Menneisyyden kirous ahdistaa kansoja !!!

antialarmisti

Miettikääpä vähän, kuinka paljon 1800 luvun oivalluksista on vielä tänäänkin voimassa. Ei niitä kyllä monta ole ja niitäkin on edelleen kehitetty paljon. Mieleen tulee röntgen ja radioaktiivisuus ja tietysti kasvihuoneteoria, jota epäilin jo 1960 luvulla perusteiden osalta.

Minä olen siihen tutustunut jo silloin. Kun ensimmäisenä hyppää kelkkaan mukaan, niin ensimmäisenä myös huomaa, jos suunta on päin puuta. Siiloin kun muut ei ole vielä edes kiinnostuneet, voi vapaasti muodostaa oman kantansa, ja seurata mitkä on todisteet. Todistaako ne oman kannan puolesta vai sitä vastaan.

Tässä tapauksessa varhainen herääminen oli eduksi. Kun muut alkoivat muopdostaa kantojaan minulla oli jo vahvat suuntaviivat. En ollut kolmannen tai neljännen käden tietojen varassa. Pystyin seulomaan todennäköisyyksiä. Niin kauan kuin ei ole varmaa faktaa on vain todennäköisyyksiä ja epätodennäköisyyksiä.

Kun ei ole tarvetta uskoa mihinkään tiettyyn vaihtoehtoon. voi todisteita tarkastella kaikessa rauhassa. On vastaanottavainen uudelle tiedolle. Sellaisena tilanne säilyi 2000-luvulle asti. Vasta 2000-luvulla alkoi nykyinen oppisuunta saada ylivallan. Minun osalta se oli kuitenkin jo myöhäistä.

Minulle oli kertynyt riittävästi todisteita sitä vastaan. Niitä todisteita oli tullut ammatillisen opetuksen ja kokemuksen kautta. Alkuperäinen epäilykseni oli osoittautunut aiheelliseksi. En ollut enään harhaan johdettavissa.

Valitettavasti lapset ja nuoret on harhaan johdettavissa, kun heillä ei ole riittävästi tietoa. Aivan sama tilanne on useimmilla aikuisillakin. Se tarvittava tieto on ollut tiettyjen ammattipiirien hallussa liian pitkään. Ei sitä ole salattu kansoilta. Ei siinä ole mitään salattavaa. Sitä ei vaan ole nähty tarpeelliseksi tiedottaa muuta kuin alan koulutuksessa.

Nyt sen ammattitiedon tiedottaminen taitaa olla jo myöhäistä. Kun yksi oppisuunta on saanut ylivallan, ja siitä on tullut yleinen mielipide, suuntaa on vaikea kääntää. Metsään mennään niin että rytisee, eikä ketään saa vastuuseen seurauksista.

Intettiin täällä kuinka paljon tahansa, niin tietoni kaasuista on nimenomaan ammatillista tietoa eikä henkilökohtainen mielipide. On aivan käsittämätöntä jääräpäisyyttä, että ammatillinen tieto, joka on välttämätön monissa ammateiissa, kiistetään.

Eihän harhaanjohdettuja nuoria voi päästää sellaisiin ammatteihin. Se olisi hengenvaarallista. Kuitenkin juuri niissä ammateissa olisi nykyään parhaat työllistymismahdollisuudet. Se perusduunarin halveksiminen on tullut täällä selvästi ilmi.

Mitähän ne halveksijat luulee olevansa. Sen perusduunarin on kouluttaneet korkesti koulutetut ja sitä johtaa korkeasti koulutetut. Kyllä sillä on kaikki tarvittava tieto käytettävissä, jos haluaa oppia.

14

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antidenialisti

      Kun minua nyt kuitenkin syytetään vaalipropagandasta, niin käsitelläänpä vähän sitäkin, kun selvästi on kuitenkin tulossa ilmastovaalit. Vihreiden propagandaahan täällä on ollut jatkuvasti, tosin naurettavasti toteutettuna.

      MIKÄ ONKAAN NYT SE VALINNAN PAIKKA. Se on se, että seuraako rohkeita vai pelkureita. Seuraako niitä, jotka uskaltaa sanoa suoraan karun totuuden, vai niitä jotka elää ruusunpunaisissa unelmissa, että pieni Suomi voi olla maailman urhoollinen taloudellisen itsemurhan tekijä, jota muut seuraa laumana perässä. Ei ne tule seuraamaan.

      Olisi jo syytä herätä siitä ruususen unesta, johon kansa on noiduttu. Haaviston ilmastokommentti vaalikeskustelussa oli kyllä oikein emämunaus. Rinnastaa nyt Suomi johonkin 5 miljoonan asukkaan Kiinalaiseen kaupunkiin. Alkaako paukut loppua, kun tuli noin karkea ylilyönti.

      Suomessa asiat on erittäin hyvässä kunnossa. Siinä Kiinalaisessa kaupungissa, jossa vallitsee jatkuva savusumu,on kaikki aivan rempallaan. Onko Suomessa joku nähnyt Kiinalaista savusumua, 1970-luvulla sitä on hiukan ollut ajoittain Helsingissä, mutta eipä ole enään.

      En minä aja minkään puolueen etua, vaikka siltä saattaa vaikuttaa. Uskon että kaikkien puoluseiden ehdokkailla on erilaisia mielipiteitä. Ei edes vihreät ole aivan yhtenäinen rintama. On niissäkin niitäkin, joilla järki ja kohtuus voittaa ideologian.

      Ei kannata panna liikaa painoa sille, mitä puheenjohtajat vaalitentissä puhuu. Se voi olla vain puheenjohtajan henkilökohtainen mielipide. Vain Persut ja vihreät on ottaneet selkeän kannan.
      Vihreät uskoo edelleen ruusunpunaisiin unelmiin, mutta Persut on heränneet karuun todellisuuteen.

      Se, että Suomi voisi tehdä jotain glogaalissa ilmastoasiassa, on aivan kammottavan epärealistinen unelma. Sellaisilta, jotka sitä unelmaa ylläpitää, on kadonnut sekä suhteellisuudentaju että todellisuudentaju. Haastakaa hyvät ihmiset eri puolueiden ehdokkaita vastaamaan.

      Minä en siis edelleenkään ole minkään puolueen puolella. Minä ajan sitä, että kaikista puolueista tulisi eduskuntaan valituksi mahdollisimman paljon sellaisia, jotka on järjissään, ja ymmärtää realiteetit. Realiteetit jyrää meidät kumminkin.

      Sanotaan nyt aivan suoraan karu totuus. Jos tämä maapallo ei pysty itse itseään pelastamaan, niin kusessa ollaan. Ainoa toivo on, että tämä maapallo pelastaa itse itsensä. Muuta toivoa ei kerta kaikkiaan ole olemassa. Kaikki muut vaihtoehdot on haihattelua.

      Minä tajusin tämän karun totuuden jo vuosia sitten, ja aloin etsiä merkkejä siitä, että pystyykö maapallo pelastamaa itse itsensä, kun ihmiskunnalle se on ylivoimainen tehtävä.

      Löysin mekanismin lolla ilmakehä ja erivirrat hoitaa sitä tehtävää kaiken aikaa. Jos se mekanismi ei toimisi kaiken aikaa, maa olisi elinkelvoton karu kiviplaneetta. Kun auringosta tulee energiaa joka hetki 90 000 000 000 megawatin teholla. niin pakko sitä on myös tehokkaasti poistua.

    • biologi

      Voit laatia matemaattisen mallin ilman lämpötilasta lyhyen matematiikan pohjalta. Kun katsoo
      Euroopan sääkarttaa 15.3.2019, merkittävin paikallista lämpötilaa
      selittävä tekijä on auringonsäteilyvyöhyke ja mereisyys--mantereisuus.

    • antialarmisti

      Ei ilmaston ymmärtämisessä tarvita matematiikkaa. En usko, että sitä matmatiikalla pystyy edes kuvaamaan. Se kokonaisuus on niin monimutkainen ja sekava ja elää jatkuvasti.

      Jo se, että ymmärtää ne periaatteet, joiden mukaan ilmasto säätyy, on melkoisen monimutkainen juttu. ja täytyy olla tiedossa oikeat tieteelliset faktat. Sitten tarvitaan hyvä kyky ymmärtää suuria monimutkaisia kokonaisuuksian ja niissä vallitsevia syy-seuraussuhteita.

      Nämä kyvyt on harvinaisia. Minulla ne paljastui yhdessä testissä 1990-luvulla. En tiennyt olevan jotenkin poikkeava ennen sitä. Sen jälkeen olen niitä joutunut paljon hyödyntämään työssä.

      Sään ennustamisen minä jätän meteorologeille. Niillä on pelit ja vehkeet siihen. Ilmaston tulevaisuuden ennystaminen niillä ei kyllä onnistu. Siitä ei voi todellisuudessa olla tietoa kenelläkään. Siitä päättää yksin aurinko.

      • denialistiopettaa

        Niin ...mites se olikaan...voiko lämpösäteily edetä avaruuden tyhjiössä?Onko sähkömagneettinen säteily eri asia kuin lämpösäteily?Ennenkuin alat opettamaan meille mitään niin kertaapa fysiikankirjaa..sanotaan vaikka tuonne laudaturin tasolle...


      • arvelenpa.vain

        Eivät ne fysiikan opinnot ole ainakaan ilmastoteologian tohtoreita auttaneet. Tai sitten eivät ilmastoteologit ole fysiikasta kuulleetkaan. Samaa kasvihuonepaskaa jankuttavat jatkuvasti.


      • antialarmisti
        denialistiopettaa kirjoitti:

        Niin ...mites se olikaan...voiko lämpösäteily edetä avaruuden tyhjiössä?Onko sähkömagneettinen säteily eri asia kuin lämpösäteily?Ennenkuin alat opettamaan meille mitään niin kertaapa fysiikankirjaa..sanotaan vaikka tuonne laudaturin tasolle...

        Sinä sitten jaksat jankuttaa tuopta samaa. Lämpösäteily voi edetä ja eteneekin AVRUUTEEN, mutta ei avvaruudessa. Sinne se hukkuu avaruuden kylmyyteen. Sähkömagneettinen sätely voi edetä sekä avaruuteen. että avaruudessa. Tosin sekin heikkenee etäisyyden kasvaessa,

        Minä en pysty omista tiedoista sanomaan, mistä mitäkin on tullut. Keskikoulun fysiikan olen aikanaan lukenut, ja se oli minun paras aineeni. Minun tietämykseni on kehittynyt yli 50 vuoden aikana. Tulee tietoa sieltä sun täältä, ja niitä sitten aivot muokkaa ja yhdistelee,

        Oppikioratiedosta ei ole paljon apua, jos sitä ei ymmärrä ja osaa soveltaa. Minä jo aiemmin ilmoitin, että olen saanut ilmatieteen laitokselta sähköpostilla ne teoriat, joihin siellä luotetaan,
        Onko sinun mielestäsi epäuskottavaa,. että olen saanut ilmatieteen laitokselta tietoa.

        Kaasuyhtiöltä ja Helsingin yliopiston professorilta sain tietoa. Tiedelehditä ja TV dokumenteista olen saanut tietoa. Tieto täytyy ymmärtää ja jäsennellä ja muodostaa koknaiskuva. Siitä voi sitten vetää johtopäätöksiä, mikä on todennäköinen totuus.

        Jos sinä itse oplet se laudatusin ylioppilas, niin ei ihme, että jankutat. Ei siellä lukiossakaan opi soveltamaan tietoa. Sen oppii työelämässä. Paljon sitä oppii myös ammattiopinoissa. jotka on käytännön tekemistä. Minä perustan näkemykseni tietoon ja kokemukseen lämpöopista.

        Tuo denialistihaukku menee kyllä maksimaalisesti pieleen, kun on minusta kysymys. Minä olen tieteen vankka kannattaja, Mutta minä myös sovellan tiedettä ja kritisoin tiedettä. Tieteen soveltaminen on sitä, että etsii vanhan tiedon pohjalta uutta.

        Sitten ne vain oppikirjan lukeneen ei ymmäeeä siitä yhtään mitään. Minua pyydettiin etsimään ratkaisua. miten saadaav alumiininen ikunanpokan runkopalkki ja lasin kiinnityslista yhteen 6 metriä pitkänä kankena. Asiaa oli yritetty ratkaista mankelilla ja särmärillä ja eäonnistuttu.

        Minä suunnittelin ja valmistin siihen kenkälaatikon kokoisen laitteen, jolla homma onnistui. En minä ole niin tymä kuin sinä luulet. Ratkaisu välähti hetkessä ja sitten vaan piirsin kuvat. Osia teki sitten CNC kurssi minun ohjauksessa. Minä olin sen kurssin käynyt aiemmin. Siinä tarvittiin sitä tieteen soveltamista.


      • mitäihmettäsekoilet
        antialarmisti kirjoitti:

        Sinä sitten jaksat jankuttaa tuopta samaa. Lämpösäteily voi edetä ja eteneekin AVRUUTEEN, mutta ei avvaruudessa. Sinne se hukkuu avaruuden kylmyyteen. Sähkömagneettinen sätely voi edetä sekä avaruuteen. että avaruudessa. Tosin sekin heikkenee etäisyyden kasvaessa,

        Minä en pysty omista tiedoista sanomaan, mistä mitäkin on tullut. Keskikoulun fysiikan olen aikanaan lukenut, ja se oli minun paras aineeni. Minun tietämykseni on kehittynyt yli 50 vuoden aikana. Tulee tietoa sieltä sun täältä, ja niitä sitten aivot muokkaa ja yhdistelee,

        Oppikioratiedosta ei ole paljon apua, jos sitä ei ymmärrä ja osaa soveltaa. Minä jo aiemmin ilmoitin, että olen saanut ilmatieteen laitokselta sähköpostilla ne teoriat, joihin siellä luotetaan,
        Onko sinun mielestäsi epäuskottavaa,. että olen saanut ilmatieteen laitokselta tietoa.

        Kaasuyhtiöltä ja Helsingin yliopiston professorilta sain tietoa. Tiedelehditä ja TV dokumenteista olen saanut tietoa. Tieto täytyy ymmärtää ja jäsennellä ja muodostaa koknaiskuva. Siitä voi sitten vetää johtopäätöksiä, mikä on todennäköinen totuus.

        Jos sinä itse oplet se laudatusin ylioppilas, niin ei ihme, että jankutat. Ei siellä lukiossakaan opi soveltamaan tietoa. Sen oppii työelämässä. Paljon sitä oppii myös ammattiopinoissa. jotka on käytännön tekemistä. Minä perustan näkemykseni tietoon ja kokemukseen lämpöopista.

        Tuo denialistihaukku menee kyllä maksimaalisesti pieleen, kun on minusta kysymys. Minä olen tieteen vankka kannattaja, Mutta minä myös sovellan tiedettä ja kritisoin tiedettä. Tieteen soveltaminen on sitä, että etsii vanhan tiedon pohjalta uutta.

        Sitten ne vain oppikirjan lukeneen ei ymmäeeä siitä yhtään mitään. Minua pyydettiin etsimään ratkaisua. miten saadaav alumiininen ikunanpokan runkopalkki ja lasin kiinnityslista yhteen 6 metriä pitkänä kankena. Asiaa oli yritetty ratkaista mankelilla ja särmärillä ja eäonnistuttu.

        Minä suunnittelin ja valmistin siihen kenkälaatikon kokoisen laitteen, jolla homma onnistui. En minä ole niin tymä kuin sinä luulet. Ratkaisu välähti hetkessä ja sitten vaan piirsin kuvat. Osia teki sitten CNC kurssi minun ohjauksessa. Minä olin sen kurssin käynyt aiemmin. Siinä tarvittiin sitä tieteen soveltamista.

        Lämpösäteily on sähkömagneettista säteilyä joka etenee avaruudessa siinä missä muukin sähkömagneettinen säteily. Muutenhan se ei voisi edetä esimerkiksi Kuusta Maapallolle.

        Kuun pinnan lämpötilaa on mitattu Maan pinnalta käsin Kuun pinnan lähettämän lämpösäteily avulla eri aallonpituuksilla, myös pitkäaaltoisen lämpösäteilyn avulla. Kuka tahansa voi halutessaan testata saman asian itse. Siihen tarvitaan infrapunalämpömittari ja peilikaukoputki. Kohdistetaan peilikaukoputki Kuuhun ja laitetaan infrapunalämpömittari okulaarin tilalle.

        Jos joku väittää että lämpösäteily ei ole sähkömagneettista säteilyä niin aika pahasti ovat hänellä perusasiat hukassa.


    • "Todistaako ne oman kannan puolesta vai sitä vastaan."

