Makean maistaa

Anonyymi

Sain lankomiehetä lahkajsi 1,5 kilon paketin naudan sisäfilettä (Rainbow). Keittelin 3 tuntia kera sipulin, porkkanan ja grilimausteen. Sitten viipaloin ja otin makupinnan grillissä. Grillauskastikkeen tein keitinliemestä, fariinisokerista ja ketsupista. Maun viimeistelin aromisuolalla. Ja voi juku että oli hyvää. Appiukkokin, eläkkeellä oleva rekkakuski, kehui, ettei koskaan ole syönyt yhtä hyvää pihviä. Kaikki hupeni viimeistä murusta myöten. Kyllä se niin on, että se joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.

7

104

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ooh! Nyt syntyi kyllä herkkua! Grillimamma tykkää! Ihanaa luovuutta tuo aromisuola. Suosittelen myös kaikkia kokeilemaan keitetyn lihan viimeistelyä jäähtyneessä uunissa! Näin vältät PAH-yhdisteet (Pahaa Aiheuttavat Hiiligrilli yhdisteet). Sluuurps, tämä ohje pääsee grillimman kansioon.

    • Anonyymi

      Kyllä soijanakit on herkullisempia kun sisäfile piffi😋

    • Anonyymi

      Sisäfile menee pilalle liiasta kypsyttelystä. Muuttuu koostumukseltaan sahajauhoksi.

      Paras keittoliemi syntyy luullisesta lihasta.

    • Anonyymi

      Onhan nää jotain pilailupäivityksiä, onhan? 😂

      En ole vuosiin käyttänyt Suomi24 keskustelua, kun aikanaan meni Veneilykeskustelut tähän samaan suuntaan. Kiva et joillain on aikaa! 😀

      • Anonyymi

        Grillimamman jutut voisi siirtää veneilypalstalle, eivät liity ruuanlaittoon millään tavalla.


    • Anonyymi

      Höpsistä. Grillimamma on kaikkien kotikokkien ja ihanien julkkiskokkien puolustaja. Kyllä grilliherkut tehdään keittämällä. Savustaminen on vaan niin nyt pinnalla, sitä vastaan täytyy puolustautua! Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria? Itse laitan laakerinlehteä, tuoksuu niin ihanasti lihakeitolta. Pahimpia kerettiläisiä ovat ne jotka esikypsentävät uunissa tiukassa foliopaketissa. Ei tule aitoa alkuunkaan.

      Grillimamma

      • Anonyymi

        ”Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria?”

        Itse laitan Poppamiehen karhunvatukka-chilikastiketta. Se on tosi tulista ja sopii vain aikuisten ribseihin. Teelusikallinen viiteen litraan keitinvettä on jo tosi tulista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      42
      2442
    2. Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia

      Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-20172942
      Maailman menoa
      301
      2014
    3. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      22
      1816
    4. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      24
      1595
    5. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      24
      1445
    6. Sokea "ystävälle"

      Oletko oikeasti noin sokea?
      Ikävä
      100
      1329
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      43
      1328
    8. En ymmärrä käytöstäsi

      Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek
      Ikävä
      139
      1275
    9. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      37
      1171
    10. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      36
      1046
    Aihe