Elämän tarkoitus

Anonyymi

Onko elämän tarkoitus tuhlata kallista aikaa Kemijärven kaltaisessa kakkelikylässä? Paikkakunta jossa asuu kateellisia ihmisiä ja missä ei ole palveluja eikä muutakaan hyvää. Pohdiskelkaapa asiaa ja katsokaa itseänne peilistä. Sitäkö te todella haluatte vai ettekö tiedä muusta maailmasta?

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittaja on rikkinäinen ihminen.. Hänen kirjoitus paljastaa sen. Kysymysmerkkejä on kaksi, mutta ne ei ole kysymyksiä vain kotiviinihuuruisia toteamuksia. Pyydänkin taloyhtiötä antamaan hänelle varoituksen, niin kotiviinin valmistamisesta, kuin parveketupakoinnista.. Ai niin, voisko joku sukulainen viedä häneltä peilin pois, koska se aiheuttaa hänelle traumoja ja hallusinaatioita.

      • Anonyymi

        Taidat itse olla kuvailemasi henkilö. Kemijärvi on perseestä ja sen tietää jokainen.


    • Anonyymi

      Ei ole. Muualta tulija sen huomaa heti. Tylsä kemppalainen viettää tylsän merkityksettömän elämänsä tylsässä ja kateellisessa Kempassa. Ehkäpä ei heistä muuhun ole eivätkä muusta haluakkaan tietää

    • Anonyymi

      Mikä ihme, kun kukaan ei ole vielä kehunut Kemijärven kauneutta ja hienoa luontoa. Se yleensä aina mainitaan isoksi plussaksi Kemijärvellä.
      Sen kehujat on muilla paikkakunnilla käydessään pitäneet silmät kiinni.

      • Anonyymi

        Kemijärvi on kaunis paikka keväisin ja kesäisin. Paikalliset naiset ovat Steven Seagalin näköisiä ja oloisia, joten sillä osastolla ei ole kehuttavaa. Nuorille paikka voi olla ahdistava harrastusmahdollisuuksien vähäisyyden vuoksi ja ikäloput näkevät asiat kullanhohtoisten lasien läpi. Ulkopaikkakuntalaisia voi varoittaa, että ihmiset ovat sosiaalisesti sisäänkääntyviä, ellei kyse ole seksikkään kauniista naisista.


    • Anonyymi

      Elämän tarkoitus on juoda,syödä ja nussuttaa.

      • Anonyymi

        Mitään muuta ei Kemijärvellä voikkaan tehdä. Paikkana sen kauniimpi. Paljon kauniimpaa ja mukavempaa Suomea muualla.


    • Anonyymi

      Kerran kaipasin pois täältä
      Koin, että Kemijärvi on ahdistava paikka
      "Kaikki kyttävät toisiaan"
      Lähdin maailmalle
      Siellä oli kylmä ja turvaton olla
      En tahdo enää avaraan, haluan tuttuun
      "Suljettuun kiertoon"
      Elämän kehää kierrän enkä tahdo täältä pois
      En halua enää vapautta
      Vain tuttua eloa


      NIMIMERKKI: SULJETTU KIERTO

    • Anonyymi

      Onko elämän tarkoitus asua jossain Oulussa tai Helsingissä tai jossain muussa paskapaikassa. Mitä siellä ihminen voi tehdä? Käydä ostoksilla tai kuppilassa vetämässä pään täyteen. Sehän se pinnalliselle ihmiselle on paratiisi, saa lyyä kaikki rahansa johonkin krääsään, koska onhan ostaminen ja materia tärkeintä maailmassa. Lisäksi siellä saa asua (jos oikein onnistaa) jossain postimerkin kokoisessa tontilla olevassa kivitalossa, se se vasta onkin elämää. Kyllä naapurit ovat kateellisia. Vaihtaa uuden auton kolmen vuoden välein ja käydä Lapissa (jossain Rukalla) lomalla, sillä meillähän menee hyvin nyt. On mukava näyttää Lapin ihmisille kuinka meitä on onnistanut, vaikka rassukat eivät sitä ymmärrä, että teillehän nauretaan. Ite istuskelen mielummin vaikka Inarijärvellä pilkillä ja yövyn kämpällä. Käyn metsällä, kalalla ja lähden omasta pihasta kairaan vaikka kelkalla tai mönkijällä. Se on minun elämää ja nämä etelän vouhottajat eivät saa minulta kyllä kuin säälin korkeintaan, kuinka yksinkertainen voi ihminen olla, kun on päässyt "suureen maailmaan".

      • Anonyymi

        Voihan sitä asua vaikka Espanjassa, Thaimaassa, Portugalissa, Ranskassa jne. Monet paikat paljon toistaan parempia riippuen mitä hakee.


    • Anonyymi

      Kuinka yksinkertainen on tylsään elämäänsä tyytyväinen kemppalainen. No siunaus sekin. Kun luulee tylsän merkityksettömän elämänsä olevan se oikea elämä..

    • Anonyymi

      No ainakin oma elämäni olisi hyvin tylsää jos joutuisin johonkin isoon kaupunkiin asumaan. Ei se ole ihmisen elämää tai ainakaan en ole sieltä vielä mitään mielekästä tekemistä löytänyt. Jos saisin kolminkertaisen palkan ja joutuisin asumaan vaikka Oulussa, niin mielummin pysyisin Lapissa, vaikka elettäisiin itseni marjoja poimimalla ja kalastamalla. Mikähän ihmeen tarve osalla näistä ns. kaupunkilaisista on päteä. Jos joku viihtyy Lapissa tai maaseudulla niin eikait se näiltä köpöiltä luulisi olevan pois. Kilpailkaa siellä keskenänne ja jättäkää elämäänsä tyytyväiset ihmiset rauhaan. Joka tapauksessa vaikka kuinka keräätte maallista romua, niin samalla viivalla ollaan kaikki lopussa, mitään täältä ei vissiin mukaan saa. Vapaus on sellainen asia mitä ette rahalla saa. Pyörikää vaan siinä oravanpyörässä ja olkaa hirveän tärkeänä, olettehan olevanne jotenkin erityisiä. Totuus kuitenkin on että ihmisarvoanne ja oloanne että sillä paremmaksi saa. Täytyykin lähtee tästä huomenna kevät hangille. Vai lähtiskö johonkin ostariin ostamaan jotakin paskaa ja olemaan tärkeänä.

      • Anonyymi

        Onhan se niitä köpöiltä pois, jos joutuu elättämään työttömät pitkin syrjäseutujen pikkukyliä.


    • Anonyymi

      No Lappi on asia erikseen. Kemijärvi mitään Lappia ole. Tylsä sisäsiittoinen pikkukylä ilman mitään erikoista

    • Anonyymi

      Kemijärven ihmiset ovat ilkeitä

      • Anonyymi

        Kemijärven ”ihmiset” ovat suurimmaksi osaksi avaruusolentoja jotka ovat tulleet hyvin kaukaa, hyvin kauan sitten, hyvin kaukaisesta galaksista.

        Alkujaan heidät on risteytetty avaruuden ankeimmista, hulluimmista ja sisukkaimmista roduista. Älä koskaan vittuile Kemijärveläiselle. Sen tietää itse paholainenkin jonka perse on vieläkin kipeänä vuosituhansien jälkeen (liukuvoidetta ei käytetty).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kemijärven ”ihmiset” ovat suurimmaksi osaksi avaruusolentoja jotka ovat tulleet hyvin kaukaa, hyvin kauan sitten, hyvin kaukaisesta galaksista.

        Alkujaan heidät on risteytetty avaruuden ankeimmista, hulluimmista ja sisukkaimmista roduista. Älä koskaan vittuile Kemijärveläiselle. Sen tietää itse paholainenkin jonka perse on vieläkin kipeänä vuosituhansien jälkeen (liukuvoidetta ei käytetty).

        Kyllä ne Kemijärveläiset esi-isät on vaan niitä työttömiä jotka tulivat vähän yli satavuotta sitten metsätöihin jonnekin Savukosken kairaan. Siellä savotassa asuivat maakuopissa ja söivät läskikauhasta hooverin pintaa, keväällä ryyppäsin palkkansa Rovaniemellä ja sitten uiton hommiin kesäksi, ennen mettätöiden alkua.
        Kun niiltä ei enää rahaa löytynyt lähteä parempien aikojen myötä takasin etelään, niin jäivät tänne Kemppaan.


    • Anonyymi

      Helsingin Uutiset logo
      PUHEENAIHE

      16.4.2019 11.34

      Rahalla ei ratsastettu eduskuntaan: Halla-ahon vaalibudjetti oli 305 euroa, Tiilikainen putosi 80 000 euron satsauksella – köyhyystutkijallakin 48 000 euron potti

      Halla-ahosta tuli valtakunnan ääniharava taskurahalla – 30 527 äänen kappalehinnaksi tuli vain 0,01 euroa

      Kyllä kansa tietää,ketä äänestää!

    • Anonyymi

      Jos minä häviän vaalit sen takia, että tarjosin heille kotiani, turvaani, tälle perheelle, niin mä olen valmis heti luopumaan vallasta ja politiikasta, jos tämä menee tähän.”

      Sipilän johtama keskusta on ollut kannatuksessa syöksykierteessä gallupeissa!

      Flirttailun tulos!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe