Ilmastoärsytys

cirruskerosiiano

Ilmastoahdistus on jo melko yleisesti hyväksytty argumentti, joskaan se ei ehkä vielä johda lääketieteellisen avun tarpeeseen. Ilmastoahdistuneita ovat henkilöitä jotka kokevat pahoinvointia ihmisenaiheuttaman ilmastonlämpenemisen syistä ja seuraukssta joita valtamediat tuottaa lähes päivittän.

En tiedä onko kellään muilla samoja kokemuksia kuin minulla, tämä täysin todistamaton ilmastojorina joka tulee usein poliitikkojen je heidän hännystelijöiden joukoista ja joita toimittajat kompaa isolla ja levällä bassolla, voi olla välillä joillekin jopa ärsyttävää.
Minä en ihan hypi lattian ja katon väliä ja hauko henkeäni koska ei tiedä pitäskö itkeä vai nauraa näille niin monille niin täysin typerille jutuille tulevasta ilmastokatastrofista.
On typerää väittää asioita todeksi ilman mitään krittiikkiä, vai oletteko nähneet valtamedioissa paljon keskustelua ilmaston luonnollisita vaihteluista joita on aina ollut?
On myös erittän typerää kertoa mitä on tulossa mutta kukaan ei uskalla ottaa kissaa pöydälle ja sanoa suoraan mitä toimintaa pitäisi vähentää ja kieltää jos jokin AGW olisi olemassa, ja sellaisiaahan on pilvin pimein, aloitetaan vaikka niin selkeästä asiasta kuin kilpaurheilusta joka on täysin turhaa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivoikauhallavaatia

      ASIAA!!
      Olisin voinut kirjoittaa ihan samat sanat, koska tunnen itsekin juuri noin.
      Ja todellakin, on aivan h...tin ärsyttävää kuunnella noita mukamas maailmanparantajia ja heidän järjetöntä argumentointiaan.
      Tuo, mitä sanoi kilpaurheilusta, on täysi n totta. Lisätä voi myös viihdeteollisuuden kokonaisuudessaan, joka kuluttaa järkyttävästi energiaa. Hiihtokeskukset ja lapinmatkailu on todella suuri energiasyöppö. Ja yhtenä kirsikkana kännykkä. Sen käytön välilliset vaikutukset ovat suuremmat, kuin koko pohjoismaitten liikenteen päästöt yhteensä.
      Mutta näistä ilmastouskovaiset eivät halua jutella.

      • AloitetaanVaikkaTästä

        Jos vaikka lopetettaisiin armeijat. Se ei ole ihan vähän se mitä maailman maiden armeijat tupruttaa, ei kulje tukialukset soutamalla eikä hornetit polkemalla. Ja mi kä takia? Ellei nerokas ihmiskunta edelleenkään osaa ratkoa asioitaan kuin toisiaan tappamalla ja tappovehkeillä kilpailemalla niin turha tässä on minkään ilmastojenkaan perään inistä.


    • antidenialisti

      Pistit tapasi mukaan taas täyttä asiaa. Minä olen lo melkein kaksi vuotta taistellut sitä ahdistelua vastaan, kun tajusin, mitä on tulossa, ja tiesin että ongelman hoitaminen on vaikeaa. En nyt laita tämän enempää, kun voi olla niin, että poisto taas iskee.

    • denukääriisätkää

      Kun kolme henkistä älykääpiötä lyö viisaat päät yhteen on lopputulos surkuhupaisa..:)

      Denialistit on kuin lauma puliukkoja jotka kokoontuvat pystybaarin nurkan taakse käärimään sätkiä ja kallistamaan pullonpohjia.Jalassa liian isot kumisaappaat,päällä räjähtänyt villapaita,pipo silmillä.Aikansa virvokkeita nautittuaan päätyvät loppulausumaan"Kyllä me ollaan fiksuja"

      • trollikyttä

        Tuo denialismi tuntuu olevan sinulle aivan hirveä pakkomielle. Pakkomielöteet vie ennenpitkää hoitoon Kirjotteletko jo suljetulta osastolta


      • heidän

        oikeinkirjoitustaidoistaan päätellen ovat yksi ja sama henkilö.


    • Kisuliini95

      Erittäin hyvä aloitus keskustelulle ja vielä kun nämä Ilmasto alarmkistit politiikkoineen tajuaisivat ja myöntäisivät, että ei ole olemassa yhtä ilmastoa vaan on Manner Ilmasto, Meri Ilmasto ja väli ilmasto ja myöntäisivät oikean uhan eli( muovi jätteet).

    • antidenialisti

      Tuo jatjuva ilmastouutisointi on todella ärsyttävää ja ahdistavaakin. Se on niinkuin Kiinalainen vesikidutus, ja kun se rummutus on jatkunut jo vuosia. Ei sitä voi ymmärtää muuten kuin että kansan vastarinta halutaan ehdottomasti murtaa.

      Sellainen on todella vaaralölista, kun sehän kohdistyy yhtä lailla kaiken ikäisiin ja kaikenlaisiin ihmisiin, ja vaikutus menee alitajuntaan, joka joutuu jatkuvaan hälyytystilaan, ja ihminen sairastuu tai pahimmassa tapauksessa kuolee ennenaikojaan. Siihen voi kuolla myös työikäisiä.

      Joka tapauksessa seurauksena on vaitava määrä turhaa kärsimystä, jota useimmat ei pysty edes helpottaan muuten kuin lääkkeillä. Minä pystyn melko paljon vaikuttaan alitajuntaanikin, kun olen saanut opetusta, mutta täydellisesti minäkään en sitä pysty hallitsamaan.

      Paljon pahemmin kusessa on ne, jotka ei ollenkaan ymmärrä, mitä heille tapahtuu ja miksi. Se henkinen pahoinvointi patoutuu, ja syntyy fyysinen sairaustila, joka voi tulla minkä ikläiselle tahansa. Ei siltä ole suojassa mikään ikäluokka. Toinen mahdollisuus on psyykkinen sairaus

      Kun kuvitelleen, että puolustetaan lasten, nuorten ja tulvien sukupplvien etua, niin sairastutetaan nykyiset sukupolvet, On tapahtunut jotain aivan hirveää, kun on alettu puoskaroimaan ihmisten psyykellä. Ei ymmärretä lainkaan ihmisen psyyken rakennetta. Se on monikerroksine.

      Tietoinen mieli ja ajattelu on vain pieni osa ihmiksen psyykettä. Sen lisäksi on alitajunta, vaistot, resktiot ja tunteet. Kuin nuo elementit menee sekaisin ja hallitsemattomiksi, voi tapahtua mitä tahansa. Niiden uudelleen hallintaan saaminen on vaikeaa, ja voi olla jopa mahdotonta.

      Sitten on vielä sairastuneen omaisten osa. Ei kaikki sairastu yhtä aikaa eikä samasta syystä. Samassa perheessäkin ihmiset on erilaisia.. Minä olen jo vuosia nähnyt, että ollaan hyvin vaarallisella tiellä kansan tulevaisuutta ajatellen.

      Olen jo pari vuotta toiminut vahinkojen ehkäisemiseksi. Se toimittajan ja poliitikon vapaus on vaan niin hirveän pyhä asia, ettei tilanteelle ole mahtanut yhtään mitään. Ei niitä saa ymmärtämään edes sitä, että käyttämällä miten sattuu mielipiteen ja sanan vapauttaan. he rikkoo perustuslakia.

      Perustuslakihan suojelee ennenkaikkea kansan oikeutta mielipiteenvapauteen ja sananvapauteen, paitsi jos sananvapauden käyttäminen rikkoo jotakin muuta lakia. Täälä niitä muita lakeja rikostaan kyllä mennen tullen jatkuvasti joka päivä nimimerkin suojissa.

    • varatuomaripuhuu

      Suomenlaki takaa myös kaikille kansalaisille turvallisen tulevaisuuden ja oikeuden oikeaan tietoon jonka pohjalta tekevät päätöksiään elämässään.

      Tätä periaatetta vastaan rikkovat denialistit räikeästi levittämällä valetietoa ihmisille ja sumuttamalla ihmisiä niin etteivät pysty muodostamaan oikeaa tilannekuvaa maailmasta.Tätä sanotaan kybervaikuttamiseksi eli trollaamiseksi.

      • PetteriPöhönaama

        Valeuutisointia on ilmastohömppä. Ja vaiika olisi tottakin, mitä se ei ole, niin on hukkaan heitettyä ruveta kantamaan huolta jostain johon ei voi piirunkaan vertaa vaikuttaa.


      • antidenialisti

        Sinä siis olet sitä mieltä, että aiheutetaan kaikille ilmastohdidtys tai vakava masennsustila vauvasta vaariin ja muoriii niin maailma pelastuu. Kun minä olen työskennellyt myös lääketieteen parissa, niin tiedän, että sieltä löytyy montakin määritelmää sille, mitä sinä olet tuon kantasi perusteella.

        Jos sinä nyt olet varatuomari, olet vaarallisen tietämätön lääketieteestä. Minä en lakitiedettä edes pidä tieteen määritelmän täyttävänä tieteenä. En pidä sellaisena myöskään valtiotiedettä ja taloustiedettä.

        Lähinnä minun palettiin kuuluu lääketiede. kemia osa fusiikkaa, metaallurgia ja insinööritiede. Jaa biologia unohtui, Siinäkin on sellaisia suuntauksia nykyään, että suhtaudun niihin kriittisesti.

        Minä ollen siis tieteen kannattaja ja olen ollut jopa tieteentekijä. Jatkuvastihan käytännön työssä joutuu ratkomaan ongelmia. Se on sitä tieteen tekemistä, kuvittelit sinä mitä tahansa. Käytännön työelämässä tehdään paljon tiedettä.

        Tuo sinun juttusi toinen kappale pitää paikkansa vain siinä tapauksessa jos tarkoitat sillä alarmisteja. Se oikea tilannekuva on se, että ilmastonmuutosta on täysin mahdotonta torjua. Alarmistit levittää tietoa, joka estää ihmisiä muodostamasta tuota oikeaa tilannekuvaa. Onko se sinulle liian karu tilannekuva. Minulle se ei ole. Voin hyväksyä todellisuuden


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe