Se on odotettu jytky!

Jytkyyypukaa

Koti, uskonto ja isänmaa. Olen ihan perussuomalainen ja tykkään kouluissa kuulla suvivirren. Tykkään käyttää nuuskaa enkä pidä limuviinoista. Enkä ole piilojuoppo! Ja syön lihaa enkä kärpäsentoukkia. Ei ole vaihtoehtoa kuin perusuomalainen olen.

20

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Torvensoittaja

      Olisin keskustalainen jos sen aate olisi se mille pohjalle se aikoinaan rakennettiin,mutta kun se aate on haudattu ja tilalle on tulleet aivan muut,koti,uskonto,isänmaa ja alkiolaisuus on vain sanahelinää nykyään keskustalle,siksi olenkin muuttanut kinkeripiiriä perus-suomalaisiin .

    • aikansakutakin

      Se onkin persujen aatepohja niin epämääräinen, että ei tarvia pelätä niitten sitä vaihtavan.

    • peruspersuna

      peruspersu. tottakai.
      muiden ohjelmissa kaikki muut ovat tärkeämpiä kuin suomalaiset.

    • voisinuapölllöä

      Ei persut suomalaisista sen enempää välitä kuin muutkaan, typerykset tuollaista uskoo.
      Oma napa siinä on kaikilla mielessä, keinot vaan vaihtelee, siinä se totuus asiasta.

    • hepeti

      Ei ole muita vaihtoehtoja kuin perustavaa laatua olevat suomaliset. Haluan säilyttää suomalaisuuden, meidän kulttuurimme ja omaleimaisuuden. En halua että Suomi on Merkelin itäsaksa tai entisen Herra H centralisoitu suurvallan käskytetty kansa. Siinä mikä epäonnistui nelkyt luvulla on Eu ja Merkel melkein täysin onnistuneet. Eihän meillä itsellä ole järkeä lainkaan. En halua että Suomi täyttyy ns. pakolaisista. Niitähän maailmassa piisaa kymmeniä ja satoja miljoonia. Kun maahamme tullaan on se joko työn tai opiskelun vuoksi, ei muuten. Meillä on naapurissa oikein malliesimerkki epäonnisesta maahanmuutosta. Ruotsi on täysin katastrofi. Syy tähän on kuulemma että ruotsalaiset eivät ole integroituneet kun asian pitäisi olla päinvastoin että maahan tulijat integroituvat maan tapoihin. Väkivalta, huumeet ja kaikkinainen epäsosiaalisuus on viemässä ruotsin mexikon malliin. Asunnottomuus ja koko terveydenhuolto, koulu jne ...ovat ajat sitten kriisiytyneet ja ajettu alas. Suuri osa ruotsalaisista vanhuksista saava niin pientä eläkettä että eivät sillä elä ja pysty asumaan. Moni asuu kadulla. Tämä kiitos sossujen eläkelakien. Kyllä Suomen täytyy ajatella omaa kansaa eikä mennä mukaan siihen hulluuteen joka nyt on Eussa ja esim ruotsissa vallalla. Tanska ja Englanti, Unkari jne alkavat jo monissa asioissa sanomaan stop, stop.....ja siitähän ei Eu tykkää.

    • suomal

      järki ihmisen tekstiä

    • juukurjaaonpersulla

      On se persuilla kurjaa, kun aikansa suoltaa uhkakuvia, niin alkaa itse uskoa omaan jargoniinsa. Kuolevat luultavasti muuta väestöä aiemmin negatiivisen elämänsä tuoviin sairauksiin.

      • peräkammaristako.olet

        Etkö ole jo integroitunut Suomeen ? Otan osaa. Jatkossa joko integroidut tai lähdet täältä.
        Kun kansa kerran suurella vyöryllä on äänestämässä perussuomalaisia, kyseenalaistat kansan terveydentilankin ! Oletpa varsinainen sankari, huh huh.


      • vähäntriviaaliapersulle
        peräkammaristako.olet kirjoitti:

        Etkö ole jo integroitunut Suomeen ? Otan osaa. Jatkossa joko integroidut tai lähdet täältä.
        Kun kansa kerran suurella vyöryllä on äänestämässä perussuomalaisia, kyseenalaistat kansan terveydentilankin ! Oletpa varsinainen sankari, huh huh.

        Eikös ne ole nimenomaan persut sieltä peräkammarista, mikään ei saisi muuttua, vaan Suomen pitäisi elää tynnyrissä itsekseen.
        Tuo aloittajan suvivirsi se oli ihan parasta, persuilla näkyy olevan se virrenveisuu tärkeästä päästä. Minun kouluaikoihin ei kukaan saanut suvivirren veisuusta mitään iloa, tuntui tosi turhalta pakkopullalta silloin 60-luvulla.
        Persuilla se on tuo "kansa" myös semmoista persuilua, se kun ei korreloi tosiasioiden kanssa mitenkään. Suomessa se kansa kun on vähän yli 5 miljoonaa ja niistä äänioikeutettuja on noin 4,2 miljoonaa, niistä yleensä äänestää noin 70%. Silloin ollaan pyöreästi 3 miljoonan äänentäjän hujakoilla. Kun pääpuolueiden kannatus on kaikilla alle 20%, niin silloin vaikka jollain 18% kannatuksella se merkitsee noin 550 000 äänestäjää. Sellainen on kymmenisen prosenttia siitä kansasta.


      • Saanähdä

        Joku politiikan asiantuntija veikasi kolmea persua läpimenoon. Vihreät, kepu kaksi ja kokkarit yhden.


      • hepeti
        peräkammaristako.olet kirjoitti:

        Etkö ole jo integroitunut Suomeen ? Otan osaa. Jatkossa joko integroidut tai lähdet täältä.
        Kun kansa kerran suurella vyöryllä on äänestämässä perussuomalaisia, kyseenalaistat kansan terveydentilankin ! Oletpa varsinainen sankari, huh huh.

        Mainitsin tutkimuksista joita on tehty ulkomaalaisten keskuudessa ja heidän mielipiteensä on että nykyiset maahan muuttaneen väestön ongelmat johtuvat siitä että täällä oleva valta väestö eli suomalaiset, ruotsalaiset eivät ole sopeutuneet heidän tapoihinsa kun se ainakin minun mielestä on tärkeää että maahan muuttavat sopeutuvat meidän tapoihimme. Ainakaan minä en hyväksy että esimerkiksi naisen voi tappaa vaan esim sen vuoksi että näyttää hiuksensa. Näin on monissa afrikan maissa esim voimassa oleva laki. Samoin on lasten alapäiden silpomiset, oikeus ja itsemäärämisoikeudet omaan kehoon ja elämään jne…..Esim. ruotsissa on jo hyväksytty sinne tulleiden lasten 10-13 vuotiaiden avioliittoja 60 vuotiaan miehen kanssa?????Vaikka lapsiavioliitot ruotsissa ovat kiellettyjä. Samoin on hankittu kalliilla rahalla omistusasuntoja miehille joilla on neljäkin vaimoa. Sanon että voi v...….Kyllä Suomen naisten pitäisi ainakin herätä.


    • uuspersu

      Huh huh kommentointia. Millä puolueella on joku ohjelma?
      Vetävät valtion rahoja rojekteihinsa, joista tutut ja itse hyötyvät. Hävetkää.
      Siksi äänestän perussuomalaisia kun on kuitenkin näkemys että Suomea pitää suojata.

      • ainaistajankutustavain

        No sitähän olet täällä jo useaan otteeseen tuonut persuuttasi esiin, totta persu persuja äänestää.


      • 675

        Vihreät ja Kokoomus = Lapintuho


    • viimeksinauraaparhaiten

      Persut sai jytkyn tai paremminkin superjytkyn,niin kyykkäs kesusta, että kokoomus joka tietää sitä,että tulee mielenkiintoinen kesä näiden puolueiden johtajien suhteen,kello tikittää molemmille puh.johtajalle, prinssit/prinsessat vaanivat jo olantakaa kuolaten tulos ulos toteutusta.

    • rufpeli

      Suomi on jo myyty. Eu omistaa meidät. Meillä ei enää ole muuta tehtävää kuin juosta Eussa keksittyjen älyttömyyksien perässä. Ihan turhaa edes pitää mitään eduskuntaa yllä Suomessa ja maksaa tästä. Kaikki rahat vain Eun jaettavaksi muille maille ja kansoille. Tämä on osamme. Ostakaamme pienemmät vaatteet ja vyön, alkakaamme syömään heiniä ja asioimaan vain internetissä. Tätähän tämä jo alkaa olla, on nettilääkärit, netti huumeet, lääkkeet, ystävät jne…….

    • ainaäänestän

      Perussuomalaiset saivat 17 lisäpaikkaa. Kova juttu puolueelta, joka yritettiin Soinin, Sipilän ja Orpon kanssa tuhota. Demarit myhäilivät tuolloin. Vasemmistolle ja vihreille se oli myös mannaa.
      Toisin kävi: Perussuomalaisista tuli Suomen 2. suurin puolue! Vain yhden kansanedustajan erolla.
      Tässä opimme kuinka politiikka on likaista peliä valtion varoilla. Opimme myös, että edelleenkin on totta vanha viisaus; " kyllä kansa tietää. "
      On kerrassaan vääryys meidän suhteellisessa vaalitavassa se, että vaikka joku kansan suoraan äänestämä ehdokas saa valtavan äänimäärän, ei häntä välttämättä valita ollenkaan. Näin kävi valitettavasti vihreiden Riikka Karppiselle näissä vaaleissa. Järjestelmän uhri hän on. Vaikken häntä äänestänyt niin silti olen todella pahoillani hänen suhteen. Tsemppiä Riikalle!
      Sinisten tekaistu, etukäteen sovittu loikkaus PS:sta toteutettiin Sipilän ja Orpon kanssa yhdessä. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistökin ihmetteli, miksei Sipilä jättänyt tuolloin eronpyyntöä. Ei jättänyt koska sinisten juoni oli sovittu alusta asti. Kansa huomasi tämän kytkyn ja rankaisi vaaleissa sinisiä ja keskustaa. Rajusti. Siniset putosivat itse sudenkuoppaansa, minkä PS:lle kaivoi.
      Soini tarkoittaa vanhastaan ratsumiestä, kuninkaan palvelijaa.
      Timo Soini valitsi kuninkaakseen Juha Sipilän ja ratsumies meni kuninkaansa kanssa nurin. Ratsu hänen allaan uupui.
      Toivottavasti vallanpitäjät oppivat tästä, ettei kansa tyhmä ole vaikka sen sietokyky onkin korkea. Onnea ja menestystä Suomen eduskuntaan valituille, olette paljon vartijoina.
      Olkaa rehellisiä kansalle ja itselle.

    • Täsmätyötehty

      Perneri ja sipilä häippäsivät.

    • Anonyymi

      Sama jatkuu kun sdp on vallan kahvassa.Perussuomalainen puolue ei pysty vaikuttamaan valitettavasti.

      • Anonyymi

        Niin valitettavasti, koks ase olisi persujen kannatukselle hyvin tuhoisaa, mikäli heidät otettaisiin hallitukseen. Siellä kun on noudatettava kansanvälisiä sopimuksia ja perustuslakia. Sellaista ei kannttajat ymmärrä, koska persujen löysät puheet on otettu ihan tosissaan. Se ei toki ole kannattajien syy, että ovat yksinkertaisia uskossaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe