Mehupaasto 3. päivä ja lihaksia särkee

Anonyymi

Ajattelin kysyä etä onko muilla ollut lihassärkyä paastolla ja mistähän se johtuu?

Tämä on minulle noin kymmenes mehupasto elämän aikana eikä ennen ole ollut lihassärkyä. Yhden kerran olen joutuut lopettamaan paaston kesken kun tuli niin heikko ole, muut kaikki muut ovat onnistuneet ja kolmantena päivänä on yleensä jo alkanut tulla energinen olo.

Nyt siis mehupaaston kolmas päivä menossa, kutakuinkin tarkkaan Vogelin paastopaketin aineilla ja ohjeilla mennään. Eilen illalla alkoi alaselässä ja reisissä tuntua kolotusta, jota ei ole koskaan ennen ollut. Tänään on eniten lipua pohkeissa, edelleen myös alaselässä ja reisien takaosissa. Muuten on olo ihan ookoo.

Onko muilla ollut tällaista? Kauankohan yleensä kestää?

12

242

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis useimmiten kyllä on onnistunut paasto ihan hyvin. Ei joka kerta ole ollut pakettina, mutta nyt otin paketin, kun aikataulu oli kiireinen ja paketissa on kaikki tarvittava kerralla valmiina.

   Mitä mömmöjä mahdat tarkoittaa? Siis noita mehuja, herajuomaa, kasvisliemikuutioita, yrttiteetä ja artisokkauutetta saa kyllä ihan isommista ruokakaupoistakin, jos on jollakin on aikaa poimia niitä eri puolilta markettia ja haluaa säästää rahaa. Olen juonut ananasmehua, porkkanamehua ja granaattiomenamehua. Lisäksi yrttiteetä ja kasvislientä.

   Millaisella paastolla sinä olet ollut?

   • Anonyymi

    Onko paastoaminen sinulle harrastus? Oletin että aloitusviestissäsi olisi ollut kyse laihdutuksesta koska tämä paasto-sivu on laihdutus-sivun alaosio.

    Olen viimeisen 10kk aikana laihduttanut ja sen yhteydessä olin kolme kertaa laihdutuspaastolla, 21 vrk kukin, 0 kCal/vrk, 5 litraa tai enemmän vettä päivässä ja noin 5 g jodioitua suolaa päivässä. Pääsin alkukuusta tavoitteeseni, miinus 32 kg.


  • Anonyymi

   Yhdeksän 69 euron "paaastoa" takana ja nyt kymmenes menossa. Montako tarvitaan kertomaan että ei toimi?

  • Anonyymi

   Kerran vuodessa tai joka toinen vuosi yleensä paastoan 7-10 päivän pituisen mehupaaston. Se auttaa painonhallinnassa ja tulee yleensä tosi hyvä ja energinen olo. Vaikka mitä muuta on yrittänyt, niin kiloja on vaikea saada pysymään kurissa ellei välillä paastoa. Ihan tuollaiselle suolavesipaastolinjalle en ole uskaltanut lähteä. Minulle riittää mehupaasto, että paino putoaa takaisin normaalilukemiin.

   Kyllä se siinä taas vuoden-pari pysyy, mutta jotenkin se vain aina nousee, vaikka iän myötä olen syömistä kyllä vähentänyt kun energiantarve on pienentynyt. Tuntuu vaan, että ei niin vähän voi syödäkään, että ei paino nouse, istumatyössä ei paljon energiaa kulu ja liikunnasta en tykkää. Minulle on paljon helpompaa välillä paastota kuin yrittää säännöllisesti lenkkeillä tai käydä salilla. Kyse siis yleensä n 5 kg pudotuksesta, ja toimii hyvin.

   Mutta kysymys siis koski tuota lihasten särkemistä ...

   • Anonyymi

    Kun noin selväsi korreloi käyttämäsi tuotteen kanssa niinkin lyhyessä ajasssa kuin 2,5 vrk niin itse lopettaisin sellaiset mömmöt samantien ja palaisin normaallin, ja jos kolotus jatkuisi vielä seuraavana päivänä niin menisin lääkäriin. Lihaksissa tuntuva särky ei ole normaalia laihdutuksessa eikä paastossa kunhan saa riittäästi vettä ja (jodioitua) suolaa. Onko niissä mömmöissä paljonkin säilöntäaineita?


   • Anonyymi

    Kun lihaksia särkee heti 2,5 vrk sen jälkeen kun on siirtynyt tavanomaisesta ruokavaliostaan "mehupaastoon" niin on hyvin luultavaa että sinulla on joko jokin akuutti puutostila (vesi tai hivenaine tai vitamiini) tai "mehopaasto":ssa on säryn aiheuttavia (lisä)aineita.


  • Anonyymi

   Keitä kaalikeittoa iso kattila ja syö vain sitä viikko. Halpaa ja paino putoaa.

   • Anonyymi

    Noin on, 50 kCal/100g, ja tuoksut saa kaupan päälle. Laihtuu mutta ei paljon, yhdessä viikossa voi laihtua enintään luokkaa 1,4 kg mutta silloin ei voi ssyödä lainkaan energiaa. 700 g laihtuminen (rasvan alenema) on erittäin hyvä vtulos viilolle, se vastaa 800 kCal energiavajetta vuorokaudessa.

    Dehydtaatio eli nestevaje ei ole laihtumista vaan terveydelle hyvin vakava tilanne, vettä on juotava noin 4% kehon painosta vuorokaudessa ja riittävästä jodioidun suolan saannista on huolehdittava.

    Monotonisista dieteistä mielestäni parass on kanamunanvalkuasdietti. Yhden kananmunan valkuainen on vain noin 22 kCal (keltuaisset syötetään kotieläimelle tms tai heittetään rokeen). Kaksikin kanamunanvalkuasta täyttää hyvin (koska vatsahapot kuohkeuttaa valkuaista) ja se on proteiinia joten ne vievät nälän pitkäksi aijaksi pois. Niitä voi maustaa jodioidulla suolalla, sipulilla, valkosipulilla, mustapippurilla, chilillä, basilikalla, timjamilla, yms, ihan millä tahansa mistä pitää (mutta ei oliivilla tms rasvaisella). Kovaksi keitetyt munat säilyvät muovipussissa jääkaapissa noin yhden viikon. Jos laihdutuksen aikainen tavoite on 800 kCal/vrk niin voisi syödä 36 kpl kananmunanvalkuaista pävässä mutta normaalisti nälkä pysyy loitolla murto-osalla siitä.


  • Anonyymi

   Täällä päivitystä aloitukseen. Lihasten kolotus kesti noin 1,5 vuorokautta, loppui siis 4. paastoäivänä. Nyt menossa 6. paastopäivä ja olo on tosi hyvä.

   Vaaka näyttää 5 kg vähemmän kuin aloittaessa, ja juu, tottakai nesteitä on lähtenyt. Reidet ja pakarat on sileät, selluliitti on lähtenyt kokonaan. Voiko kipuilu liittyä tuohon?

   Ajattelin jatkaa vielä muutaman päivän.

   • Anonyymi

    Kipu voi myös heijjastaa eri kehin osiin sekin takia, että harratelet tuollaista paadtoilua. Vaikka olisitkin ennen paastoillut, niin kyllä se joka kerta melkeenpäin menee aina samalla tavalla eri ihmisillä. Ei kannata paastoilla sen takia, että haluaa laihduttaa ja edistää sitä. Sun pitäö laihdutuksen kanssa siinä olla tarkka, koska sun täytyy myös antaa kehon levätä ja välillä normalisoitua oikein ruokavalioon. Suositteöen pitämään 1-2 krt viikossa 24h kestävää vesipaastoa, ja lepäilet ja otat iisisti. Muuten viikon ajan syöt monipuolisesti ja terveellisesti pieniä annoksia syöden 4-6 krt päivässä. Muistat syödä luomua, paljon kasviksia, hedelmiä ja pieniä välipaloja. Liikuntaa kunnharrastaa, voi 2 krt viikossa harrastaa raskasta liikuntaa ja 3 krt viikossa kevyttä liinkuntaa tai treeniä. Venytellä ja aina ennen liikuntaa ja sen jälkeen kannattaa just venytellä, sekä myös lämmitellä. Jos jalkasi, tai joku muu paikka sattuu kolottamaan kannattaa ottaa särkyläälettä, ja lämmittää kauratyynyä. Muosta kuitenkin kuunnella kehoasi ja lopeta just toi vaikkapa paastoaminen siihen, ja anna kehosi palautua. Jollei hellitä, tai tuo toistuu tai ei lopu, niin mene suosiolla lääkäriin. Ja oletko varma, että juot tarpeeksi? Mehut sisältävät sokeria, ja sorkeria ei nimenomaan laihduttamisessa kannata käyttää. Juo ennemmin siis vettä, maitoa, lientä paaston aikana. Vaikka mehu olisi sokeritonta, niin mehu on aina mehu. Vesi on vesi, liemi lientä ja niin pois pöin. Siksi suosittelen ehdottomasti vettä, lientä ja maitoa joita paaston aikana juoda. Ei myöskään turvota inhottavasti.


  • Anonyymi

   Päivitystä aloitukseen. Nyt 8. paastopäivä menossa ja hyvin sujuu, vointi on edelleen mitä parhain. Vaaka näyttää 7 kg vähemmän kuin alussa.
   Paaston aikana tulee mehuista 200-250 kcal vuorokaudessa. Lisäksi juon kasvislientä, vettä ja yrttiteetä.
   Jatkan vielä muutaman päivän.

   • Anonyymi

    Eli, painon alemena on 7 kg noin 7,5 vuorokaudessa eli 0,93 kg/vrk. Joka ilmaisee , että se aiheutuu lähes kokonaan nestehukasta. Täysin turha työ ja terveydelle vaarallinen dietti jos se aiheuttaa noin rajua dehydraatiota.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   449
   2307
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   126
   1261
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1069
  4. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   133
   993
  5. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   240
   983
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   44
   933
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   844
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   820
  Aihe