      Ei tieteellisissä asioissa pidä ottaa mitään kantaa tai puolta, vaan mennä eteenpäin ilman olettamuksia ja ennakkoluuloja. Päätelmät tehdään sitten saatujen havaintojen perusteella.

      • antialarmisti

        Sinä siis vedit yhden lauseen peristeella tuollaisen johtopäätöksen. Kun puhutyaan tieteestä on aina aluksi joku olettamus. Havainnot joko tukee sitä olettamusta tai kumoaa sen. Saamanii ammattiopetus ja havainnot tuki olettamustani.

        Ei minulla ollut ennakkoluuloja. Ei vaan ilmennyt mitään sellaista, joka olisi ollut olettamukseni vastaista. Itseasiassa en alatellut koko asiaa vuosikymmeniin. En siis edes etsinyt todisteita. Niitä vaan kertyi.

        Vasta viime talvena aloin pohtimaan. mitä ne vuosikymmeniä kertyneet havainnot todistaa. Aiemmin ei ollut tarvetta. Koska minä en tieten tahtoen etsinyt todisteita. niin ei tapahtunut kehitystä,. jonka sinä vissiin kuvittelet tapahtuneen.

        Kun etenin avopimin mielin, lopputulos ei ollut ollenkaan ennakko-odotukseni mukainen. Minä hämmästyin itsekin lopputulosta. Se olikin valtavan paljon suurempi juttu, kuin olin odottanut.
        Koska minulla ei ollut ennakkoluuloja, pystyin sen kuitenkin hyväksymään.


      • epätietoinenkysyy
        antialarmisti kirjoitti:

        Sinä siis vedit yhden lauseen peristeella tuollaisen johtopäätöksen. Kun puhutyaan tieteestä on aina aluksi joku olettamus. Havainnot joko tukee sitä olettamusta tai kumoaa sen. Saamanii ammattiopetus ja havainnot tuki olettamustani.

        Ei minulla ollut ennakkoluuloja. Ei vaan ilmennyt mitään sellaista, joka olisi ollut olettamukseni vastaista. Itseasiassa en alatellut koko asiaa vuosikymmeniin. En siis edes etsinyt todisteita. Niitä vaan kertyi.

        Vasta viime talvena aloin pohtimaan. mitä ne vuosikymmeniä kertyneet havainnot todistaa. Aiemmin ei ollut tarvetta. Koska minä en tieten tahtoen etsinyt todisteita. niin ei tapahtunut kehitystä,. jonka sinä vissiin kuvittelet tapahtuneen.

        Kun etenin avopimin mielin, lopputulos ei ollut ollenkaan ennakko-odotukseni mukainen. Minä hämmästyin itsekin lopputulosta. Se olikin valtavan paljon suurempi juttu, kuin olin odottanut.
        Koska minulla ei ollut ennakkoluuloja, pystyin sen kuitenkin hyväksymään.

        On hienoa ja hatunnoston arvoista että tavallinenkin kansa lukee arvostettuja tiedejulkaisuja kuten tieteen kuvalehteä ja valittuja paloja mutta pystyykö keskikoulun fysiikalla ja matematiikalla ymmärtämään monimutkaisia tieteellisiä tutkimuksia?


      • antialarmisti
        epätietoinenkysyy kirjoitti:

        On hienoa ja hatunnoston arvoista että tavallinenkin kansa lukee arvostettuja tiedejulkaisuja kuten tieteen kuvalehteä ja valittuja paloja mutta pystyykö keskikoulun fysiikalla ja matematiikalla ymmärtämään monimutkaisia tieteellisiä tutkimuksia?

        En minä tarvinnut mitään vanhoja tieteellisiä tutkimuksia. Tarvitsin kyllä vanhaa tieteellistä faktaa, mutta toesin, mistä sitä löytyy Sitten tarvitsi tietää tuulten ja merivirtojen merkitys lämmönsiirrossa. Tarvitsi tietää painovoman merkitys.

        Muutama tieto ilmakehän ja avaruuden vuorovaikutuksesta. Suurin osa pohjatiedosta minulla oli jo muistissani. Tieteen kuvalehdestä sain tiedon, paljonko auringosta tulee energiaa maapallon päiväpuolelle. Sen lälkeen kaikki loksakti kohdalleen.

        Huomasin tehneeni tiedettä, ja lähetin tuloksen Helsingin yliopistolle ja ilmatieteen laitokselle. Viime vuonna telkkariss oli Suomalainen ilmastotutkija, joka oli vieraillut Amerikassa. Hän kertoi, että käsitys hurrikaaneista on muuttumassa. Minun ajatuksen oli saattaneet mennä jo Amerikkaam. Minä selitin hurrikaanit uudella tavalla.

        Lähes kaikki minun tekemäni työ on vaatnut luovaa ajattelua. Sitähän tieteessä tarvitaan.


    • 123f12321d3

      nykyiset "illunatin palvojat", eli kansat jotka elää nautintojen varassa ovat luvanneet silunsa paholaiselle kunhan saavat vähän maalista nannaa elämässä. vain hetken ajan he saavat naittua ja mehustella maanpäällä ja polkea vanhurskaan päällä hänen päällee sylkien.

      samalla paholainen jo lämmittelee maanalaisia pätsiään heille valmiiksi.

      me ravassa ryenneet viattomat jumalan sanansaattajat saamme siivet selkään ja pääselle lepämään pilvilinnoihin samall kun katsomme näiden epäjumalan palvojien menoa helvettiin.

    • Tieteen historiasta tietämättömille tiedoksi, että tiede ja tutkimus on jatkumo jota on kehitetty yhä järjestelmällisemmin jo satoja vuosia: rakennettu vanhan päälle, mutta myös jotain purettukin tarpeettomana tai jopa virheellisenä.

      1800-luvulta on valtavasti ennallaan pysyneitä periaatteita ja yhä edelleen voimassa olevia löydöksiä. On toki hutejakin, kuten frenologia ja mesmerismi, jotka ovat kuitenkin kuihtuneet tieteellisen näytön puuttuessa pois.

      Hiilidioksidin kyky absorboida lämpösäteilyä havaittiin 1800-luvulla. Tämä ilmiö havaitaan edelleen: ei siis ole vanha mittausvirhe, vaan voidaan hyvällä syyllä kertoa jopa faktana.

      • antialarmisti

        Olet aivan oikeassa kaikessa tuossa, mitä kirjoitit mutta mutta,olennaista onkin se, mitä ei tiedetty ,silloin kun keksittiin kasvihuoneteoria. Silloin oli selvitetty vasta hiilidioksidin otsonin ja vesihöyryn kyky absorbopida lämpösäteilyä.

        Ilmakehän kaasukoostumus on selvitetty vasta aivan 1800-luvun lopulla. Siitä minulla ei ole tietoa, koska muiden kaasujen kyky absorboida on selvitetty, mutta koska kaasuteollisuus alkoi 1930-luvulla toimittaa nesteytettyjä kaasuja, ominaisuudet on täytynyt olla silloin jo tiedossa.

        Se tieto, mitä teollisuus käyttää, on viimeisin tieto kaasuista, ja se on niin tarkkaa. että sitä voi pitää tieteellisenä faktana elikkä lopullisena totuutena, joka ei enään muutu. Se fakta on ominaislämpökapasiteetti.

        Se kuvaa sitä, kuinka paljon mikäkin kaasu pystyy absorboimaan lämpöä suhteessa ilmaan, jossa happea ja typpeä on 99 %. Ilman arvo on yksi. Erillisten kaasujen kykyä absorboida verrataan sitten siihen. On niitä lukemia tänne laitettu useaan kertaan. Hiilidioksidin on 0,84 kj/kg.

        Ilmakehän toiminnassa ei nuo erilaiset säteilyt ole oleellisia, vaan oleellinen on eri kaasujen kyky absorboina lämpöä. Se määrä painokiloa kohti on oleellinen asia. Nykytiedon mukaan myös happi ja typpi absorboi lämpöä.

        Se kanta on ollutr voimassa ainakin 1930 luvulta lähtien, ja pysyy volimassa hamaan tulevaisuuteen höpsi ilmastotiede mitä tahansa. Ilmatieteen laitokseltakin löytyi kaksi vastakkaista kantaa.

        Kävin sähköpostivaihtoa vanhan näkemyksen kannattajan kanssa. Hän piti minua tietämättömänä, ja lähetti kaikenlaista tietoa ja kehotti jatkamaan tutkimista. Ei hän ollut ymmärtänyt selostusta, jonka lähetin. Siinä oli kokokuva ilmakehän toiminnasta.

        Viimein keksin lähettää hänelle, minkälaisessa muodossa olisi happi ja typpi, jos ne ei lainkaan pystyisi absorboimaan lämppöä. Nehän olisi jäätä. Sen lälkeen ei enään tullut vastausta. Se tieto on helposti tarkistettavissa. Osoite on NASA. Kyllä siellä tiedetään.

        Ei olisi avaruuslennot onnistuneet jos ei olisi tiedetty, että happi ja typpi absorboi lämpöä, joka avaruudessa säteilee avaruuteen. Siellä täytyy pitää huoli siitä, ettei kaasut jäähdy niin paljon että ne jäätyy.

        Apollo 13 lento epäonnistyi sen takia, että kun kaasutankkiia sekoitettiin jäätymisen
        estämiseksi, se räjähti. Siitä minulla ei ole tietoa, mitä kaasua tankissa oli, mutta kyllä avaruudessa tarvitaan ainakin happea, typpeä ja vetyä.

        Sen sanoo järki,kun tietää hapen ominaisuudet. Puhtaan hapen käyttäminen avaruudessa olisi aivan hirveä riski. Ei rarvitsisi kuin pieni kipinä, niin tulisi räjähdysmäinen tulipalo. Tämmöstä se tämä hitsarin tieto on.

        Perusoivalluksia on tieteessä ollut tiedossa paljonkin 1800-luvulla. Osa niistä on sitten muuttunut tai karsiutunut 1900-luvulla, kun tutkimusmenetelmät kehittyivät. Tieteellistä faktaa, joka on edelleen voimassa, on ainakin antiikin Kreikan ajalta asti.

        Kuitenkin vanhentunuttakin tietoa opetetaan edelleen tieteellisenä totuutena, koska kukaan ei ole saanut kyseiselle tieteenalalle menemään perille, että tieto on jo kumottu tai hyvin kyseenalainen, ja todistamaton. Olen seurannut useiden tieteiden kehitystä vuosikymmeniä.

        Kaikista eniten olen seurannut lääketieteen kehitystä. Tiedon kulku löydöksistä kentälle on valitettavan hidasta. Se että se tieto leviäisi yleiseen tietoisuuteen on vielä paljon hitaampaa. Yleensä se ei koskaan tapahdu. Kuinka moni tietää, mtä aivoissa tapahtuu ihmisen nukkuessa.

        Kuinka moni tietää mitä aivoissa tapahtuu, kun ihminen kertaa muistoja. Kuinka moni tietää mitä aivoissa tapahtuu, kun kuntoutetaan. Kuinka moni tietää, että katkennut hermo kasvaa yhteen,. kun päät ommellaan yhteen. Tämä tieto tuli jo 1990-luvulla.

        Täällä lääkäri ei tiennyt sitä vielä 2000-luvun alussa. Potilas joutui itse hakemaan tiedon kirjastosta. Minä tiesin sen jo 1990-luvulla, vaikka en enään ollut alalla.

        Koska vanhentunutta ja väärää tietoa on edelleen olemassa. minä olen tarkka sen suhteen mihin uskon. Peilaan kaikkea aiemman tietämykseni kautta ja kysymys EI TODELLAKAAN OLLE ENNAKKOLUULOSTA.

        Minä olen aina ollut eturintamassa. Mitulla on melkoisen suuri määrä sellaista tietoa, jota ihmisillä yleensä ei ole. Valtaosa siitä tiedosta on kokonaiskuvina. Se on aivojen öisen työn tulos.
        Se on se syy, miksi minä kirjoitan näin.

        Se vanha tietovarasto on melkoinen. Sen avulla voi löytää uutta ja oppia uutta ja seuloa tietoa. Joillakn se uuden oppiminen näyttää loppuvan jo alle kaksikymppisenä. Vanha tieto on saanut niin ylivallan, että ei pysty sitä kyseenalaistamaan.

        Minä pystyn siihen edelleen vaikka olen jo 66. Syy on se, että olen aina ollut kyseenalaistaja. En koskaan usko sellaiseen, mistä ei ole takuuvarmoja todisteita. Ei minulla ole tarvetta uskoa mihinkään tiettyyn totuudeksi väitettyyn.

        Olen ajanut yli miljoona kilometriä, mutta edelleenkin minä kehitän itseäni siinä taidossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe