Kostohan se oli ja ihan selevästi

Anonyymi

Ja sehän tiietään ettei Kittilässä koskaa virkamiehiä kuunnella ja koulutettuja ihmisiä halveksutaan. Nytpä niitä saa vielä hyvällä omatunnolla halveksua vielä enemmän ko siihen oikein käräjäoikeudesta lupa annettiin. Ja eihän Kittilässä näköjään tarvikaan nouattaa lakiakaan ollenkaan.

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja ihan varmasti on epäasiallista kohtelua saanut. Kittilässä ei edes tarvi tehdä mitään niin saattaa joutua epäasiallisen kohtelun kohteeksi. Ihan riittää et on jossakin asiassa parempi kuin muut. Sen jälkeen eristetään ja ei tervehditä vaan luodaan evil eye katseita kuin yläasteella konsanaan. Kaikkihan tämänkin tietää. Alkaa vaan hirmuinen savustus. Ja sellaisia äkäsiä akkoja ja ukkoja on Kittilä täynnä.

      • Anonyymi

        Teillä kummallakin on äidinkieli hakusalla ja ilmeisesti äly hukassa. Ei ihme, että maailma ihmetyttää!


    • Anonyymi

      Nyt tuli näytetyksi, että kuntapäättäjät voivat tehdä vaikka minkälaisia päätöksiä, laittomiakin, eivätkä joudu millään tavalla vastuuseen tekemisistään.

      Rovaniemelläkin ostattivat kaupungin hallintaan iänvanhoja kerrostaloja, älytön päätös, mutta me veronmaksajat emme voi mitään.

    • Anonyymi

      Joo tiedetään ENONTEKIÖLLÄ ASUVAT

    • Anonyymi

      Helevetin laiskaa porukkaa on soteporukassa töissä ja keitä net on:syntymäkittiläläisiä. Näitä kun laittaa kuriin niin pääsee kiusatuksi

    • Anonyymi

      Kyllä tosi on että kunnallispoliitikot on saatava vastuuseen päätöksistään. Suhmurointia on varmasti muuallakin, mutta Kittilässä se on nousut rikollis sarjaan. Kittilän touhussa on erittäin huolestuttavia mafia maisia piirteitä. Tällaiset mallit on kitkettävä Suomesta. Aina yksittäisiä filungintekijöitä on, sille ei mahda mitään. Mutta että paljastuu tällainen joukko. Se on vaarallista.

      • Anonyymi

        Tulipahan nyt oikeudessa todistettua Mäkelän omavaltaisuus ja täydellinen piittaamattomuus esimiesten käskyvallasta. Pitää olla melkoinen tunari kun kunnanjohtaja luulee olevansa diktaattori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulipahan nyt oikeudessa todistettua Mäkelän omavaltaisuus ja täydellinen piittaamattomuus esimiesten käskyvallasta. Pitää olla melkoinen tunari kun kunnanjohtaja luulee olevansa diktaattori.

        Tietämätön kirjoittaja on älyttömän ärsyttävä!!😬
        Kirjoittaa sitä tarinaa joka
        on sille opetettu....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulipahan nyt oikeudessa todistettua Mäkelän omavaltaisuus ja täydellinen piittaamattomuus esimiesten käskyvallasta. Pitää olla melkoinen tunari kun kunnanjohtaja luulee olevansa diktaattori.

        Mitä tuli oikeudessa todistettua. Mäkelähän ei ollut sutkioikeudenkäynissä syyteissä mistään. Hallinto oikeus on tuomionsa antanut ja Kittilän kunta ilomielin Mäkelälle 140 000 € maksanut.

        Harhauttavan kommentin kirjoittaja tietää itsekin että nyt ovat syyteessä Kittilän sutkit. Jatkossa nähdään pystyykö syytäjä näyttämään toteen että syytetyt sutkit ovat syyllistyneet rankoihin rikoksiin. Lopputulema nähdään aikanaan, kun korkein oikeus on tuomionsa antanut.

        Käräjäoikeuden päätöstä ovat oikeusoppineet kummeksuneet laajasti. Osa jopa lehtien palstoilla, osa yksityisesti. Käsitys on että päätös joiltain osin jatkossa korjaantuu eli muuttuu.


    • Anonyymi

      Mitä menitte sotkemaan selviä asioita! Kosto tästä teille tulee, ja se on on teille oikein!

      • Anonyymi

        Kenelle ajattelit kostaa? Suomen valtiolle? Ihan tiedoksi jos Kittilän päätöksenteko ei oikene ja valtuutettu lopettavat marakattina olemisen. Niin kuntaliitos ei ole ajankohtainen. Jos meno jatkuu samanlaisena niin kuntaliitos toteutetaan pari vuoden sisällä.


    • Anonyymi

      "Anna Mäkelä vaatii 20 000 euron korvauksia työsyrjinnästä" .

      "Normaalista korkeampaa vahingonkorvausta perustellaan yli vuoden kestäneellä, poikkeuksellisella syrjinnällä, johon syyllistyi useita henkilöitä. Se aiheutti stressiä, unettomuutta ja vaaransi Mäkelän terveyden".


      Käräjäoikeus totesi Mäkelän vaatimukset keksityiksi saduiksi ja totesi Mäkelän olleen yhteiskyvytön, omavaltainen toimija joka ei kunnioittanut esimiehiään. Korvaukset jäivät saamatta ja päättäjät vapautettiin syytteistä.

    • Anonyymi

      Käräjäoikeus antoi loppupelissä syyttäjälle ohjeistuksen asioista joihin pureutua. Silti täydellinen hylky oli mielenkiintoinen tuomio. Oikeuslaitosta on pidetty puolueettomana pilliin viheltäjänä, tämä on laittanut asian uuteen valoon jopa myös oikeusoppineiden taholta.
      Jos ja kun valtuutetut ovat saaneet huseerata mitä huvittaa, tietäen että varmasti mennään riman yli, eiköhän siihen tule muutos. Jos valtiopäivillä nähtäisiin samanlaista toimintaa, se tuskin saisi jatkua ainakaan ilman sanktioita.
      Kävelevä kuntalain tuntija, Mäkinen yritti asioita oikoa lain mukaiseksi jo virkansa puolesta. Mitä tapahtui? Vietiin esittelyoikeus hallintosäännön vastaisesti ja sekin vain sivuutettiin.
      Poijjaat vähän rikkoivat lakia,mutta niin vähän että painetaan asia villaisella. Koko ratkaisu on selittelyä! Mäkelä ei varmasti ollut helpoin tapaus, mutta ei sentään näin.
      Päätös vie uskoa oikeusjärjestelmä, se ei ole oikeus eikä kohtuus. Se on vääryys.

      • Anonyymi

        Lakien mukaan sitä mennään, kunnajohtaja on kunnanhallituksen alainen ja kyselee aina luvat toimintaansa, eikä huseeraa omin päin niin kuin Mäkelä teki. Itkun pillitys jostain kiusaamisesta ei mennyt lävitse oikeudessa.


      • Anonyymi

        Mäkelän kohtelu viimeisenä vuotenaan oli ala-arvoista. Poliitikot syyllistyivät työsuojelurikoksiin. Kittilässä on mätää. Miksi muuten Mäkelän lähdön jälkeen alkoi tapahtua laittomuuksia päätöksenteossa, salailua, peittelyä, luin jostain, että pöytäkirjojakin oli muutettu. Säikähdettiin, kun Mäkelä sohaisi muurahaispesää, että laiton menettely ja päätöksenteko tulee ilmi. Kuten tulikin. Vielä viime kesänäkin piti teknisen lautakunnan valinta tehdä laittomasti. Mäkelän lähdöstä oli kuitenkin kai jo neljä vuotta. Jotakinhan Kittilässä salataan ja joku toimii taustalla. Ei se ole oikein Kittilän kuntalaisia kohtaan. Heidän maksamillaan veroilla pyöritetään laittomuuksia.


      • Anonyymi

        Käräjäoikeus totesi päättäjien toimineen laillisesti ja huolellisesti, Mäkelän yrittäessä sotkea kaiken itsevaltaisella toiminnallaan. Turha se on puskassa vinkua, oikeuslaitos antaa tuomiot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käräjäoikeus totesi päättäjien toimineen laillisesti ja huolellisesti, Mäkelän yrittäessä sotkea kaiken itsevaltaisella toiminnallaan. Turha se on puskassa vinkua, oikeuslaitos antaa tuomiot.

        Hätä on suuri, kun totuus alkaa tulla julki. Odottakaa vaan, kyllä ne sotkut oikenee. Saatteko riittävästi muruja pöydän alta.


    • Anonyymi

      Tietoisuutta käytetään demokratiassakin koston välineenä. Olkaa siis jäärä.

    • Anonyymi

      Huvittavia nuo puskajussit. Hallinto-oikeuksien päätöksillä on juhlittu kun Mäkelän potkut kaatuivat muotoseikkoihin. Nyt kun kiusaamisesta ja rikollisesta toiminnasta syytteet kaatuivat niin sitten itketään vääristä päätöksistä. Eihän ne aina päätökset miellytä, laittakaa tuttia suuhun.

      • Anonyymi

        Ei ole viimeistä sanaa sanottu ja päätöstä tehty. Ime sinä 'tuttiasi' kaikessa rauhassa.


      • Anonyymi

        Niinhän se on ,että ollaan sitten aikanaan tyytyväisiä niihin lainvoimaisiin,lopullisiiin päätöksiin mitkä tulevat kahden...kolmen vuoden kuluttua.Siihen saakka kannattaisi ottaa ihan rauhallisesti ja nauttia vuosien kierrosta!


      • Anonyymi

        Ihme paniikki tuli kuitenkin poliitikoille, kun Mäkelän irtisanominen oli vain muotoseikka. Älyttömiä päätöksiä ja älyttömyyksiä neljä vuotta Mäkelän jälkeenkin vielä. Jotainhan siellä on.


      • Anonyymi

        Juuri näin, päättäjät ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan korkeimmassa oikeusasteessa. Siinäpä sitä hommaa riittää syyttäjillä ja Mäkelällä.


      • Anonyymi

        Ei Suomen oikeuslaitos ole ihan vailla korruptiota. Kyllä siellä kytköksiä tuntuu olevan moneen suuntaan ja rahallahan saa ja hevosellakin pääsee. Poroista en tiedä. Mutta kusema kerrallaan?


      • Anonyymi

        Ja Lex Kittilä puree kaikella voimallaan,saakin purra,samaa mieltähän oli selvitystyöryhmäkin!


    • Anonyymi

      Mitä kävi niille yksityisen lakimiehen laskuille, jotka maksatettiin kunnalla?

    • Anonyymi

      Rahat meni lakimiehen tilille ja lasku kirjanpitoon. Kyse oli oikeudesta tilata palvelua, ja kaiketi myös yrityksestä maksaa ohi normaalin hyväksynnän.
      Sen osalta juttu on kaikkea muuta kuin selvä.

    • Anonyymi

      Kittilän kunnalla ei ole omaa lakimiestä. Kittilän kunta on valinnut kilpailutuksen kautta palvleut joiden kautta tilata lainopillisia palveluita. Mikähän on muu vaihtoehto kuin kunnan valitsema "yksityinen" lakimies? Monituinen lakimies? Jos ei kilpailutettujen lakimiesten kautta voi tilata palveluita niin kenen sitten?

      • Anonyymi

        Kuka saa tilata ja millä päätöksellä. Sattui olemaan niin ettei edes kunnanhallituksen kaikki jäsenet olleet pienen piirin häärimisestä tietoisia.

        Perse tuossa tervaantui useammalta värkkääjältä. Terva lähtee kulmalla,mutta maine jää.

        Tämän syksyn aikana päästään tuokin viemään käräjille, ja siitä sitten koko kierros läpi.


      • Anonyymi

        Tiiäkkö paukapää mitä. Ei tietoakaan kilpailutuksesta niinä aikoina, joista keskustellaan tässä. Turha kai se on pietellä ku paskat on tullu jo housuun. Eihän kilpailuttaminen 2018-2019 pyhitä aikaisempia vuosia. Eikä niitäkään saa mielivaltaisesti käyttää. Aina pitää olla päätöksiä. Mutta ko ollaan niin stnan mahtavia niin kaikkivoipaisuudessaan luullaan, että voi käyttää valtaa tai oikeastaan mielivaltaa milloin vaan omalla hiljaisella junttaporukan päätöksellä. Ei voi, ei voi ja vielä kerran ei voi!!!


    • Anonyymi

      Mitään ette voineet.

      T. Kittilä kittiläläisille

      • Anonyymi

        Näissä yksinkertaisissa sanoissa...kuvastuu se luulo ja tyhmyys, joka monilla voi olla. Tämän mylläkän myötä Kittilä ja Kittilän veronmaksajien rahat on toden teolla ulkoistettu aivan muualle Suomeen. Esimerkkinä vaikkapa kunnan ja sen omistamien yhtiöiden johtoporukka. Suurin osa muualta ja he maksavat veronsa muualle. Kittiläkittiläläisilletyyppisetkuntapäättäjät ovat myös kaikessa yksinkertaisuudessaan suunnanneet veroeurot sellaisiin Levin toimintoihin, jotka ovat kautta historian pyörineet turistien tuomilla euroilla. . Jouninkin töitä paikkaamaan piti palkata kaveri helsingistä kun alkoi kittiläläisen kittilä kittiläläisille perskarvat käryämään


      • Anonyymi

        Pitäisi se nyt vaan uskoa kun tuomari sanoi ettei syytteitä tule ja lopettaa se itkeminen täällä.


      • Anonyymi

        Valheisiin perustuva alimman oikeusasteen tuomiota ei näköjään syyttäjä pitänyt minään. Eikä moni muukaan. Sutkien voissa paistaminen ei ole poistanut eikä tule poistamaan syyllisyyttä mielivallan käyttöön. Jatketaan siis rauhassa.


    • Anonyymi

      Uskooka nyt!!

      • Anonyymi

        Mitä pitäisi uskoa?


    • Anonyymi

      No niin, tämänkin ketjun jutuista voi päätellä, että pääsemme jälkipyykki-vaiheeseen. Paljon haavoja on tässä hulinassa tullut, osa ei ole arpeutunut vieläkään. Nyt tuomari-tohtorit antoivat yhdenlaista hoitoa, jotta tilanne rauhoittuisi.

      Minua ei kiinnosta, millä asiassa tässä vielä riidellään, vaan miten kittilän kunta organisaationa pystyy toimimaan. Yksittäiset yksiköt, eli koulutoimi, sosiaali- ja tervetystoimi jne toimivat kyllä. Miten tekninen toimi, kyllähän sielläkin päivittäiset asiat rullaavat ilmeisesti jotenkin.

      Suurin kähinä liittynee kunnantalon tapahtumiin ja siellä olevien henkilöiden väliseen henkilökemiaan. Ongelma on, että poliitikot puuttuvat nyt jostain syystä yksittäisten virkamiesten tekimisiin. Yksittäisellä poliitikolla ei ole mitään sanomista virkamiehen toimiin, virkamiehellä on oma esimies ja hän tekee kuten ko. alan lautakunta on päättänyt. Tämähän ei mene kittilässä ollenkaan näin, siellä moni "poliitikko" sorkkii yksittäisen virkamiehen tekemisiä ja pyrkii ohjaamaan tätä omien tarkoitusperiensä mukaisesti.

      Potkuilla lienee uhattu henkilökohtaisesti ainakin puolta kunnantalon työntekijöistä, jos ei tee kuten joku yksittäinen poliitikko vaatii. Tämä on se suuri sotku siellä takana, kunnan virkamiehen puolueettomuuteen ei voi luottaa, hän ei noudata lakia, vaan hänet on jollain siimalla kiristetty toimimaan joskus yksilön, joskus yhteisen edun vastaisesti.

      Miten tämä sotku selvitetään? Tämä voi jatkua useita vuosia vielä eteenpäinkin.

    • Anonyymi

      "Yksittäiset yksiköt, eli koulutoimi, sosiaali- ja tervetystoimi jne toimivat kyllä. Miten tekninen toimi, kyllähän sielläkin päivittäiset asiat rullaavat ilmeisesti jotenkin."

      Ei kunnan toiminnassa ole ollut mitään ongelmaa. Tai no, oli yksi ongelma, joka poistettiin.

      • Anonyymi

        Taitaa taas muisti pätkiä, ongelmia on ollut roppakaupalla koska kunnanjohtajiakin on poistettu io useampiakin, ja sen päälle
        vielä parikymmentä valtuutettuakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa taas muisti pätkiä, ongelmia on ollut roppakaupalla koska kunnanjohtajiakin on poistettu io useampiakin, ja sen päälle
        vielä parikymmentä valtuutettuakin.

        Viisi pitkää vuotta on riidelty ja
        jätetty asiat rempalleen!
        Koulurakennukset , kirjasto,
        terveyskeskus pääskylänniemen
        kiinteistöt! Nuo rakennukset kun
        laitetaan kuntoon, puhutaan miljoonista! Ei tarvitse leuhkia
        kunnan talouden hyvästä tilasta.
        Kyllä talous näyttää paperilla hyvältä kun ei tehdä mitään!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viisi pitkää vuotta on riidelty ja
        jätetty asiat rempalleen!
        Koulurakennukset , kirjasto,
        terveyskeskus pääskylänniemen
        kiinteistöt! Nuo rakennukset kun
        laitetaan kuntoon, puhutaan miljoonista! Ei tarvitse leuhkia
        kunnan talouden hyvästä tilasta.
        Kyllä talous näyttää paperilla hyvältä kun ei tehdä mitään!!!

        Mutta onhan saatu "tontuille" oma tonttukoto? Ja jätteet sinne piiloon.


    • Anonyymi

      Ns tonttukoto on todella tärkeä levin alueelle. Saadaan kesäksi lisää ohjelmia.


      Kiitos teille pyyteettömät yrittäjät!

      • Anonyymi

        Mitähän kirjoittaja tarkoittaa pyyteettömällä yrittäjällä? Hyväntekijää, joka tekee asioita hyvää hyvyyttään, ei voiton tavoittelemiseksi yrityksessä??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän kirjoittaja tarkoittaa pyyteettömällä yrittäjällä? Hyväntekijää, joka tekee asioita hyvää hyvyyttään, ei voiton tavoittelemiseksi yrityksessä??

        Kiittelee varmaan itse itseään. Heh, heh.


    • Anonyymi

      Kostot, Taistot, Voitot ja Varma-Kostot ovat onneksi vielä hengissä, heh !

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe