Kriisiä, hysteriaa ja propagandaa.....

Ensinnäkin kummastelen suuresti mitä tämä ilmastonmuutos- hömpötys tekee Tiede- osion alla ?!
Sen kuuluisi olla vankasti Salaliitot- palstalla.

Meille syötetään tuota valetta ja suuret lammaslaumat ovat menneet mukaan tähän vedätykseen minkä tarkoituksena on vain vetää valtavat rahamassit maailman eliitille ja heidän rakkikoirilleen.

Tässä faktoja missä käydään läpi uutisointia läpi lähihistorian:
https://www.youtube.com/watch?v=1C36J8puPjQ

Suvakkiglobalistihysteerikkojen ei kannata videota katsella sillä se romuttaa heidän kuplansa.

38

<50

  Vastaukset

  • Ilmastonmuutokseen pitäisi suhtautua järkevästi, ilman hysteriaa. Ilmasto kyllä lämpenee, mutta sitä käytetään tekosyynä ihmisten rahastamiseen ja alistamiseen.

   • Miksi valehtelet?
    Mitään lämpenemistä ei ole havaittavissa.


   • Miksi valehtelet?
    Mitään lämpenemistä ei ole havaittavissa.


   • Miksi valehtelet?
    Mitään lämpenemistä ei ole havaittavissa.


  • Videolla erinomainen katsaus median ilmastohömpästä ja sen eri ilmenemismuodoissa. Eli ei mitään uutta auringon alla, historia vain toistaa itseään.


   • konitohtori kirjoitti:

    Hyvin sanottu. Linkissä alla suomalaista ilmastohömppää vuodelta 1923. Silloinkin ilmasto lämpeni niin, että tutkijat jopa pohtivat, josko virtahevot piankin olisivat palaamassa Thamesjokeen polskuttelemaan.
    https://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi/binding/993753/articles/3893660

    Olihan 20-luvulta 40-luvun alkuun lämpenevää, mutta kyllä 60-luvun lopulta alkanut lämpeneminen on aivan omaa luokkaansa. On menty +0.8 C tuon 40-luvun alun huipun ohi jo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olihan 20-luvulta 40-luvun alkuun lämpenevää, mutta kyllä 60-luvun lopulta alkanut lämpeneminen on aivan omaa luokkaansa. On menty +0.8 C tuon 40-luvun alun huipun ohi jo.

    Erona 20-lukuun ilmastohömppä on nykyisin kanonisoitu viralliseksi uskomustieteeksi. Tapahtuipa maailman säärintamilla mitä tahansa kamalaa, siis MITÄ TAHANSA, on syynä aina ihmiskunnan aiheuttama ilmastonmuutos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olihan 20-luvulta 40-luvun alkuun lämpenevää, mutta kyllä 60-luvun lopulta alkanut lämpeneminen on aivan omaa luokkaansa. On menty +0.8 C tuon 40-luvun alun huipun ohi jo.

    Ja höpsis.
    Ei olla vieläkään lämpimän -30 luvun tasolla.


  • Aloittaja kummasteli että onko ilmastonmuutos tiedettä?
   Ilmastotiede on kai tunnustetusti sitä?

   Aloitusvideolla osoitetaan faktoilla kuinka nämä ilmastomuutoslobbarit ovat vääristelleet tarkoituksellisesti tilastoja.

   Ilmastomuutoshömppä menee siksi lammaslaumoille läpi koska ei tavallisilla ihmisillä ole aikaa eikä kiinnostusta seurata kuin valtamedioita.
   Ne taasen valehtelevat mistä voivat ja lopuista vaikenevat.

  • Ainakaan tämän keskustelun viestit eivät ole tiedettä.

   • Onko se sitten De Jure?
    Onko De Jure tiedettä?
    Minusta tämän keskustelun viesteissä näkee De Facto totuuden.


  • Ehkäpä ihmiskunnan keskimääräinen älykkyystaso ja uusien asioiden omaksuminen on niin hidasta, että olisi ollut tiedemiehiltä viisaampaa alkaa varoitella globaalista ilmaston lämpenemisestä vasta sitten, kun tämä olisi niin selvää, ettei jäisi keneltäkään huomaamatta?

   Mutta: eikö tiedemiehet ole juurikin tutkimuksen eliittiä ja suunnittelun sekä ennustamisen toteuttajia? Mitä hyötyä olisi tieteestä, joka ei varoittaisi ajoissa, vaan alistuisi ihmiskunnan keskinkertaisuuksien typeryydelle?

   • Osa tiedemiehistä valehtele eikä varoittele oikeista asioista kuten väestöräjähdys, atomisota ja pandemiat jne.

    Varoittelisi ilmastomuutoksesta kun aurinkominimit alkavat eli väliaikainen kylmäkausi jälleen alkaa: 2020 ja 2030.


   • Olet täsmälleen oikeassa. Kyllä ilmastoteologin kuuluu ilmoittaa ja todistaa tulevasta ihmisen tuprutteleman hiilidioksidin synnyttämästä maailmanlopusta. Siihen hän ovat itse itsensä pätevöittänyt ja sitä vakaumustaan on hänen tinkimättä noudatettava vaikka tällä palstalla joku uskonrauhan rikkoja hänelle naureskeleekin.


   • Ihmiskunnan keskinkertaisille on juuri kyhätty tämä hiilidioksidi-yksin teoria ja sitä ei tarvitse edes pohtia yhtään vaan sen omaksuminen onnistuu käden käänteessä.
    Asiaan auttaa myös median taukoamaton pommitus typerillä uhkauksilla ja joku joka käärii rahat naureskelee teitä keskinkertaista tyhmempiä ns. vaalikarjaa.


  • Niin.
   Aloitusvideossa vain osoitetaan että ilmastonmuutosväitteet ovat valetta ja täynnä tilastojen väärentämistä.

  • Paras aloitus kautta aikain.

  • Ilmastoteologia on ihan yhtä hyvää tiedettä kuin kristillinen teologia tai homeopatia tai scientologia.

  • KRIISIÄ
   PROPAGANDAA
   Voisi sanoa samaa sinun levityksestä.

   Jos näille denialisteille ei voi todistaa että omena putoaa puusta niin ei heille voi todistaa ilmastonmuutosta. Uskotaan jotain puhuvaa päätä eikä omaa kokemusta. Kukakohan saa rahaa kun katsot heidän videoita. Kuka saa rahaa kun painat heidän mainoksia. Kuka saa rahaa kun uskot heitä. Kuka hyötyy kun uskotaan fiktiota?

   "Todista!" Voit ihan itse mennä omena puun äärelle ja katsoa kuinka omenat putoavat. En minä sinun päätä saa puheillani käännettyä. Salaliitto, no jos on niin voit ihan itse varmistaa tieteellisellä toimintamallilla. Valehtelu kyllä paljastuu melko äkkiä.

   Onko meret lämmennyt? Onko jäätiköt sulaneet? Onko hiilidioksidi vaikuttanut? Miten hiilidioksidi vaikuttaa kasvihuoneessa?
   Jos on menossa jääkauden vastakohta niin vaikuttaako yllä mainitut asiat myös silloin? Mitä haittaa vouhotuksesta on jos se on todelisuuteen perustuvaa?

   • Taas tätä ilmastouskovaisten horinaa.
    "Todista, että ilmastonmuutosta ei ole"
    Vastaava, kuin "Todista, että jumalaa ei ole"

    Ilmastohourimointiin käytetään tolkuttomasti veronmaksajien rahaa, joka voitaisiin käyttää paljon hyödyllisemminkin, kuin maksamalla jollekin kasvottomalle taholle hiili- ja tuulianeita, ja turhia veroja ja maksuja, jotka eivät perustu oikeasti mihinkään.


   • Meret ovat lämpimän syklin mukaisesti lämmenneet ja tässä se onkin: meret lämpiävät kun vedet eivät heijastakaan lämpöä takaisin vaan keräävät sen syvemmälle ja merivirrat kuljettavat sen toivottavasti Pohjolaan.

    Jäätiköt eivät vielä ole sulaneet sitä määrää kun ne jäätyivät Pienellä Jääkaudella joka päättyi 1900 luvun alussa.

    Hiilidoksidi vaikuttaa määränsä verran 0,04 % kaasuista ja ihmisperäistä siitä on alle 5% Kasvihuoneessa CO2 vaikuttaa vain kasvien kasvuun. Kasvihuoneessa on kosteata. Huom vesihöyry!


  • Raamattu ennustanut nämä ajat, mutta ne ovat rangaistusta ihmisten syntisyydestä, johon vastaus ei todellakaan ole, että ihminen rupeaa syömään heinää ja asumaan kedolla kuten eläimet, ettei tuottaisi hiilidioksidia. Ei vaan ratkaisu kääntyä pahoista teoistaan, jota eivät ole pelkästään tämän maan saastuttaminen, vaan ahneus, itsekkyys, kiittämättömyys, haureus ja suoranainen pahuus.

  • Missä Ohisalo oli, pyöräilemässäkö kun Turussa poltettiin kerosiinia taivaalle varmaan tavallisen sukankuluttajan 10000 vuoden annoksen verran.
   No ei riitä, täällä vouhotetaan saunan lämmittämisistä, mutta ilmastoa tuhotaan kaiken maailman lentonäytöksillä.

   • Juuri näin, kaiken lisäksi kuulimme presidentin suusta että Suomen suurin turvallisuusuhka on ilmastonmuutos. Voitaisiin nämäkin miljardit käyttää ilmastonmuutoksen torjuntaan.


   • Jos köyhyystutkija Ohisalo oikeasti haluaa parantaa köyhien asemaa, pitäisi Suomenkln ilmastoaneet suunnata aivan eri tavalla. Tulevien sukupolvien "pelastamisen" sijasta tulisi pelestaa edes tämän nykyisen sukupolven köyhät, jotka monissa maissa elävät ilman sähköä tai puhdasta juomavettä ja missä esim tavallinen puucee on ylellisyyttä, minne köyhällä ei ole asiaa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin, kaiken lisäksi kuulimme presidentin suusta että Suomen suurin turvallisuusuhka on ilmastonmuutos. Voitaisiin nämäkin miljardit käyttää ilmastonmuutoksen torjuntaan.

    Salen kannattaisi jo olla hissun-kissun ennenkuin nolaa itsensä lopullisesti.


   • Onko Turussa poltettu Kerosiinia taivaalle ? Milloinka tällaista on tapahtunut ? Miksi Jussi Halla-Aho tai Paavo Väyrynen tai Hjallis Harkimo eivät ole huomanneet tuota asiaa vai oliko pyöräily tärkeämpää näiden herrojen mielestä ?


   • Äiti Teresa on vihdoin ja viimein haudassaan ruvennut torjumaan ilmastonlämpenemistä. Minkähänlainen mahtaisi olla lämpötila kuopassa jos molemmat Teresat ottaisivat lämmittämisen asiakseen.


   • Ammattitaitoisten ilmastotiedemiestes joukko laajenee. Hyvä noin. Aikaisemmin oli pätevyysvaatiimuksena Tasavavallan Varatuommarin tutkinto. Nykyään riittää ihan tavallinen ylioppilastutkinto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ammattitaitoisten ilmastotiedemiestes joukko laajenee. Hyvä noin. Aikaisemmin oli pätevyysvaatiimuksena Tasavavallan Varatuommarin tutkinto. Nykyään riittää ihan tavallinen ylioppilastutkinto.

    Ministeritasolla ilmastotiedehenkilön olisi kyllä vähintään oltava kuperkeikkamaisteri, ei siinä virassa pelkällä yo-tutkinnolla pärjää


  • Tuo on ennustettu jo Raamatussa.
   Kansa menehtyy peljätessään, mikä maanpiiriä kohtaa.

  • Voi hemmetti kun ilmasto oikeasti lämpenisikin niin pääsisi vihdoin eroon tästä keskikesän 14 asteen "lämmöstä" ja tihkusateesta.

   • Turha toivo. Se että globaali ilmasto lämpenee ei ole mikään lupaus siitä että paikallinen Suomen ilmasto lämpenisi. Tästä on ollut ennenkin keskustelua. Voi käydä niin että globaalin ilmaston lämpeneminen muuttaa Suomen kohdalla vallitsevia tuulen suuntia kesäaikaan tulemaan aiempaa useammin Siperian suunnasta. Kun napapyörre lisäksi hötkyilee niin sekä lämpö- että kylmyysjaksot pitenevät.

    Ilmaston keskimääräinen lämpeneminen ei tarkoita ilmaston tasaista lämpenemistä joka paikassa samalla määrällä asteita tai edes ylipäätään lämpenemistä joka paikassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Turha toivo. Se että globaali ilmasto lämpenee ei ole mikään lupaus siitä että paikallinen Suomen ilmasto lämpenisi. Tästä on ollut ennenkin keskustelua. Voi käydä niin että globaalin ilmaston lämpeneminen muuttaa Suomen kohdalla vallitsevia tuulen suuntia kesäaikaan tulemaan aiempaa useammin Siperian suunnasta. Kun napapyörre lisäksi hötkyilee niin sekä lämpö- että kylmyysjaksot pitenevät.

    Ilmaston keskimääräinen lämpeneminen ei tarkoita ilmaston tasaista lämpenemistä joka paikassa samalla määrällä asteita tai edes ylipäätään lämpenemistä joka paikassa.

    Mitään lämpenemistä ei ole havaittavissa.
    Väärentämisen lisääntymistä sen sijaan löytyy.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   124
   7592
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   2272