Ajattelin grillata juhannuksena mereneläviä vartaissa, johon tulee tiikerirapuja, kampasimpukoita ja chorizomakkaroita. Kannattaako vartaa esikeittää, jotta grillaaminen nopeutuisi niin, että kypsät vartaat vain aateloidaan kaasuliekillä nopeasti.
Merenelävien grillaus
2
86
Vastaukset
- Anonyymi
Merenelävät pitää ehdottomasti keittää kypsiksi ennen grillausta koska raa'aksi jääneet merenelävät aiheuttavat eniten ruokamyrkytyksiä. Grillausta ei ole edes tarkoitettu ruoan kypsentämiseen vaan sillä vain viimeistellään loppusilaus kypsään keitettyyn ruokaan.
- Anonyymi
Muistakaa hyvät ihmiset keittää merenelävät kypsiksi. Valion huippukokkien kalakeittoreseptissä valmistumisaika on 45 minuuttia. Kampasimpukoita ja rapuja pitää keittää ainakin sama aika, koska ne ovat vaarallisempia kuin lohikala. Yli tunnin keittämisellä kampasimpukat ja ravut ovat varmasti meheviä ja suussasulavia, jota voi turvallisin mielin tarjota juhannusvieraille, jotka tyytyväisenä ähkien nauttivat huippukokkien grilliherkuista.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422442Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423012014- 221816
- 241595
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘241445- 1001329
- 431328
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391275Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta371171- 361046