Ribbsien keittäminen hernekeitossa

Kaksi herkkua yhdellä kertaa. Hernesopan liemeen liukenee maan mainon makuista Ribsimehua, ja Ribsit pehmenevät hellässä hernehauteessa grillauskuntoon.
Ilmoita


Stoop! Nyt tulee liian mausteista lihaa! Laita keitin liemeen 10 pippuria, tuplamäärä herneitä ja 5 litraa vettä. T. Rosson kokki.
Ilmoita
Cantina Westin taru on loppumassa, joudut menemään nyt oikeaan ravintolaan.

Eilen possun ribsit poppamiestä vapaasti mukaellen. Tapoja on niin monia, poppamiehelläkin on monta eri ohjetta, tässä yksi.
https://www.poppamies.fi/resepti-grillista-ja-nuotiolta/poppamiehen-rapeat-ribsit/

Vuorokausi kuivamarinoituna jääkaapissa. 3h uusinssa 110°C, ritilän päällä, alla valkosipulia ja mausteita liemessä, folio päällä. Uunista ulos ja paloittelu sekä uudet mausteet grilliin noin 20min - jos tämä ei maistu, parempi olla ilman.

Aivan järjettömän hyviä olivat.
4 VASTAUSTA:
Typo: uunissa, ei uusinssa. Herkku sokaisi näön..
Ps en jää kaipaamaan tequila-tyttöjä ja heidän mauttomia huutojaan.
Tuo toimii. Omaan päähän ei mahdu miten joku ei ymmärrä että keittäminen tai hauduttaminen nesteessä on uuttamista, erityisesti ohuesta ribsistä siirtyvät maut nesteeseen eikä liemestä lihaan. Uunitus ei tee tuota eikä liha kuiva tiivissä astiassa tai foliossa. Paitsi että uitat näköjään tuon sittekin liemessä kuiva marinoinnin jälkeen mikä on ihan päätöntä. Luota vaan siihen että astiassa riittää tilkka nestettä, desi tai alle sitäkään tarvita. T. Sivullinen
Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.
Anonyymi kirjoitti:
Paitsi, että en uita yhtään mitään. Lihat ovat ritilän päällä ja paistovuoan pohjalla on noin2 cm nestettä jossa on mausteita ja valkosipulinkynsiä. Vuoka on suljettu foliolla. Valkosipulit käytetään uunin jälkeen kastikeen tekemiseen.
I see. Tuon soisi keittomiesten lukevan.
+Lisää kommentti
ostakko sää purkki keittoo mää aina teen herneitä ite
Ilmoita
Hernekeiton voi vielä levittää pitzapohjan päälle, ripottelee päälle hieman arkijuustoa ja uuniin. Lapsetkin tykkää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ribbsien keittäminen hernekeitossa

Kaksi herkkua yhdellä kertaa. Hernesopan liemeen liukenee maan mainon makuista Ribsimehua, ja Ribsit pehmenevät hellässä hernehauteessa grillauskuntoon.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta