Grillaus lisää aina syöpäriskiä, koska grillausprosessin aikana syntyvät yhdisteet ovat vääjäämätön lopputuotos ja tutkitusti erittäin haitallista terveydelle. Ei mahdu järkeen miksi ihmiset haluavat syödä edes osittain palanutta ruokaa ja lyhentää elinikäänsä tarkoituksellisesti. Kai se on sitä samaa suomalaista tyhmyyttä, mikä saa suomalaiset örveltämään kännissä ja tappamaan naapureita.
Syöpä, 10 merkkiä
2
76
Vastaukset
- Anonyymi
Kaikesta kypsentämisestä syntyy myrkyllistä akryyliamidia. Se on vääjäämätöntä.
Siirtykäämme prosessoimattomaan ruokaan. Jos on paksu lompakko, niin suosittelen kokeilemaan pelkkää kalaa ja kasviksia, joita Australian alkuperäiskansa syö (heitä on vielä jäljellä) - Anonyymi
"Grillaus lisää aina syöpäriskiä, koska grillausprosessin aikana syntyvät yhdisteet ovat vääjäämätön lopputuotos ja tutkitusti erittäin haitallista terveydelle."
Ihmisellä on poikkeuksellisen suuret aivot, jotka kuluttavat 25% kokonaisenergiasta (lepotilassa). Suurten aivojen ylläpito on mahdollista prosessoidun ruoan ansiosta eli käytännössä tulella paistetun ruoan ansiosta. Ruoan syömiseen (jauhamiseen ja sulattamiseen vatsassa) ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa kun se on kypsennetty. Ei muuta kuin tollot ottamaan mallia simpansseista ja gorilloista, jotka käyttävät prosessoimattoman ruoan syömiseen 6 tuntiä päivässä.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1751661
- 911556
- 681508
- 79904
- 68841
- 55786
- 58773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6765Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725