Moi.
Olen syönyt vuosia naudan sisäfilettä ja valmistanut sitä usein myös itse (usein sous vide-menetelmällä, jonka jälkeen pinta pannulla). Olin ranskassa ravintolassa ja tilasin naudan sisäfilepihvin, jossa oli päällä hanhen maksaa.
Pihvi oli todella sitkeää. Kypsyysaste oli medium ja kaikki näytti olevan kunnossa, mutta hyvä, että veitsi upposi lihaan vaikka sahasin kuinka. Aikaisemmin ei ole ollut tälläistä kokemusta - mistä sitkeys voi johtua?
Kiitos asiallisista vastauksista.
Sitkeä naudan sisäfilepihvi
Anonyymi
1
610
Vastaukset
- Anonyymi
Varmaan siksi, että käytit veitsen selkäpuolta. Oot ollut kyseisen mielikuvitusravintolan ainoa asiakas.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sä et pääse yli, mä en pääse yli
Jäädäänkö kuinka pitkäksi aikaa kärvistelemään omissa kuplissa näihin tunteisiin vai aletaanko puskemaan jo tätä läpi. V1281488- 371401
- 671215
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa541149- 69994
Mitäs te venäjän puolustajat tekisitte, jos venäjä todella hyökkäisi tänne?
Tää on se mielenkiintoinen kysymys. Tehän olette lähinnä vasemmistolaisia, eikä armeijaa ole käyty, eikä rintamalle mi254954Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei193934- 73911
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask napauttavat - Tällaisten ihmisten ei kannata muuttaa Italiaan: "Ei..."
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask toteuttivat oman unelmansa Italiassa. He ostivat kakkoskodin Italian Pugliasta. Lue lisää15823Miksi kaikki jauhaa KAJ:sta
Se bastulauluhan on todella huono, vanhanaikainen ja oikea junttilaulu. Oikein ällöttää, kun idiootit hehkuttaa sitä ps106818