Moi.
Olen syönyt vuosia naudan sisäfilettä ja valmistanut sitä usein myös itse (usein sous vide-menetelmällä, jonka jälkeen pinta pannulla). Olin ranskassa ravintolassa ja tilasin naudan sisäfilepihvin, jossa oli päällä hanhen maksaa.
Pihvi oli todella sitkeää. Kypsyysaste oli medium ja kaikki näytti olevan kunnossa, mutta hyvä, että veitsi upposi lihaan vaikka sahasin kuinka. Aikaisemmin ei ole ollut tälläistä kokemusta - mistä sitkeys voi johtua?
Kiitos asiallisista vastauksista.
Sitkeä naudan sisäfilepihvi
Anonyymi
1
517
Vastaukset
- Anonyymi
Varmaan siksi, että käytit veitsen selkäpuolta. Oot ollut kyseisen mielikuvitusravintolan ainoa asiakas.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12651Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1481198Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491105- 125979
Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223964Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?205921Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk296833- 72825
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä13825- 39812