Ajattelin grillata juhannuksena mereneläviä vartaissa, johon tulee tiikerirapuja, kampasimpukoita ja chorizomakkaroita. Kannattaako vartaa esikeittää, jotta grillaaminen nopeutuisi niin, että kypsät vartaat vain aateloidaan kaasuliekillä nopeasti.
Merenelävien grillaus
2
78
Vastaukset
- Anonyymi
Merenelävät pitää ehdottomasti keittää kypsiksi ennen grillausta koska raa'aksi jääneet merenelävät aiheuttavat eniten ruokamyrkytyksiä. Grillausta ei ole edes tarkoitettu ruoan kypsentämiseen vaan sillä vain viimeistellään loppusilaus kypsään keitettyyn ruokaan.
- Anonyymi
Muistakaa hyvät ihmiset keittää merenelävät kypsiksi. Valion huippukokkien kalakeittoreseptissä valmistumisaika on 45 minuuttia. Kampasimpukoita ja rapuja pitää keittää ainakin sama aika, koska ne ovat vaarallisempia kuin lohikala. Yli tunnin keittämisellä kampasimpukat ja ravut ovat varmasti meheviä ja suussasulavia, jota voi turvallisin mielin tarjota juhannusvieraille, jotka tyytyväisenä ähkien nauttivat huippukokkien grilliherkuista.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1751661
- 911556
- 681508
- 79904
- 68841
- 55786
- 58773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6765Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725