttuvat linkit löydettiin, tehtiin ihmisasutuksesta kertovia arkeologisia löydöksiä kivikerroksista, joiden ikä oli miljoonia vuosia. Ennen vuotta 1892 tämä ei ollut mikään ongelma, koska puuttuvaa linkkiä apinaihmisen ja modernin ihmisen välillä ei ollut vielä löydetty ja ikää ajoitettu. Kun puuttuva linkki (tai useita ehdokkaita sellaiseksi, esimerkiksi Jaavan ihminen, joka konstruoitiin vuonna 1892 toisistaan alle 20 m etäisyydellä olleista apinamaisesta kallosta ja ihmismäisestä reisiluusta) löydettiin, alkoi tulla vaikeaksi selittää, kuinka voi olla olemassa jäänteitä ihmisasutuksesta ennen kuin ihmislaji oli edes syntynyt. Eräs seuraus tästä kognitiivisesta dissonanssista oli, että tietoa alettiin suodattaa. Vanhoista aikanaan tieteellisesti arvovaltaisista löydöksistä, jotka näyttivät ihmiskunnan eläneen jo miljoonia vuosia sitten, alettiin vaieta. Uudet samanlaiset löydökset poisselitettiin tavalla tai toisella, tai ne hiljennettiin ja vaiettiin kuoliaiksi, koska ne kävivät hyväksyttyä teoriaa vastaan.

      Esimerkiksi Olduvain rotkosta Tansaniasta löydettiin vuonna 2016 pikkusormen luu kerrostumasta, jonka ikä on 1 800 000 vuotta vanha. Mutta tästä ei löydy mitään mainintaa nykyisellä teorialla suodatetun tiedon infolähteistä. Sormiluusta todettiin, että se sopii vain modernin ihmisen (Homo Sapiensin) anatomiaan, mutta sitä ei voida nimittää sitä Homo Sapiensin luuksi, koska sellainen löydös ei ole yhteensopiva hyväksytyn teorian kanssa.

      Sama pätee myös Amerikan asuttamiseen. Amerikan historia lyhykäisyydessään:

      - Ihmiskunta on elänyt ja kukoistanut Amerikan mantereella vähintään satoja tuhansia vuosia
      - Minkä jälkeen ihmiskunta asutti Amerikan mantereen ensimmäisen kerran 13 000 – 16 000 vuotta sitten.

      Esimerkiksi Meksikossa tehdyistä löydöksistä on oltu hyvin hiljaa. Erilaiset mittaustekniikat suppenevasti osoittavat nämä löydökset 250 000 vuotta vanhoiksi.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Hueyatlaco

      Vastaavia teorian ja hyväksyttyjen ajoitusten kanssa ristiriidassa olevia löydöksiä on tehty runsaasti. Näistä ei useimmiten löydy mitään mainintaa tieteenalan ortodoksisessa historiassa. Museoissa nämä harmilliset löydökset ovat useimmiten piilossa yleisöltä. Tällaisia tapauksia on kerätty useita satoja massiiviseen teokseen Forbidden Arceology (Michael Cremo).

      • Poro-syö-jäkälää

        Kyllä, ja Tero Hyvinkäältä on tienannut tuolla salaliitolla jo miljardeja euroja. Ja tienaa vielä lisää, kun hänestä tehdään elokuva.


      • Ura

        Mitäs salaliittoa tuohon tarvitaan. Pelkkä itsesuojeluvaisto riittää. Tämä näkyi mm. mljoonia vuosia vanhasta ihmisasutuksesta kertovien löydösten jyrkkänä notkahtamisena alaspäin 1800-luvun lopun jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe