Äänestä Kärnää

veikonkuntta

Kun täällä saapi nyt kuukauven riehua näitten vaalien kanssa (sivistynheesti, ei ärräpäitä saa kenestäkhän sanoa), mie ilmotan jo nyt että Mikko saapi minun äänen. Muista ehokhaista Autto ja Ojala-Niemelä, vaikka ovakki länsirajalta pois, ovat unohtanheet mistä ovat kotosi, rovanimen asioita vain junailevat. Kulmuni on kans länsirajan tyttöjä mutta seki ejistää vain ommaa urraa sipilän juoksutyttönä, ei sekhän uskala mithän esittää, hiljaa on ollu koko neljä vuotta. Kärnä senthän hommaa lapin puolesta asioita, vaikka eskelisentuoma onki.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähtionsammunut

      kuuntelin kerran kyseistä herraa, puheissaan ei ole päätä eikä häntää. en kyllä ääntäni anna omituisselle höpöttäjälle

      • Polhöpö

        totta puhut. Tämä hemmo, joka aikaisemmin keksi nimen 'varakansaneedustaja', siis mikä se on? Se on tämän kyseisen ehdokkaan itse keksimä 'titteli' itelle!!!!!
        Asioissa aivan puuta heinää puhuu.
        Ei ainakaan minun ääntäni saa. Väyrynen olisi sen ansainnut ja saanut. Nyt äänestän Kulmunia.


    • Kannettu_vesi

      Espoon lahja Lapille - ja ovat siitä Espoossa tyytyväisiä.

    • Liike7

      Molen miettiny millä tavala se kärnä puolustaa Lappia ko sillä ei ole mithään esityksiä. Se vain moittii muita ja poka en äänestä semmosta.

    • Nivanpäänpomo

      Olihan pello edustajallakin ennen eniten esityksiä mutta ei mikään tuonu mitään,Saahan sitä esittää ajan kuluksi.Mutta Kärnä on toiminnan mies joka tuo,Avaa kaivoksen kolariin,mitäpä matkailu tarttee enään kehittyä kun äkäslompolossa ollaan vuosikymmen jäljessä levin toimintaa,ei sitä pelkällä some näkymä kehitetä että iltasanomissa pyöritään.Pelloa se vois auttaa liittymään roihin tai Ylitornion kuntaan,niin jäätäis vähemmälle valtuustojen kokouksille,mikä tulee olemaan ajan kohtaista lähiaikoina.Parlamentin kanta on tämä kun käytiin porukalla lätty kahfeellä eeron puistossa päivällä ja ilta istunnossa sovittiin,näin mennään.

    • Yli-Isoranta-Nivanpää

      Sama alotus monessa kunnassa. Kärnätrollipaskaa. En äänestä katalonialaista höpöttäjää, haukkui tasavallan presidentin, osallistui homopridekulkueeseen, yritti haastaa Paavo Väyrysen kun hän palasi eduskuntaan. Höpöukko.
      Erosi rajavartiostosta, erosi kunnanjohtajan paikasta, ei pysy missään. Työttömänä kauppaa kirjaansa, ei ole kirjasta arvosteluja kuulunut. Asuu Inarin kunnassa Enontekiön kylässä ja kirjottaa tviittejään ja facekommenttejaan niin paljon, että poissaolokunkku oli Lapin kansanedustajana jo varakansanedustajana. Varakansa on hänen kummallinen ammattikin. Ilmoittaa olevansa virkamies, vaikkei ole. Ilmoittaa olevansa varakansanedustaja, vaikkei ole. Molemmat hommat entisissä elämissään.
      Helvetinmoisella metelillä pitää ääntä kaikenmaailman asioista muttei tee niille mitään. Epäluotettava kainuulainen, minkä ilmainen koulutus rajassa toi Lappiin. Ei edusta lappilaista mentaliteettia.
      Keskustassa on päteviäkin ehdokkaita ja äänestäjät ei ole tyhmiä, joita voi vetää höplästä. Tosiasiassa häntä ei ole koskaan valittu kansanedustajaksi. Muutamalla äänellä pääsi varalle.
      Äänestäjät äänestää järjellä, eivät huutajan mukana. Pellon keskustalaiset ymmärtävät että kansanedustaja tulee Lapista, Länsi-Lapista. Ei missään nimessä saamelaisalueelta tai Kainuusta.

      • Maajussilänsikairasta

        Eikö tuo ole aivan keskustan politiikkaa,valehdellaan ja käytetään toisia hyväksi.Maajussitkin tajuaa sen kun tuet viedään pois,nykyisin nekin viedään uppovaan kaivokseen kainuuseen jota ei saada koskaan tuottamaan mitään,Mitä kaikki keskustan hyvä uskoiset ei tajua mihin meän rahoja käytetään.Akkutehaskin suunnitelmissa,mutta sehän tehdään etelään missä tilat valmiina,eikä toinen tule menestymään.


    • PussiJussa

      Tyytyväisenä olen Kärnän vauhtia kattellu, ja häätyy sanoa että pakkohan son Mikkoa äänestää, ko muut tulevat perästä.

    • tosikkoko

      Kärnä ei ole oikeen vetävä. Näin kylällä kaydessä naisen kuvan jossa luki että on tekevää sorttia. Semmonen kyllä puhuttellee valkosta lihaa syövää heteromiestäkin.

    • Kepuliton

      Kärnä muistuttaa Timo Soinia. Kauhean isot puheet ennen vaaleja. Kärnällä ei ole yhtään omaa esitystä, moittii muita puolueita. Kova on halu hillotolpale. Sielä on muitakin tyhjäntoimittajia. Kulmuni on toinen kimittäjä.

    • S.V

      Katri sentään on hienotunteinen ja fiksu. Äänestän aina kotikunnan ehdokasta, nyt Södervallia.

    • Tietoapellosta

      Pellossa Uusitalo agitoi taas ja sai Keskustan kunnallisjärjestön Kärnän taakse . Viime vaaleissa Kulmunin takana. Hyh mitä hommaa 🤮🤢

      • laarilaa

        Neuvvoja onki piilovassu


    • Uskokaajo

      K e p u p e t t ä ä a i n a

    • lausuntoautomaatti_vain

      Kärnä on aikaan saava mies, toisin ainoa aikaansaannokset ovat twiitit, joilla se haukkuu muita. Kukapa tuommoista äänestää

    • Sillankorva

      Ei Kärnällä ole omia esityksiä miten Lappia puolustetaan vaikka on entinen kapiainen. Kärnä ei pääse, Lohi ja Maijala menee. Lestat äänestää Tornion alueella Rainiota.

    • Ahistaako

      Mikon vauhti se vain pelottaa. Kyllä Kärnä ja Lohi ne vain läpi mennee, vaan mistäpä kolmas kun neljättä ei näissä vaaleissa tule.

    • Hunteerasin

      Entinen kapiainen joka ei meinanu lähteä pois eduskunnasta kun Väyrynen tuli Brysselistä. Kärnä valitti ja yritti jatkaa mutta laki on laki. Rainion Olli on parempi kuin molemat yhteensä.

    • Karakkiviikari

      Minä äänestän kärnää, sen voin sanoa jo varmaksi tapahtumaksi.

    • 95700

      Lapin Neliapila tuli postissa. Kärnän kotipaikaksi hän itse on sivullaan ilmoittanut Inarin ja etusivulla ilmoitetaan Enontekiö. Jos mies ei Lapin asioista tiedä sen vertaa, että missä itsekään asuu niin ei vaikuta pätevältä.

    • ErkkiPostimerkki

      Mie äänestän Kärnää.

    • puolikko_eerikki

      Vai ei mikko ole saanut mithän aikaseksi? Kopioippa seuraava rivi selaimeen, laita www-sanan jälkeen piste ja paina enter. Saat listan siittä mitä Mikko on eduskunnassa puuhannut. Son saanu enemmän aikhan ko moni muu evustaja! :
      www eduskunta.fi/FI/search/Sivut/vaskiresults.aspx?k=toimija:"Kärnä Mikko"

      • tyhjää_täynnä

        aloitteita ja esityksiä, no aikaansaannoksia nekin ovat. Sopivat oikein hyvin lausuntoautomaatille, joksi häntä eduskunnassa kutsuttiin


    • eikäy

      En varmasti äänestä kärnää

    • KukkuHeiluu

      On se hyä että jokkainen saa äänestää ketä tahtoo, eikä kukkaan voi vaikuttaa siihen. Son vain hyä että ehokkaita löytyy jokkaiselle. Tyhjää äänestävät menettävät oikeuden valittaa ja Mikolle mennee se minun ääni.

    • KatrilleÄäni

      Katri Kulmuni ollut asiallinen ja ahkera. Nuori nainen, jolla osaamista. Monet muutkin hyviä.

    • PersuilleMenee

      Kärnä ei todellakaan minun ääntä saa. Kärnä on liian helposti hermostuvaa sorttia. Kemissä oli vaali roast, jonka Kärnän porukka kuvasi, mutta eivät julkaisseet missään koska Kärnän hermot eivät pitäneet. Minun ääni menee Persuille, koska polttoaineen hinta on aivan järjettömän korkealla ja he ajavat sen laskua.

      • Anonyymi

        Ei yhtään ääntä persuille, mölisevät samalla lailla kuin kärnä.


    • Anonyymi

      Mikolla on oma K-linja? Huh huh mikä möhläys Keskustan kansanedustajien ryhmäpiiskurilta kikkeliviestit. Koko puolue häpeää ja kunnolla.

    • Anonyymi

      Kärnä on kikkelikorttimiehiä. Ei yhtään ääntä moiselle rentulle.

      • Anonyymi

        Kärnä on Lapin puolustaja, ainut joka jokivarren asioita ajaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kärnä on Lapin puolustaja, ainut joka jokivarren asioita ajaa

        Ehkei noilla aseilla Lappia kovin hyvin puolusteta, mutta varmaan nykyajan upseerin arvolle sopivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkei noilla aseilla Lappia kovin hyvin puolusteta, mutta varmaan nykyajan upseerin arvolle sopivaa.

        Kikkeliskokkelis 😊😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kikkeliskokkelis 😊😊

        Mulqvisti


    • Anonyymi

      Kärnä sanoi ettei ole tehnyt rikosta. Ei ole rikos lähettää kuvia omasta ukkomiehen munasta yhden illan tuttavuudelle. Ei ole rikos pyytää tatuointia perseposkeen mutta Keskustan naisten varapuheenjohtajan nimellä on kummallista.
      Laillista tietenkin mutta kyllä on kansanedustajan arvolle sopimatonta käytöstä. Kärnä sanoi että äänestäjät päättävät. Mutta tuomonen käytös häpäisee keskustapuoluetta ja se menettää kannatustaan entisestään. Kärnä puhukoot omasta kannatuksesta ja perustakoot oman ryhmän. Siinä se mitataan. Keskustapuolueesta pitää hänen erota ja jos ei itse ymmärrä tekemäänsä haittaa puolueelle niin Keskustapuolueen tulee erottaa Kärnä eduskuntaryhmästään. Se on koko hallituksen etu.

    • Anonyymi

      En ikinä äänestä kärnää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe