Grillimamma testaa

Grillimamma on suosittu kokki ystäväpiirissään ja saa paljon kiitosta myös netissä. Mottohan on grillaus alkaa keittämällä! Ystäväni painostivat kokeilemaan paljon parjaamani bbq savustusta. Siispä sain lahjaksi kaksi rub-seosta. Ostin kaupasta kauniit tasapaksut palat härän ribsiä ja porsaan paahtokylkeä. Kaivoin varaston perukoilta lahjaksi saamani hiiligrillin ja aloin tekemään tarkasti ohjeen mukaan, laitoin rubin pintaan, grilliin hiilet, savulastuja ja vesiastian ja aloin kärsivällisesti odottaa....sopivalla hetkellä siirsin lihat folioon pienen nestetilkan ja voinokareen keran. Kylläpä on työlästä ja tunnelma ei tunnu oikealta! Puuttuu ihanan kattilan pulputus ja savu kirvelee silmiä.

Vihdoin kaikki oli valmista, liha sai vielä viimestelyn ohjeen mukaisen kastikkeen kera ja oli aika maistaa! Millaista se oli? Mehevää, pehmeää ja ihan eri makuista. Todellakin ihan eri makuista: savukitkerät maut valtasivat suun, mausteet löivät poskiin ja suussa oli voimakas lihan maku. Annoin lapsenkin maistaa ja itkuhan siitä tuli. Kuinka tulikaan heti ikävä hellästi höyrettytettyjä nakkeja ja tai ihanassa mausteliemessä (sipuli, pippuri) keitettyjä ribsejä, jotka saavat silauksen kaasugrilissä (sokeri, ketsuppi -kastike). Tulipan todistettua että kyllä me suomessa tiedetään miten tehdään grillliherkut, ensin keitetään ja sitten herkutellaan!
Ilmoita


EIKÄ KEITETÄ. Katkon sinulta sormet. Siinä sinulle nakkeja.
Ilmoita
Gillaako grillimamma ne ensin ja sitten grillaa?
Ilmoita
Gillimamma on seko jonka juttuja ei kannata kommentoida millään tasolla.
Ei ymmärrä edes olla hiljaa, hänen märkä uni on Cantina West - kertonee paljon ihmisestä,
Yleensä keskittyy väittelemään itsensä kanssa, kun kukaan muu ei lämpene hänen sekojutuilleen.
1 VASTAUS:
Ja sinä et tiedä edes säilyykö kaupan einespyörykät jääkaapissa. Annan sinulle ilmaisen vinkin; keitä ne niin säilyvät paremmin. Samalla myös ylimääräistä suolaa ja rasvaa liukenee keitinveteen, jolloin pyöryköistä tulee terveellisempiä. Jos haluat herkutella, niin pyöräytät lopuksi BBQ-kastikkeessa ja annat grillissä hieman väriä pintaan.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Grillimamma testaa

Grillimamma on suosittu kokki ystäväpiirissään ja saa paljon kiitosta myös netissä. Mottohan on grillaus alkaa keittämällä! Ystäväni painostivat kokeilemaan paljon parjaamani bbq savustusta. Siispä sain lahjaksi kaksi rub-seosta. Ostin kaupasta kauniit tasapaksut palat härän ribsiä ja porsaan paahtokylkeä. Kaivoin varaston perukoilta lahjaksi saamani hiiligrillin ja aloin tekemään tarkasti ohjeen mukaan, laitoin rubin pintaan, grilliin hiilet, savulastuja ja vesiastian ja aloin kärsivällisesti odottaa....sopivalla hetkellä siirsin lihat folioon pienen nestetilkan ja voinokareen keran. Kylläpä on työlästä ja tunnelma ei tunnu oikealta! Puuttuu ihanan kattilan pulputus ja savu kirvelee silmiä.

Vihdoin kaikki oli valmista, liha sai vielä viimestelyn ohjeen mukaisen kastikkeen kera ja oli aika maistaa! Millaista se oli? Mehevää, pehmeää ja ihan eri makuista. Todellakin ihan eri makuista: savukitkerät maut valtasivat suun, mausteet löivät poskiin ja suussa oli voimakas lihan maku. Annoin lapsenkin maistaa ja itkuhan siitä tuli. Kuinka tulikaan heti ikävä hellästi höyrettytettyjä nakkeja ja tai ihanassa mausteliemessä (sipuli, pippuri) keitettyjä ribsejä, jotka saavat silauksen kaasugrilissä (sokeri, ketsuppi -kastike). Tulipan todistettua että kyllä me suomessa tiedetään miten tehdään grillliherkut, ensin keitetään ja sitten herkutellaan!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta