Ribbsien keittäminen hernekeitossa

Anonyymi

Kaksi herkkua yhdellä kertaa. Hernesopan liemeen liukenee maan mainon makuista Ribsimehua, ja Ribsit pehmenevät hellässä hernehauteessa grillauskuntoon.

8

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stoop! Nyt tulee liian mausteista lihaa! Laita keitin liemeen 10 pippuria, tuplamäärä herneitä ja 5 litraa vettä. T. Rosson kokki.

    • Anonyymi

      Cantina Westin taru on loppumassa, joudut menemään nyt oikeaan ravintolaan.

      Eilen possun ribsit poppamiestä vapaasti mukaellen. Tapoja on niin monia, poppamiehelläkin on monta eri ohjetta, tässä yksi.
      https://www.poppamies.fi/resepti-grillista-ja-nuotiolta/poppamiehen-rapeat-ribsit/

      Vuorokausi kuivamarinoituna jääkaapissa. 3h uusinssa 110°C, ritilän päällä, alla valkosipulia ja mausteita liemessä, folio päällä. Uunista ulos ja paloittelu sekä uudet mausteet grilliin noin 20min - jos tämä ei maistu, parempi olla ilman.

      Aivan järjettömän hyviä olivat.

      • Anonyymi

        Typo: uunissa, ei uusinssa. Herkku sokaisi näön..
        Ps en jää kaipaamaan tequila-tyttöjä ja heidän mauttomia huutojaan.


      • Anonyymi

        Tuo toimii. Omaan päähän ei mahdu miten joku ei ymmärrä että keittäminen tai hauduttaminen nesteessä on uuttamista, erityisesti ohuesta ribsistä siirtyvät maut nesteeseen eikä liemestä lihaan. Uunitus ei tee tuota eikä liha kuiva tiivissä astiassa tai foliossa. Paitsi että uitat näköjään tuon sittekin liemessä kuiva marinoinnin jälkeen mikä on ihan päätöntä. Luota vaan siihen että astiassa riittää tilkka nestettä, desi tai alle sitäkään tarvita. T. Sivullinen


      • Anonyymi

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.

        I see. Tuon soisi keittomiesten lukevan.


    • Anonyymi

      ostakko sää purkki keittoo mää aina teen herneitä ite

    • Anonyymi

      Hernekeiton voi vielä levittää pitzapohjan päälle, ripottelee päälle hieman arkijuustoa ja uuniin. Lapsetkin tykkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      42
      2442
    2. Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia

      Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-20172942
      Maailman menoa
      301
      2014
    3. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      22
      1826
    4. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      24
      1605
    5. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      24
      1445
    6. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      43
      1338
    7. Sokea "ystävälle"

      Oletko oikeasti noin sokea?
      Ikävä
      100
      1329
    8. En ymmärrä käytöstäsi

      Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek
      Ikävä
      139
      1285
    9. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      37
      1181
    10. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      36
      1046
    Aihe