Hirveä hätä isis-naisista

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006150663.html?ref=rss

Valemedia ja Rinne tulkitsevat vielä lakia ominpäin niin että jos laki sanoo ettei vois estää maahan saapumista se on sitten autettava vaikkei missään laissa niin sanota. Rinne varmaan järkkää noille yksityissuhkarit ja korvaukset vankileirillä vietetystä ajasta. Minun tulkinta on että jos isis-akka sieltä omin neuvoin pääsee lapsineen tulemaan sitä ei kai voi estää nykyisen lain puitteissa maahan pääsemästä. Tosin lakeja on hyvin nopeastikin kyetty muuttamaan tarvittaessa, esim. nyt vaikka se aktiivimallihan tuli hyvinkin nopsaan, niin miksei sitten tässä asiassa? No antti roudaa isis-akat laspineen suomeen niin saadaan uusia terroristisukupolvia tännekin, syntyvyys nousuun.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiks se ois ihan vitun siistiä jos tänne saatasiin samanlainen sota kuin Ruotsissa on päällä?

    • Anonyymi

      Jos minä saisin päättää, niin alle 12 vuotiaat lapset huostaanotettaisiin ja tuotaisiin Suomeen.

      Lakia olisi syytä muuttaa niin, että olisi (takautuvasti) rikos viedä lapsia terroristijärjestön hoteisiin. Tänne tulevat äidit joutuisivat siitä syystä vankilaan.

      Lakia voitaisiin muuttaa myös niin, että terroristjärjestöön osallistumisesta menettäisi automaattisesti Suomen kansalaisuuden. Tämäkin takautuvasti.

      terv. kantisnainen

    • Anonyymi

      Konsulikyyti näille julmuutta kärsineille naisille ja lapsille, rullataan punaista mattoa lentokentälle. Ja vitut, saavat todellakin jäädä sinne vankileirille mätänemään ja miettimään tekosiaan.

      • Yksikään näistä naisista ei kuulemma kadu tekojaan. Paskat siis ovat mitään uhreja, vaan terroristeja.


    • Anonyymi

      Ei mittää hätää, ne tulee suomeen ja niille opetettu miten kurkku viilletään aukki keskellä katua ihmisiltä.

      • Nyt olisikin tärkeää saada heidät pian suomeen ja mukaan työelämään niin tuollaiset hömpötykset unohtuisivat, Ehdotukseni että noista monilapsisten perheiden äideistä saataisiin varmasti koulutettua mainioita lastenhoitajia ja alakoulujen opettajia, heidän omat lapset saisi olla sitten siinä muun katraan kanssa opetettavana ja naisilla riittäisi isossa lapsikatraassa puuhaa niin ei radikaalit jatukset täyttäisi enää päätä.

        Mitä pikemmin pääministeri rinne saa järjestettyä palautuslennot sitä pikemmin saamme nuo jo riittävästik vääryydestä ja ankeista oloista kärsineet äidit ja lapset tänne suomeen kotoutettavaksi. Voitaisiin ottaa myös muun kuin suomen kansalaisuuden omaavista äideistä sieltä lastenhoitoalalle työvoimaa. Meillähän on esim. helsingin alueella kova pula varsinkn arabiankieltä taitavista lastenhoitoalan ammattilaisista niin tässä saataisiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

        t. suvakit ry


    • Tuommonen kourallinen jottai jonniijoutavia akkoja, muute olokoo mite vaa ni kuoloo missä muuvalla tahasa, mut sitkune tommosia paholaisen liittolaisia ovat niin pittää paapova nii maa perkeeleesti!

    • Tuohan saattaa olla isis renkaan stradegiaa soluttaa tuolla tavoin terroristeja eurooppaan..Heille on annettu siellä koulutus ja ohjeet ja nyt sitten vain tarvitsee saada nämä ihmiset takas asemiin tänne Suomen maaperälle..
      Sitten kun käsky käy, niin nämä ihmiset toimivat....

      -Kyllä joo....Aikast "high risk" toimintaa nämä ns. palautukset.

    • Anonyymi

      Saisko niistä ätmeille hyviäkin vaimoja. Eivät taida kelpuuttaa ätmiä vaan pitää olla kova jännämies jonka listalla on elinkautinen ja muutama muu tappo.

      • Anonyymi

        Sinäkö haluaisit naimisiin tuollaisen terroristiakan kanssa???


    • Anonyymi

      Ohan meillä jo jokuinen omahi ISIS-nainen kuten sillanpää ja butti-virpi

      • Anonyymi

        Virpi on sydäntä lämmittävä näky!


    • Anonyymi

      Muutama nainen jotka on höynäytetty mukaan. Ei tietenkään lain puitteissa voi estää takaisin suomeen tuloa. Käsittämätöntä, että jotkut lainoppineetkin puhuvat vastoim parempaa tietoa!

    • Eikö Mykkänen jo tohon kommentoinu että niillä on oikeus palata Suomeen..

      Mutta ei me niitä ruveta auttamaan..

      • Anonyymi

        Toivottavasti uusi hallitus ei rupea auttamaan. Siellähän istuvat kaikki suvakkipuolueet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti uusi hallitus ei rupea auttamaan. Siellähän istuvat kaikki suvakkipuolueet.

        Jos niitä tänne rahdataan, niin toivottavasti tekevät terrori-iskun eduskuntaan, jossa nämä päätökset näiden terroristien suomeen saamikseksi tehdään.
        Nämä isis terroristi naiset eivät ole hengenvaarassa siellä Lähi-idän leirillä.
        Hehän kannattavat isisi terroristi ideologiaa, joka on Lähi-idässä tärkeä ideologia ja sen kannattajia siellä kehutaan.
        Lisäksi nämä naiset eivät kadu millään tavoin terrori tekojaan, eivätkä halua luopua isis ideologiastaan, joten tulevat tekemään terrori-iskuja päästessään suomeen ja sitten poliitikot huuli pyöreänä ihmettelee, ettei olisi pitänyt päästää maahan terroristeja.
        Jos nämä naiset olisivat kristittyjä, niin silloin he olisivat hengenvaarassa, mutta silloin nämä poliitikot olisivat sitä mietä, että eivät ole hengenvaarassa.
        Nyt paljastui eduskunnan kanta. Meillähän on isis-eduskunta.


    • Anonyymi

      Voimme odottaa suomessa tapahtuvia iskuja kuten puukkohyökkäyksiä kadulla kulkijoita kohtaan eikä kukaan osaa puolustautua sellaista varten.

      • No niinpä. tuolla kiihkotonta faktaa noista sisi-naisista:

        https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/160777/SM_13_2018.pdf

        Luku 8 sivu 26 alkaen. Esim.:

        "Daesh on ensimmäinen radikaali-islamistinen terroristijärjestö, joka onnistui houkuttele-maan suuren joukon naisia eri puolilta maailmaa matkustamaan järjestön hallitsemalle alueelle. Pääasiallisesti naisten rooli keskittyy kodinhoidon ja lasten kasvattamisen ympä-rille, mutta naiset voivat ja ovat yhä kiinnostuneempia toimimaan myös muissa tehtävissä, kuten harjoittamaan esimerkiksi hoivatyötä, osallistumaan propagandan tuottamiseen tai toimimaan aseellisissa tehtävissä. "

        "Suojelupoliisi kiinnitti huomiota Syyriaan ja Irakiin Daeshin hallitsemille alueille matkus-taviin naisiin ensimmäisten EU-maiden joukossa. Suomessa naisten osuus lähtijöistä on yli 20 %. Suomesta on matkustanut Syyrian ja Irakin konfliktialueelle parikymmentä täy-si-ikäistä naista ja noin 30 lasta, joista noin puolet on tyttöjä ja puolet poikia. "

        Jos nyt ajatellaan niin että noilla naisilla on ollut niin kova palo olla mukana että täältä ovat lähteneet alkeellisiin oloihin lapsentekokoneiksi mihin se palo muka olisi matkalla kadonnut? ei mihinkään ja tärkeä kasvatusterhtävä vain sitten jatkuu täällä. Tietysti valtion suosiollisella avustuksella, kun nuo tekee lisää jälkeläisiä liikkeelle rinne kuvittelee sen olevan työvoimaa ja veronmaksajia suomelle joskus tulevaisuudessa, pölö ei suostu ymmärtämään että suomi tuskin tulee hyötymään, ennemminkin sitten menettää niitä veronmaksajia aikanaan,


      • Anonyymi

        Enemmän jotain ätmejä saa pelätä kuitenkin.


      • Anonyymi

        Varmasti näille terroristi äidelle tarjotaan parhaat vuokra-asunnot, paremmat tuet, kuin suomalaisille ja saavat asua ilmaiseksi hienoissa asunnoissa.


    • Anonyymi

      hyviä vaimoja ämeille ssataisiin , ovat tottuneet konservatiiviseen menoon ja kovaan kuriin

    • Anonyymi

      Nämä naiset ovat aikoinaan valintansa tehneet, tämän yhteiskunnan tehtävä ei ole auttaa heitä millään tavalla.
      Millonkahan sitä opittais, että kaikki ei aina ole yhteiskunnan vika tai sen velvollisuus hoitaa?

    • Anonyymi

      Tuskimpa on laissa myöskään kohtaa jossa todetaan että terroristit on otettava vastaan osaksi yhteiskuntaa. Suomessa on sairaanloisia piirteitä turvallisuuteen peilaten, terroristit, radikalisoituneet ja raiskaajat pyyhältää vapaana kun taas netissä leukaa aukovat istuu oikeudessa "vihapuheesta" syytettynä jota ei voi edes kutsua rikokseksi, sitä on ollut kautta aikojen. Minä en voi tuollaista paska lakia kunnioittaa, saa multa pitkät paskat. Naiset ovat valintansa tehneet ja kun häviö koittaa alkaa kitinä ja valitus. EI MITÄÄN ARMOA.

    • Anonyymi

      Lojaaliteetti menee Suomea kohtaan ku lähtee noihin ISIS- kuvioihin mukaan, vaik olisi kuinka sivuroolissa omasta mielestä siellä. Nämä ovat kokeneet niin rajuja juttuja siellä, et pakostakin jättää jälkensä mieleen ja tekisimme vain itsellemme hallaa jos yrittäisimme heitä ymmärtää kaiken tällaisen jälkeen. Tiukka linja ainoa oikea tapa toimia näissä tapauksissa.

    • Naisille ei paljoa sympatiaa tipu, mutta lasten kohtalo säälittää. Lasten etua olisi ajettava aina kun voi.

      Mikä tässä sitten olisi lapsen etu? Olisiko se, että lapsi tuotaisiin Suomeen ilman äitiään? Sitä kai ei voi tehdä, enkä tiedä, että haluaisivatko lapsetkaan sitä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      267
      3800
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      122
      2682
    3. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      55
      2033
    4. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      38
      1533
    5. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      114
      1360
    6. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      48
      1268
    7. Tiedätkö nainen

      Että sinulla on loistava tunneäly. Osaat käsitellä niitä, osaat analysoida ja järkeillä asioita ja et alkaa mielipuolen
      Ikävä
      67
      1249
    8. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1203
    9. Hiuksesi letille?

      Mitä ajattelisit jos tarjoutuisin opettelemaan hiustesi letityksen?
      Ikävä
      43
      1077
    10. Toimivan parisuhteen kaukaisuus.

      Täällähän jotkut haaveilee parisuhteesta, kuka mitenkin. Mutta itse näen toimivan parisuhteen todella kaukaisena utopi
      Sinkut
      155
      1014
    Aihe