Makean maistaa

Anonyymi

Sain lankomiehetä lahkajsi 1,5 kilon paketin naudan sisäfilettä (Rainbow). Keittelin 3 tuntia kera sipulin, porkkanan ja grilimausteen. Sitten viipaloin ja otin makupinnan grillissä. Grillauskastikkeen tein keitinliemestä, fariinisokerista ja ketsupista. Maun viimeistelin aromisuolalla. Ja voi juku että oli hyvää. Appiukkokin, eläkkeellä oleva rekkakuski, kehui, ettei koskaan ole syönyt yhtä hyvää pihviä. Kaikki hupeni viimeistä murusta myöten. Kyllä se niin on, että se joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.

7

98

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ooh! Nyt syntyi kyllä herkkua! Grillimamma tykkää! Ihanaa luovuutta tuo aromisuola. Suosittelen myös kaikkia kokeilemaan keitetyn lihan viimeistelyä jäähtyneessä uunissa! Näin vältät PAH-yhdisteet (Pahaa Aiheuttavat Hiiligrilli yhdisteet). Sluuurps, tämä ohje pääsee grillimman kansioon.

    • Anonyymi

      Kyllä soijanakit on herkullisempia kun sisäfile piffi😋

    • Anonyymi

      Sisäfile menee pilalle liiasta kypsyttelystä. Muuttuu koostumukseltaan sahajauhoksi.

      Paras keittoliemi syntyy luullisesta lihasta.

    • Anonyymi

      Onhan nää jotain pilailupäivityksiä, onhan? 😂

      En ole vuosiin käyttänyt Suomi24 keskustelua, kun aikanaan meni Veneilykeskustelut tähän samaan suuntaan. Kiva et joillain on aikaa! 😀

      • Anonyymi

        Grillimamman jutut voisi siirtää veneilypalstalle, eivät liity ruuanlaittoon millään tavalla.


    • Anonyymi

      Höpsistä. Grillimamma on kaikkien kotikokkien ja ihanien julkkiskokkien puolustaja. Kyllä grilliherkut tehdään keittämällä. Savustaminen on vaan niin nyt pinnalla, sitä vastaan täytyy puolustautua! Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria? Itse laitan laakerinlehteä, tuoksuu niin ihanasti lihakeitolta. Pahimpia kerettiläisiä ovat ne jotka esikypsentävät uunissa tiukassa foliopaketissa. Ei tule aitoa alkuunkaan.

      Grillimamma

      • Anonyymi

        ”Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria?”

        Itse laitan Poppamiehen karhunvatukka-chilikastiketta. Se on tosi tulista ja sopii vain aikuisten ribseihin. Teelusikallinen viiteen litraan keitinvettä on jo tosi tulista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      146
      2444
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      175
      1681
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1578
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      904
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      855
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      851
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      57
      802
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      735
    Aihe