Nukkuvien puolue voittaa huhtikuun eduskuntavaalit.

ukkelikukkeli

Vilkasin tuota jo kk sitten laitettua maistraatin äänoikeuspaperia eduskuntavaaleissa huhtikuussa. No siinä luki,että on todistettava henkilöllisyys vaalipaikalla,jotta saa äänestää. No minun ei tarvihe vaivautua vaalipaikalle,sillä minulla ei ole henkilökorttia. Ajokortti kun ei kelpaa,vai kelpaako? On se jo vittua kun kokoajan hankaloitetaan ihmisten elämää EU-johdolla. Ei ajokortti kuiten pnkissa eikä valtion eikä kunnnanvirastossa jne .. kelpaa enää henklöllisyystodistuksena.

41

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdlkjj

      Äänestys on varmaan vapautettu siten henkilöllisyyden todistamisesta,että kelpaa pelkkä äänestyslappu näytteeksi.

    • äänipersuille

      Hommakkaa henkilökortti se vaaditaan äänestämisessä. Jolla sitä ei ole tai passia ei saa äänestää. Minulla on ja äänestänkin PERSSUOMALAISTA:

    • eiääniä

      Parempi olisi kun ei pääsisi/olisi yhtään tyhjänpäivästä suutupissa istujaa lapista eduskunnassa. On sielä ollut jos minkäoloista loista tuppisuuta vuosikymmeniä istumassa,mutta ei yhtään mitään vaikutusta lapin hyväksi olleet saaneet aikaan,päinvastoin haittaa vaan niistä on ollut.

    • joopaseg

      Parempi olisi kun ei pääsisi/olisi yhtään tyhjänpäivästä suutupissa istujaa lapista eduskunnassa. On sielä ollut jos minkäoloista loista tuppisuuta vuosikymmeniä istumassa,mutta ei yhtään mitään vaikutusta lapin hyväksi olleet saaneet aikaan,päinvastoin haittaa vaan niistä on ollut.

    • äänipersuille

      Perussuomalaisten kannatus jatkaa vaalien alla nousuaan.

      Ylen tuoreimmassa mittauksessa puolueen kannatus on 15,1 prosenttia, ja puolue on nyt kolmanneksi suosituin. Nousua edellisestä, helmikuussa tehdystä mittauksesta on 1,8 prosenttiyksikköä.

      Kannatusta perussuomalaisille tulee erityisesti niin kutsutusta ”nukkuvien puolueesta”, kertoo Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Tuomo Turja.

      – Perussuomalaiset saavat nyt aiempaa enemmän kannattajia heistä, jotka eivät osaa tai halua sanoa, mitä puoluetta äänestivät vuoden 2015 vaaleissa, hän sanoo.
      Näin kannatusmittaus tehtiin

      Taloustutkimus haastatteli 1 954 ihmistä.

      Haastattelut tehtiin 6.–26.3.2019.

      Puoluekantansa kertoi 1 222 vastaajaa.

      Virhemarginaali on suurimpien puolueiden osalta /- 2,3 prosenttiyksikköä.

      Lataa kannatusmittauksen vastausaineisto tästä (siirryt toiseen palveluun).

      Suosituin puolue on edelleen SDP 20,1 prosentin osuudellaan. Kakkospaikkaa pitää kokoomus 15,8 prosentissa.

      Molemmat ovat menettäneet kannatustaan – demarit 1,2 prosenttiyksikköä ja kokoomus 0,4 prosenttiyksikköä. Samalla puolueiden välinen ero on hieman kaventunut.

      Viimeviikkoinen hämmennys SDP:n kannoista lihan ja maidon verokohteluun ei näy suoraan kannatusluvuissa.

      –KEPU ON KANTTUVEI JA VIHIIIIRIÄTT:

    • äänipersuille

      Sdp on ollut hallituksessa lähes aina, kun valtio on myynyt omistuksiaan.
      Omistajaohjausministeri Juha Sipilä (kesk) esitteli viime torstaina hallituksen omistajaohjauspolitiikkaa ja tiistaina eduskunnassa on luvassa kuuma debatti, kun Sipilä antaa pääministerin ominaisuudessa ilmoituksen eduskunnalle samasta aiheesta.

      Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne lausui tuoreeltaan happaman käsityksenä hallituksen suunnitelmasta. Hän paheksui torstaina ilmestyneessä blogikirjoituksessaan, että kaavaillusta kehitysyhtiöstä näyttää todellisuudessa tulevan myyntiyhtiö, jonka tarkoituksena on valmistella sen hallintaan siirrettäviä yhtiöitä tai niiden osia myyntikuntoon.

      Virallisen kantansa Sdp kertoo tiistaina. On kiinnostavaa kuulla, mille kannalle Sdp asettuu. On sitä nimittäin myyty ja ennenkin ja yleensä niin, että Sdp on ollut lähes aina tiukasti vallan kahvassa, kun perinteisiä valtionyhtiöitä on pantu lihoiksi.

      Ilta-Sanomat kertoi maanantaina, että valtio on myynyt yhtiöomaisuuttaan yhteensä 17,5 miljardin euron edessä sitten vuoden 1991. Euromääräisesti suurimmat myynnit teki Paavo Lipposen (sd) II hallitus (1999–2003). Summa oli peräti 6,8 miljardia euroa, kiitos erityisesti teknobuumin ja Soneran. Tässä hallituksessa myös omistajaohjaus oli demareilla. Ensin omistajaohjaussalkkua kantoi Erkki Tuomioja, hänen jälkeensä Sinikka Mönkäre.

      Matti Vanhasen (kesk) I hallitus (2003–2007) myi osuuksia valtionyhtiöistä yhteensä runsaan 5 miljardin edestä. Sdp oli mukana hallituksessa siunaamassa myyntipäätöksiä.

      Kolmanneksi eniten myi Jyrki Kataisen (kok) ja Alexander Stubbin (kok) hallitukset (2011–2015). Tässä hallituksessa Sdp:llä oli mm. valtiovarainministerin salkku. Sitä kantoi ensin Jutta Urpilainen ja hänen jälkeensä puolueen puheenjohtajaksi 2014 noussut Antti Rinne. Vuoden 2014 syksyllä Sdp sai omistajaohjausministerin salkun. Se meni kehitysministeri Sirpa Paaterolle. Paateron aikana Solidium myi TeliaSoneran ja Outokummun osakkeita.

      Neljänneksi eniten valtionyhtiöitä myi Lipposen I hallitus (1995–99). Summa oli vajaat 3 miljardia euroa. Omistajaohjauksesta vastasi kauppa- ja teollisuusministeri Antti Kalliomäki (sd).

      Tilasto kertoo säälimättömästi, että Sdp on ollut valtion omaisuuden himomyyjä. Summat ovat täysin eri luokkaa kuin se, mistä nyt puhutaan. Tämä kannattaa muistaa, jos Rinne tovereineen panee taas pelotteluvaihteen silmään ja nostaa tiistaina eduskunnassa suuren metakan hallituksen myyntisuunnitelmista.

      Ilta-Sanomien julkistama tilasto asettaa outoon valoon myös Sdp:n syvän paheksunnan yhtiöittämisestä. Sdp:n mielestä hallitus meni äärimmäisyyksiin markkinahenkisyydessä, kun se esitteli liikennekaarihankkeen yhteydessä suunnitelmansa perustaa valtion 100-prosenttisesti omistama liikenneinfrayhtiö. Sellainenkin on pientä verrattuna Sdp:n takavuosina harjoittamaan osakkeiden myyntivimmaan ja yhtiöiden ”pörssittämiseen”.

      Kaiken kukkuraksi Sdp:n aikana tehtyihin operaatioihin liittyy runsaasti lieveilmiöitä, esimerkkeinä Fortumin osakkeiden alihinnoittelu, Fortumin ruhtinaalliset optiot ja Sonera-sekoilut, vain muutaman mainitakseni.

      Mika Koskinen

    • JohnFrostglade

      AITOSUOMI
      Aito suomalainen perimämme on uhattuna! Jo vuosisatoja sitten vedetty Pähkinäsaaren rauhan raja on unohdettu ja epäsuomalaisten sitkeä invaasio kaupunkeihimme kiihtyy kiihtymistään. Lapin mongoolit, Pohjois-Karjalan salavenäläiset ja Pohjanmaan körttiläiset kävelevät Helsingissä rehvastellen niinkuin omistaisivat koko kaupungin. Näin ei voi jatkua!
      Vuosisatojen aikana kasautunut taakka epäsuomalaisten epämääräisen geneettisen perimän johdosta tullaan nyt karistamaan Aito-Suomen harteilta lopullisesti. Epäsuomalaiset saavat tulevaisuudessa itse maksaa epäterveellisen metsästäjäkeräilijä-elämäntapansa kustannukset!
      1.Epä-Suomen asema Aito-Suomen resurssireservaattina virallistetaan sopivin Aito-Suomen perustuslakiin tehtävin muutoksin.
      2.Aitouden aita pystytetään Raahesta Lappeenrantaan ulottuvalle linjalle. Rajan ylittäessään epäsuomalaisen tulee antaa selvitys matkansa tarkoituksesta ja kestosta. Työteliäät ja kunnialliset epäsuomalaiset voivat työskennellä Aito-Suomessa eläke-ikään saakka. Sitten heidän on palattava takaisin.
      3.Epä-Suomen koululaitosta tehostetaan paremmin Aito-Suomen tarpeita vastaavaksi. Epäsuomalaisten puhuma yksinkertainen kieli, eräänlainen pidgin-Suomi otetaan opetuskieleksi ja tottelevaisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota jo 5-vuotisen peruskoulutuksen ensimmäisestä päivästä alkaen.
      4.Aito-Suomen vankilat lakkautetaan ja rikolliset karkoitetaan Epä-Suomeen.
      Edellä mainituilla toimenpiteillä puolueemme palauttaa Aito-Suomen menetetyn mahdin ja voiman! Rauhallinen ja molempia hyödyttävä rinnakkaiselo Epä-Suomen kanssa jatkuu näillä ehdoilla vuosisatoja!
      Äänestä geneettisen puhtauden puolesta! Äänestä aitoutta. Äänestä John Frostglade eduskuntaan!

      • 55663

        Sontoo.


      • perrssontoo
        55663 kirjoitti:

        Sontoo.

        Mitä suurimmassa määrin


      • tarkka

        Miestoimittaja ei antanut Halla-ahon oikeastaan yhtään asiaa puhua loppuu,vaan aina keskeytti puheen. Luulen,että ihan tarkoitusella se sen teki.


    • sqwyi

      Perussuomalaiset on joko 2 tai peräti ykkönen kun eduskuntavaalitulos on selvillä. 14.04.2019. yöllä.

    • hunttaaja

      Koulutus ja koulutus. Herää kysymys minkä takia koulutsta ja koulutusta? Eiköhän noita loisia ole jo ihan tarpeeksi koulutettu vuosikymmenten ajan. Mihin pitäisi kouluttautua,työttömäksi VAI? niin teknologia,nano,vihreiksi,kommunistiksi vasemmistolaiseksi .....jne

    • Ääniharava

      Ajokortti kelpaa äänestyksessä. Ei voi valittaa jos ei äänestä. Kaikki nukkuvat herätköön ja äänestäkää muutoksen puolesta Perussuomalaisia jos menneet hallitukset ovat saaneet nukkuvaksi ja välinpitämättömäksi. Nyt on muutoksen aika ja ääni PS:lle on muutospuolue Suomen hyväksi.
      Siinä ei menetä mitään mutta voi saada paljon kun äänestää.

    • tuomari-

      Asiahan on todellisuudessa niin,että jotka eivät äänestä ollenkaan HEILLÄHÄN se juuri onkin se valittamisen oikeus. Mutta minä äänestän kyllä perussuomalaista.

    • Paskattaaaaaaaa

      Paskalle se pitää lähtiä nyt.

    • äänipersulle

      Äänestämättä jättää yli miljoona suomalaista Tää joukko on viisaden joukko.

    • äänipersuille

      ohi. Matti Matikainen

      Yleisradion torstaina julkaisema kannatusmittaus vahvistaa sen, mitä muidenkin suuria medioiden (Alma Media ja Helsingin Sanomat) gallupit ovat näyttäneet: perussuomalaisen kannatustrendi on yhä ylöspäin.

      Jos ajatellaan isojen puolueiden keskinäisiä asetelmia, kokoomuksen tilanne näyttää huonolta. Puolue valahti kolmanneksi perussuomalaisten taakse.

      Kokoomus on viime vaaleissa pystynyt loppukiriin, mutta niin on pystynyt perussuomalaisetkin. Menee jännittäväksi, kumpi on isompi.

      SDP:n johto on kohtuullinen, mutta sekään ei voi tuudittaudua siihen, että vaaleissa tulisi ykkössija. Perussuomalaiset saanee viimeisistä kannatusmittauksista vielä lisää tuulta purjeisiinsa.

      Ylen kannatusmittaus antaa keskustalle nyt 14,5 prosentin kannatuksen. Jos kokoomus ei saa yhtään nostetta vaaleihin, voi keskustakin olla vielä mukana hallitusneuvotteluissa.

      Vihreiden kannatus on jämähtänyt, Ylen mittaus antaa sille nyt 12,2 prosentin kannatuksen. Vasemmistoliitto saisi Ylen mukaan 8,7, RKP 4,9, KD 4,3, ja muut 3,4 prosentin kannatuksen.

      • mielenkiintoinenvideo

        Sulle valehdellaan!⎮Tätä puolueet ei haluu sun tietävän!
        https://youtu.be/E8Ah59SQxWo

        Uskon että tuo video vaikuttaa siihen ettei enää luoteta perinteisiin puolueisiin. En sano että äänestävät videon tehnyttä poliittista liikettä mutta video vaikuttaa varmasti valintaan.


    • sitäittiäsäntuoon

      miksi tuommosta turhakelantaa kunnan kustannuksella youtubeen siitä vielä pitää velottaa veronmaksajia.kenellä kuiten kiinnosta

    • Vankilaan
    • äänipersuille

      Perussuomalaiset on jo kakkosena heeheheeee!!!!

    • en...nuku...koskaan

      Vilkkaimmin äänestivät suurituloiset ja korkeakoulutetut, Heillä on intressissä saada rikkaiden asioita ajavat puolueet valtaan. He ymmärtävät että äänestämällä voi vaikuttaa.

      Duunarit, pienituloiset, nuoret, itäsuomalaiset ja paikkakunnalta toiselle muuttajat äänestivät selvästi muita ryhmiä vähemmän. Heidän intresseissä olisi kuitenkin saada heidän asioita ajava puolue valtaan mutta jättävät vallan rikkaille.

      En ymmäärrä miksi he eivät yritä vaikuttaa omaan elämäänsä, vaan tyytyvät siihen mitä muut äänestävät.

    • ymmärrys

      en ole äänestäny ikinä, enkä äänestä

    • äänipersuille

      NO SE TULI JYTKY PERUSSUOMALAISILLE KUTEN OLI ODOTETTAVISSAKIN: HEH!! HEE!

    • äänipersuille

      Riika jäi rannalle ruikuttamaan..

    • kukaan.ei.tykkää

      Persut jää hallituksesta rannalle ruikuttamaan...

      • äänipersuille

        Kansa tykkää perussuomalaisista,etenkin nuoriso on innostunut kovasti ja se on oikkein. Halla-ahon Jussi vaalihistorian ääniharava .HURRAA!!. Myöskin komee Laura sai hirveesti ääniä.


    • KukaVoittiMitä

      Ei tiedä kuka voitti mitä kun mediassa 23.3.2019 julkaistussa uutisessa oli 14.4.2019 vaalien tulokset puolueiden kannatusprosenteista jotka täsmäsivät tarkalleen vaalipäivänä laskettuihin kannatusprosentteihin. Uutisen mukaan kannatusprosentit on suomessa aina etukäteen sovittu poliittisyen puolueiden kesken.

    • Anonyymi

      Eduskunnan palkkiotoimikunta (siirryt toiseen palveluun) on nostanut vanhojen kansanedustajien palkkiota. Samalla kansanedustajat jaetaan palkkioiden osalta kolmeen luokkaan.

      Alle neljä vuotta istuneiden kansanedustajien palkkio pysyy ennallaan 6 614 eurossa. Yli neljä vuotta, mutta alle 12 vuotta eduskunnassa istuneiden palkkio nousee 6 945 euroon. Yli 12 vuotta kansanedustajana ollut saa muutoksen jälkeen 7 408 euroa kuukaudessa.

      Käytännössä palkkioon tulee noin 300 euron korotus.

      Palkkiotoimikunta muokkasi myös muiden tehtävien palkkioita. Esimerkiksi puhemiehen kuukausittainen palkkio on esityksen myötä 13 390 euroa kuukaudessa ja varapuhemiesten 10 441 euroa kuussa. Puhemiehen palkkio nousee noin 1 200 euroa kuussa ja varapuhemiesten palkkio noin 300 euroa.

      Uudet palkkiot otetaan käyttöön, kun juuri valitun uuden eduskunnan toimikausi alkaa.

      Palkkiotoimikunta perustelee korotuksia sillä, että tavoitteena on pitää kansanedustajien palkkioiden kehitys ja taso tasapainossa yleisen ansiokehityksen kanssa.

      Tilastokeskus (siirryt toiseen palveluun) kertoo, että kansanedustajien palkkiokehitys olisi jäänyt 2000-luvun alusta noin 11 prosenttia yleisen ansiokehityksen tasosta.

      Edellisen kerran palkkioita nostettiin melko tarkkaan vuosi sitten.

      Lue lisää:

      Kansanedustajien palkkiot nousevat – korotus 3,2 prosenttia
      Tilaa Ylen uutiskirjeitä!

    • Anonyymi

      Perussuomaliset on nyt ykköspuoilue. Helsiginsanomien gallub tiedottaa. Vituttaa varmaan monia tämä tieto.

    • Anonyymi

      Eduskunta päätyi puoltamaan puhemiesneuvoston esitystä äänin 128-37.
      Eduskunnan puhemiesneuvosto päätti tänään tiistaina pitäytyä alkuperäisessä esityksessä eduskunnan istumajärjestyksestä. Siinä perussuomalaiset siirretään eduskunnan oikeaan laitaan.

      Perussuomalaisten ryhmäjohtaja Ville Tavio sen sijaan esittää, että istumajärjestys säilytettäisiin ennallaan siten, että rkp pysyy oikealla. Tavion mukaan perussuomalaiset ei talouspoliittisesti edusta oikeistoa, minkä vuoksi he haluavat istua keskellä.

      Tavion esitys sai tukea perussuomalaisilta kansanedustajilta.

      Kansanedustaja Leena Meren (ps) mukaan kiista istumajärjestyksestä enteilee vaikeaa vaalikautta.

      – Perussuomalaisia kohdellaan nyt hyvin epäreilusti. On hyvä muistaa, että me olemme eduskunnan toiseksi suurin puolue, Meri sanoi.

      Hän kysyikin, miksi kokoomus ei suostu istumaan oikealla.

      Vastaus liittyy Meren mukaan medianäkyvyyteen. Tällä hetkellä oikealla istuvat edustajat jäävät helposti katveeseen medialta ja kameroilta.

      ”Syrjintää, kiusantekoa, kyykyttämistä”
      Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko kommentoi kiistaa istumajärjestyksestä ”syrjinnäksi” ja ”armottomaksi tuolileikiksi”.

      – Enemmistön voimalla lähdetään työntämään nurkkaan niitä, joista ei pidetä. Miten tämä eroaa koulukiusaamisesta, kysyi kansanedustaja Jani Mäkelä (ps).

      Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman totesi tänään ennen täysistuntoa, että kaikkien puolueiden medianäkyvyys tulisi jatkossa taata kaikkien osalta istumapaikasta huolimatta.

      Lindtman totesi myös täysistunnossa, että mitään puoluetta ei ole nimitelty äärioikeistolaiseksi, mutta jonkun puolueen on aina istuttava oikealla.

      Hänen mukaansa nyt esitetty istumajärjestys vastaisi myös Euroopan parlamentin ja Pohjoismaiden neuvoston istumajärjestysperiaatetta.

      Lindtman myös vetosi asian saamiseksi eteenpäin.

      – Toivon, että tämä asia ratkaistaan, koska tällä salilla on tällä vaalikaudella vielä paljon isompiakin asioita ratkaistavanaan, Lindtman sanoi.

      Eduskunnassa syntynyt riita suuren salin istumajärjestyksen muuttamisesta alkoi siitä, kun rkp halusi itsensä istumaan keskemmälle eduskunnan suuressa salissa. Muut puolueet halusivat ratkaista tilanteen niin, että perussuomalaiset siirrettäisiin istumaan salin keskiosasta salin oikeaan laitaan.

      Päätös tehtiin perussuomalaisten halun vastaisesti. Esimerkiksi puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on kutsunut päätöstä ”kyykyttämiseksi” ja ”kiusanteoksi”.
      Päivi Lakka

    • Anonyymi

      Syrjäseutujen ikäihmisten nöyryytys jatkuu

      riipi huomautti myös, että öljyllä lämpenevien talojen asukkaat ovat usein syrjäseuduilla asuvia ikäihmisiä, joiden talojen arvo on pienentynyt.

      – Heitä ollaan nöyryytetty jo muun muassa paskalailla ja heidän kiinteistöveroaan ollaan korotettu jo monta kertaa.

      – Hallituksen suurin intohimo tuntuu olevan haitallisen maahanmuuton kasvattamisessa keinolla millä hyvänsä ja julkisen sektorin ei-suorittavan portaan edesvastuuton paisuttaminen,

    • Anonyymi

      Kuka lopulta voitti? Keskusta kärsi kaikkien aikojen vaalitappion ja on mukana hallituksessa; naurettavaa.
      Riikan äänisaaliilla olisi pitänyt mennä kevyesti läpi eduskuntaan. ”Hienon ja demokraattisen” vaalitapamme vuoksi yksi Lapin ääniharavista jäi edelleen Kitisen varteen puolustamaan ainutlaatuista keskilappilaista jänkäämme; naurettavaa.

    • Anonyymi

      Keskusta sai kaikenlisäkisi vielä joukon ministereitä hallitukseen kuin rökäletappion kunniaksi. Äänestäjät ovat tästä hölmöilystä ymmällään,eikä suotta. Äänestäjiähän tuo pääministeri näköjään pitää pilkkanaan.

    • Anonyymi

      Koirat haukkuu,mutta karavaani kulkee.

    • Anonyymi

      Pittäkin valvoa edellinen yö ja nukkua koko vaali-äänestyspäivä.

    • Anonyymi

      Jaa ei vain ole tullu äänestyskorttia. Kusipaskaa koko poliitikka ei edes postiin voi luottaa

      • Anonyymi

        Ei siihen korttia tartte ja äänestyskopissa on kynä. Äänioikeus ilmoitus löytyy suomi.fi viesteistäsi jos löytyy, mutta ilman sitäkin saa äänestellä. Henkilötodistus mukaan ja ei muuta kuin numeroa ruutuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siihen korttia tartte ja äänestyskopissa on kynä. Äänioikeus ilmoitus löytyy suomi.fi viesteistäsi jos löytyy, mutta ilman sitäkin saa äänestellä. Henkilötodistus mukaan ja ei muuta kuin numeroa ruutuun.

        Näin se on minullekin tuli suomi.fi kautta äänestys tieto. Vanhanaikaista käyttää paperi ilmoituksia.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe