Aihe

Leonardo da Vincin kuolemasta 500 vuotta

tänään 2.5.2019. Luettuani hänestä kirjoitetusta, havaitsee ettei hänestä juurikaan tiedetä. Viimeinen ehtoollinen valmistui kirjoitusten mukaan vuonna 1495, joka oli maalaamisen aloitusvuosi ja kesti kolme vuotta. Wikipedia tietää maalauksen valmistumisen vuonna 1498. Samana vuonna, jolloin Kolumbus näki ensimmäisen kerran Amerikan mantereen paikassa, jota intiaanit kutsuivat nimellä Tulum, tarkoittaen muuria. Kirjoittaessani liitän itseni linnoitukseen, sillä aloitin kirjoittamiseni lähellä tuota paikkaa vuonna 2006. Leonardo da Vinci puolestaan oli osarahoittajana Kolumbuksen Amerikan löytämisessä ja Amerikan 500-vuotis juhlapäivänä, Italia vaati osaa tuosta kunniasta.

Jatkamme tästä yhteisellä, jolloin olen kirjoittanut muinaisuuden kyynärän mitasta, joka oli yhteinen valtameren molemmin puolin, tuhansia vuosia sitten ja oli pituudeltaan 0,5235023 metriä. Viimeinen ehtoollinen on maalauksena mitoiltaan 8,8 m x 4,6 m. Tästä laskemalla saamme 4,6/8,8 = 0,523. Tämä ei ole sattuma tuon neron yhteydessä. Meidän laskemisemme perustuu kokonaislukuun 1, kun muinaisuus laski käänteisesti. Tämän voimme tarkastella vaikka seuraavasti. 8,8/4,6 x 4,6/8,8 = 1 täysin tarkkana arvona.

Jotta en vie yöunianne jaarituksillani, voitte laskea maalauksen halkaisijamitan neljännen juuren ja saatte piin arvon (3,15). Tämä sillä muinaisuus laski valonnopeuden neljänneksen matematiikkaa aikadilaationa ja oli luonnollinen tapa määrittää luonnonilmiöt konkreettisesta ja käsin koskemattomasta. Tastä olen kirjoittanut kirjatrilogian, jonka ensimmäinen kirja on kustantajalla hyväksyttävänä, toista osaa tarkistan lähetettäväksi ja kolmas osa on kirjoitettu. Tarvittaessa kustannan kirjat itse ja kirjoitan vielä monta kirjaa lisää.

Kirjoitin trilogiani ensimmäisen osan vuonna 2017. Tätä ennen lähetin vuonna 2007 uuden fysiikan kirjan, joka torpattiin ja hyväksyn sen mielessäni, koska se ei ollut tarkoitettu julkaistavaksi. Lopuksi pieni ennustuksien mukainen laskenta, jonka teen aina laskukoneella tarkistettavana.

2017 - 1498 = 519 vuotta 6 x 519 vuotta = 3114 eli mayakalenterin alkamisen vuosi. Geometriassa harpilla ympyrän piirtäneet, tietävät kaaren kuuteen osaan jakamisen esimerkkinä luvusta kuusi. Näistä asioista minä juttelisin mielelläni Leonardo da Vincin kanssa ja tässä ajassa Esko Valtaojan kanssa, jos hän tähän suostuu. Tuskinpa hän näitä sivuja lukee, mutta toivossa on hyvä elää.

Kiitos ja anteeksi, ajatuksienne sotkemisesta.

P.S. Kolumbuksen kanssa mellä on toinen yhteinen kokemus, Gomeran saarella sijaitsevasta kirkosta nimeltään Iglesia de La Asunción. Kolmas kokemukseni on Euroopan mantereen läntisin kohta Portugalissa, missä kolumbuksen sanottiin opiskelleen purjehdusta. Lopuksi muistamme Leonardon pyrkimyksen pysytellä erossa kirkosta, eikä taulu kuvaa ollenkaan sitä, mitä kenties kuvittelette. Kaukana siitä, mutta tämä on tiedesivusto, eikä uskontoa.

22

<50

  Vastaukset

  • Itänaapurissa kuuluu kerrottavan, että kuuluisa venäläinen tiedemies Leonardo da Vyštšinskij olisi keksinyt television yhdessä Paul Nipkowin, toisen kuuluisan venäläisen kanssa. Kehitystiimiin kuuluu kuuluneen myös radion keksijä Aleksandr Stepanovitš Popov, joka lähetti sanoman laivalta Kotkaan.

   Tieto kuuluu olevan yhtä varma kuin Putinin suoritukset arkeologian alalla.

   • Tuohan ei olisi ihme, ottaen huomioon, että Leonardo da Vyštšinkij on keksinyt kidekoneen Feodor Kideleffin kanssa.

    On tihkunut myös tietoa, että hän olisi keksinyt sateenvarjon Arkadi Sontsakoffin kanssa sekä auton Vladimir (”Valto”) Koslakoffin kanssa.

    Nero miehekseen kertakaikkiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuohan ei olisi ihme, ottaen huomioon, että Leonardo da Vyštšinkij on keksinyt kidekoneen Feodor Kideleffin kanssa.

    On tihkunut myös tietoa, että hän olisi keksinyt sateenvarjon Arkadi Sontsakoffin kanssa sekä auton Vladimir (”Valto”) Koslakoffin kanssa.

    Nero miehekseen kertakaikkiaan.

    Aina paljastuu uutta tietoa tuosta suuresta venäläisestä nerosta. Luultavasti hänelle piankin myönnetään Putinin 1. luokan kunniamerkki ohrantähkien kera. Vaatimattomuussyistä hän tuskin tulee sitä hakemaan, joten se luovutetaan hänen edustajalleen.


   • Tiesittekö, että heillä on myös rokote ebolaa vastaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiesittekö, että heillä on myös rokote ebolaa vastaan?

    Toki tiedetään, mutta tiesitkö, että Venäjällä kaytetään jo runsaasti totuudenvastaista seerumia?


  • Kiitos poikkeuksellisen luotettavista tiedoista numerologian saralla. Samaan tarkkuuteen olen pyrkinyt myös omassa paljon vaatimattomammassa kirjoituksessani. Näyttää meiltä molemmilta Vappu menneen vähän pitkäksi.🎈

  • "Kiitos ja anteeksi, ajatuksienne sotkemisesta."

   Ajatuksien sotkemisella minä tarkoitin, edellisen kaltaisia kirjoituksia. Todennäköisesti menet sekaisin, kerrottuani käyneeni Lansi-Intian saarilla ja nimenomaan Bahamalla, jonne Kristoffer Kolumbuksen uskotaan ensimmäiseksi saapuneen, osittain Leonardo da Vincin rahoittamana.

   Kysypä vaikka lapsiltasi, kuinka neljäs juuri otetaan maalauksen halkaisijamitasta. Älä missään tapauksessa ainakaan, tule kertomaan olevasi matemaattisen koulutuksen saanut. Ota myös lääkkeesi. Ajattele, jos sinä saisit tehtäväksi, maalata Viimeisen ehtoollisen ja sen syvän matematiikan, josta toin ripauksen esille. Maailmassa tyhmyys tahtoo tiivistyä, samoin älykkyys harvojen päähän ja muut ovat jostakin tältä välilta normaaleiksi mainittavina. Itseni sanoisin normaalista poikkeavaksi, edustamatta kumpaakaan ääripäätää, mutta ripauksen verran kumpaakin.

   Jos olet arkeologi, teidän tapauksenne on suurinpiirtein taputeltu viimeaikaisissa kirjoituksissa.
   Heinolan kaivaukset saattavat alkaa, muutaman vuoden kuluttua. Hitto, kun olen ilkeä niille, joiden ajatuskulku ei liiku edessämme nähtävän toteamiseen. Ilkeydeksi edellinen kirjoituskin oli tarkoitettu, mutta tiedättekö mitä. Hymyilen, itse itsensä (valitse sana) tekeville.

   Älykäs kysyy, jos jokin on epäselvää. Toisaalta en usko, Vapun meille yhteiseksi, jonka liukkailla olet luistellut. Kirjoituksesi perusteella ainakin, tähän suuntaan vihjailet. Todennäköisesti, et tätä tunnista, joka erottaa meidät. Minulla todellakin on vappu edelleen ja juuri äsken söin tippaleivän ja join simaa. Näin osa kirjoituksestasi osui oikeaan. Onnittelut tästä ja voimmehan pitää hieman hauskaa, näillä jokseenkin kuivilla sivuilla.

   • <<Ilkeydeksi edellinen kirjoituskin oli tarkoitettu...<<

    Pyydän nöyristellen ja sulimmasti anteeksi, etten heti huomannut kirjoituksen varsinaista tarkoitusta. 👀


  • Tiedetään että hän oli vasenkätinen ja luultavasti homoseksuaali.

  • Homopa tietenkin ,niinku kaikki kirjallisuuden suuret nerot ,- hällä sattu olleen nerokas hetero orja ,jota hän käytti älykkäästi hyväksi ,ja jonka ajatukselukijana sai maailmanmaineen - olis tosiaan hyvä jos jotenni saatas selville se orja nimi,jota käytettiin älykkäästihyväksi.

   • Epäillään, että nerokas apulainen oli firenzeläisen viinituvan vahtimestarina toiminut Giovanni da Persfenno.

    Mies, joka ei osannut juuri lukea eikä kirjoittaa, mutta jolla oli hyvin mullistavia ajatuksia maailmanmenosta.


   • Tiedot kyllä sopivat, mutta ettet vain sekoita nimiä. Muistaakseni hän oli Giovanni da Svenskelinstuss. Kuuluu olleen myös hyvin antelias.


   • Epäilemättä hänkin kuului lähipiiriin. Olihan hän mallina pörröpäiselle kerubille, joita Leonardo suuresti ihaili ja maalasi alttaritauluihin.

    Monet tutkijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että Leonardo da Vinci tosiasiassa kähvelsi parhaat ideansa kollegansa Giovanni da Cempeleen verstaasta.

    Da Cempele oli erityisen tunnettu kiinnostuksestaan lentäviin laitteisiin. Hänen Toscanan maaseudulla sijaitseva huvilansa olikin todellinen pyhiinvaelluspaikka muillekin lahjakkaille maankiertäjille kuin Leonardolle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Epäilemättä hänkin kuului lähipiiriin. Olihan hän mallina pörröpäiselle kerubille, joita Leonardo suuresti ihaili ja maalasi alttaritauluihin.

    Monet tutkijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että Leonardo da Vinci tosiasiassa kähvelsi parhaat ideansa kollegansa Giovanni da Cempeleen verstaasta.

    Da Cempele oli erityisen tunnettu kiinnostuksestaan lentäviin laitteisiin. Hänen Toscanan maaseudulla sijaitseva huvilansa olikin todellinen pyhiinvaelluspaikka muillekin lahjakkaille maankiertäjille kuin Leonardolle.

    Tämän kuuluisan tiedemiehen innoittajista en muuta tiedä, kuin että hänellä oli avustajinaan yksi suomalainen ja yksi ruotsalainen. Kerrotaan, että suomalainen olisi ollut hyvin sisukas, mutta ruotsalainen peräänantava.


   • Unohditte norjalaisen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Unohditte norjalaisen...

    Joo, kyllähän siellä muuan norjalainenkin, Flatus-Aage Populussenatusque Normannorum, käväisi kauppaamassa liukastusainetta Oleum Minerale, jota saatiin Pohjanmeren porauksista. Oliiviöljy kuitenkin havaittiin haitattomammaksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, kyllähän siellä muuan norjalainenkin, Flatus-Aage Populussenatusque Normannorum, käväisi kauppaamassa liukastusainetta Oleum Minerale, jota saatiin Pohjanmeren porauksista. Oliiviöljy kuitenkin havaittiin haitattomammaksi.

    Tarkoitat varmaan Perä-meren porauksia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitat varmaan Perä-meren porauksia?

    Kyllä sielläkin on porauslauttoja käynyt. Jotkut ovat poranneet jopa 25 senttimetriin asti. Porien mukana on tullut jotakin epämääräistä ruskeaa löllöä, mitä lie.


  • Verrochiolla oli työhuone, jossa Da Vinci sai koulutuksensa. Samassa ahjossa oli oppilaana myös Botticelli. Verrochio ilmeisesti perehdytti kyseiset mestarit arjalaisten heimojen traditioon, minkä roomalaiskatoliset piispat ja teutonit olivat pyrkineet eliminoimaan.

   Verrochiolla oli ilmeisesti goottitausta, kuten renesanssineroillakin. Kristuksen kastaminen-maalauksessa, minkä Verrochio ja Da Vinci maalasivat yhdessä, oikealla oleva hahmo pitää arjalaisristiä, mikä oli Templareittenkin symboli.

   Verrokki ja Verrochio- goottitausta oli ilmeinen.

  • Verrochion oikea nimi oli Andrea...de Cioni, mikä viittaa sekin siioneihin, mistä Dan Brown kirjoitti jotain Da Vinci& koidissaan. Historiallisista siioneista on ensimmäinen maininta jo 400-luvulta ja näillä oli yhteys myös nestoriaaneihin. Kyse oli eftaliittien (raamatun naftali eli napatali) valkoisista ja punaisista siioneista, joihin Merovingi- Templarit mitä todennäköisimmin liittyivät joskus 1000- 1100- luvulla.

  • Leonardo da Vinci: Kristuksen kastaminen
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Andrea_del_Verrocchio,_Leonardo_da_Vinci_-_Baptism_of_Christ_-_Uffizi.jpg

   Maalaus on tehty vuosina 1472- 1475, jolloin Leonardo da Vinci oli maalauksen aloitusaikaan 20-vuotias. Tuosta hänen ajasta ei tiedetä, mutta tehdään siitä pieni arvaus. Tuossa iässä hänellä oli paljon tietämystä maalaamisesta. Perspektiivi tunnettiin jossakin määrin 1300-luvulta alkaen, mutta myöhemmällä iällä Leonardo da Vinci oli edelläkävijä perspektiiviin. Perspektiivin matemaattista perustetta, ei tunnettu ennen 1600-lukua.

   Katsokaapa maalauksesta jokea. Tämän päivän insinööri maalaamisen ja matematiikan hallitsevana, tuskin tekisi perempaa perspektiiviä maalaukseen. Katsokaa tämän jälkeen Mona Lisa maalauksen jokea taustalla. Tässä maalauksessa hän osoittaa taulun vääristyneisyyden, joen avulla. Perspektiivi on täysin vikuralla, joka maalaustaiteeseen liittyen tunnetaan. Onhan maalaus tehty 32 vuotta myöhemmin vuonna 1507, jolloin hänen perspektiivin osaamisensa oli huippua.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Mona_Lisa#/media/File:Mona_Lisa,_by_Leonardo_da_Vinci,_from_C2RMF_retouched.jpg

   Edelliseen kirjoitukseen liittyen Leonardo da Vincin, voi arvella saaneen osittaisen kirkon vastaisuuden Verrochiolta ja siksi hän pyrki teoksissaan ja elämässään pysyttelemään etäällä kirkosta. 1300-luvun alussa Temppeliherrain ritarikunta hävitettiin ja sen jäsenet joutuivat vainojen kohteeksi, joten oliko risti signaali tähän suuntaan?

   Leonardon tauluista on paljon kerrottavaa, eli niihin kätketystä suuresta tietoisuudesta. Vielä 20-vuotiaana, ei sitä hänellä ollut ja ko. taulu osoittaa sen.

  • Ruutu canvaasia käytetty varmaan jo sillon, eli pikseli canvas

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   11179
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5562
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3819
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   95
   3289
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1802