Kouluruoka

Anonyymi

Mikä seuraavista on mielestäsi paras ja mikä huonoin kouluruoka?

1 .Sitruunainen kalakastike
2. Bolognesekastike
3. Broileri-pastavuoka
4. Broilerikeitto
5. Kana ja riisi
6. Uunimakkara
7. Kalapuikot
8. Makaronilaatikko
9. Lihapullat

5

<50

Vastaukset

 • Jokainen noista on koulukeittiön raiskaamana ihan hirveää paskaa. Joku makaronilaatikko ja uunimakkara ehkä menee koska ne nyt ei muutenkaan maistu oikein miltään, mutta parhaimmallekin voi antaa korkeintaan arvosanan 2/5.

 • Jätteet kuuluvat roskikseen, eivät lautaselle.

 • Onhan kouluruokia, ihan hyviäkin, mutta ei mikään noista.

 • Hieno lista, jotkut moukat jo ovat kommentoineet tarjontaa,, meitsi kun on suomalainen lihansyöjä, niin ylläripylläri kun olin koulun keittiössä töissä niin lastan suosikit olivat juustoinen kasviskeitto ja makaroonilaatikko, näitä meni todella paljon verrattuna joihinkin vege juttuihin.

 • kalapuikot lähinnä välipalaa leivän päälle. makaroonilaatikko , helppoa ja hyvää. kun on situunainen kalakastike niin tuleeko siinä mukana kalaa kans? kana ja riisi vetää veteläks...ei ole lihakeittoa listalla, ei karjalannpiirakoita, tillilihakastiketta ei mitään kun tollasta kevyttä vaan näkyy koko lista mutta kun ei moni syö koulussa niin ei kannata kai niin veronmaksajien rahoja tuhlaillakaan, sioille ne menee..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1345
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  673
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  563
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  499