Ribbsien keittäminen hernekeitossa

Anonyymi

Kaksi herkkua yhdellä kertaa. Hernesopan liemeen liukenee maan mainon makuista Ribsimehua, ja Ribsit pehmenevät hellässä hernehauteessa grillauskuntoon.

8

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stoop! Nyt tulee liian mausteista lihaa! Laita keitin liemeen 10 pippuria, tuplamäärä herneitä ja 5 litraa vettä. T. Rosson kokki.

    • Anonyymi

      Cantina Westin taru on loppumassa, joudut menemään nyt oikeaan ravintolaan.

      Eilen possun ribsit poppamiestä vapaasti mukaellen. Tapoja on niin monia, poppamiehelläkin on monta eri ohjetta, tässä yksi.
      https://www.poppamies.fi/resepti-grillista-ja-nuotiolta/poppamiehen-rapeat-ribsit/

      Vuorokausi kuivamarinoituna jääkaapissa. 3h uusinssa 110°C, ritilän päällä, alla valkosipulia ja mausteita liemessä, folio päällä. Uunista ulos ja paloittelu sekä uudet mausteet grilliin noin 20min - jos tämä ei maistu, parempi olla ilman.

      Aivan järjettömän hyviä olivat.

      • Anonyymi

        Typo: uunissa, ei uusinssa. Herkku sokaisi näön..
        Ps en jää kaipaamaan tequila-tyttöjä ja heidän mauttomia huutojaan.


      • Anonyymi

        Tuo toimii. Omaan päähän ei mahdu miten joku ei ymmärrä että keittäminen tai hauduttaminen nesteessä on uuttamista, erityisesti ohuesta ribsistä siirtyvät maut nesteeseen eikä liemestä lihaan. Uunitus ei tee tuota eikä liha kuiva tiivissä astiassa tai foliossa. Paitsi että uitat näköjään tuon sittekin liemessä kuiva marinoinnin jälkeen mikä on ihan päätöntä. Luota vaan siihen että astiassa riittää tilkka nestettä, desi tai alle sitäkään tarvita. T. Sivullinen


      • Anonyymi

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.

        I see. Tuon soisi keittomiesten lukevan.


    • Anonyymi

      ostakko sää purkki keittoo mää aina teen herneitä ite

    • Anonyymi

      Hernekeiton voi vielä levittää pitzapohjan päälle, ripottelee päälle hieman arkijuustoa ja uuniin. Lapsetkin tykkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      145
      2416
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      175
      1671
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      91
      1566
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      68
      1518
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      904
    6. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      841
    7. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      805
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      57
      792
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      59
      776
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      735
    Aihe