Naudan liha

Anonyymi

Kyllä jaksetaan marista kun naudanliha on vähän pinkkiä. Liian raakaa ja vaikka mitä mussutuksia. Silti voidaan syödä tartar pihvejä.

3

<50

Vastaukset

  • Yritin taas kerran syödä naudanlihaa. Haudutuspadassa kasvisten ja juuresten kanssa hyvin maustettuna, tunteja haudutettuna.
    Tulos: samaa paskaa kuin ennenkin, sitkeää, kuivakkaa, kumimaista...
    Pysyn edelleen kanassa, kalkkunassa ja kalassa.

    • HK sininen ei petä koskaan se on valmiiksi mureeta ja hyvin maustunut.


  • Sika on hyvää, mureaa eikä koskaan sitkeää ja hinta asiallinen. Sian kylkiluille on keksitty hieno nimi "ribsit". Pöljät luulee ostavansa jotian ihanaa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.