Kokoomuksen valtuustoryhmä

Anonyymi

Kyllähän me äänestäjät haluamme tietää, miksi meidän äänestämämme Sara on erotettu Roin valtuusoöryhmästä. Saralla sai suuren äänimäärän. Mikäs sisäinen peli tässä on käynnistynyt?

135

880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Helsingin Uutiset logo
      PUHEENAIHE

      16.4.2019 11.34

      Rahalla ei ratsastettu eduskuntaan: Halla-ahon vaalibudjetti oli 305 euroa, Tiilikainen putosi 80 000 euron satsauksella – köyhyystutkijallakin 48 000 euron potti

      Halla-ahosta tuli valtakunnan ääniharava taskurahalla – 30 527 äänen kappalehinnaksi tuli vain 0,01 euroa

      Kyllä kansa tietää,ketä äänestää!
      Anonyymi
      30.4.2019 7:06

      UUSI
      Jos minä häviän vaalit sen takia, että tarjosin heille kotiani, turvaani, tälle perheelle, niin mä olen valmis heti luopumaan vallasta ja politiikasta, jos tämä menee tähän.”

      Sipilän johtama keskusta on ollut kannatuksessa syöksykierteessä gallupeissa!

      Flirttailun tulos!

    • Anonyymi

      Luo,silloin minäkin voisin tuota nättiä tyttöä äänestää.ttamuspulaa kokkelit valittaa,ilmeisesti Sara ajattelee omilla aivoillaan,eikä hyväksy Sekoomuksen kaikkia kovia arvoja.
      Saran pitäisi loikata Perussuomalaisiin

    • Anonyymi

      Miksi meille ei kerrota? Mistä on kysymys? Jokin likainen juttu kokoomuksella on piiloteltavana ja Sara siitä eri mieltä. "Luottamuspula" tarkoittaa sitä, että ei ole suostunut johonkin juttuun. Mihin??

      • Anonyymi

        Ei noudattanut normi sääntöjä? Oli Trumpin linja! Kysyä voi kysyä itse Tuiskulta miksi sai kenkää, jos onneton itsekään tajuaa mitä on mennyt möläyttelemään?


      • Anonyymi

        Kysypä Saralta itseltään. Hän on oikea henkilö vastaamaan


    • Anonyymi

      Niin, kertokaa heti. Ei uteliasta saa jättää ulkopuolelle.
      Vaikka ei se minulle kuulukkaan, kertokaa silti.
      Kuka tietää edes vähän? Tai melkeen? Tai luulee tietävänsä?? Kertokaa nyt jotain?!!
      Haluan tietää, että voin halveksua jotain. Tai tuntea paremmuutta jos joku teki huonon valinnan. Koska omakaan elämä ei nyt jaksa innostaa. Haluan tuntea jotain voimakasta jotain toista kohtaan, haluan tyydyttää uteliaisuuteni!!
      Miksi tämmösenä aikana, jolloin kaiken tiedon saa nappia painamalla, ei googlekaan kerro vielä mitä kyseinen henkilö on tehnyt väärin? Tai mitä joku muu on tehnyt väärin?
      Kertokaa nyt ihmeessä ja pian, etti tarvitse päivystää koko päivää koneen äärellä!?

      Niin, enhän minä häntä äänestänyt, äänestinköhän ollenkaan? En muista. Taisin stalkata ehdokkaita facessa kun piti olla äänestämässä. Ennakkoäänestys meni naapuruston stalkkailussa.

      Mutta tietenkin voin tietenkin Anonyyminä vedota, että äänestäjien kuuluu tietää jos on tapahtunut jossain jotain!!!

      Pliis, ei vieläään uutta tietoa,kertokaa jotain!?? Päivitän toisella välilehdellä jatkuvasti aiheeseen liittyvää hakua. Kyllä tulee pitkä ja jännittävä päivä! Toivottavasti jotain selviää. Ja jos ei, menen kuitenkin tyytyväisenä nukkumaan, koska sain leikkiä salapoliisia koko pitkän päivän.

    • Anonyymi

      Nuoret ja osaavat ulos, samalla sinne jää roikkumaan nämä maahanmuuttokriittiset ja diktatuurin ihailijat lailla Matin. On siinä meilläkin hupiukko, ei voi muuta sanoa.

    • Anonyymi

      Tiedän totuuden, mutta en kerro koska asiaa ei ole julkistettu. Sen voin sanoa, että päätös oli ehdottomasti oikea!

      • Anonyymi

        Minä tiedän kans että kaikki kokoomukselaiset ovat roskasakkia. Pitäs hajottaa koko puolue


    • Anonyymi

      Kannattaisi vähän selvitellä kenelle äänensä antaa. Täysin oikea päätös.

      • Anonyymi

        Toivottavasti on poliittinen ura ohi. Onneksi ei valittu eduskuntaan. Tällaisia päättäjiä me emme kaipaa.


    • Anonyymi

      Haluan tietää, mitä Sara tehnyt. En viitsi sanoa, että sen vuoksi haluan tietää, kun häntä äänestin. En äänestänyt, mutta tyttö äänesti yhtä kokoomuslaista. Sanoin tyttärelle, että kokoomusta ei kannata äänestää, kun emme kuulu omistavaan luokkaan, emme ole kapitalisteja. Nuorena äänestin vasemmistoliittoa, kun olin köyhä. Kun sain talon ja auton, alkoivat minua pitämään kapitalistina. En tykännyt ja vaihdoin puoluetta. Arvaatte varmaan, ketä nykyään äänestän. Eurovaaleissa yhtä pappia, vaikka olen agnostikko ja henkisen tien kulkija, vegetaristi, eläinoikeusaktivisti, translain uudistamista kannattava sellainen ultraliberaali. Äänestän numeroa 150. Joo, perussuomalaisia olen äänestänyt 2 vuotta. En tykännyt Vennamosta enkä Soinista enkä sinisistä. Ovat niitä entisaikojen fossiileja..

    • Anonyymi

      Lapin kansassa juttu. Maksumuurin takana. Käyn ostamassa lehden. Ihan vain stalkkari oon ja utelias.

    • Anonyymi

      Sara vastustaa kaivoksia ja Jäämeren rataa. Autto maksoi nyt potut pottuina vaalien jälkeen.

    • Anonyymi

      Saran jahtihan alkoi jo edellisessä vaaleissa ja jatkuu edelleen. Sara on uhka irautuneille kokoomuspoliitikoille. Hänet täytyy siis nujertaa. On varmaan muitakin, joista tuli nyt X-kokoomuslaisia.!
      Kokoomuksen sisärengas on täynnä vanhoja vaikuttajia, jotka roikkuvat sisäpiirissä millä hyvänsä keinoilla. Kaupunginjohtajapeliähän tämä on. Kokoomuksen sisäpiiri on vuosia sitten sopinut, että Autosta kaupunginjohtaja.

      • Anonyymi

        No höpö höpö, Sarahan ei täyttänyt edes niitä luottamus tehtäviä joita hänellä oli roissa, täysin kusetti äänestäjiä! Eipä uskalla edes peiliin katsoa!


    • Anonyymi

      Ostin Lapin kansan, ei mitään uutta. Nyt näin myös Sara Tuiskun lausunnon, kuuleman asia on salainen. Katoin suosittelijoita mm. Atte Kaleva, jota suuresti arvostan. Ei päässyt eduskuntaan, jäiköhän varasijalle
      Luultavasti Tuisku suunnittelee puoluejohdon kanssa asemansa arviointia ja siksi ei puhu.

      • Anonyymi

        Sara on käyttänyt suosittelijoina henkilöitä lupaa kysymättä. Myös Kokoomuksen puoluejohto tukee erottamista, kun syyt tulevat julkisuuteen.


    • Anonyymi

      Tuisku on Kokoomuksen Lapin piirin Varapuheenjohtaja. Onko asian salailu siksi, että halutaan suojella Tuiskua ja hänen tekemisiään? Eikö kestä päivänvaloa? Saralla, jos on puhtaat jauhot pussissa, niin voisi kertoa asioiden laidan, ainakin oman näkemyksen.

    • Anonyymi

      Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo otti viime viikolla kiinni 53-vuotiaan imaamin turvallisuussyistä. Säpo pelkää, että imaami Abo Raad suunnittelee terroritekoa, tai että hän on muuten uhka Ruotsin kansalliselle turvallisuudelle.
      Säpö pelkää ruotsalaisten turvallisuuden puolesta: Isisiä ylistänyt imaami ja hänen poikansa otettu kiinni – yritetään karkottaa lain erityispykälän perusteella!

      Ruotsin kansalainen tuomittiin elinkautiseen kansanmurhasta – syyllistyi satojen ihmisten murhaan!
      https://static.katsomo.fi/multimedia/vman/VMan-P331/VMan-P331372_1600x900.jpg
      Kuvassa ei yhtään ruotsalaista!!!
      Voi vittu,mitä paskaa syötet'ään kansalla!

    • Anonyymi

      Sara on muutamien kokoomusrouvien pikku puudeli. Nmä rouvat eivät näköjään voi unohtaa vuoden 2011 vaalien tapahtumia.

      • Anonyymi

        Hyvin pitkälti näin.


    • Anonyymi

      Käykää lukemassa Tuiskun politikon fb profiilin keskustelu. Ilmeisesti osasyy myös tuolla some kirjoittelulla ja valehtelulla.. Nämä toki vain arvailuja.. Mut spekulointi lienee tämän sivuston suola..

    • Anonyymi

      Moni varmaan tietää mitä kulisseissa on tapahtunut mutta ei kerro vaikak kysymyksessä on erittäin julkinen henkilö ja hänen julkiset tehtävänsä. Valtuustotryhmästä erottaminen ei ole ihan pikkujuttu varsinkin kun po. henkilöllä on näkyvä ja merkittävä asema paikallisessa Kokoomuksessa. Asian taustasta mitään tietämättä arvelen, että Sara on tallannut jonkin "maakuntia terrorisoivien satraapian" varpaille. Toinen mahdollisuus erottamisen pontimeksi on, että hänellä on omaakin ajattelukykyä ja on erhtynyt tuomaan sen julki. Ei siihen muuta tarvita. Salailu ei näin internetin aikakautena kauan onnistu, joten tapauksen taustat tullevat julki tuota pikaa ja hyvä niin.

      • Anonyymi

        Arvasit väärin.


    • Anonyymi

      Nythän lisäksi on uutidoitu, että Tuiskun kannattajana tunnettu Kari Tuominen on eronnut myös ryhmästä, vastustuksena Tuiskun erottamiseen. Menee mielenkiintoiseksi

      • Anonyymi

        Harmi Karille, Sara pilasi kummisetänsäkin maineen.


      • Anonyymi

        Kuulostaa, että tämä Tuominen on Neven hallituksessa ja Neve sponsoroi kelkkatapahtumaa mikä osottautuikin sitten Tuiskun eduskuntavaalikampanjaksi.

        Rovaniemellä on tunnetusti maan kallein vesi ja kun kaupunkikonserniin kuuluva Napapiirin sähkö ja vesi sponssasi yksittäistä ehdokasta, niin kyllä me Neven rahastamat ollaan vailla selitystä. Kuinka monen muun ehdokkaan kampanjassa Neve oli mukana?

        Tämä keissi saattaa olla rumempi kun ennalta arvataankaan. Kokoomus selityksen velkaa. Katsotaanpa onko paikallisella lehdistöllä intressejä alkaa tonkimaan juttua pohjia myöden, katkeaa ainakin huhupuheilta siivet.


    • Anonyymi

      Tuisku on kahminut itselleen eri lautakunnista ja järjestöistä luottamustoimia ja kun sitten ei ole rahkeet riittäneet eikä ole osallistunut lautakuntien kokouksiin ja se on huomattu ja tuotu julki niin ei myöntänyt puutteitaan vaan aloitti likaisen pelin. Oliko liian kova pyrky Arkadianmäelle? Hänen lähipiirinsä sotkeutui rumasti asiaan. Siinä faktaa.

      Liian moni politiikassa toimiva luottaa liikaa voimiinsa ja kaikkivoipaisuuteensa eikä tajua, että niihin asioihin pitää oikeasti perehtyä ennen kuin menee päättämään asioista ja ei se ole meriitti, että nimi on jos jonkinlaisen "komitean" listoilla vaan niitä asioita pitää myös hoitaa, kun on tullut valituksi tehtävään. Jos ei ehdi tai jaksa kokouksiin, lautakuntapaikasta voi ja saa pyytää eron.

      Ja mitä tulee uhriutumiseen, että oli keräämässä ääniä Heikki Autton läpimenoon, ei ole sekään niin. Aina kun asetut ehdolle vaalissa, keräät ääniä koko puolueelle, kun meillä käytössä ns. suhteellinen ääntenlaskutapa. Eikö hän kuitenkin ensisijaisesti ollut ihan itse menossa sinne eduskuntaan?
      Suomessa nyt vain puolueen ääniharavat saavat edun ja muiden keräämä äänisaalis avittaa parasta.

      Hyvä, että kuplat puhkeaa ja nyt Kokoomuksessa täytyy rehellisesti tuoda asiat julki ---sen ovat äänestäjilleen velkaa, että ei jää luulo jotta tyttöparkaa on kohdeltu väärin! Selät suoriksi, please!

      • Anonyymi

        Asiat selviävät varmasti. Oli virhe päästää Sara Tuisku luottamustehtäviin, joihin ei ollut kykyä, aikaa ja liekkö lopulta haluakaan.


      • Anonyymi

        Sekös sulla ottaa päästä kun Saralla on mahdollisuus käyttää rahaa ;) Et sitten kaikkea tiedäkään keistä mahtaa olla kyse ? Just tuommoista wt tuouhua mitä harrastatte täällä kun oikein huolella tehdä . Se sit minua sitten risoo Tuommonen peli !!


      • Anonyymi

        Ei ota päähän vaan oli kummallisen näytelmän analysointia. Vaalirahoitus on sellainen asia, että kansanedustaja joutuu julkistamaan rahoittajansa ja kansalaisilla on oikeus tietää rahoittajat sen takia jotta sidosryhmät ovat läpinäkyviä ---tyyliin kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

        Älä noin tunteella räyhää, kun asioita voi viileästi analysoida. Itselläsi ottaa päähän. Jk: Opettele kirjoittamaan sit sitten!


      • Anonyymi

        Mitä kummallista siinä on , että voi ottaa virkavapaata omasta työstään ? Mikä sinusta siitä tekee kummallisen näytelmän jota pitää analysoida ? Eipä täällä muiden ehdokkaiden vaalirahoituksen perään huudella .
        Ps. Tarkastathan myös kirjoitusvirheet tästä kommentistani ?


      • Anonyymi

        Eihän se kummallisuus olekaan siinä vapaassa vaan kaikessa muussa. Taas tätä paljon puhuttua tahallista väärin ymmärtämistä.

        Eipä täällä kirjoiteta muiden vaalirahoituksesta - tietenkään- , kun tämä ketju käsittelee JUURIKIN Tuiskun asiaa.

        Kansanedustajien ja muidenkin politiikan toimijoiden pitää tuoda esille kaikki vaalikampanjaa rahoittaneet tahot.

        Onko Neven toiminnasta tarpeellista tehdä selvityspyyntö? Onko Neven hallituksessa jonkin ehdokaan sisäpiiriin kuuluvia henkilöitä ja ketä Neve tuki rahallisesti tai muuten?


    • Anonyymi

      Tuominen ei ole ollut paikalle kun Tuiskua on kuultu eikä myöskään silloin kun päätös on tehty ja aika vähän paikalla muutenkaan.
      Eikö tämä ole joa aika naurettavaa.
      Mistään ei mitään tiedä mutta eroaa silti,

      Miksi totuutta ei voida kertoa?En ole äänestänyt Tuiskua,en todellakaan.Silti totuus tulisi kertoa jotta väitteet ryhmän vehkeilystä loppuisivat.

      Tuisku on mokannut ja pahasti.Eiköhän olisi aika jo myöntää se ääneen.

    • Anonyymi

      Saara liity Perussuomalaisiin saat ääniä paljon.

      • Anonyymi

        Saara kylläkin, muttei Sara? Mistä löytyis uusia hölmöjä äänestäjiä, eikös nyt tullut tarpeeksi näyttöä Saran kieroilusta! Nyt on omatkin koirat huomanneet, ei hännät heilu.


      • Anonyymi

        Oliko Tuiskulla liian PS politiikka vai mistä asia kiinni

        maahanmuutto


    • Anonyymi

      Tais loppua prinsessa leikit! Pirun oikein!

    • Anonyymi

      On vaikeaa olla nuori, kaunis ja älykäs. PMS -mammat ei vaan sitä kestä.

      • Anonyymi

        ulkonäköhän se politiikassa on tärkeintä. Älystä viis.


    • Anonyymi

      Tytönhupakko oli sitä ja täysillä. Nyt sato on korjattu ja potkut .

    • Anonyymi

      Onneks ei käyny mielessäkään äänestää kokoomusta. Kyl hävettäs nyt. Ei tuomonen salailu sovi politiikkaan

    • Anonyymi

      ylilaudalla ja jodelissa syy.. eli jäi kiinni valehtelusta ja uhkaili rikosilmoituksilla niitä jotka kritisoi

    • Anonyymi

      Minusta tässä on menty henkilökohtaisuuksiin ja Sara Tuisku saa ihan kohtuutonta kuraa päällensä. Ei voi olla väärin jos on siunattu kauniilla ulkonäöllä. Se saadaan syntymälahjaksi, ne jotka
      saavat. Koulutus viittaa älykkyyteen, sekin vielä. Kateellisia riittää.

      Kokoomus teki väärän ratkaisun, epäoikeudenmukaisen. Nuori, kaunis, sivistynyt ja rohkea nainen joutui sijaiskärsijäksi.

      Toivon hänelle hyvää ja valoisaa tulevaisuutta.
      Ne, joita hän ärsyttää voivat katsoa peiliin. Usein se syy löytyy sieltä.

      • Anonyymi

        Voi luoja..Tietäisitpä totuuden..


      • Anonyymi

        Tässä ketjussahan niitä totuuksia on kirjoiteltu. Ihmettelen kovasti, miten ehdokkaan ulkonäkö tai ikä voi olla jollekin äänestämisperuste. Väärät kisat.


    • Anonyymi

      Mikä totuus pitäisi tietää, ihmettelen. Muiden ihmisten asiat, olivatpa ne mitä tahansa eivät kuulu minulle eikä kenellekään muulle. Juoruja, pahan puhumista, ilkeyttä ja kateutta, siltä tuo minun silmiin näyttää. Antakaa olla ja jättäkää hänet rauhaan. Miksi toisen epäonni tuottaa niin suurta vahingoniloa joillekin.

      • Anonyymi

        Kun on ehdokkaaksi alkanut,niin silloin on julkinen henkilö kyseessä. Ehdokkaan tekemiset ovat julkista tietoa. Epäonnesta tuskin on kyse kun näitä juttuja lukee.


    • Anonyymi

      Paikalliset kokkarit toivoo, että Rinne saa kasaan hallituksen eikä tule uusia vaaleja. Jos tulisi, jäisi Auttokin ulos kuin huuhkaja hankeen.

    • Anonyymi

      Tytönhupakkoa puolustaa hupakot. Liero mikä liero koukkuun jäi. Valhella lyhyet jäljet lappalaisellakin. Miksei lyhytjalkaisellakin.

      • Anonyymi

        Tuiskun olisin toivonut Heikki Auton sijasta toivonut päästä eduskuntaan. Uskaltaa sanoa mitä ajattelee. Onhan se nähty, kun Autto on siellä ollut, ettei uskalla suutaan aukoa. Katson usein eduskuntakysely tunteja tv:stä, niin Autto siellä suu tiukasti kiinni istuu. Oli huono valinta. Nyt se tulee veronmaksajille kalliiksi, kun joka päivä lentää Roi-Hki -Roi väliä ja tietysti käyttää taxia myös. Kalliiksi tulee Rovaniemen tuppisuu sinne edustamaan. Tuisku olisi ollut ehdottomasti parempi. On paljon räiskyvämpi persoona ja saa suunsa aukikin. Eikä ole nynny! Pieleen meni valinta nyt.


      • Anonyymi

        Tuisku kyllä uskaltaa aukoa suutaan mutta onko se välttämättä hyvä asia :D Ja kirjottaakin osaa mutta siinä sama juttu :D
        Oivoi kannataa vähän seurata hänen edesottamuksiaan.
        Syyttä ei ole erottamista tehty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuiskun olisin toivonut Heikki Auton sijasta toivonut päästä eduskuntaan. Uskaltaa sanoa mitä ajattelee. Onhan se nähty, kun Autto on siellä ollut, ettei uskalla suutaan aukoa. Katson usein eduskuntakysely tunteja tv:stä, niin Autto siellä suu tiukasti kiinni istuu. Oli huono valinta. Nyt se tulee veronmaksajille kalliiksi, kun joka päivä lentää Roi-Hki -Roi väliä ja tietysti käyttää taxia myös. Kalliiksi tulee Rovaniemen tuppisuu sinne edustamaan. Tuisku olisi ollut ehdottomasti parempi. On paljon räiskyvämpi persoona ja saa suunsa aukikin. Eikä ole nynny! Pieleen meni valinta nyt.

        Ihan saman verran maksaa lenteleekö Autto vai Tuisku


      • Anonyymi

        Matsu ei ainakaan voi enää lennellä, kun ei ole tietoa minne
        lähettäis tiketti laskunsa, vaan nyt joutuis omasta lompsasta
        kustantaan lentonsa.


    • Anonyymi

      Kokoomuksesta Rovaniemeltä valittiin tuppisuu,.joka ei edelliselläkään eduskunta aikana näyttänyt mitään saavan aikaan. Hiljaa istui paikallaan eduskuntakyselyn aikana. Mitä tuommoisia sinne valitaan. Ehdottomasti kokoomuksesta olisi ollut Tuisku paras. Olisi uskaltanut sanoa oman mielipiteensä!

      • Anonyymi

        Ei taida olla paljon merkitystä jos suu on aina auki ja tuo oman lyhytnäköisen mielipiteen julki. Ennen kaikkea oma tyhmyys tulee näkyviin.


    • Anonyymi

      https://www.lapinkansa.fi/lappi/kokoomuksen-valtuustoryhma-sara-tuiskun-erottamisesta-poikkeuksellisen-painavat-perusteet-huomautus-jo-taustalla-3542984?fbclid=IwAR0hgM567Z5-AzmZ97nVGvcqcu2WM1-HTWjf6eAmUiKHWb75HbepjjbxhSU

      Tässä nämä syyt tulivat:

      – Kokoomuksen arvoihin ei kuulu muunnellun totuuden tai virheellisten tietojen levittäminen, sääntöjen rikkominen, toisten mustamaalaaminen eikä uhkailu tai kiristys. Ryhmässä jokainen jäsen on yhdenvertainen ja jokaisen työtä arvostetaan, valtuustoryhmän tiedotteessa todetaan. Yksityiskohtaisempia syitä erottamiselle ei avata.

      –Valtuustoryhmä edellyttää, että sen jäsenet noudattavat kokoomusarvojen mukaista käyttäytymistä ja yhteisesti allekirjoitettuja sääntöjä sekä kunnioittavaa käytöstä niin viranhaltijoita, toisia luottamushenkilöitä, valtuustoryhmän jäseniä kuin rovaniemeläisiä kohtaan.

      • Anonyymi

        Juuri näin.
        Somessa jotkut vielä kinuavat lisätietoja,Tuiskun kannattajat siis.
        Täytyy olla aika sekaisin jos haluaa vielä tarkemmin julkisuuteen tietoa Saran tekosista.On sen verran häijyä hommaa.
        Kannattaisin jo lopettaa se kiihkoilu ja poistua takavasemmalle


    • Anonyymi

      Yrittikö Tuisku eduskuntaan ”keinoja kaihtamatta” ? Se oli sitten siinä ja pulinat pois !

    • Anonyymi

      Torvinen on vaatinut Autton eroa kaupunginhallituksen puheenjohtajuudesta,
      joka sitten siirtyisi kepulle !!!

    • Anonyymi

      Oliko saran kirjoittama juttu lapin kansassa maahanmuutosta ennen vaaleja?

      jos oli niin sehän kuin PS käsikirjoituksella

    • Anonyymi

      Onpas täällä outoja kommentteja. Näin itsekin kuvan saraa mainostaneesta kannattajasta, joka kiertää netissä. Mutta ymmärtää siitä heti, että ei ole miinattu kaikkien nähtäväksi. Ei voi tietää jos kuuluu samoihin piireihin sara. Ja sehän on yksityisasia, joten tällaiset ei kuulu asiaan. Ja kirjoittelun voi lopettaa tästä.

      • Anonyymi

        niin miksi erotettiin?


    • Anonyymi

      Tuominen kertoo Ylellä tänään ettei perusta Saran kanssa ryhmää. Totuus lienee saavuttanut hänetkin. Harmittaa varmasti että erosi ennenkuin perehtyi asiaan.

    • Anonyymi

      Luoma joutunut lähtemään joka työpaikasta...,varmaan huippu ammattilainen. Varmaan tämän koko sotkun takana.

      • Anonyymi

        Eiköhän Sara ihan itse ole sotkujensa takana


    • Anonyymi

      Hölmöläisten hommaltahan tämä kuulostaa, kun toiseksi suurimman äänimäärän vaaleissa saanut ehdokas erotetaan Kokoomuksen valtuustoryhmän jäsenyydestä.
      Käsittämättömän lyhytnäköistä typeryyttä! Jospa se valtuustoryhmän nyt avaisi tämän keissin, tai voi seuraavissa kuntavaaleissa jäädä koko jengi rannalle ruikuttamaan.
      Kuka tämän härdellin maksimoi, joku valtuustoryhmästä vai joku ulkopuolinen valopää?

      • Anonyymi

        Kuka pyrkyri himoitsi Saran varapuheenjohtajan paikkaa ???!!!


      • Anonyymi

        Korjaan: Varakansanedustajan paikkaa.


    • Anonyymi

      Poistakaa tämä ketju ajojahti sara tuiskua kohtaan

    • Anonyymi

      Ajojahti??????
      Ise on Tuiksu vinkunu julki syytä eroon,,,vai jahtaako se katti häntäänsä?????

    • Anonyymi

      Autto jos saa hillotolpan on Sara Tuisku kansanedustaja.

    • Anonyymi

      Lapin kansassa nyt juttua

      keskustaan menossa vaikka maahanmuuttolinja on PS suuntaan?

    • Anonyymi

      On täällä kyllä sairasta porukkaa kirjoittelemassa ja mustamaalamassa ihmistä joka haluaa asettua ehdolle yhteisten asioiden hoitamisessa ja kuluttaa siihen kaiken vapaa aikansa. Minkä inhmeen tyydytyksen te saatte tuosta haukkumisesta ja skumppakuvien jakamisesta. Eikö tällä hameväellä ole muuta tekemistä kuin narskuttaa ja haukkua. Kyllä minun mielestä tämä on mennyt tosi pitkälle ja en olis yhtään yllättynyt jos näistä kunnialoukkauksista , joita täälläkin on useita , vielä kalahtaa tuomioita. Yhdet ja samat ihmisethän tässä jauhaa ja naatiskelee. Kyllä täytyy olla todella huonosti asiat omassa elämässä kun tällaiseen paskaan alentuu.

      • Anonyymi

        Hetkonen... Ei kannatte väärää puuta haukkua.
        Kyllähän se näin oli, jotta Sara itte kirjoitti omalla poliitikko sivullaan itsensä pussiin ja jäi kiinni valehtelusta ja muunnellusta tottuuesta. Itsekin seurasin asiaa aika tiiviisti. Kysehän oli siitä, että oli tehty vaalikone testi jonka puitteissa keskustelua alettiin käydä. Saralla oli CV:ssä tittelinä johtaja (joka sittemmin poistettu) ja tästä kyseltiin mikä johtaja? Tähän ei saatu vastausta. Myös hänen käynnistymässä olevasta väistöskirjasta kyseltiin? Siihenkään ei vastausta saatu. No seuraavaksi kyseltiin vanhusneuvoston kokouksien läsnäoloista? Tähän kohtaan hän ei muka tiennyt omaa varajäsentään! Ja kirjoitti myös varajäsenen puolesta ettei hänkään muka ole päässyt kokouksiin. Tähän varajäsen Hilpi Ahola kommentoi, ettei ole saanut Saralta tietoa estymisestään osallistumasta kokouksiin. Sara valehteli itsensä pussiin! Nämä tiedot löytyy Rovaniemen kaupungin sivuilta, niin vanhusneuvoston jäsenet kuin myös yhteystiedot heille.
        Kun näistä asioista kyseltiin, Sara esti useita kritiikkiä kirjoittavia henkilöitä sivuiltaan. Epämieluisaa hänelle, totta! Mutta kirjoittelu oli asiallista kyselevää, ihmettelevää. Tästä sitten lähti Saran "ystävät" mukaan, jolloin tuli viestiä Saran isältä sekä Saralta itseltä eräälle keskusteluun osallistujalle. Ei vain oikein menny niinku römsöössä. Vai mitä Sara? Onneksi kirjoittajilla oli tiedossa, että näin voi käydä. Ehtivät ottaa kuvakaappaukset tästä keskustelusta, niin ei siinä ole Saralla paljoa sanansijaa. MItkä net Saran arvot olivatkaan? Avoimuus, rehellisyys? Ei taida toimia arvojensa mukaisesti.
        Mielenkiinnolla seuraan kyllä, mitä tällä rintamalla kuuluu seuraavaksi. Olisko ollu Sara hienoa tunnustaa heti töppäyksensä? OIkein valtuustoryhmältä tehty, että heti erottivat eivätkä antaneet enään luottamuspaikkoja.
        Toivottavasti en nyt kenenkään mielensäpahoittaja ole, vaikka totuuksia somesta tässä kirjoittelen. Oisko hyvä, jos Saran taustajoukot heittäisivät asiattomuudet nyt pois ja ottasitta hoitaaksenne hyvän ja asiallisen keskustelun asiasta tai vaikenette. Ahneela paskanen loppu vai miten se oli?


      • Anonyymi

        Tekstistäsi tulkitsen, että sinä ainakin tunnet suurta tyydytystä Saran mollaamisesta, etkä jätä laittamatta lusikkaasi syntyneeseen soppaan.


      • Anonyymi

        Ihan vapaasti jokainen lukija voi tulkita tekstin miten haluaa. Tässä ei kirjoittajan osalta ole mitään tyydyttämisen tarvetta. Avasin vain keskustelun saloja, joita somessa käytiin. Omituista kyllä, ettei taas toisen puolen kannattajat ja tukijat ymmärrä, ettei virhettä ja erhettä kannatte peitellä, jos se on näinkin julkista ollut. Siinä mennee monella muullakin ihmisellä maine hyvin näppärästi.
        Toivottavasti lusikka ei kopassu pohjia piloile :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hetkonen... Ei kannatte väärää puuta haukkua.
        Kyllähän se näin oli, jotta Sara itte kirjoitti omalla poliitikko sivullaan itsensä pussiin ja jäi kiinni valehtelusta ja muunnellusta tottuuesta. Itsekin seurasin asiaa aika tiiviisti. Kysehän oli siitä, että oli tehty vaalikone testi jonka puitteissa keskustelua alettiin käydä. Saralla oli CV:ssä tittelinä johtaja (joka sittemmin poistettu) ja tästä kyseltiin mikä johtaja? Tähän ei saatu vastausta. Myös hänen käynnistymässä olevasta väistöskirjasta kyseltiin? Siihenkään ei vastausta saatu. No seuraavaksi kyseltiin vanhusneuvoston kokouksien läsnäoloista? Tähän kohtaan hän ei muka tiennyt omaa varajäsentään! Ja kirjoitti myös varajäsenen puolesta ettei hänkään muka ole päässyt kokouksiin. Tähän varajäsen Hilpi Ahola kommentoi, ettei ole saanut Saralta tietoa estymisestään osallistumasta kokouksiin. Sara valehteli itsensä pussiin! Nämä tiedot löytyy Rovaniemen kaupungin sivuilta, niin vanhusneuvoston jäsenet kuin myös yhteystiedot heille.
        Kun näistä asioista kyseltiin, Sara esti useita kritiikkiä kirjoittavia henkilöitä sivuiltaan. Epämieluisaa hänelle, totta! Mutta kirjoittelu oli asiallista kyselevää, ihmettelevää. Tästä sitten lähti Saran "ystävät" mukaan, jolloin tuli viestiä Saran isältä sekä Saralta itseltä eräälle keskusteluun osallistujalle. Ei vain oikein menny niinku römsöössä. Vai mitä Sara? Onneksi kirjoittajilla oli tiedossa, että näin voi käydä. Ehtivät ottaa kuvakaappaukset tästä keskustelusta, niin ei siinä ole Saralla paljoa sanansijaa. MItkä net Saran arvot olivatkaan? Avoimuus, rehellisyys? Ei taida toimia arvojensa mukaisesti.
        Mielenkiinnolla seuraan kyllä, mitä tällä rintamalla kuuluu seuraavaksi. Olisko ollu Sara hienoa tunnustaa heti töppäyksensä? OIkein valtuustoryhmältä tehty, että heti erottivat eivätkä antaneet enään luottamuspaikkoja.
        Toivottavasti en nyt kenenkään mielensäpahoittaja ole, vaikka totuuksia somesta tässä kirjoittelen. Oisko hyvä, jos Saran taustajoukot heittäisivät asiattomuudet nyt pois ja ottasitta hoitaaksenne hyvän ja asiallisen keskustelun asiasta tai vaikenette. Ahneela paskanen loppu vai miten se oli?

        Enää kirjoitetaan enää eikä enään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hetkonen... Ei kannatte väärää puuta haukkua.
        Kyllähän se näin oli, jotta Sara itte kirjoitti omalla poliitikko sivullaan itsensä pussiin ja jäi kiinni valehtelusta ja muunnellusta tottuuesta. Itsekin seurasin asiaa aika tiiviisti. Kysehän oli siitä, että oli tehty vaalikone testi jonka puitteissa keskustelua alettiin käydä. Saralla oli CV:ssä tittelinä johtaja (joka sittemmin poistettu) ja tästä kyseltiin mikä johtaja? Tähän ei saatu vastausta. Myös hänen käynnistymässä olevasta väistöskirjasta kyseltiin? Siihenkään ei vastausta saatu. No seuraavaksi kyseltiin vanhusneuvoston kokouksien läsnäoloista? Tähän kohtaan hän ei muka tiennyt omaa varajäsentään! Ja kirjoitti myös varajäsenen puolesta ettei hänkään muka ole päässyt kokouksiin. Tähän varajäsen Hilpi Ahola kommentoi, ettei ole saanut Saralta tietoa estymisestään osallistumasta kokouksiin. Sara valehteli itsensä pussiin! Nämä tiedot löytyy Rovaniemen kaupungin sivuilta, niin vanhusneuvoston jäsenet kuin myös yhteystiedot heille.
        Kun näistä asioista kyseltiin, Sara esti useita kritiikkiä kirjoittavia henkilöitä sivuiltaan. Epämieluisaa hänelle, totta! Mutta kirjoittelu oli asiallista kyselevää, ihmettelevää. Tästä sitten lähti Saran "ystävät" mukaan, jolloin tuli viestiä Saran isältä sekä Saralta itseltä eräälle keskusteluun osallistujalle. Ei vain oikein menny niinku römsöössä. Vai mitä Sara? Onneksi kirjoittajilla oli tiedossa, että näin voi käydä. Ehtivät ottaa kuvakaappaukset tästä keskustelusta, niin ei siinä ole Saralla paljoa sanansijaa. MItkä net Saran arvot olivatkaan? Avoimuus, rehellisyys? Ei taida toimia arvojensa mukaisesti.
        Mielenkiinnolla seuraan kyllä, mitä tällä rintamalla kuuluu seuraavaksi. Olisko ollu Sara hienoa tunnustaa heti töppäyksensä? OIkein valtuustoryhmältä tehty, että heti erottivat eivätkä antaneet enään luottamuspaikkoja.
        Toivottavasti en nyt kenenkään mielensäpahoittaja ole, vaikka totuuksia somesta tässä kirjoittelen. Oisko hyvä, jos Saran taustajoukot heittäisivät asiattomuudet nyt pois ja ottasitta hoitaaksenne hyvän ja asiallisen keskustelun asiasta tai vaikenette. Ahneela paskanen loppu vai miten se oli?

        Siis mikä ihmeen vaalikone? Kuntalainen omalla face sivulla esitti kysymyksen ,jonka osoitti eduskuntavaaliehdokkaille. Tässä yhteydessä tuli ilmi ettei Tuisku ollut osallistunut vanhusneuvoston kokouksiin, eikä varajäsen ollut tietoinen Tuiskun esteellisyydestä. Tästä nousi paskamyrsky joka mielestäni sai kohtuuttomat mittasuhteet.
        Tuisku myönsi riittämättömyytensä ja sen olisi pitänyt kaiken järjen mukaan riittää. Jokaisella meistä on oma totuutensa, jokainen luonnollisesti puolustaa omaa nkemystään asioissa. Mutta perusteettomat huhut eivät johda mihinkään eikä niiden tarkoitus ole muuta kuin tehdä vahinkoa huhujen kohteelle.


    • Anonyymi

      Niimpä tosi helppo selvittää kuka kirjoittaa. Hyvää materialiaa rikos ilmoitukseen yhdelle hameväen edustajalle kuka on Sarasta ja familistä sen tehny kuulemman. Poistetuista kanssa saa selville kirjoittajan.

    • Anonyymi

      Niinpä, tosi helppoa selvittää kuka kirjoittaa. Hyvää materiaalia rikosilmoitukseen. ( Välissä lause mistä ei saa selvää mitä tarkoittaa.) Myös poistetuista viesteistä saa kirjoittajan selville.

      Uhkailuako? Miksi?

    • Anonyymi

      Ei tainneet Kepulaiset tykätä Tuiskun kaivoskommenteista. Saivat Lapin herrat käännytettyä Kokoomuksen. Naurettavaa kun Torniojoki on saastutettu jo.

    • Anonyymi

      Täällähän poistellaan viestejä kuten kansanedustajaehdokkaan sivuilta :D :D

      Mitähän asiatonta kommentissani ole,ie yhtään mitään.

      Voi herranjestas mitä toimintaa.

      • Anonyymi

        Aivan oikein että asiattomat kommentit poistetaan . Täältäkin .


    • Anonyymi

      Puolustava isä on lapsen kohdalla sööttiä, mutta aikuisen kohdalla joka jäi kiinni housut nilkoissa, se on naurettavaa!

    • Anonyymi

      Maahanmuuttokirjoitus oliko liikaa

    • Anonyymi

      Uhkailua, kiristystä ja lahjontaa. Sitähän se on kun lasten kanssa toimii. Toisinaan ei mikään auta. Silloin tanner tömisee ja aitaa kaatuu. Lumivalko ja Nokinenä taistelevat viiltävin sanaleikein, kumpi onkaan verbaalisesti lahjakkaampi. Sama mulle.

    • Anonyymi

      Sara on saamassa lähdöt monesta muustakin luottamustehtävästä, ilman mitään syytä varmasti niistäkin. Sara kun ei ole tehnyt mitään väärää, on vain niin pätevä, että muut vain kiusaa. Vaalikampanjassa varasteli omikseen jo käynnissä olevia hankkeita. Esim yhden luukun periaate. Toivotaan että väittelee kuitenkin tohtoriksi pian. :D

      • Anonyymi

        Valehteleminen on aina noloa. Sara on jäänyt monesta valheesta kiinni. Tukijoita on otettu mainoksiin heiltä lupaa kysymättä ja julkaistu lehdessä kuvia mm.sairaanhoitopiiirin pomoista Saran kanssa vaalien aikana ja annettu ymmärtää he tukevat Saraa. Toivottavasti Kokoomus erottaa hänet. Häpeä koko puolueelle.


    • Anonyymi

      On ollut surullista seurata Sara Tuiskun poliittista itsetuhoa. Nuori, kaunis ja lahjakas nainen vallanhimossaan sortui vääränlaisiin valintoihin joilla on kauaskantoiset seuraukset.

      • Anonyymi

        Niinkö ?! Mihinkäs ne toiset "vallanhimoiset" sitten olisivat
        hävinneet ? Loanheitto ja panettelukampanja ainakin
        näyttää toimivan erinomaisesti !


      • Anonyymi

        Isän raivokas puolustaminen ei toimi, kun lapsi - aikuinen tosin, on itse tuhonnut uraansa. Myötätuntoni on vanhempien puolella, mutta olisiko aika katsoa jo totuutta silmiin?


      • Anonyymi

        Ainoa raivokas näyttäisi olevan kannatusta vaille jäänyt
        kateellinen kilpa-sisko, jonka jatko-ura punnitaan seuraa-
        vissa vaaleissa !


      • Anonyymi

        Hmn, kilpasisko? Mikäli Luomaa tarkoitat (oletan näin kun olette niin raivokkaasti hyökänneet häntä vastaan), niin ei hän ilman kannatusta jäänyt. Ensikertalaiseksi hyvä äänimäärä. Juuri tarkastin, niin vaivaiset vajaa 300 ääntä vähemmän koko Lapissa, kun Tuiskulla. Rovaniemellä hän sai enemmän ääniä. Tuisku sai vaivaiset viisi ääntä enemmän kun vuoden 2015 vaaleissa. Tuollaisella vaalikampanjalla olisi kuvitellut eron olevan isonpi. Kalliit ovat nuo viisi ääntä. Tuisku kun jatkaa tätä mallia miten nyt korttejaan pelaa, seuraavia vaaleja ehdokkaana ei lienetkään tulossa.


    • Anonyymi

      Hollywood on täynnä näyttelijöitä, joista ei koskaan tule näyttelijää, Rovaniemi on täynnä poliitikkoja, joista ei koskaan tule eturivin poliitikkoa. Hyvin yksinkertaista, suosio ei riitä siihen. Mut kukaan ei kiellä unelmoimasta.

    • Anonyymi

      Kuulin, että Saran vaalitulos mitätöidään. Lieneekö totta?

      • Anonyymi

        Näinhän se on, jos on syyllistynyt vaalivilppiin. Vaalirahoituksessa on epäselvyyksiä ja arvontoja ei olisi saanut järjestää. Kelkkakisat eivät olisi saaneet olla kelkkakisoiksi naamioitu vaslitapahtuma.


    • Anonyymi

      Täällä naureskeli joku pari vuotta Mikko Kärnän titteliä "varakansanedustaja."

      Nyt Sara Tuisku käyttää samaa titteliä, miksei tämä Kärnän mollaaja riehaannu nyt tuosta ollenkaan?

      PS. Mikko Kärnä on nyt kansanedustaja, joku muu taas ei ole, heh heh heh! :)

    • Anonyymi

      Kärnä oli eläkeläinen, ei missään työssä, elikkä työtön ja nuori eläkeläinen , eikä iljennyt ilmoittaa todellista statustaan ja sen takia HYVIN MONET naureskelivat tuolle tittelille mitä se niin mielellään itse viljeli.

      Tuksu ei nauti eläkettä vaan on opettaja sekä opiskelee lisää. Vissi ero.

      Kärnä vaikka työikäinen ilkesi nauttia kansalaisten sille maksamaa eläkettä, niin pian oppii loiseksi kun käy hetken aikaa Arkadianmäellä . Muille työttömille oli kannattamassa työttömän aktiivimallia mutta itsellään kun työt loppui, niin heebo olikin eläkkeellä.

      • Anonyymi

        Kukaan arvonsa tunteva poliitikko ei tituleeraa itseään varakansanedustajaksi. Osoittaa tittelinkipeyttä. Kyseessähän ei ole mikään varsinainen titteli siinä mielessä, että "varakansanedustaja" ei sijaista varsinaista kansanedustajaa missään tehtävissä. Hän on vain 1. varasijalla oleva kansanedustajan varaedustaja, joka astuu remmiin vain siinä tilanteessa, jos varsinainen edustaja syystä tai toisesta lopettaa tehtävässä kokonaan. Eikä "varakansanedustajalla" ole mitään tähän hommaan liittyvää tehtävää ennen tätä.


      • Anonyymi

        Jos Tuisku opiskelee, niin toivottavasti opiskelee käytöstapoja ja aikuismaista tappion kestämistä. Kärnä on mies paikallaan, onhan hän sentään KANSANEDUSTAJA!


    • Anonyymi

      Minkä alan ammttimies tämä Mikko Kärnän sarjamollaaja on? Epäilen että ainakin koulutuksessa jää Kärnän jalkoihin 6-0, tuskinpa tuolla mollaajalla on maanpuolustuskorkeakoulun tutkintoa ja kapteenin natsoja? Minun mielestäni Kärnä on ollut erittäin ahkera ja aikaansaava mies kaikissa niissä hommissa missä on ollut. Ei se kateus saa olla niin suuri että siihen meinaa tukehtua. Kärnällä ja Tuiskulla vai mikä lie se nobody olikaan on tänä päivänä yksi iso ero. Toinen on hallituspuolueen kansanedustaja joka meni eduskuntaan valtavalla äänivyöryllä ja toinen on jossain tuppukylän valtuustossa tappion kiukkua purkava valtuutettu. Jos ymmärrät, siinä on aika iso ero. Ja vielä tiedoksi, Kärnää minä äänestän jatkossakin!

      • Anonyymi

        Kateus-kortti se vetaistaan esiin aina, kun ei haluta ymmärtää toisenlaisia mielipiteitä. Saathan sinä äänestää Kärnää, ei sitä sinulta ole kukaan kieltänyt!
        Ootkos lievästi höpsö, kun tunteella paasaat?


    • Anonyymi

      Tuisku oli kokoomusvainaa edustaja ei ole jatkossa . Kärnä jos loikkaa pesee Tuiskun kannatuksessa mennen tullen. Kulmuni on lapin prinsessaa ilman osaamista nyt ja tässä. Tuisku samanlainen pösilö olisi tultuaan sinne.

      • Anonyymi

        Milläs perusteella Kulmunilla ei ole osaamista?


    • Anonyymi

      Kulmuni voitti rinnanmitalla Tuiskun eli tässä tapauksessa aivan mahdottoman isolla erolla.

    • Anonyymi

      En Tuiskun hommista tiedä mitään, mutta tämä somemammojen hyökkäys häntä kohtaan oli kuin koulukiusaajien oppikirjasta.

    • Anonyymi

      Tuisku voisi välillä vilkaista peiliin, kaikkea ei voi aina saada vaikka tekisi kuinka itkupotkuraivareita. Eduskunta jäi kaukaiseksi haaveeksi selvällä erolla ja tie kokoomusjohtoonkin tuli tukittua ihan omin käsin. Sara on itse tyyppiesimerkki koulukiusaajasta, tyyli on " jos kaikki ei suostu minun vaatimuksiini ja kuulu minun ihailijoihini saavat katua." Ehei, ei sillälailla asioita hoideta, demokratia on puhunut ja enemmistö päättää niin kansanedustajat kuin puoluejohdonkin. Tulos on nyt tiedossa, sitä sai mitä tilasikin.

    • Anonyymi

      Kumpikin läksyt tekemättä ja oppiarvot kesken. Toisesta ministeri toinen tyhjä tynnyrikanisteri

      • Anonyymi

        Tyhjät tynnyrit ne koliseekin eniten, nähty ja kuultu .


    • Anonyymi

      Tuisku eronnut kirkkovaltuustosta. Ei kiinnostanut enää kun nuo eduskuntavaalitkin jo meni. On ehdolla varmasti kun taas itselle tarvetta luottamuspaikoista ilmenee.

    • Anonyymi

      politiikka ja maahanmuutto

    • Anonyymi

      Tervon sanoma sekoomus

    • Anonyymi

      Taas Tuisku uutisissa. Ei ne jauhot niin puhtaat olleetkaan. Epäluottamus laajenee. Hyi-hyi. Olen Saran vaalitiimissä ollut mutta neveragain!

    • Anonyymi

      Onko tämä Tuiskun asia kokoomuspolitiikan keskeisin kysymys? Entä yhteiset asiat?

    Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe