Moi.
Olen syönyt vuosia naudan sisäfilettä ja valmistanut sitä usein myös itse (usein sous vide-menetelmällä, jonka jälkeen pinta pannulla). Olin ranskassa ravintolassa ja tilasin naudan sisäfilepihvin, jossa oli päällä hanhen maksaa.
Pihvi oli todella sitkeää. Kypsyysaste oli medium ja kaikki näytti olevan kunnossa, mutta hyvä, että veitsi upposi lihaan vaikka sahasin kuinka. Aikaisemmin ei ole ollut tälläistä kokemusta - mistä sitkeys voi johtua?
Kiitos asiallisista vastauksista.
Sitkeä naudan sisäfilepihvi
Anonyymi
1
782
Vastaukset
- Anonyymi
Varmaan siksi, että käytit veitsen selkäpuolta. Oot ollut kyseisen mielikuvitusravintolan ainoa asiakas.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663372Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433157Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1222648- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851465- 391320
- 821189