Moi.
Olen syönyt vuosia naudan sisäfilettä ja valmistanut sitä usein myös itse (usein sous vide-menetelmällä, jonka jälkeen pinta pannulla). Olin ranskassa ravintolassa ja tilasin naudan sisäfilepihvin, jossa oli päällä hanhen maksaa.
Pihvi oli todella sitkeää. Kypsyysaste oli medium ja kaikki näytti olevan kunnossa, mutta hyvä, että veitsi upposi lihaan vaikka sahasin kuinka. Aikaisemmin ei ole ollut tälläistä kokemusta - mistä sitkeys voi johtua?
Kiitos asiallisista vastauksista.
Sitkeä naudan sisäfilepihvi
Anonyymi
1
409
Vastaukset
- Anonyymi
Varmaan siksi, että käytit veitsen selkäpuolta. Oot ollut kyseisen mielikuvitusravintolan ainoa asiakas.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 703225
- 2012822
- 222638
- 492608
- 202476
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412315Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101773Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241727- 371590
- 181436