Minkä valitsisitte "viimeiseksi aterianneksi"?

Minulla seuraava:

Alkupaloiksi keitettyjä uusia perunoita, graavattua lohta (eikä sellaista ylisuolattua jätettä mitä kylmähyllyistä löytyy), Almas-kaviaaria, lohenmätiä, ranskankermaa, silputtua sipulia ja sitruunanlohkoja.

Pääruoaksi voissa mediumiksi haudutettua hummeria, ribeye-pihvi medium-rare ja kastikkeiksi beurre blanc ja lihalle punaviinikastike. Uusia perunoita kylkeen.

Jälkkäriksi kahvi ja konjakki.
Ilmoita


Kuka on ateri anne?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Minkä valitsisitte "viimeiseksi aterianneksi"?

Minulla seuraava:

Alkupaloiksi keitettyjä uusia perunoita, graavattua lohta (eikä sellaista ylisuolattua jätettä mitä kylmähyllyistä löytyy), Almas-kaviaaria, lohenmätiä, ranskankermaa, silputtua sipulia ja sitruunanlohkoja.

Pääruoaksi voissa mediumiksi haudutettua hummeria, ribeye-pihvi medium-rare ja kastikkeiksi beurre blanc ja lihalle punaviinikastike. Uusia perunoita kylkeen.

Jälkkäriksi kahvi ja konjakki.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta