Pastaa tekaisin

Anonyymi

Hei kaikki!

Eilen tein pasta bolognesea koko perheelle. Kastikkeen tein sika-nauta jauhelihasta ja sekaan laitoin hernameissipaprikaa, aromisuolaa ja ketsuppia sekä pari tippaa tabascoa. Olipa mausteista ja tulista. Pastan keittelin kunnolla kypsäksi. Veteen lisäsin lihaliemikuution ja öljyä. Itselle ja lapsille keitin spagettia ja miehelle keitin makaroonia, se kun ei spagetista tykkää. Ja kyllä maistui. Paljon parempaa kuin ravintolassa oli ukonkin mielipide. Jäin muuten ukolta "turvanakit" syömättä (sille pitää olla varmuuden vuoksi lautasen vierellä pari nakki, jos ei tykkää ruuasta muuten)

2 kommenttia

Vastaukset

  • Tuo on pasta polokneese, kauhea sotku. Oletko itse pizzamamma?

  • Mitä nyt kukin bologneseksi sanoo. Minun versiooni tulee sipulia, valkosipulia (+ muita mausteita) ja tomaattimurskaa jauhelihan lisäksi. Olennaista on pitkä haudutus, vähintään 45 minuuttia, mieluiten tunti.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.