Jokos nyt pulputtaa

Anonyymi

Ribsikattilat? Ettei vaan kolassa, ai että on nam! Ja mehevää, ei yhtään kuivaa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, kolaribsit on keitetty valmiiksi. Liha irtoaa melkein itsestään luista, niin meheviä ne ovat. Huomenna ribsit aateloidaan nopeasti puhtaalla kaasuliekillä ja voi hyvänen aika kun juhannusvieraat ähisevät tyytyväisinä kun saavat maailman parhaita ribsejä.

      • Anonyymi

        Noudatin juuri noita grillimamman ohjeita. Tuli kyllä hyvää ja kelpasi kaikille. Myös nirsolle siipalle, joka muuten suostuu syömään vain kuorettomia nakkeja ja Mummon muusia . Appiukkkokin, raudoittaja, santsasi kahteen kertaan.


    • Anonyymi

      Olkaa hyvät ihmiset sitten varovaisia kun teette loppusilauksen kaasugrillissä. Kolaribsit ovat keittämisen jälkeen jo valmiiksi tumman ruskeita, joten ribsien palaminen kaasugrillissä on vaikea huomata. Palaneissa ribseissä on aivosyöpää aiheuttavia PAH -yhdisteitä (PAH =Pahoja Aineita Hiilisavuttimesta).

    • Anonyymi

      Keitellään kattiloissa ensin pontikka ja sen jälkeen on ribsien vuoro. Ribsien kiehumista seurataan pontikkaa maistellen ja maailmaa parantaen. Illalla tai yöllä – jos muistamme enää – saatamme grillata ribsit.

    • Anonyymi

      Sama juttu. Teimme kolaribsejä! Että oli mureaa! Luut varisivat lihasta hiilien päälle, että meitä nauratti. Tuo on vain merkki huippuribseistä. Ähkimme kaikki tyytyväisinä ja laitoimme faceen Vapulle kiitokset maailman parhaista ribseistä.

      • Anonyymi

        "...hiilien päälle,"

        Kyllä niin pettynyt olen kun ihmiset vielä 2000 -luvulla käyttävät vaarallisia hiilisavuttimia eivätkä käytä puhdasta kaasugrilliä.


    • Anonyymi

      Olenkin päätynyt pikkuhiljaa siihen että keitetyt ribsit ovat parhainta maidon ja ruisleivän kera. Grilli on aika turha kapistus! T. Grillimamma

      • Anonyymi

        Leipoo ribsin ympärille ruiskuoren. Käyttää ensin kuumassa leivinuunissa, jotta koppa kovettuu. Sitten kun uuni on jäähtynyt niin nakkaa takaisin esim. yöksi, joka tapauksessa useammaksi tunniksi. Ribsi kypsyy ja luovuttaa makuliemet ruiskuoreen. Siinä on sitten kahta herkkua. Ruisherkkua ja ribsiherkkua.

        Grilliä ei tosiaankaan tarvitse.


    • Anonyymi

      Kesälomalla tykkään laittaa mökillä suvulle ribsejä kylpypaljussa. Meillä on mökillä iso suku niin ribsejä kuluu paljon. Kylpypaljussa voi keittää kerralla isompia määriä maailman mehukkaimpia ribsejä. Ribsejä tulee niin paljon, etteivät ne mahdu aateloitavaksi kaasugrilliin, mutta tämän vaiheen voi jättää kokonaan pois, kun aateloi ribsit Grillimamman maailman parhaalla grillauskastikkeella, joka valmistetaan ketsupista, fariinisokerista ja kolajuomasta. Näin ribsejä tulee koko viikoksi ja sukulaiset voivat tyytyväisenä ähkien syödä ribsejä maidon ja ruisleivän kera koko viikon.

    • Anonyymi

      On niin hyviä juttuja, että melkein itkettää ja grimmimamma on kirjoittanut suurimman osa jutuista. Sitä se sairaus teettää.

      • Anonyymi

        Eikö meidän niin valppaalla ketjukeittäjällä ole nyt muuta puuhaa kuin vahtia grillimammaa ja nähdä se joka lauseessa ja kaikkialla? Keksitkö sille diagnoosia? Grillimamma ei ole ollut täällä 10 päivään. Kyllä täällä grillimamman fanit kirjoittavat aidoista grilliruuista ja lihan mehevöittämisestä keittämällä. Vedet kielelle herauttavia grillihetkiä kaikille! Grillimamma.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe