Rippijuhlat

Anonyymi

Tulossa 40henkilöä, joista aikuisia 25 tarjolla karjalanpiirakoita, patonkia,pastasalaatti, vihersalaatti, kaksi voileipäkakkua siis eri makuiset ja tuorejuustokakkuja kahta eri makua, lisäksi keksejä, karkkibuffa,

nyt kysymys riittääkö yksi molempia voileipäkakkuja, ovat toinen rullalla eli noin kääretortun koko ja toinen pyöreä n.26cm halkaisija vai teenkö molempia 2 eli 4 voileipäkakkua. Lisäksi nuo tuorejuustokakut ovat 26cm ja tulee niin korkeita kun on normi irtopohjavuoka riittääkö molempia yhdet vai kahdet. En kysyisi jos olisin saanut selkeän vastauksen googlettamalla, joten asialliset vastaukset kiitos.

2

<50

Vastaukset

  • Tarjoilujen määrä riippuu myös sen ajankohdasta. Mikäli rippijuhlat alkavat heti kirkonmenojen jälkeen, ovat vieraat nälkäisiä. Pitkämatkalaiset etenkin. Silloin kannattaa tehdä voileipäkakkuakin tuplasatsi. -Jos taas suurin osa vieraista asuu lähellä, ja on ehtinyt syödä kotona lounaan, riittäisi ehkä puolitoistakertainen annos voileipäkakkuihin. Koska tarjolla on pääasiassa suolaista syötävää, voisit harkita myös lisäksi jonkin marjapiirakan tai muun sen kaltaisen tarjoamista. Juomat kannattaa patongin ja salaattien kanssa miettiä. - Voileipäkakun kanssa käy kahvi ja tee. Olet varmaan tietoinen kutsuttujen ruokavalioista. Koska lapsia on noinkin paljon, mieti onko salaattien lisäksi joku muu ruokalaji hyvää. Kysy rippilapselta myös. Iloa juhlaan!

  • Kiitos vastauksesta. Rippilapsen kanssa on juteltu niin muffinssit lisäsi tuohon listaan. Hän on siis päättänyt kaikki tarjottavat. Hänen juhlat. Juomana kahvin lisäksi mehu, kotikalja, yms.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.