Lentopallon aloittaminen 14-vuotiaana?

Lentisaloittaja

Olen innostunut lentopallosta, mutta olen huomannut, että harrastusmahdollisuudet ovat pienet 14-vuotiaalle pojalle Helsingissä ja muiden samanikäisten taitotaso on korkea, joten harjoittelen vielä. Olen käynyt Vantaalla (yli tunnin matka) kokeilemassa lentopallokoulussa, mutta olin siellä ainoa poika. Kiinnostaisi vaan, jos olisi jotain ajatuksia, mitä kannattaisi tehdä.

3

<50

  Vastaukset

  • Pääsisitkös johonkin veteraaniläiskijöiden porukkaan vähän kokeilemaan lentistä? Jos sinulla on pallosilmää ja nopeutta, niin niillä saa osin korvattua puuttuvia pelitaitoja, jotka kehittyvät kyllä pelailussakin. Vaikka tietysti ihan kunnon lentisharjoittelu osaavan valmentajan vetämänä olisi paras.

  • Upeata tekstiä kaikinpuolin

  • Aloita homoilu, se kuuluu juuri ensimäisen kullikarvan saaneelle hinttipoitsulle. Saat tasan tarkkaan melaa ja palloa Jammu-sediltä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1936
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1539
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   90
   1287
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   29
   1003