SDP ja vihervassut

painonhallintaa

Pitihän se arvata että himoverottajat iskevät heti jos valtaan pääsevät. Tässä menossa meillä köyhillä loppuu lihan syöntiki. Demari toveri Rinne alkaisi verottamaan lihansyöntiä ja vassu Li säesti häntä. Köyhät kyykkyyn ja banaanit kouraan. Näin tekee toverit.
Popsi popsi porkkanaa...

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi-Suomalaiasille

      Uutiset 14.3.2019




      Poliisi löysi jätesäkin rannalta – piilotettu uhri oli vielä elossa!
      25-vuotias turkkilaisnainen on joutunut järkyttävän rikoksen uhriksi.

      Helmikuun alussa Istanbulissa asuva nainen ilmoitti haluavansa erota miesystävästään. Suhde oli kestänyt parin vuoden ajan. Mies oli kuitenkin varma, että saisi naisen mielen muuttumaan. Hän kutsui tämän romanttiselle illalliselle 6. helmikuuta.

      Kun miehelle alkoi valjeta, että suhde on todella tiensä päässä, hän sekosi täysin. Hän on itse myöhemmin kertonut alkoholilla olleen osuutta asiaan. Mies kävi entisen tyttöystävänsä kimppuun. Hän kidutti uhria ja teki tälle seksuaalista väkivaltaa kolmen tunnin ajan. Lisäksi mies viilsi naisen kurkun auki, jotta tämä ei pystyisi huutamaan apua. Tämän jälkeen mies tunki uhrin säkkiin ja heitti sen järven rannalle.

      Mies tunnusti teon isälleen ja kertoi aikovansa paeta. Isä ilmoitti asiasta välittömästi poliisille. Virkavalta onnistui kaikeksi onneksi löytämään säkin nopeasti ja kuin ihmeen kaupalla nainen oli yhä elossa.

      Lue lisää
      Uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hänet vaivutettiin koomaan kuuden päivän ajaksi. Hän oli sairaalahoidossa kuukauden ajan ja on sittemmin päässyt kotiin. Nainen on kuitenkin menettänyt puhekykynsä täysin kurkun viiltämisen vuoksi.

      Tapausta on käsitelty oikeudessa pikavauhtia ja mies on todettu syylliseksi murhanyritykseen. Tuomion pituus julistetaan myöhemmin.

      Asiasta uutisoi Mirror-lehti.
      Sitä saa mitä tilaa!

    • Just_joo

      No nyt nämä persut ovat menettäneet sen vähänkin järkensä mikä niillä vielä oli. Ja vaaleihin vielä muutama viikko.

      • pihvit.loppuu

        Niinpä . Miten tääkin liittyy lihan verotukseen ? Nää persut tuppaantuu joka juttuun yden asian jankuttamisella.
        Eikö teitä kiinnosta vasenlaitaisten ja vihreiden hyökkäys lihankasvatusta ja jalostusta kohtaan ? Meinaattako tekin jäniksen eväillä notkua ?


      • Kieroapeliä

        Mistäpä tiesit että on persujen artikkeli ? Sehän voi olla vaikka jonkun Matsun
        provokaatio !


    • muistanhänet

      Kaarlo Nurmikumpu ei ollut demari!

    • vegaaniJUSSI

      Isot miehet pelkää kasviksia, ei tarvi pelätä ne on hyviä. Mahat sulamaan ja lenkille, niin vähenee erikoissairaanhoidon kulut vanhuksilla. Sallalaisethan tämän oivaltivat jo.

    • tunariministeri

      Sipilän viimeinen temppu oli työaikalaki, joka halpuuttaa ja eriarvoistaa naisten työn. Olisi saanut lähteä nostelemaan aiemmin!

    • rohmu

      Sipilän hallituskaudella veroaste on muuten noussut eniten kaikkein pienimmillä palkkatasoilla olevien keskuudessa.

      • uotellanpa

        Höpö,höpö...juuri päinvastoin. Mut kohta ko toverit alkaa hoitaan Suomen asioita niin verot pomppaa. Paina pahkaasi.


      • kepuhaisee
        uotellanpa kirjoitti:

        Höpö,höpö...juuri päinvastoin. Mut kohta ko toverit alkaa hoitaan Suomen asioita niin verot pomppaa. Paina pahkaasi.

        Paina kuule sinä höpötykset pahkaasi ja ota selvää asioista.


    • suosisuomalaista

      veroja lisätään myös siksi, ettei kaikki maan varat menisi oikeiston mukana panamaan yms..

      • ettei.totuus.unohdu

        Vihervassareilla ne rahat menee pössyn lisäksi turhapaikanhakijoiden elättämiseen ym. haittamaahanmuuton kustannuksiin. Omilla kansalaisilla ei niin väliä.


    • verotuksesta

      https://yle.fi/uutiset/3-7669273
      Kylläpä niitä verojakin pitää olla 2014 terveysmenotkin oli Kemijärvellä yli 4700/ asukasta kohden vuodessa nyt jo reilusti yli 5000€/ vuosi. Kun laskeetaan koulutus ja muut korvaukset jokaisen pitäisi ymmärtää miksi niitä veroja on.
      Mikään puolue ei veroja kerää itselleen vaan juuri näihin palveluihin. Tietysti jos veropohjaa kevennetään näistä palveluista on leikattava ja silloin se pitää jokaisen hyväksyä.
      Niillä ihmisillä joilla on varallisuutta palveluita voitaisiin supistaakkin koska niitä saa rahalla, köyhempää se voisi kirpaista.

    • poroton

      MEnee sitä aikapaljon verovaroja tuohon porotalouteenkin, onhan se lappilainen perinne harrastus.

      Melkoiset panostukset valtiolta suhteessa porotalouden vuosittaiseen arvoon

      Porotalouden arvioidaan tuottavan vuosittain noin 20 miljoonan euron tuotot. Jos tuosta lasketaan yhteen petokorvaukset sekä eläinkohtainen tuki, niin päästään 15,7 miljoonaan euroon. Kuten kokemuksieni mukaan kuvioon kuuluu, niin noiden rakennetukien määrästä ei löydy mistään mitään tolkkua tilastoa - eiköhän silti aleta olla lähellä samaa 20 miljoonaa.

      Verotuloista ei oteta liikennevahinkoja vaan ne maksaa Liikennevahinkokeskus ja toisaalta sitten auton omistajalle oma vakuutuslaitos. Viime vuosina niitä on ollut noin 4 000 per vuosi, joten korvaukset kuolleista poroista ja ajoneuvovahingoista lienevät melkoiset. Nyt porokellojärjestelmä näyttäisi onneksi kääntävän määrän laskuun.

      Porotalous on tärkeä osa lappilaisuutta ja suomalaisuutta. Kuitenkin tässä kuviossa leijuu vahva väärinkäytösten tuoksu ja korvaukset vaikuttavat kohtuuttoman suurilta. Näitä petovahinkoja tarkastetaan viranomaisen toimesta vain 7% ja niissä on havaittu melkoisesti erilaisia epäselvyyksiä. Seuraamuksia niistä ei taida juurikaan tulla, joten riski tekijälle on aika pieni.

      Olisi hyvä arvioida onko tämä tukimäärä ja petokorvaukset oikean suuruiset eivätkä ne kannusta epätoivottuun toimintaan. Milestäni nykyjärjestelmä ei kestä kriittistä ja analyyttistä tarkastelua.

      • kempankateellisin

        Hanki poroja älä kajehi.


      • petoja
        kempankateellisin kirjoitti:

        Hanki poroja älä kajehi.

        Epä kateutta kun valtion varoja pitäisi säästääkkin. Eihän kukaan väitä poromiestä konnaksi vaan tuossa lehtikirjoituksessa hieman epäillään.
        Ennen epäilivät poromiehet toisiaankin pelkäsivät vasan merkkaamista omalle merkille.

        Jos petojen syömiä poroja ei kukaan tarkista malttaako poromies olla kusettamatta valtiota kovin on korkeita nuo vuosittaiset petokorvaukset reilut 10 miljoonaa.


      • tarkistappa.tietosi
        petoja kirjoitti:

        Epä kateutta kun valtion varoja pitäisi säästääkkin. Eihän kukaan väitä poromiestä konnaksi vaan tuossa lehtikirjoituksessa hieman epäillään.
        Ennen epäilivät poromiehet toisiaankin pelkäsivät vasan merkkaamista omalle merkille.

        Jos petojen syömiä poroja ei kukaan tarkista malttaako poromies olla kusettamatta valtiota kovin on korkeita nuo vuosittaiset petokorvaukset reilut 10 miljoonaa.

        Tarkistetaan, korvaustahan ei makseta ellei ole raatoa tallessa niin paljon, että erottaa kenen merkissä.


      • petokorvaukset
        tarkistappa.tietosi kirjoitti:

        Tarkistetaan, korvaustahan ei makseta ellei ole raatoa tallessa niin paljon, että erottaa kenen merkissä.

        Lueppas ylläoleva lehtikirjoitus.

        "Näitä petovahinkoja tarkastetaan viranomaisen toimesta vain 7% ja niissä on havaittu melkoisesti erilaisia epäselvyyksiä. Seuraamuksia niistä ei taida juurikaan tulla, joten riski tekijälle on aika pieni."


    • ennaltajopäätetty

      Älkää peljätkö että verotusta demarit nostaa,Rinne ei jaksa vaalipäivään asti.
      On jo nyt ressukka niin sairaan ja alakuloisen väsynyt,että on kuin yli 75v vanhus vaikka vasta riman yli 50v.
      Luoja puuttuu ja säätelee korkeammalta asiamme kulut.Tässä uskonto ja politiikka auttavat toisiaan!

    • Outoauutisointia

      Yksittäistapausten ristiriita: miksi islamilainen psykopatia ei ylitä valhemedian uutisrimaa?
      Äärivasemmistolainen psykopaatti murhaa 49 muslimia, valhemedian edustajat sekoavat. Muslimit murhaavat tuhansia kristittyjä ja juutalaisia, valhemediat vaikenevat!

      • Aselakiakiristettävä

        Merkillepantavaa: lehtien mukaan on tapahtunut terrori-isku, joka ei ole yksittäistapaus eikä liity mielenterveyteen tai syrjäytymiseen?


    • Kissapuussa

      Mieluummin verojen korotukset kuin leikkaukset siitäkin huolimatta että veroprosenttini on 36.

      • verokevättä

        Ole huoleti. Jos demarit pääsee valtaan niin ne korotukset toteutuu pian. Ne lupasivat jo lihan verotusta nostaa. Jos lihaa syöt niin ole onnellinen kun saat maksaa korkeaa veroa. Verorosenttisi mukaan tulosi ovat kohtalaisen hyvät joten pystyt kallista lihaa syömään. Me köyhät jouvumma vaihtamaan makarooneihin ja banaaneihin.


      • luotto.toverit

        Nyt toveri Rinne SDP hätäpäissään lievensi lihanverotus asiaa niin että suomalaista lihaa ei veroteta vaan ulkoa tuodun.. No kuis markkinatalous toimiikaan. ?
        Kotimaisen lihan kysyntä kasvaa ja ulkolaisen kysyntä vähenee. Kysynnän ja tarjonnan lain mukaan kotimaisen lihan hinta popahtaa ylös kun syntyy niukkuutta. ...Ja jälleen tässäkin tapauksessa köyhiltä viedään lihat pöydistä.
        Toverit auttaa aina ====???


    • Tohmon.toveri

      Minulla on semmomen tunne että toveriTorvinen putoaa eduskunnasta
      niinku jämpsän äijä taivaasta.

    • Maunotoinen

      Jos Kemijärvellä vielä perusturvallisuutta halutaan säilyttää,niin paras äänestää kepua ja sen sotea,jottei tartte lähteä rolloon/ouluun valinnanvapausyksityislääkäripalveluiden helemoihin ja kepussa pitää vielä tehdä sisäinen vallankumous siten,että syrjäseutujen edut huomioidaan,pitäköön vaan vaapavuori hesan ongelmansa!

    • Ei-etukorttia

      Eikö halal-lihan tuotanto huolestuta muslimien maahanmuuttoa kannattavia vihreitä?🤔

      S-marketit myyvät sitä Suomessa,oikein mainostavat vielä ja me maksamme!

      Mitä sanoo eläinsuojelulaki?

      • myönteinenmaahanmuutolle

        Keskusta on maahanmuutolle hyvin myönteinen, kun katsotaan asiaa valtakunnallisesti. Sipilän hallituskaudella niitä saatiin jopa Kemijärvellekkin. Siitähän ei haluta julkisesti puhua ajetaan mieluimmin kaksilla rattailla vastustetaan tupailloissa mutta valtakunnan politiikassa tehdään toisin. Keskusta haluaa haalia halpatyövoimaa.


      • Manunpaketti

        Kepun pitää sijoittaa maahanmuuttajat Kemijärvelle siten,että he kotoutuu ja alkavat tuotantourittäjiksi esim.paljon on peltoja kesannolla,ni sinne vaan perunaa ym.kasviksia viljelemään ettei tartte ulkomailta tuoda!Se ois myös ILMASTOTEKO!


      • vai.onko

        Nää maahanmuuttajat mennevät töihin siihen uuteen sellutehtaasee ?. Eihän paikkakunnalla oo enää seluunkeittäjiä.


      • muistellaan
        vai.onko kirjoitti:

        Nää maahanmuuttajat mennevät töihin siihen uuteen sellutehtaasee ?. Eihän paikkakunnalla oo enää seluunkeittäjiä.

        Sipilä omalla mainollaan sai irakilaiset suuntaamaan Suomea kohti tämä selviää Päivi Nergin kirjasta. Sipilä on ollut kemijärviläisten jumala siksipä olisi asiallista sijoittaa muutama sata irakilaista Kemijärvelle olisihan se hyvä muistutus Sipilän hallituskaudesta.


    • rauhahänelle

      Rinteellä kaiken lisäksi muistihäiriö. Kaikki näkivät sen TV:stä. Edelleen kykenemätön
      Rinteen tuuraaja Marin ehdollistaa metsänhakkuut. Kuka Lappilaisista kehtaa äänestää
      vasemmistolaisia? Nykyiset edustajat Mustajärvi ja Ojala-Niemelä eivät ole saaneet
      mitään aikaiseksi Lapin ihmisten tueksi. Siitä vaan äänestämään piruuttaan ja omaan
      nilkkaan.

      • sipilän_kutsuvieaat

        Viime hallituskausi mentiin Keskustapuolueen johdolla joten he vastasivat päätöksistäkin.
        Mustajärvi kuten Ojala_Niemelä olivat oppositiossa eikä sieltä Lappia nosteta.

        Keskustalla oli hallituspuolueena vahva edustus lapista mitä he saivat aikaan vaikka olivat vallan huipulla ???
        Vielä kerran Keskustapuolueen hallituskaudella Suomeen tuli historiallinen maahanmuuttovyöry josta Kemijärvikin sai osansa.

        Sipilää on pidetty yhtenä maahanmuuton vauhdittajan kun hän mainosti televisiossa antavansa oman kotinsa maahanmuuttajien käyttöön, tämä viesti levisi Iragissa siksi he suuntasivat joukolla Suomeen eivätkä jääneet esim, ruotsiin.


      • aikansa.kutaki

        No ny on ajat muuttuneet v.2015...Nyt matujen Suomeen tuloa haluavat enää vasemmistoliitto ja vihreet. Nää maailman parantajat.


    • Ottaapattiin

      Mamujätkiin menee miljoona euroa per nuppi, mutta omille mummoille ei riitä rahaa. Saatanan tunarit.👊

      • patinjyystö

        Nyrkkikyllikillähän siitä näytät selviähän.


      • Pysytäämpäasiassa

        Erään Turkulaisen tutkijan väistökirjan aihe Somalit/maahanmuutto. Ensinmäiset Somalit tulleet Suomeen yli 30 vuotta sitten, mutta 80% näistä ei ole koskaan olleet työ elämässä, että sillein..


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe