Kylmägrillaukseen sopivia grillejä

Mitähän malleja löytyy, joissa lämpötilan saa säädettyä maksimissaan 30 asteeseen? Tarkoitus olisi grillata PAH-vapaasti, koska tutkimusten mukaan PAH-yhdisteet ovat terveydelle haitallista. Kylmägrillaus on siis vähän kuten kylmäsavustaminen, mutta ilman pahaa savua.
Ilmoita


Alumiinifolio. Laita ruoka siihen ja auringonpaisteeseen. Varmista mittarilla, etta lampotila ei nouse liian korkeaksi. Esimerkiksi tanaan meilla sellaisen kaytto pihalla ei olisi tullut kysymykseen kun pihalla oli muutenkin pahimmillaan se 30 astetta C. Olisi pitanyt laittaa varjoon.

Tylysti rikoin saantoja tein Ahi Ahi pihvit hiiloksella 30 sek puoleltaan.
Ilmoita
Taidat olla minun suosikkiblogisti, niin herkkua ovat ohjeesi. Ensin kaalilaatikko ja sitten tämä! Hsssslurps oikein kuola valuu kun ajattelen. Oletko varma että haluat kuivattaa lihan 30 asteessa. Kaikki huippukokit keittävät ensin lihan. Nyt suosittelen että keittelet ensin hellästi 30 asteessa ja sitten käytät nopeasti kaksi päivää jäähtyneessä uunissa.

Minulla on hyvä tuttu töissä cantina westissä ja sielläkin keitellään lihat ensin. Kyllä me suomalaiset osataan! 80 % suomalaisista grillaa, usassa vain päälle 50%. Se on vain vajaa 200 miljoonaa. Tänne on turha antaa neuvoja niistä kauheista savustimista, olevinaan bbqta. Kyllä minä luontan enemmän vainna henri aleniin. Hänkin keittää.
Ilmoita
Pitihän se arvat, kaikkien vajakkien äiti, Grillimamma kommentoimassa asiaa josta ei tiedä yhtään mitään, eikä sinulla mitään ystäviä ole kuin korkeintaan pääsi sisällä.

Sinun mielestä "meksikolainen" pelle ravintola on mittari jolla mitataan grillaamisen tasoa - kertoo paljon ymmärryksestäsi. Puhdas lainaus jonka allekirjoitan "Tequilatyttöjen aijaijai-huudot lähinnä nolottavat ja ruoka on rossotasoa"
4 VASTAUSTA:
Kyllä grillimamma tietää että parhaat grilliruuat syntyvät keittämällä! Senhän tietää koko suomen kansa, ketjuravintolan kokit ja vielä Henry Alen! Kyllä me suomalaiset osataan!
Grillimamma kirjoitti:
Kyllä grillimamma tietää että parhaat grilliruuat syntyvät keittämällä! Senhän tietää koko suomen kansa, ketjuravintolan kokit ja vielä Henry Alen! Kyllä me suomalaiset osataan!
Keittäminen normaalipaineessa tuhoaa proteiinien rakenteet. Proteiineja ei saa missään nimessä päästää yli 40-asteiseksi. Mikäli meinaa keittämistä käyttää lihojen kypsennykseen, niin silloin on käytettävä alipainekeitintä.
MountEverest_70C kirjoitti:
Keittäminen normaalipaineessa tuhoaa proteiinien rakenteet. Proteiineja ei saa missään nimessä päästää yli 40-asteiseksi. Mikäli meinaa keittämistä käyttää lihojen kypsennykseen, niin silloin on käytettävä alipainekeitintä.
Slurps kuinka oikeassa olet, grillimamma tykkää. Muutan ohjettani että loppusilaus tulee viikon jäähtyneessä uunissa. Ihanan rapsakka pinta! Voiko täällä vaikuttava ihana herrasmies perustaa faceryhmän jossa painostetaan kaikki ravintoloita keittämään ensin lihat. Voin jakaa heille ihania maustevinkkejä liemeen (sipuli pippuri).
Anonyymi kirjoitti:
Slurps kuinka oikeassa olet, grillimamma tykkää. Muutan ohjettani että loppusilaus tulee viikon jäähtyneessä uunissa. Ihanan rapsakka pinta! Voiko täällä vaikuttava ihana herrasmies perustaa faceryhmän jossa painostetaan kaikki ravintoloita keittämään ensin lihat. Voin jakaa heille ihania maustevinkkejä liemeen (sipuli pippuri).
Sinulta katkotaan sormet. Siinä sinulle reseptiä, grilliämmä. Kuppainen emakonraato.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kylmägrillaukseen sopivia grillejä

Mitähän malleja löytyy, joissa lämpötilan saa säädettyä maksimissaan 30 asteeseen? Tarkoitus olisi grillata PAH-vapaasti, koska tutkimusten mukaan PAH-yhdisteet ovat terveydelle haitallista. Kylmägrillaus on siis vähän kuten kylmäsavustaminen, mutta ilman pahaa savua.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta