Ei tajua naisia

En ymmärrä yhtään naisia enää, ennen oli helpompaa, nykyää melkee kaikki ei vastaa, ei kiinnostu,et taidan vaa luovuttaa,panostanu enempi itteensä mut ei se auta

40

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sunhan piti luovuttaa naisten suhteen jo ajat sitten, mitä vielä vingut. Sääliäkö kerjäät.

      • Anonyymi

        Ilmiö tunnetaan nimellä paniikki ja alkaa usputtamaan sinne tänne. Minulla ei tälläistä todellisuuden aihettamaa paniikkia ole päässyt kehittymään sillä minulle kirjoittelee ahkerasti loputtomien kuvien kera kaksi suomi24 treffien kautta ilmaantunutta Venäläistä nuorta naista ja veikkaan molemipia huijareiksi :D :D mutta sekin lievittää ...


      • Anonyymi

        Taidan sittenkin ottaa hakuni pois treffit24. Hyvän alun jälkeen vielä sittenkin todellinen pettymyksien kokemus. Saldo, todenäk 2 Venäläistä kolmekymppistä raha huijaria. Siinä kaikki mukaan jäänyt. Aika kehitys menee eteen päin, naisille oikeuksia niin tasapäisesti miesten kanssa ja ihmissuhteestakin on tehty jo HALPA TRIVAGO matkalaukkumalli vain sinä päätät ja tuo anonyymi alapuolellani kertoo sen miten itse olin aikeissa jatkaa. ...


        Miten monta raharötköä miestä pitää saada et pärjäilee. Yhden kumppanin mies, työmies, pyhämies, juhlamies, matkamies, hengellisensanan mies, naisten mies, miesten mies. Deiteistä tullut mielikuvitus elämää ruokkiva mämmi sekä leipä tienestiä joillekin.


      • Anonyymi

        Hollywoodi elämä edellyttää, jevelii, kaikkea pientä kivaa ymärillä takin kynnykselle laittajaa myöten. Suomalaisen miehen on vain sopeuduttava.


      • Anonyymi

        Voi voi voi, mammalla yllätys hammas kipeää, anna raha wester unionin kautta. Jooh jooh, tvstä katotaan miten eduskunnassa syödään läskiä niskaa kylkeä potkaa persukset levällään et, säästäkää ilmastoa myöskin työmiehetkin, siksipä ilmaston säästö syistä girllatkaa vain juhannuksena sillä vaihtoehtoisesti viekää jeteillä öky lomalle deittinaiset hollywoodin tyylillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmiö tunnetaan nimellä paniikki ja alkaa usputtamaan sinne tänne. Minulla ei tälläistä todellisuuden aihettamaa paniikkia ole päässyt kehittymään sillä minulle kirjoittelee ahkerasti loputtomien kuvien kera kaksi suomi24 treffien kautta ilmaantunutta Venäläistä nuorta naista ja veikkaan molemipia huijareiksi :D :D mutta sekin lievittää ...

        Mites sä tuolleen epäilet venäläisiä huijareiksi. Sergey ja Andrey, nuo kolmijalkaiset naiset, ovat tosissaan nettirakkautensa tiimoilta.


    • Anonyymi

      Naiset on nykyään todella nirsoja ja ne tavis naisetkin haluaa komean rikkaan miehen. Ennen kelpasi tavis duunari raksamies mutta ei enää. Naisista tullu tpinnallisia , ovat katsoneet liikaa hollywoodia ja lukeneet seiska lehdestä miten rikkaan miehen saa kusetettua naimisiin,

    • Juu netissä vaikka miten yritän tutustua, eivät vastaa, tinderis joskus osumia eivät vastaa sun muuta, aina ykspuolista,tää on tosi rankkaa,pitäs kai lähtee suomesta pois ku ei noita naisia kiinnosta

    • Anonyymi

      Sama kokemus naisista. Kyllä ne vastaa usein mutta yks kymmenestä kysyy joskus jotain sulta, ja ne ei todellakaan ole niitä kauniita lapsettomia vaan susirumia tai suurperhe-yh tai noiden yhdistelmä. Huomaa selvästi että kauniit naiset saa miehiä liian helposti. Mutta silti ne ettii uutta koska ei kukaan täyspäinen jaksa sellasta itsekkyyttä.

      Oon kanssa huomannu että oma profiili kannattaa tehdä niinku se ois kerralla tehty kuvaa myöten, ja fiiliksellä. Paljon helpompi saada treffejä kun profiili on kunnossa.

      En ole nettideittaamassa enää tänä vuonna, baarista löytyy tasokkaampaa paljon helpommin eikä ite tarvi ottaa kuppia. Siellä naiset iskee mua enemmän ku mä niitä, en vaan jaksa sitä ihmisten keskellä olemista ja niitä turhia iltoja ja valvomista. Eikä sitä kyllä naisia tarvi, osaan olla onnellinen ilmankin. Nettideittailu vaan kuluttaa miestä tyhjän takia nykyään.

      • Jep mäki nyt saanu baarista juttuseuraa, vähä vanhemmista naisista, lähinnä puumista, nuoret tytöt ovat niin vaikeita, ei suostu ees jutteleen sun muuta, ehkä sitten en ole niiden mielestä kiinnostava. No nettideittailu kuluttaa kyllä. Joo pitäs kai ruveta elää yksin, ja hommaa harrastus.


    • Anonyymi

      Parempi vaan jättää ne naiset rauhaan elämään omassa kuplassaan. Keskityt nyt vaan omaan itseesi ja jatkat elämää iloisesti rallatellen....paljon helpommalla pääset!

    • Jep todellaki, samaa mieltä, mäki oon komee ja pitkä ja hyvätuulinen mut musta tuntuu ettei oo saumaa ollenkaa naisiin

    • Anonyymi

      Deittisaiteilla on ensinnäkin paljon kiinnostuksenylläpitoprofiileita eli aivan feikkejä "naisten" profiileja joissa on nätti kuva ja herättävä teksti, saattavat toki houkutella miehiä maksamaan jotain deluxe/plus/platina tms maksua saitille. Sitten on paljon "naisten" profiileja joita ylläpitää mies, tämä on joko mieleltään sairas tai sitten opiskelee toisilta miehiltä "tekniikoita" ja kerää juttuja/tekstiä. Lisäksi on puhtaasti rahankeruu/kerjuu "nais"profiileita.

      Nuo kun oppii skippaaamaan niin sitten alkaa löytymään "aitoja" seuranhakijoita ...joita on varsin moneen lähtöön mutta ei kaikkiin.

    • Anonyymi

      Mä kyllä vastailen kaikille, jopa kuvattomille ihmisille, jos viestissä on ihan asiallista älyllistä tekstiä, olen paljon enemmän kiinnostunut ihmisen ajatusmaailmasta ym kuin ulkonäöstä ja lompakon tyhjyydestä/paksuudesta, ei kiinnosta ollenkaan, kunhan jotain puuhastelee, millä toimeen tulee!
      Ja ei, en ole sysirumakaan 😃 ja kuvat mitkä olen laittanut on muutaman kuukauden sisällä otettuja ja täysin ilman meikkiäkin olevia kuvia mukana, ettei tarvitse edes pelästyä, kun naamio on kadonnut...
      Mutta, mutta, itse poistin profiilin kokonaan, koska ne muutamat ihmiset, joiden kanssa pystyi ihan älykästä keskustelu viestintää käydä, asuivat kohtuuttoman kaukana ja tapaamisen järjestelyt siinä mielessä haastavampaa, toki ei ehkä olisi mahdotonta ollut

      Se, et mun vastaaminen loppuu, johtuu täysin siitä minkälaisia viestejä alkaa tulla, ei kenenkään ulkonäöstä, eikä varallisuudesta ja koen myös kohteliaaksi ilmoittaa vastapuolelle mahdollisimman kauniisti, etten halua jatkaa yhteydenpitoa, monessakin tapauksessa tämä on kuitenkin johtanut tilanteeseen, jossa kuuluisa p***aryöppy lentää niskaan takaisinvastauksen muodossa, tosin tämä on vahvistanut jo olemassa olevaa ajatusta juuri siitä, ettei ollut sen tyyppinen ihminen, millaisen kanssa haluaisin aikaa enemmänkin vietellä

      • Anonyymi

        Hyvä jos olet nähnyt miehessä muutakin potentiaalia kuin julkisivun, se on silti harvinaista.
        Miesten reaktiot on varmasti ikäviä, mutta tuskimpa henkilökohtaisia. Mutta uskon että monen naisen yksi iso osa vastaamattomuuteen on juuri tämäntapainen reaktio. Muutaman kerran noita reaktioita saattaa kestää mutta ei paljon enempää.
        Nettideittailu on pitkälle pintarajoitteista ensiivaikutelma luodaan pinnallisesti ja pinnallisemmin kuin oikeassa elämässä missä nopeasti pinnallisuuden vaikutus ei ole niin suuressa osassa.
        Etäisyydet on helppoo poistaa ajatuksista kun valitsee vaihtoehtoja, mutta todellisuus iskee silmille jos aletaan tavata.
        Itse sanoisin että rajaus 50km ympyrään on parempi lähtökohta.
        Tapaamiset pitäisi tehdä mahdollisimman pian. Lyhyt kyselyviestintä ja nopea tapåaminen ja päätös kyllä jatkoon vai ei.
        Jos ei ole ehdokkaita mitä haluaa tavata poistuu paikalta.
        Myös deittisovelluksessa olisi hyvä olla ominaisuus jossa itselle sopimattomattomat ehdokkaat ei turhaan näkyisi.
        Kuten ikä, paino, pituus, etäisyys, muut vaatimukset.
        Miksi etsiä sellaista mitä ei edes halua tai toinen ei halua.
        Nyt ehdotetaan kaikki mahdollinen ja mahdoton ja kuvitellaan sen auttavan vaikka se ei voisi koskaan onnistua kuitenkaan.
        Jos etsit parisuhdetta niin miksi pitäisi etsiä ihmistä joka ei etsi.
        Jos etsit miljonääriä niin miksi köyhä kelpaisi.
        No tietysti tämä nollaisi deittipalstojen tarpeen kun kaikki joutuis näkemään totuuden.

        Kaikki paljastuneet huonot ominaisuudet on tietysti hyvä mitä aikaisemmin nen näkee, mutta kyllä ne huonot ominaissudet voi paljastua vasta paljon myöhemminkin.
        Totta kuitenkin ensivaikutelma on tärkeä ja olisi hyvä olla totuudenmukainen.
        Hyvän ensivaikutelman antanut elää pitempään vaikka olisikin huonompi lopulta verrattuna huonon vaikutelman ensin antaneeseen.

        Tässä mennään vähän siten että parhaimmat menee ensin ja loput jakavat keskenään jos jakavat.
        Kaikki ei saa loistavaa paria tai edes keskinkertaista, mutta kaikille se on kai mahdollista siis teorissa.
        Se kuinka nopeasti se tapahtuu on toinen juttu.


    • Joo nainen sanoo Tinderissä että tutustutaan vaan, ja yhtäkkiä poistaa, ei niinku ees voi luottaa enää toiseen, ois sit sanonu suoraan ettei kiinnosta, en tajuu, ehkä helpointa olla yksin.

    • Anonyymi

      Yllättäen kesken jutun alun katoavat naiset jopa vaikkakin itse tekevät aloittteen. Nainen kiinostavan tuntuinen mutta ehdi tavata ajatuksissa tuskin sanaa k-i-s-s-a ja nainen on mennyt. Ihme spedeilyä.

      • Anonyymi

        Pirkko-Irmelit ne vaan fiksuilee siellä.


      • Anonyymi

        Mun Irmeli löytyi pitkän odottelun jälkeen mut olikin pyllyn kaupustelu linjalla et ei kannata toiveita korkealla enää pitää. Harmi sillä naamasta näytti ihan täyspäiseltä. Normaali maiden välistä kaupankäyntiä hallitsevalle ehkä olisi ollut käyttöä mut perinteinen maailman vanhin ammatti ei ole liiketoimintana minun juttu ollut.

        Deitit osoitti minulle olevan sen mitä oikeasti ovat. Olen pahoillani kun olen kirjoitellut Irmeliä odotellessa hölmöjä tänne.


    • Eipä noita naisia sillee kiinnosta, eka juttelevat, ehkä antavat numeron ja suostuvat tanssiin, sit niitä ei kiinnosta, ei tommosiin kannata sekaantua

      • Anonyymi

        Näytä naiselle korttia jossa lukee että olet mykkä, sillä tavalla nainen saattaisi kiinnostua enemmän kun et avaa suutasi ollenkaan.


    • Kyl sen huomaa jos nainen on kiinnostunu, ei halua ees yöks tulla, parempi ku ei tommosiin sekaannu.

    • Anonyymi

      Ei sillä ole aikaa jutella kanssasi ku sillä on sala suhde kiimaisen ja jännän myslimin kanssa.

      Ei ois kannattanu avata portteja niille. niih

    • Anonyymi

      Mä tajuan miehiä paremmin kuin naisia, vaikka olen nainen. Seura tekee kai kaltaisekseen, vaikka niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.

    • Jännämies on saatana niin ihana.

    • Sit noi pinnalliset ylimieliset teinit jotka on nii täydellisen hyvän näkösii mut ei suostu ees kattoon päälle, niitä mikää kiinnosta

    • Mutta kiva että pääsee edes juttelemaan ja joskus naisetki tulee juttelemaa

    • Oi nainen kehui minua ja pääsin 2 otteeseen treffeille, mutta ilmoitti että ei ole kiinnostunut, mutta hyvä alku :D.

    • Anonyymi

      Netissä tuntuu olevan paljon näitä n. kaksvitosia nuoria naisia, jotka ensin juttelee ja sopii treffit mutta sitten katoaa kuin pieru saharaan kun h-hetki lähestyy, eikä viestejä enää tule. Mitä he edes etsivät, jos katsovat että ihan okei kohdella miehiä näin? Vaikea uskoa, että tällaisilla on vielä pieniä lapsiakin useimmiten, vaikuttavat niin vastuuttomilta lapsilta itse jos edes tapaaminen ei onnistu vaan aletaan tekemään jotain haihtumistemppuja. Vähän enemmän kun vielä tällaisia tapauksia, niin tuhoavat itse koko nettideittisysteemin kun aina vaan suureneva joukko miehiä saa tarpeekseen.

      • Juu toi on tuttua, valta on täs elämäs naisilla, ja niiden mukaan mennään. Muaki ollaan joskus ku olin teini huijattu, ja ne nuoret just on itteensä täynnä ja pahimpia, niitä ei taida mikää kiinnostaa, tuntuu et noi maahanmuuttajat tai mustat, niiden peräs on heti antamas pillua ku ne on kai niin jännämiehiä, nettihommat on muunki ihan pyllystä, suurin osa ei vastaa ja haluakkaa vastata, ja ei kysy mitää, sun muuta, alkanu vaa miettii positiivisesti nyt et on töitä jotain ja hieno kämppä et kyl se nainen vielä löytyy.


    • Naisen taju

      Luin taannoin peräti kuusi sivua kirjasta Lumen taju, enkä tajunnut siitä mitään. Ja jos taas ajatellaan naista, niin naisessa ei ole edes sivuja, joita lukea.

      Ei mitään tajua.

      (Hirn)

      • Yksinkertaistan tämän tajunnan asian.

        Mies haluaa pillua, mutta mitä nainen haluaa?

        Jos aloitan tämän listan väsäämisen, ehdin kuolla vanhuuteen ennen viimeistä ranskalaista viivaa.

        (Hirn)


      • Funeau kirjoitti:

        Yksinkertaistan tämän tajunnan asian.

        Mies haluaa pillua, mutta mitä nainen haluaa?

        Jos aloitan tämän listan väsäämisen, ehdin kuolla vanhuuteen ennen viimeistä ranskalaista viivaa.

        (Hirn)

        Naisen tajulle on ominaista se että se syntyy useimmiten miehen päässä. Eivät naiset viitsi vaivautua tällaiseen tajunnan taistoon, vaan seikkaperäisen ristiriitaisina kykenevät hahmottamaan monitajuisen maailmankuvan kaikki muuttujat - nekin, joita ei ole.

        (Naurua)


    • Anonyymi

      Suomalaiset naiset on yleensäkin aika hölmöläisiä, ja varsinkin nämä vuositolkulla netissä roikkujat.

    • Näyttää olevan joo.

    • Nykyajan kauniit naiset ei suostu ees kattoon päälle, niil on kiire kokoajan johki ja kyttää vaa sitä somee tai puhelinta kokoajan, ottaa oikee päähän tuollaset.

    • EI minkäänlaista saumaa oo nuoriin kauniisiin päälle 20 naisiin.

    • Sit naiset ei ikinä ota ite yhteyttä, ja suurin osa ei vastaa, ja käyttäytyy tympeesti joka ei ole kivaa, että aika turhaa tää tutustuminen ja hermothan siinä menee, itse en halua mitää läskiä ja rumaa, kyl suht nätti pitää olla, jos en saa olen ilman, niin helppoa se on, mutta tiedän että saan kauniin, mutta ei auta ei, kai se on luovutettava.

    • Juu iha paskaa eivät ota yhteyttä,eivätkä vastaa.

    • Anonyymi

      Naisilla on niin helppo vaan etsiä seuraa, ite ei pääse ees lihavan naisenkaa enää treffeille, ennen ne vastas ja lähti, en tiiä mikä on,ja en ole ruma,mut suurin osa ei vastaa viesteihin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      917
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe