Makean maistaa

Sain lankomiehetä lahkajsi 1,5 kilon paketin naudan sisäfilettä (Rainbow). Keittelin 3 tuntia kera sipulin, porkkanan ja grilimausteen. Sitten viipaloin ja otin makupinnan grillissä. Grillauskastikkeen tein keitinliemestä, fariinisokerista ja ketsupista. Maun viimeistelin aromisuolalla. Ja voi juku että oli hyvää. Appiukkokin, eläkkeellä oleva rekkakuski, kehui, ettei koskaan ole syönyt yhtä hyvää pihviä. Kaikki hupeni viimeistä murusta myöten. Kyllä se niin on, että se joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Ooh! Nyt syntyi kyllä herkkua! Grillimamma tykkää! Ihanaa luovuutta tuo aromisuola. Suosittelen myös kaikkia kokeilemaan keitetyn lihan viimeistelyä jäähtyneessä uunissa! Näin vältät PAH-yhdisteet (Pahaa Aiheuttavat Hiiligrilli yhdisteet). Sluuurps, tämä ohje pääsee grillimman kansioon.
Ilmoita
Kyllä soijanakit on herkullisempia kun sisäfile piffi😋
Ilmoita
Sisäfile menee pilalle liiasta kypsyttelystä. Muuttuu koostumukseltaan sahajauhoksi.

Paras keittoliemi syntyy luullisesta lihasta.
Ilmoita
Onhan nää jotain pilailupäivityksiä, onhan? 😂

En ole vuosiin käyttänyt Suomi24 keskustelua, kun aikanaan meni Veneilykeskustelut tähän samaan suuntaan. Kiva et joillain on aikaa! 😀
1 VASTAUS:
Grillimamman jutut voisi siirtää veneilypalstalle, eivät liity ruuanlaittoon millään tavalla.
+Lisää kommentti
Höpsistä. Grillimamma on kaikkien kotikokkien ja ihanien julkkiskokkien puolustaja. Kyllä grilliherkut tehdään keittämällä. Savustaminen on vaan niin nyt pinnalla, sitä vastaan täytyy puolustautua! Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria? Itse laitan laakerinlehteä, tuoksuu niin ihanasti lihakeitolta. Pahimpia kerettiläisiä ovat ne jotka esikypsentävät uunissa tiukassa foliopaketissa. Ei tule aitoa alkuunkaan.

Grillimamma
1 VASTAUS:
”Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria?”

Itse laitan Poppamiehen karhunvatukka-chilikastiketta. Se on tosi tulista ja sopii vain aikuisten ribseihin. Teelusikallinen viiteen litraan keitinvettä on jo tosi tulista.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Makean maistaa

Sain lankomiehetä lahkajsi 1,5 kilon paketin naudan sisäfilettä (Rainbow). Keittelin 3 tuntia kera sipulin, porkkanan ja grilimausteen. Sitten viipaloin ja otin makupinnan grillissä. Grillauskastikkeen tein keitinliemestä, fariinisokerista ja ketsupista. Maun viimeistelin aromisuolalla. Ja voi juku että oli hyvää. Appiukkokin, eläkkeellä oleva rekkakuski, kehui, ettei koskaan ole syönyt yhtä hyvää pihviä. Kaikki hupeni viimeistä murusta myöten. Kyllä se niin on, että se joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta