Makean maistaa

Anonyymi

Sain lankomiehetä lahkajsi 1,5 kilon paketin naudan sisäfilettä (Rainbow). Keittelin 3 tuntia kera sipulin, porkkanan ja grilimausteen. Sitten viipaloin ja otin makupinnan grillissä. Grillauskastikkeen tein keitinliemestä, fariinisokerista ja ketsupista. Maun viimeistelin aromisuolalla. Ja voi juku että oli hyvää. Appiukkokin, eläkkeellä oleva rekkakuski, kehui, ettei koskaan ole syönyt yhtä hyvää pihviä. Kaikki hupeni viimeistä murusta myöten. Kyllä se niin on, että se joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.

7

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ooh! Nyt syntyi kyllä herkkua! Grillimamma tykkää! Ihanaa luovuutta tuo aromisuola. Suosittelen myös kaikkia kokeilemaan keitetyn lihan viimeistelyä jäähtyneessä uunissa! Näin vältät PAH-yhdisteet (Pahaa Aiheuttavat Hiiligrilli yhdisteet). Sluuurps, tämä ohje pääsee grillimman kansioon.

    • Anonyymi

      Kyllä soijanakit on herkullisempia kun sisäfile piffi😋

    • Anonyymi

      Sisäfile menee pilalle liiasta kypsyttelystä. Muuttuu koostumukseltaan sahajauhoksi.

      Paras keittoliemi syntyy luullisesta lihasta.

    • Anonyymi

      Onhan nää jotain pilailupäivityksiä, onhan? 😂

      En ole vuosiin käyttänyt Suomi24 keskustelua, kun aikanaan meni Veneilykeskustelut tähän samaan suuntaan. Kiva et joillain on aikaa! 😀

      • Anonyymi

        Grillimamman jutut voisi siirtää veneilypalstalle, eivät liity ruuanlaittoon millään tavalla.


    • Anonyymi

      Höpsistä. Grillimamma on kaikkien kotikokkien ja ihanien julkkiskokkien puolustaja. Kyllä grilliherkut tehdään keittämällä. Savustaminen on vaan niin nyt pinnalla, sitä vastaan täytyy puolustautua! Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria? Itse laitan laakerinlehteä, tuoksuu niin ihanasti lihakeitolta. Pahimpia kerettiläisiä ovat ne jotka esikypsentävät uunissa tiukassa foliopaketissa. Ei tule aitoa alkuunkaan.

      Grillimamma

      • Anonyymi

        ”Mitä muuta laitatte keitinliemeen kuin suolaa ja pippuria?”

        Itse laitan Poppamiehen karhunvatukka-chilikastiketta. Se on tosi tulista ja sopii vain aikuisten ribseihin. Teelusikallinen viiteen litraan keitinvettä on jo tosi tulista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      107
      2785
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2385
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      21
      2310
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1906
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1620
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      168
      1335
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      282
      1167
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1024
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      80
      1024
    10. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      238
      961
    Aihe