Naudan liha

Kyllä jaksetaan marista kun naudanliha on vähän pinkkiä. Liian raakaa ja vaikka mitä mussutuksia. Silti voidaan syödä tartar pihvejä.
Ilmoita


Yritin taas kerran syödä naudanlihaa. Haudutuspadassa kasvisten ja juuresten kanssa hyvin maustettuna, tunteja haudutettuna.
Tulos: samaa paskaa kuin ennenkin, sitkeää, kuivakkaa, kumimaista...
Pysyn edelleen kanassa, kalkkunassa ja kalassa.
1 VASTAUS:
HK sininen ei petä koskaan se on valmiiksi mureeta ja hyvin maustunut.
+Lisää kommentti
Sika on hyvää, mureaa eikä koskaan sitkeää ja hinta asiallinen. Sian kylkiluille on keksitty hieno nimi "ribsit". Pöljät luulee ostavansa jotian ihanaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Naudan liha

Kyllä jaksetaan marista kun naudanliha on vähän pinkkiä. Liian raakaa ja vaikka mitä mussutuksia. Silti voidaan syödä tartar pihvejä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta