Klonk klonk klonk

Anonyymi

"Klonk klonk klonk! Onko tuo ääni kun leukanne lonksahtaa auk,i kun kuulette ettei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime).

Ajatuspoliisi (engl. Thought Police) viittaa hallituksen luomaan ammattiryhmään, joka on luotu valvomaan ajatusrikoksia.

Ajatusrikos viittaa hallituksen tuomitsemiin ajatuksiin ja ajattelutapoihin George Orwellin teoksessa Vuonna 1984. Teoksessa maan hallitus pyrkii kontrolloimaan sekä kansalaisten toimia että ajatuksia. Tätä valvomaan on kehitetty erityinen ajatuspoliisit-ammattiryhmä.

Ajatuspoliisi (engl. Thought Police) viittaa hallituksen luomaan ammattiryhmään, joka on luotu valvomaan ajatusrikoksia. S-24:n ylläpito tuli tuosta meileen.

ÄLÄ SIIS AJATUKSISSASI YHDISTELE MITÄÄN. Ole vaan ja möllötä!

https://yle.fi/uutiset/3-10834622
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006144893.html
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006144652.html
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/argentiinan-ja-uruguayn-pimentanyt-valtava-sahkokatko-saatu-isolta-osin-korjattua-vian-aiheuttajasta-ei-viela-tietoa-mitaan-vaihtoehtoja-ei-suljeta-pois/7451408#gs.qkt30z
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valtava-sahkokatko-iski-etela-amerikkaan-argentiina-ja-uruguay-ilman-sahkoa-alueella-lahes-50-miljoonaa-asukasta/7451104#gs.qkvhpy

Vielä ei ole selvyyttä, mitä tapahtui. Mitään vaihtoehtoja ei suljeta pois, mutta kyberisku ei ole kuitenkaan ensimmäinen mahdollinen vaihtoehto.

Vastaavia sähkökatkoja on nähty muuallakin. Vuonna 2015 sähkökatko pimensi suuren osan Turkkia. Vuonna 2003 New York kärsi suuresta sähkökatkosta, samoin Etelä-Ruotsi ja Kööpenhaminan alue.

The New York City blackout of 1977 was an electricity blackout that affected most of New York City on July 13–14, 1977. Vuosipäivä oli 13-14 heinäkuuta.

Yle
https://yle.fi/uutiset/3-10876923

Katko sattui samana päivänä kuin vuoden 1977 valtava sähkökatko, joka vaikutti käytännössä koko kaupunkiin. Tuolloin Times Square pimeni täysin ja liikennevalot ja -merkit olivat poissa käytöstä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/katso-kuvakooste-nain-aavemaiselta-naytti-sahkokatkon-pimentaneella-manhattanilla/7479932#gs.qkrl26

Nämä ovat yksittäistapauksia. Tuliko selväksi. Vuosipäivä oli sattumaa. Capisce!

79

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taidat johdatella meitä. Klonk klonk! Tuli Klonkku mieleen. Otan sen kunniaksi pari hörppyä itsetehdystä lonkusta. Siinä on giniä ja sitruuna soodaa. Sitä aitoa.

    • Anonyymi

      Aika outo lonkku yhdistelmä. Yleensähän siinä on giniä ja greippijuomaa. Tai teitkö sen tahallas, kun täällä kiellettiin yhdistelemästä asioita. Ei saa edes mielessään yhdistää kun se on ajatusrikos. Voihan ginin ja "sittiksen" yhdistää, mutta mausta en tiedä. En ole koskaan kokeillut. Tarttee joskus kokeilla.

      • Lonkero on lonkeroa ja Suomen myydyin lonkero on ginilonkero.

        Long Drinkin l. lonkeron voi tehdä ihan mistä hyväksi kokee.

        P.S. Minäkään en koskaan ole kokeillut giniä sittiksellä. Pitäisiköhän?


      • Olen tottunut näkemään hra Kollimaatorilta järkeviä kommentteja.
        Tämä ei ollut sitä.


    • Anonyymi

      Terrorismi on siirtymässä tuhopolttojen suuntaan. Se on vakava asia. Nyt ne on Japanissa. https://yle.fi/uutiset/3-10882984

      Miksi nuo autolla päin ihmisiä ajot loppui ja puukotukset? https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukholman_isku_2017
      Löysin tuolta arkistojen kätköstä tällaisen ajatusrikoksen. Siinä yhdistetään autolla ajo ja terrorismi.

      Parempi olis keskustella täällä vain Talvisodasta (salaliitto Mainila) ja kuuhuijuusta.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006170180.html

      ONKO VÄRIT TEHTY JÄLKEENPÄIN? Siinäkin tehty liittäminen. Vai tehtiinkö jenkeissä silloin jo suoria tv-värilähetyksiä ja tekniikka yltyi avatuuteen saakka.

      Suomalaislehdistö mainitsi, että Armstrongista oli hyvää vauhtia kehittymässä osaava meteorologi. Hän ei muuten nähnyt tähtiä matkansa aikana paljain silmin.

      Eikö Kuussa ja avaruudessa näy tähtiä. Hollywoodissa niitä kuitenkin on paljon.
      Ehheh. Minä se tuoreen vitsin keksin. Hehheh. Olen Tolkun mies - J P R Tolkien. Tulkki ja varmaan mulkkukin. Tolkien-Wolkien-mies. Minut on tunnistettu. Mitä teen?

      • Yhdysvalloissa ensimmäinen väritelevisiolähetys näkyy tapahtuneen vuonna 1954, lieneekö ollut suora vai väärä. Suomessa vastaavaa tapahtui 1.1.1969, jolloin Kekkonen puhui kansalleen värillisenä ja suorana. Joten älkää te nuoret kuvitelko, että kaikki tekniikka on teidän elinaikananne luotua.

        Kuumatkatekniikka muuten ei ollut arkisen kaupallista ja kuluttajien mielihaluista ja ostovaroista riippuvaista, vaan se kehitettiin valtavin resurssein ja päättäväisesti. Ei siis kannata päätellä, että ei sinne Kuuhun voitu vielä silloin mennä. Eikä se riippunut tietokoneistakaan, sillä matkassa oli osaavia miehiä ja tietokonetta tarvittiin lähinnä vain laskutehtäviin. - Minä muuten ostin ensimmäisen taskulaskimeni keväällä 1975.


      • Anonyymi

        Olen Tolkun mies - J P R Tolkien. Tolkien-Wolkien-mies. Minut on tunnistettu. Mitä teen? Vastaus kuuluu: "Paskat siitä. Tee niin kuin on so vittu perkele!"

        Ette vielä ole tunnistaneet minua, mutta olen se sama heppuhei, joka täällä riehuu outoine mielipiteineen.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Walkie-talkie (tätä ei ole suomeksi)

        Nuo radiopuhelimethan eivät tarvinneet, eivätkä tarvitse mitään tukiasemia kommunikointiin. En tiedä mikä kantomatka parhaimmilla ja kalleimmilla välineillä on muttei kovin montaa kilometriä kuitenkaan.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006170180.html (tarvittiinko tukiasemia?)

        Suorana avaruudesta pystyttiin lähettämään kuvaa muttei ääntä. Kuvan lähettämisessähän viivellä ei ole merkitystä sillä se ei ole kaksisuuntaista. Ei tosin ole äänikään, jollei siihen vastata. Paljon on puhuttu noista viiveistä puheliikenteessä astronauttien ja Nasan välillä. Ne on äänitetty maassa, joten kun joku vastaa suoraan astronautilta tulleeseen viestiin, niin äänityksen kannalta siinä ei viivettä voi kuuluakaan. Mutta jotain mätää tuossa kuumatkailussa on ollut. Kertokaa mitä ja älkää yhdistekö asioita. Se on ajatusrikos.


      • Anonyymi

        KUINKA AVARUUDESTA VOITIIN SOITTAA ILMAN TUKIASEMIA?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukiasema

        Jokainen matkapuhelinverkossa oleva puhelin on aina yhdistyneenä johonkin tukiasemaan. Kun tukiasema huomaa kännykän signaalin heikkenevän sen poistuessa fyysisesti tukiaseman alueelta, se kysyy viereisiltä tukiasemilta, millä niistä on vahvin signaali tästä kännykästä ja siirtää tuon kännykän hallinnoinnin sille tukiasemalle.

        Tarvitaanko tv- ja radiolähetyksiin mitään tukiasemia. Nixon soitti kuuhun rasiolinjoja pitkin.


    • Anonyymi

      Ei huono! (kuka näistä sanoista tulee meille suomalaisille mieleen? Älä yhdistä! Syyllistyt ajatusrikokseen. Me luemme ajatuksesi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Uuskieli

      Todellisuudessa uuskielen kaltaisia agglutinoivia kieliä on olemassa paljon, esimerkkeinä suomi ja japani. On mahdollista että Orwell mallinsi uuskielen esperanton mukaan; esimerkiksi uuskielen sana ungood (epähyvä) on rakennettu samoin kuin esperanton sana malbona.

    • Anonyymi

      41-vuotiasta miestä epäillään tuhopoltosta. Hänen motiiveistaan ei ole tietoa.

      https://yle.fi/uutiset/3-10882984
      https://yle.fi/uutiset/3-7723797

      Hyökkäykset lehteä vastaan
      Kun 2. marraskuuta 2011 julkaistiin lehden erikoisnumero Charia Hebdo, jonka vierailevana toimittajana oli olevinaan profeetta Muhammad, lehden toimitustilat tuhottiin polttopulloiskulla.

      Japanin iskulla ei ole kytköksiä Charlie Hebdon polttopullo iskuun. Ei saa yhdistää.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/K-On! Lehdessä ei ainakaan Muhametista tai jostain laskettu leikkiä. Miehen motiiveista ei meille saakka kantaudu tietoa.

      Tämä unohtuu suomalaisesta mediasta hyvin pian, elle siinä ole takana jotain muuta kuin yksittäisen sekopään sekoilu.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      18.7.2019 23:34
      Uusi
      Terrorismi on siirtymässä tuhopolttojen suuntaan. Se on vakava asia. Nyt ne on Japanissa. https://yle.fi/uutiset/3-10882984

      Miksi nuo autolla päin ihmisiä ajot loppui ja puukotukset? https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukholman_isku_2017

      Löysin tuolta arkistojen kätköstä tällaisen ajatusrikoksen. Siinä yhdistetään autolla ajo ja terrorismi. Eilen tätä kirjoittaessani minua vakoiltiin ja vakoilu antoi aiheen iskeä kirjon varastorakennukseen. Asialla ollut ajatusrikollinen 'Miemies'.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006177888.html

      Asialla ollut ajatusrikollinen Mie-mannen eli Miemies. Tai emmie tiijä. Mist mie tiijän. Rhä mie tiijä. https://en.wikipedia.org/wiki/Kabuki#/media/File:Toshusai_Sharaku-_Otani_Oniji,_1794.jpg

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mie_(pose)

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Full_Metal_Panic!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15764227/sinua-salakuunnellaan-tietamattasi

      https://cargorecordsdirect.co.uk/collections/top-sellers-cd/products/jono-el-grande-phantom-stimulance

      https://www.google.com/search?hl=fi&biw=1540&bih=827&tbm=isch&sa=1&ei=4koxXZ-DD-awrgSj7oPIAQ&q=fantom picture palme&oq=fantom picture palme&gs_l=img.3...3725.6285..6913...0.0..0.79.417.6......0....1..gws-wiz-img.e9ok6bjdADE&ved=0ahUKEwif_IqnlsDjAhVmmIsKHSP3ABkQ4dUDCAY&uact=5#imgrc=-LKr_7y7nItyfM:

      Mie-mies ja Kaktis-miesh ovat Kurjalan poikkii vai Urjalan. Ehä mie tiijä.

      KRTJUHAN ALKOI kiellolla ettei saa yhdistellä. Kirkon ikkunan pielikin paloi.

      Ei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime).

    • Anonyymi

      KETJUHAN ALKOI kiellolla ettei saa yhdistellä. Kirkon ikkunan pielikin paloi.

      Palomestari Harry Häyrisen mukaan on epätodennäköistä, että kirkon palonalku olisi peräisin varastosta lentäneistä kipinöistä. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

      Kumman palon syttymissyytä poliisi tutkii. Varastorakennuksen vai ikkunan pielen. Jokos se Nôtre Damen palo on selvinnyt. Vaiti vaiti vaiti. Ei saa yhdistellä.

      Avaruutta ja suomalaisia ei saa yhdistellä. Se oli ufo joka kävi Hyvinkään vanhassa kirkossa. Me olemme vieläkin hataralla pojkalla Kuun suhteen. Uskotteko Kuuhun.

      http://www.lepanlehti.fi/mutta-missa-charles-lehtinen/
      Nyt kysymys kuuluukin, että missä on Charles Lehtinen? Miksei häntä ole nostettu suomalaiseksi avaruussankariksi kuten astronautti Tim Kopraa, jonka isoisä lähti Suomesta Amerikkaan 1910-luvulla?

    • Anonyymi

      "Mitään, ei mitään saada tässä maailmassa aikaan ilman, että siellä on suomalaista osaamista taustalla. Sehän on selvä."

      Huomasitteko tuosta artikkelista "omakehu haisee" osastolta moisen lauseen. Noh, hyvät palstalaiset. Osaatteko yhdistää Nôtre Damen palon ja Hyvinkään vanhan kirkon ikkunapielen palon. Kipinästä se ei ainakaan alkanut. Ri saa yhdistää.Se on ajatusrikos. Vaiti vaiti vaiti, sanois Poprishchinkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      nazi 19.7.2019 11:00
      Olen tottunut näkemään hra Kollimaatorilta järkeviä kommentteja. Tämä ei ollut sitä. (Älkää nazi ja Kollimaattori ja pähkäilijä ja Fat Earth vaivutuko)

      Anonyymi 18.7.2019 23:34 Uusi
      Terrorismi on siirtymässä tuhopolttojen suuntaan. Se on vakava asia. Nyt ne on Japanissa. https://yle.fi/uutiset/3-10882984

      Miksi nuo autolla päin ihmisiä ajot loppui ja puukotukset? https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukholman_isku_2017

      Löysin tuolta arkistojen kätköstä tällaisen ajatusrikoksen. Siinä yhdistetään autolla ajo ja terrorismi. Koskahan aletaan yhdistää tuhopoltot ja terrorismi. Vai olisko kyseessä taas vaan yksittäinen susi (lue hullu). Japanin Kioto ja Suomen Hyvinkää. Ei voi mitenkään yhdistää. ÄLKÄÄ KOMMENTOIKO. Voitte haukkua mut pöpiksi.

      https://yle.fi/uutiset/3-10884963

      Hyvinkään vanhassa kirkossa oli viime yönä palonalku, jota poliisi tutkii tuhotyönä.

      – Alustavan tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että tulipalo on tahallaan sytytetty. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä tuhotyönä, rikoskomisario Leif Malmberg Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo Ylelle.


      Anonyymi ennen keskiyötä kirjoitti meille: "Terrorismi on siirtymässä tuhopoltto linjalle. Se on vakava asia. Viimeinen sarja päätyi Sri Lankaan. Käytiin siinä palojen sarjassa Suomessakin. Kempeleen pappila, jonka syttymissyytä en ole vieläkään nähnyt kerrotun netissä, josta tietoni hankin niin kuin te muutkin. Vai mitä?

      Se siis alkoi Nôtre Damen pääsiäiskokosta ja siirtyi Kempeleeseen ja kävi jopa Jerusalemissa moskeijassa ja New Yorkissa se oli vain (St. Patrick's cathedral) sytytys yritys ja sitten päädyttiin Sri Lankaan, jossa paloi useampi kirkko ja tekijät jäivät kiinni, elleivät tappaneet itseään sitä ennen.

      Mutta vaiti vaiti vaiti. Tässä tuli nyt taas liian monta ajatusrikosta yhdistelemällä asioita. Kaikki on todistetusti yksittäistapauksia. Nyt tosin on vaarana, että joku yksittäinen susi (lue hullu) saa päähänsä tehdä jotain. Kamerat kaikkiin kirkkoihin estämään tihutyöt. Qui bono? Niin kuka tästä loppujen lopuksi hyötyy?

    • Pyydän nöyrästi anteeksi puuttumistani keskusteluun kiellosta huolimatta.

      Eri tietolähteiden mukaan Ranskassa on poltettu yli 2000 kirkkoa parin- kolmen vuoden aikana.
      En usko että ne kaikki olisivat olleet itsesyttyvää laatua.

    • Anonyymi

      Anonyymi 20.7.2019 0:15
      Uusi
      Minä aion istua sohvaperunana sohvalla ja katsella. Piti sanoa nauttia; astro-nauttia. Aion siis astro nauttia ja vähän kosmo nauttia myös spektaakkselista.

      Nauttia mitä tuleman pitää. Otan siinä parit klonkut; siis lonkut sitruunasuudalla lainennettuna tai eihän lonkkua enää laimenneta vaan giniä. Laimennan ginin.

      Minä muuten pidän ginistä. Se tuo mieleen muistoja. Vuonna silloin ja silloin lähdimme kaverini kanssa alaikäisinä liftaamaan Eurooppaan ja Saksan lautalla saimme käsiimme pullon giniä ja joimme sen salaa raakana jossain yläterassilla piipun juuressa ja päähän meni. Ensimmäinen kunnon kännini.

      Nykyään juon vain votkoo ja kossua. En raakana vaan jollain laimennettuna. Ei niin kiire ole humalaan etteikö ehtisi lantata.

      Jos historia tulee paljastamaan kuuhuijauksen. Niin silloin jos se on huijausta niin nuo silmäätekevät. Eikö heitä hävetä jos paljastuu että se oli huijausta koko Kuussa käynti niin eikö heitä hävetä kansan silmissä tehdä itsestään pellejä.

      Toinen nautinnon aihe (ei aine) on tuo tuijottava katse. Miksi Palmen murhassa haettiin miestä tuijottavan katseen vuoksi. Ei kai kukaan koko ajan tuijota. Jos joskus on tuijottava ilme tai katse määrätyistä syistä päällä joissain tilaisuuksissa ja tilanteissä niin ei kai kukaan ihminen liiku kaiken aikaa tuijottava mie-katse päällä. Pettersonilla oli yhdessä kuvassa sellainen. Klikkaa tuota.

      https://www.google.com/search?hl=fi&biw=1540&bih=827&tbm=isch&sa=1&ei=4koxXZ-DD-awrgSj7oPIAQ&q=fantom picture palme&oq=fantom picture palme&gs_l=img.3...3725.6285..6913...0.0..0.79.417.6......0....1..gws-wiz-img.e9ok6bjdADE&ved=0ahUKEwif_IqnlsDjAhVmmIsKHSP3ABkQ4dUDCAY&uact=5#imgrc=DySZU8tAuOjk3M:

      Eikö ruotsalaisia hävetä kansan silmissä kun he tekevät itsestään pellejä suomalaisten silmissä.








      https://en.wikipedia.org/wiki/Sharaku

    • Anonyymi

      nazi
      kirjoitti 19.7.2019 kello 19:03:
      "Eri tietolähteiden mukaan Ranskassa on poltettu yli 2000 kirkkoa parin kolmen vuoden aikana. En usko että ne kaikki olisivat olleet itsesyttyvää laatua."

      Tässä tyypillinen ajatusrikos. Tietolähteet on tietolähteitä, mutta jos näin on käynyt niin jokunen kirkko on kai palanut (ei-itsenäisesti). Huomaa uuskielinen ilmaisu.

      Mutta 'ei-itsenäinen' palaminen ja poltettu on kaksi eri asiaa. Ajatusrikos viittaa siihen että epäillään jotakuta ilman näyttöä.

    • Anonyymi

      https://palmemordet.story.aftonbladet.se/story-2/fantombilder/

      Tässä nämä piirrokset ennen kuin niistä tai siitä tuli tietokoneella tehty animaatio vai miksi sitä kuvaa voisi kutsua Mutta se ei muistuta yhtään noita piirroksia, joiden perusteella pitäisi hakea "murhaajaa", joka ei des ollut murhapaikalla vaan nuo kuvat tehtiin miehestä, joka juoksenteli jossain 500 metrin päässä murhapaikasta ja paljon myöhemmin mitä matka sinne olisi kestänyt, jos hän olisi ollut "murhaaja" ja lähtenyt juoksemaan pois murhapaikalta sitä vauhtia mitä juoksi.

      Emme silti vielä luovuta mysteerin ratkaisemista.

    • Anonyymi

      Televisio katsoo sohvaperunaa

      Vuodon mukaan CIA pystyy asentamaan salaa urkintaohjelmansa esimerkiksi älytelevisioihin. Siten CIA voi salakuunnella kohteena olevaa ihmistä tämän kotona myös silloin, kun televisio näyttäisi olevan pois päältä.

      Anonyymi kirjoitti 20.7.2019 0:15

      "Minä aion istua sohvaperunana sohvalla ja katsella. Piti sanoa nauttia; astro-nauttia. Aion siis astro nauttia ja vähän kosmo nauttia myös spektaakkelista."

      Näin se menee. Televiso katsookin minua enkä minä sitä.

      https://yle.fi/uutiset/3-9499487

      Nyt alko väsy käymään simmuun. Hyvää öötä! Hea yö! Meen nukkuun.

      • Anonyymi

        Kuvaputkitelevisioden kautta on myös pystytty keräämään tietoa katsojasta. Kukaan ei ole turvassa valvonnalta.


    • Anonyymi

      Minä kun pidän teitä, arvoisat Syomi 24 herrat, jpnkinlaisina älylaitteina. (intelbox) Niin kutsunkin teidät juuri perustamaani avaruusseuraan. Seuran nimeksi tulee olemaan > Kuu Klonx Klubi. Ei saa rinnastaa siihen pahamaineeseen. En mainitse sen nimeä, mutta älykköinä te teette assosiaation automaattisesti, mutta näin kierrämme sen, ettei meitä suoraan syytetä ajatusrikoksesta. Älylaitteissa on kuitenkin kuulema omat riskinsä, jonka aion kuitenkin ottaa.

      ÄLYLAITTEISTA AIHEUTUU TIETOTURVAPOMMI

      Wikileaksin asiakirjojen mukaan CIA pystyy salakuuntelemaan kohteitaan yleisimpien älypuhelinten ja muiden älylaitteiden avulla. (älylaitteiden avulla)
      F-Securen tietoturva -asiantuntija Albrect pitää tätä tietoa erittäin hyvänä herätyskellona niin sanotun asioiden internetin aiheuttaman tietoturvariskin suhteen.

      En laita teitä mihinkään arvojärjestykseen kutsuessani teitä tähän Kuuklubiin, mutta kutsu käy ensimmäisenä herralle, joka aloitti oman ketjunsakin koskien Palmen murhaa, jota tämä kerho myöskin käsittelee. Tai sitä ettei häntä koskaan edes murhattu. Kutsumani jäsen, joka käyttää nimimerkkiä 'Anonyymi' niin kuin moni muukin meistä, on kuitenkin tällaista mieltä: "Mielestäni kuitenkin se, että Olof murhattiin, oli loogisin vaihtoehto minun tiedoillani, valokuvien perusteella jne, enkä lähde mitään ruotsinkielisiä salaliittofoorumeita kyllä lukemaan kun en ruotsia puhu."

      Ehdotin hänelle leikilläni kauppaa siitä että jos hän edes harkitsisi sitä vaihtoehtoa että Palmea ei oltaisikaan murhattu, niin minä myönnän että Kuussa ollaan käyty.

      "No jos myönnän että Kuussa käytiin niin myönnätkö sinä ettei Palmea tapettu"

      "Ei nää mitään mielipidejuttuja ole (this isn't a game). Lempiväristäsi voit sanoa noin, mutta faktapohjaisista asioista et voi lähteä käymään kauppaa tuolla tavalla. Jos mainitsemasi "ymmärtäminen" on sitä, että on kaikesta samaa mieltä kanssasi ja muiden näkökulmien mainitsemisesta rupeat heti syyttelemään ymmärtämättömäksi, niin on kyllä parempi on että keskustelet siinä tapauksessa yksiksesi."

      Ehkä hän on oikeassa. Lauri Viidan sanoin -' yksin oot sä ihminen. Kaiken keskellä yksin'. Ei tarvitse hyväksyä kutsua, mutta seuraavalla sivulla kerron ketä muita haluaisin messiin. Remember! This isn't a game.

    • Anonyymi

      PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!! Herätkää pahvit on aikamme kallis.

      F-Securen tietoturva -asiantuntija Albrect pitää tätä tietoa erittäin hyvänä herätyskellona niin sanotun asioiden internetin aiheuttaman tietoturvariskin suhteen.

      Toisen, jonka klubijäsenyydestä olisin iloinen, olisi herra nazi (goring vai bullah). Toinen on kerkullinen lautanen ja toinen teloitettu afganistanilainen kommunisti.

      Herra nazi ei ole näitä kumpiakaan. Vaatimattomuuttaan hän kirjoittaa nimensä tai nimimerkkinsäkin pienellä kirjaimella toisin kuin me Anonyymit. Aivan kuten herra pähkäilijäkin, jonka jäsenyys myös olisi minulle kunnia. Herra nazi puolusti minua aloittamalla ketjullaan sanoen että: "This gentleman wants to talk. He asked for support and I gave it to him." En minä kylläkään mitään supposttia kysynyt, mutta hänen kävi minua sääliksi.

      Ketju alkaa ja herra nazi kirjoitti 8.7.2019 19:19 "Täällä eräs herrasmies on yrittänyt avata pitkillä pohdinnoillaan asiallista keskustelua Kuumatkoista ja Palmen murhista. Viestit on poistettu mikä on vääryys.
      Minähän en totuuksia näistä tiedä; tuskin kukaan muukaan. Eihän aiheista muuten enää keskusteltaisi.

      Minä väitin että hän olisi saanut vuorosanat eräästä filmistä, jota olen vuosien varrella pyytänyt ihmisiä katsomaan. Väitin tuollaista sillä varauksella tietenkin että erehdyn.
      Mutta nyt sain toisen ajatuksen (eirikollisen) että tuo "pitkillä pohdinnoillaan" repliikki tulee "Aapelin siunatusta hulluudesta" missä yksi veljeksistään kehuu toiselle veljelle mokatessaa heidän kolmatta synrymästään saamapuolelle jäänyttä veljeään, kuinka tuo jutteli elikoille pitkiä tovia, niin kuin nuo nyt jotain ymmärtäisivät. Nyt ette saa ajatella että hän niin ajattelisi saatika minä, että täällä olisi vain elikoita, jotka eivät mitään ymmärtäisi. Ihmisen puhetta. Hän tietää filmin

      https://www.youtube.com/watch?v=jFP5yzR36iI (Kohta 0:58 ettepäi)

      Fat Earth, joka myös olisi tervetullut seuraamme, kutsuu meitä monesti veljikseen Kiitos vaan. Varsinkin tuota herra nazia hän usein sanoo veli nazi. Kuka se meistä sitten onkaan tuo Elmeri ja se oikein viisas mies. Sillä jos näytelmän käsitin oikein niin Elmerihän se sieltä loppujen lopuksi se kaikkein viisain kaikista onkin.

    • Anonyymi

      Nuo 'nazin' ketjussa mainitut minulta poistetut viestit olivat kokonaisia ketjuja, vaikkei niissä montaa viestiä ollutkaan, vaan lähunnä kerroin niissä, että olin tullut kaapista ulos kertoakseni, että minä olin ja olen tuo 'Haamumies', joka näyttei ja näyttelee vieläkin ratkaisevaa osaa ratkottaessa Palmen murhamysteeriä. Niin niin mysteeri se on, eikä mikään oikea murha. Herra Fat Earth pähkäilee fiksusti monesta tai melkein kaikista asioista, jotka se on ottanut pähkäilyn alle, mutta minun tapausta hän ei ole vielä kommentoinut. Sitä että olen herra Fantom.

      Fat_Earth
      20.7.2019 3:45
      Uusi
      Kihara käsitys todistustaakasta sinulla kyllä.

      Löydetään ruumis pöheiköstä reikä otsassa, niin juttua ei tutkita, ennenkuin on hardia evidenssiä, että se ylipäätään on koskaan ollut elossakaan, niinkö?

      No sitten pidätetään joku satunnainen ohikulkeva mummo ja syytetään sitä tästä murhasta. Se tuomitaan, ellei se itse pysty todistamaan, että ei ole tekijä, niinkö?

      Oikeus ottaa käsittelyyn vain puolustuksen selitykset. Ei ketään kiinnosta syytteeseen johtaneet seikat ja todisteet syyllisyydestä, niinkö?

      Mummo hädissään kertoo oikeudessa, että kaikkien jutussa olevien poliisien täytyy olla lahjottuja, ei ole muuta selitystä tälle. Joten kaikki poliisit erotetaan ja tuomitaan, elleivät kohta tuo hardia evidenssiä, että heitä ei kukaan ole lahjonut, niinkö?

      Minäpä tulenkin mukaan leikkimään tätä. Väitän, että sinulla ei ole kaikki kupit kaapissa. Tästä hetkestä alkaen kuulut suljetulle.

      No pläjäytäpäs nyt hardia evidenssiä kehiin, että et ole täyskaheli.

      - Aloituksestasi päättelen, että se on sinulle täääysin ylivoimainen tehtävä. Joten sinä jäät kaappiin.

      Tämä on toisesta ketjusta eli ei hän minulle puhu eikä kysele minulta hard evidenssiä siitä että olisin tuo Haamumies.

      Uuden Palmeketjun aloittaja ja se herra jonka kanssa olisin tehnyt kaupat uskonasioista päivitteli että häntä ei kiinnosta joku kuollut ruotsalainen ja sinä (siis minä) voit olla mikä tahansa haamumies tai teräsmies.
      EI KIINNOSTA! loppu >period.

      Kuu Klonx Klubissa voidaan käsitellä kaikenlaisia asioita. Tervetuloa herra Baxland

    • Anonyymi

      Eräs vielä jonka ottaisin mielelläni perustamaani kerhoon on ehdottomasti herra pähkäilijä pienellä peellä. Ajatusrikos on se mitä te pervertikot ajattelette sanalla pee. Muttä hän kirjoittaa nimimerkkinsä pienellä p-kirjaimella. Niin kuin herra nazi ännällä. Mitäs tässä muuten toisiamme herroittelemaan. Minä olen Elmeri. Haudujuduu. Olen pitänyt pitkiä puheita teille 'elikoille' kuvitellen, että olisitte puhetta ymmärtäneet. Samaan lankaan tosin näytette tekin, hyvät veljet, välillä sortuneet. Minä joudun turvautumaan yksinpuheluun kun kyseessä on Palme.

      Veli pähkäilijän puhe on hyvä. (se ei ole vitsikäs eikä sille naureta) Neuf neuf oui! Numerologiaako tuo neuf neuf (99) vaiko samalla lailla lausuttu. Nöf nöf viiiiii!!!

      pähkäilijä
      20.7.2019 6:33
      Uusi
      Ei tällaisella palstalla kannata kysellä kovia suoria todisteita, eihän meillä ole siihen tarpeeksi tietoa eikä välineitä. Niiden etsiminen ja esittäminen on kykenevämpien (tiedemiesten, historioijien ja journalistien) asia. Mutta me täällä voimme aina vedota näihin pystyvämpiin ja tietävämpiin. He ovat kauan sitten - jo niiden tapahtuessakin -todistaneet kuulennot oikeiksi ja tapahtuneiksi.

      Eihän tämä maailma niin mene, että mitä ei itse näe, sitä ei pidä uskoa todeksi. Pätee muissakin asioissa kuin kuulennoissa. Todellisuudessa ei voi varauksetta uskoa näkemäänsäkään. Kyseessähän voi olla esimerkiksi väärinkäsitys, hetken torkahdus tai huomion kiinnittyminen muualle, niin että itse asia tai kokonaisuus jää näkemättä tai jopa harhanäky. Ja myöhemmin tulee mukaan muistin epävarmuus.

      Viisaita sanoja. "Muistin epävarmuus". Siitä on alettu vasta nyt puhumaan ja pohtimaan oikein kunnolla.

    • Anonyymi

      "Veli pähkäilijän puhe on hyvä. (se ei ole vitsikäs eikä sille naureta)"

      Kun aloitin tämän ketjun niin sanoin että asioiden asettaminen rinnakkain siten että ne luovat jonkun kolmannen mielikuvan on sääntöjen vastaista. Se on ajatus rikos.

      Kuka sanoikaan. "Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man zweigen".
      Mistä ei voi puhua niin siitä pitää vaieta.

      Me vaikenemme siitä veli-mielikuvasta ja sen nimestä, joka nöf nöf vii tuo meille mieleen. Hyvä veli pähkäilijä. Hyvää työtä - Good work. Ei vielä yötä vaikka vähän väsyttääkin jo melkein puoli pulloa giniä juotuani. Juon omatekoista klonkkua.

      KETJUN ALOITUS > vieläkö muistatte?

      Anonyymi
      18.7.2019 22:44
      "Klonk klonk klonk! Onko tuo ääni kun leukanne lonksahtaa auki, kun kuulette ettei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin, että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime). Mutta älkää lannistuko. Pontevasti vaan ettepäi.

    • Anonyymi

      Tulin minä suljetulta ulos ja arvaa mikä oli lopputulos. Hyvä kun ei suuvuoroa saa tässä Palme jutussa. Niin se ihmisiä kiinnostaa. Mutta kun se ei ole vaan Palme vaan kaikki muukin mikä potuttaa. Me muut olemme kaheleita, jotka emme usko kaikkeen sontaan.

      "Uskomatta oleminen on oma ratkaisu. Se koskee myös kaikkea kuulentoon liittyvää informaatiota. Uskomatta oleminen ei muuta annettua tietoa vääräksi."
      Näin aprikoi herra Baxland ja jarkoi tuossa alla.

      Fat_Earth
      20.7.2019 12:03

      Minäpä tulenkin mukaan leikkimään tätä. Väitän, että sinulla ei ole kaikki kupit kaapissa. Tästä hetkestä alkaen kuulut suljetulle.
      - Aloituksestasi päättelen, että se on sinulle täääysin ylivoimainen tehtävä. Joten sinä jäät kaappiin.
      No pläjäytäpäs nyt hardia evidenssiä kehiin, että et ole täyskaheli.

      "Puhutko itsesi pussiin? Vai onko tässä sellaista ironiaa ja jopa sarkasmia mitä on tavallisen tossunkuluttajan vaikea ymmärtää. Tänne on joskus vaikea kirjoittaa asioita, ettei tule leimatuksi hulluksi ja sitten vielä pitäisi esittää jonkin vastaväite todisteiden kera ettei ole hullu. Täähän on kuin Ruotsin oikeuslaitos. Mistään ei saa mitään selvää.." Nämä ovat minun sanoja. Muut ovat lainattuja.

      Syyttömyysolettama on keskeisiin ihmisoikeuksiin kuuluva periaate, jonka mukaan todistustaakka rikosasioissa kuuluu aina syyttäjälle ja jokaista, todennäköisin syin epäiltyäkin, on pidettävä syyttömänä.

      Todisteiden täytyy kestää kriittinen tarkastelu. Jos todisteita on edes syytä epäillä tai ne kumotaan, ne eivät ole todisteita.
      Vallitsee syyttömyysoletus. In dubio pro reo.

      In dubio pro reo on oikeustieteessä käytetty sääntö, jolla tarkoitetaan, että näytön osalta epäselviksi jääneissä tapauksissa asia on ratkaistava syytetyn eduksi. Se liittyy olennaisesti käsitteeseen syyttömyysolettama. Euroopan ihmisoikeuselinten ratkaisukäytännössä katsotaan, että tuomioistuimen velvollisuuksiin kuuluu arvioida kaikki epäselvyydet todistusaineistossa syytetyn eduksi.

      Minua ei ainakaan vielä ole syytetty hulluksi, mutta varaudun siihen kun väitteeni on niin kova ettei Palmea kukaan tappanut ja en ole asian kanssa yksin paitsi täällä.

    • Anonyymi

      Tein minä kotilonkun (klonkku) sitruunaoista niin. Ja ginistä rakkaus rinnassain.

      Hunajaviini on käyttämällä valmistettava alkoholijuoma, jota tehdään hunajasta ja vedestä ja käytetään hiivalla. Valmis juoma pullotetaan ja varastoidaan 1–3 vuoden ajan ennen nauttimista. Hunajaviiniä on juotu Euroopassa yleisesti jo tuhansien vuosien ajan.[1] Suomessa hunajaviiniä on vanhastaan kutsuttu simaksi. Nykyaikainen suomalainen sima tehdään kuitenkin yleensä muista sokereista kuin hunajasta, ja sitä käytetään vain muutama päivä.
      Historia
      Antiikin Kreetassa hunajaviiniä tehtiin jo kauan ennen viinin keksimistä.[3] Viikinkiajan Skandinaviassa sima oli merkittävässä asemassa, ja sillä oli osansa myös jumaltarustossa. Legendan mukaan sima oli viisasten juoma, jonka kääpiöt Fjalar ja Galar tekivät hunajasta ja jumala Kvasirin verestä. Viikingit ajattelivat siman olevan voimajuoma, joka antoi heille taistelutahtoa. Sima pysyi Pohjois-Euroopassa suosituimpana alkoholijuomana, kunnes viinin maahantuonti alkoi vähitellen syrjäyttää sen.

      Niin vähän me kaikkea maailmasta tiedämme. Simastakaan emme tieneet oikeastaan mitään ennen tätä minun tänne laittamaa tekstiä, joskokaan se ei ole minun tekemää vaan lainattua. Lainattua niin kuin melkein kaikki muukin näissä keskusteluissa. Sanokaa joskus jotain sellaista, mihin te oman järkeilynne perusteella uskotte. Uskotteko te kaiken, mitä media ja veljemme täällä teille uskottelevat. Uskotteko te että Palme murhattiin ja lentokone upposi maan sisään Shanksvillessä Jenkeissä tuolloin 9/11 päivänä?

      Kohta menee korkki kii. Kalle Kustaa Korkki hmm hmm hmm... (sensuroitu) vaiti vaiti vaiti. Älä sorru ajatusrikokseen.

    • Anonyymi

      "Vuorovaikutus ei ole pelkkää puhumista ja kuuntelemista, vaan siihen liittyy monia ulottuvuuksia. Vaikka puheviestintä eli verbaalinen ilmaisu sekä fyysinen viestintä, kuten eleet, ilmeet, äänensävy ja kehon asennot ovat näkyvimpiä vuorovaikutustilanteessa, aistimme myös sanatonta viestintää. Luemme tosiamme koko ajan sanattomien viestien kautta ja pystymme hyvin pienistä vivahteista ja tuntemuksista oivaltamaan merkityksellisiä asioita toisesta ihmisestä."

      Lainattu on lainausmerkeissä. Tämä on minua. Minä puhun sanomattomasta viestinnästä. Niin paljon sanomatta jää. Sanotaan laulussa, mutta sanotaan kumminkin. Sanotaan että jää sanomatta. Se ei ole sanomatonta viestintää.

      Minä jätin tuolla Kalle Kustaa Korkki, mu... hmm hmm hmm sanomatta jotakin eli lause jäi kesken. Melkein kaikki Suomessa tietää tuon lorun tai laulun. Semmoinen kilpailukin taisi olla telkkarissa, että annettiin alku sanat jollekin iskelmälle ja siitä kilpailijat saivat jatkaa sanoitusta. Uskotteko että minä keskustelen erään tahon kanssa sanomattomasti. Mitään ei sanota vaan kaikki ymmärretään ainakin suurin osa ilman sanoja. Miten tän selittäisi, ettei Baxland hauku heti hulluksi.

      Sellainenkin sanonta on että ymmästää toista puolesta sanasta. Psykologi Jung tutki ja kirjoitti kollektiivisesta tajunnasta, josta nyt heti en osaa sanoa paljoakaan kun en siitä kovin paljoa ole lukenut, mutta ymmärtäisin sen niin, että vaikka jos esim. meillä suomalaisilla on oma kollektiivinen puolesta sanasta tajuntamme niin kuin Kalle Kustaan mu...
      nista puheen ollen, jotka meni rikki ja mitä tekikään Kalle Kustaa. Me Suomessa ainakin suurin osa tiedämme sen että hän itki. Rikki ja itki vai ritki ja ikki. Ne eivät tosin täysin stemmaa, mutta niin se vaan menee. Jos munat menee rikki niin kyllä itkettää. Ainakin meitä suomalaisia, jotka olemme Euroopan mittäpuussa isoimpia kanaloiden pitäjiä.

      "Kollektiivisen piilotajunnan arkkityypit ovat vapaana vellovaa psyykkistä energiaa, jotka saavat konkreettisen muodon ihmisen tajunnassa sekä erilaisissa kulttuuripiirteissä. Jungin mukaan jokaisella on kollektiivisen piilotajunnan lisäksi oma, henkilökohtainen piilotajunta."

      Minun henkilökohtainen piilotajunta tajusi että jotain tulisi tapahtumaan tuon Japanin murhapolton jälkiseuraamukseksi, joka sitten tulikin Hyvinkäällä kirkon varastorakennuksen palona. Simossa poltetiin saman yönä kirkon varasto kun se Ylivieskan puukirkko paloi. Paljonko Suomessa on roskakatoksia oltettu ja autoja Ruotsissa. Eikö se ole jo terrorismia. Meidän talosta ja naapurin talosta viikkoa aiemmin poltettiin maan tasalle roskakatokset ja seuraavana päivänä ne kuitattiin oikein isolla kokolla Kiinassa. Kuka muistaa sen satamapalon, jonka sanottiin olevan jonkin ihmeellisen tahon sytyttämä. Avaruusase tai jotain. Taas saa herra Baxland haukkua hulluksi mutta en minä siitä lukenut muuta kuin netistä. Ai niin! Nettihän pistää omiaan.

      Mutta (onko tämä lasten ohjelma) tuossa Kalle Kustaa jutussa jää sanomatta mitkä munat meni rikki vaikka kyllä jatkossa puhutaan kanalasta ja kotkottavista kanoista kun munat rotkotti, niin ei voi olla kyse vaan kanan munista. Kanan munat ei rotkota, joten asia on selvä.

    • Anonyymi

      Hiljaisella tiedolla tarkoitetaan usein sellaista tietoa, joka ei ole sanallista eikä huomion kohteena. Se voi olla hyvin henkilökohtaista, kuten kokemuksen ja kehon tietoa, ja sitä on vaikea jakaa. Se voi sisältää jonkin taidon, esimerkiksi miten ommellaan takki. Tätä ei voi helposti selostaa tekstinä ja kädestä pitäen opettaminenkin on vaikeaa. Käsitteen loi alun perin filosofi Michael Polanyi. Taustalla on ajatus, että tiedämme enemmän kuin osaamme ääneen lausua. Vaiti vaiti vait, sanois herra Poprishchinkin tähän. (lue Gogolin mielipuolen päiväkirja)

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hiljainen_tieto

      Hannele Koivunen nosti ensimmäisenä Suomessa esiin käsitteen oikeudesta tietoon (Turun kirjastopäivät 1981). Teoksessa Hiljainen tieto (1997) hän toi suomalaiseen keskusteluun englannin tacit knowledge -käsitteen, jonka hän käänsi hiljaiseksi tiedoksi.

      Vaiti vaiti vaiti. Sitten on käsite vaiennettu tieto ja itsesensuuri ja Witgensteinin "wovon-tieto" ja Omertà, joka on tiettyä eteläitalialaista käyttäytymissäännöstöä tarkoittava termi. Sen mukaan ihmisen tuli mummuas vaijet poliisikuulusteluissa, vaikka olisi rikoksen silminnäkijä. (minä olen silminnäkijä sieluni silmin)

      Ennen 1980-luvun puoliväliä oli poliisin lähes mahdoton viedä mafiarikoksia oikeuteen, koska sisilialaiset pitivät kiinni omertà-säännöstä. Sääntö kielsi paljastamasta salaisuuksia viranomaisille. Sisilian murteella omertà tarkoittaa miehekkyyttä. Paul Lunden mukaan mafioson tunnusmerkkinä on vähäpuheisuus, jossa jokainen sana painaa.
      Nyt lähdetään kotiin, sanoi Elmeri veljilleen elokuvassa Aa-pelin "siunattu hulluus" reissun päätteksi. This isn't a game > peli - AA-peli, sanos Anonyymikin.

    • Anonyymi

      Sanomattomuus on eri kuin puhumattomuus. Minähän voin puhua vaikka mitä läpiä päähäni. Ja ohikulkeva mummo joutuu syytteseen läven minun päähäni ampumisesta tai aikaansaamisesta.

      Jos puhun läpiä päähäni niin kyse ei ole fyysisestä ampumisesta. En ole kovin paljon elokuvia nähnyt vaikka olenkin. Elokuva näyttelijöitä en henkilökohtaisesti tunne oikeastaan ketään, mutta arvostan heitä kaikkia. Ohjaajia myös ja kaikkia ketkä filmin ympärillä hääräävät. Tuo alla lainattu eräästä ketjusta.

      https://www.youtube.com/watch?v=f-7FAMz_gB0
      https://www.youtube.com/watch?v=6hkNuykz2RE
      If you feel as if you were in a world of shit, still don't kill anybody. Aarre Lehtonen/Puustinen on paennut 5 vuotta. Meni Bulgariaan ja omien sanojensa mukaan paeten häntä jahtaavia murhaajia. Hän on vakiintunut. Nyt kun ikä erot hyväksytään avioliitoissa niin... Jaa'ah! Sairasta on!

      Maailma on mennyt ihmeelliseksi. Mutta tähän tämä menee. Kaikki tullaan sallimaan > huumeet, seksi, murhat ja terrorismi. On vain oltava tyytyväinen ettei itse joudu kohteeksi. Me maailman parantaja-ukot täällä eläkkeellä parannamme maailmaa, mutta älkää antako periksi. Voimme vielä voittaa. Tehdään kirja näistä keskusteluistamme.

    • Anonyymi

      Hiljaisella tiedolla tarkoitetaan usein sellaista tietoa, joka ei ole sanallista eikä huomion kohteena. Se voi olla hyvin henkilökohtaista, kuten kokemuksen tietoa.

      Kokemuksen tietoa. Minä vaihtaisin herrojen (veljien) kanssa kaiken jos vain joku jaksaisi kuunnella. Minä myönnän että Kuussa ollaan käyty jos te myönnätte ettei palmea tapettu. Teille tulee mieleen että joku demari ei vaan halua myöntää että hänen idolinsa on tapettu ja elää vielä elämää kuin hän vielä eläisi. En ole demari.

      Tuo on ns. Elvis-syndrooma (Keksin sen juuri äsken) Ei minulla ole mitään Elvis-syndroomaa eikä Tukholma-syndroomaa. Kun Elvis oli kuollut niin eräs naapurini tuli vedet silmissä pihalla vastaan ja kertoi että Elvis on kuollut.
      Vastasin SO WHAT! Jätin sanan fucking (SFW)' so f what' sanomatta, sillä olihan hän kuitenkin jotain, mutta ei kai minun elämäni pitäisi sen takia loppua että Elvis on kuollut.

      Minun elämäni kuitenkin muuttui kun Palme murhattiin, mutta siitä seuraavassa viestissä jos jaksatte olla mukana. Olen niin mukna MOI.

    • Anonyymi

      On totta, että tietyt tahot voiva skannata ajatuksia, ilman ihmisoikeusrikkomusten taakkaa. Surullista, mutta totta. Jästit eivät tätä usko, vaikka se tieto työnnettäisiin väkisellä mieleen.

    • Minä ilmoittaudun kyllä mielelläni KuuKluxKlanin jäseneksi koska se ei maksa mitään eikä jäsenyydelle ole asetettu erityisehtoja.
      Tapahtuuko mahdollinen eroaminen ilman sakkoseuraamuksia?

      Kerhon puheenjohtajana toimii siis hra Elmeri jolle olisi syytä keksiä sitten hieman arvokkaammalta kuulostava arvonimi.

      Toivon että saisin tähän suppean selvityksen kerhon päämääristä ja tavoitteista lähivuosiksi.
      Omana toivomuksenani olisi että kerhomme vastustaisi massa- aivopesua mitä suoritetaan maassamme jo päiväkodeissa. Lapsille syötetään ajatusmalleja jotka pönkittävät eliittimme ja heidän rakkikoiriensa valtaa.

      Lapsille pitää tarjota mahdollisuuksia itsenäiseen ajatteluun. Nyt se on estetty.

    • Anonyymi

      Ei saa rinnastaa asioita. 1 1=2. Mutta yks ei olekaan asia. Mikä on asia. Das Ding ja niikö Immo Kantin poika sanoi että:" Das ding an sich" Ymmärrättekö te enää mitään?

    • Anonyymi

      Alitajunta ja piilotajunta ovat kansanomaisessa psykologisessa tekstissä käytettyjä nimityksiä mielen tiedostomattomasta osasta, jonka sisältöä ei voida saada varsinaiseen tietoisuuteen eli tajuntaan.

      Minun onkelma on se etten saa teitin tajuntaan niin yksinkertaisia asioita kuin että M/S Estonia ei koskaan uponnut ja Wtc-torneihin ei koskaan yksikään lentokone törmännyt ja Olof Palmea ei koskaan kukaan ampunut.

      Jos puhumme Kuuhun menosta niin moni on sitä mieltä että sinne mentiin (ei me suomalaiset vaan jenkit) ja toiset sitä mieltä ettei sinne kukaan ole pystynyt menemään. Se on aika jännä juttu että vastustaako sitä mielipidettä moni muun maan kansalainen ettei kuuhun koskaan menty kuin suomalaiset ja miksi me niin teemme. Eikö kannattais vaan olla jenkkien kanssa hyvää pataa ja olla samaa mieltä.
      Liitytään Natoon ja lyärään päämme uudestaan Karjalan mäntyyn. Ruotsin vallan alla me lyätiin useasti päitämme Karjalan mäntyyn ja saimme jopa haalittua uuttta maatilaa Inkerista ja Virosta ja Latviasta, mutta eihän niitä Suomelle annettu vaikka suomalaiset sotilaat ne soti sen Ruattille.

      KUUSSAHAN KÄYTIIN. VAIKKA VALITETTAVASTI VLADIMIR PUTIN EI PÄSSYT JUHLIMAAN TAPAHTUMAN 50-VUOTIS JUUHLIA. (raja selkkaus Meksikon kaa)

      Tuo tuli valitettavasti isolla kirjoitettua kun näppäsin caps lockin päälle vahingossa

      Mitä teille muuta kuuluu näin aamusella. Hyöment vään! Oletteko ajatellut ideaani kirjasta. Kirjotetaan kirja siitä mitä me täällä höpistään päivisin.

      Väi mitä? Önkö jöky jö hereillä.

    • Anonyymi

      Intuitiivinen viestintä on sellaista, jossa ihmisten välinen yhteys pelaa luontevasti ja jossa voi puhua vapaasti, vaikka oltaisiin eri mieltä. Intuitiiviseen viestintään liittyy luottamus, arvostus ja kunnioitus toista kohtaan.

      Toinen intuitiivisen viestinnän ilmiö on läsnäolon kokemus keskustelutilanteessa. Ihminen voi olla fyysisesti läsnä ja näyttää kuuntelevan, mutta hänen ajatuksensa ovat muualla. Herätkää pahvit on aikamme kallis!

      Joko te olette arvioineet onko keskustelun aihe (Palmen murha) teitä kiinnostava vai niin tylsä, ettemme jaksa kuunnella sitä. Silloin zoomaatte itsenne tilanteesta ulos.

    • Anonyymi

      Toivon että saisin tähän suppean selvityksen kerhon päämääristä ja tavoitteista lähivuosiksi.
      Omana toivomuksenani olisi että kerhomme vastustaisi massa-aivopesua!

      Onk sun aivos kuinka puhtaat? Missä kävit pesemässä? Nyt ois tarjous Kesoililla!

      KIVA PÖLISTÄ NÄIN ITEKSEEN! Mutta lukekaa kuitenkin. Se avartaa. Hyvä veli!

      Positivismi on varsinaisesti 1800-luvulla syntynyt filosofinen suuntaus, jonka mukaan todellista tietoa on vain tieteellinen tieto, jollaista voidaan synnyttää ainoastaan päätymällä positiiviseen lopputulokseen tieteellisten teorioiden pätevyydestä tiukkaa tieteellistä menetelmää hyödyntämällä. Tämän vuoksi positivismi pyrki rajoittumaan välittömiin havaintoihin, tehden mahdollisimman vähän käsitteellisiä oletuksia. (hard evidence on pähkäilijän ja Baxmaxin motto)

      Yksinkertaisesti ja väljästi ajateltuna käsite tiedostamaton (tai tiedostumaton tai alitajuinen) näyttäisi suoraviivaisesti selittävän mielen piirteitä, joista emme ole suoraan tietoisia tai joita emme suoraan havaitse. Syvempi tutkiminen paljastaa kuitenkin, että asia on erittäin monimutkainen. Vielä nykyäänkin psykologiassa vallitsee perustavanlaatuinen erimielisyys siitä, minkälainen tiedostumaton mieli voisi olla tai onko sellaista ylipäätään olemassa.

      Onko teillä tiedostumaton mieli. Puhutte täällä vain elikoille niin kuin nuo jotain ymmärtäisivat. https://www.youtube.com/watch?v=jFP5yzR36iI

    • Anonyymi

      Sanoin jossain etten tunne näyttelijöitä. Elmeri aikoinaan pyöri Tampereelle Tillikka nimisessä kapakassa ja vaihdoin jopa pari sanaakn tuon vilmitären kanssa. Erittäin taitava yksilö. Voitaisiin palkata esittämään Petterssonia jos elää vielä. Siis Elmeri.

      Eb tiärä kuinka paljon on vanhentunu mutta niin se on vanhentunu Palmeen "murhaajakin".

    • Anonyymi

      "Useiden biologisten prosessien, kuten hengityksen, tasapainon säilyttämisen ja ruoansulatuksen, voidaan katsoa toimivan alitajunnan ohjaamana. Alitajunnan rooli on kiistanalainen, sillä mm. biologia kutsuu näitä toimintoja autonomisen hermoston toiminnoiksi" For me this is a piece of Kake Randelin.

      "Joko te olette arvioineet onko keskustelun aihe (Palmen murha) teitä kiinnostava vai niin tylsä, ettemme jaksa kuunnella sitä. Silloin zoomaatte itsenne tilanteesta ulos."

      Tuntuu että minä olen zoomannut itseni ulos. Palmen murha on mysteeri. Siitä ei päästä ulos. Mutta jos katsotte tämän elokuvan (jos teillä on aikaa) niin ehkä jotain mysteeristä alarre ymmätämään. Olenhan tästä kitjoittnut aiemminkin.

      Mutta KATSOKAA ! https://www.youtube.com/watch?v=W8JnK9xSvwg

      https://seura.fi/ilmiot/mysteerit/murhamysteeri-olof-palmen-murhasta-30-vuotta-tutkimukset-jatkuvat-edelleen/
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15728259/uusi-keskustelun-aihe

      Tuollakin juttu jää kesken. Samoin tuolla. Tässä alhaalla. Katsokaa koska kirjoitettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15558794/palmen-murha

    • Anonyymi

      Tietoisuus tai tajunta viittaavat sanojen jokapäiväisessä merkityksessä joko yksilön kullakin hetkellä kokemien aistimusten, elämysten, tunteiden, muistikuvien ja ajatusten kokonaisuuteen tai yksilön tietoisuuteen itsestään ja ympäristöstään tai vain hereilläoloon unitilan ja kooman vastakohtana.

      https://edition.cnn.com/2019/07/19/asia/kyoto-animation-fire-investigation-intl-hnk/index.html (motiibi löytyi)

      The attack was the worst mass killing in the country since a 2001 arson attack on a building in Tokyo's Kabukicho district, which killed 44 people. The death toll from Thursday's fire was greater than the Tokyo sarin gas attack on a subway in 1995, which killed 13. (google kääntää)

    • Anonyymi

      "Mikä kyrsii eniten tässä kuu- ja Palme- huijauksessa!!!"

      käkäkäk
      21.7.2019 3:19
      Mikä siis kyrsii eniten tässä kuu-huijauksessa!
      Se on ihmisen ylimielisyys luonnonvoimia kohtaan! On täysin naurettava case se, että 1960-luvun tekniikalla mukamas kävivät kuussa asti, ihminen laskeutumassa ja turvallisesti kaikki tuli takaisin maahan, niin "helposti", tämä vielä tapahtui kuusi (6) kertaa! HAHAHAHA!

      Muistakaa ihmisten henkien hinta siitä mitä vaati se, että yritettiin löytää luoteisväylä Pohjois-Amerikkaan asti!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luoteisväylä (tätä ei aukene kun siinä on ÄÄÄ)
      https://en.wikipedia.org/wiki/Northwest_Passage (valitse listasta kieli suomi)

      "He kaikki joutuivat kuitenkin joko kääntymään takaisin tai saivat surmansa matkalla."
      Ja tämä tapahtui pelkästään täällä maapallon kamaralla!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Erik_Nordenskiöld

      Kuun löytäjä Neil Armstrong (vahva käsivarsi) on suomalaisesta suvusta. Minä asuin aikoinani lapsena Turussa Stålarmin kadulla. He ovat sukulaisia, Höpöhöpö.'

      Terve tuloa joukkoon herra käkäkäk ja pähkäilijä myös jos hyväksytte kutsuni. Meillä täällä Kuu Klonx Klubissa käsittelemme kaikenlaistata "tietoa",

      pähkäilijä
      21.7.2019 6:45
      Uusi
      Valitan kyrsimistäsi, mutta kyllä saavutusta pitää aina välillä juhlia. Ikävää on sekin, että kaikki tämä valistus ei pysty päästämään sinua tuosta pakkomielteestäsi, että Kuussa ei muka olisi käyty.

      Hän valittaa kyrsimyksiäsi sen takia ettei Kuussa olla käyty, mutta sitä hän ei valita että, meren pohjassa ei makaa mitään M/S Estoniaa eikä Palmea tai Anna Lindhiä ei olla tapettu. Eikä montaa muutakaan asiaa hän ei valita jos sinä kärsit. Minäkin kärsin. Tervetuloa Kuu Klonx Klubiin herra käkäkäk ja pähkäilijä. Täällä onkin jo tunkua kun herrat Fat Moon ja natsi juuri liityivät tänne.

    • Anonyymi

      Helmikuun 28. päivän iltana vuonna 1986 Tukholmassa sää oli kylmä. Pääministeri Olof Palme ja hänen vaimonsa päättivät mennä elokuviin.

      Lisbet Palme soitti kello 18.30 pariskunnan pojalle Mårtenille, joka sanoi lähtevänsä mielellään tyttöystävänsä kanssa vanhempiensa seuraksi.

      Tuota ennen kenenkään olisi pitänyt tietää että he menevät elokuviin, Murhaajalla tai -jilla ei periaatteessa ole voinut olla aikaa suunnitella ainakaan murhháa siksi illaksi. Sitten vielä se että pariskunta päätti mennä kotiin jalan, mikä merkitsisi sitä että kenelläkään olisi pitänyt olla tietoa seistä siinä kulmaukseessa osdottamassa heitä.

      Mikä mättää. Miksette te voi uskoa, että koko paska on yhtä blussia niin kuin on Kuussa kääynti, Oswaldin ampuminen, Wtc-tornit ja Estonian uppoaminen ja mitä vielä.

    • Anonyymi

      Sitten vielä se, että pariskunta päätti mennä kotiin jalan, mikä merkitsisi sitä, että kenelläkään ei olisi pitänyt olla tietoa seistä siinä kulmaukseessa osdottamassa heitä.

      Mikä mättää. Miksette te voi uskoa, että koko paska on yhtä huijausta niin kuin on Kuussa kääynnit, Oswaldin ampuminen, Wtc-tornit ja M/S Estonian uppoaminen ja mitä vielä.

      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

      Dom intressantaste spåren on monikossa. Ett spår, spåret, spåren ja spårena.

    • Anonyymi

      Tänne Dambereelle on tulossa ratikka parin vuoden päästä. Eikö sitä Hesassa sanota sporaksi ja Turussa se oli ratikuti. Tampereella bussia sanotaan nysseksi. Olisko ratikan tuleva nimi "lonkku" kun se sitten tulee. Eikö ne kolise sillee. Se on minun nimi ehdotus ja samalla teille tulisi aina Palmen murha bluffi mieleen kun sanan mainitsisitte. Nytkin se tulee teille mieleen kun tillaatte kapassa lonkkua tai juotte sitä. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15753498/klonks-klonx

    • Anonyymi

      Minä en ole tehnyt mitään valaa pitääkseni tietoni omanani. Enkä ole missään salaliitossa kenenkään kanssa. Minä vaan tajuan mikä on järjen vastaista. Niin kuin veri lammikko Palmen murhapaikalla. Minulle kylläkin median kautta ilmoitellaan asioita mitä te tavalliset tossun kuluttajat ette heti tajua niin kuin nyt nämä kaksi tulipaloa sekä Japanissa ja Hyvinkäällä. Yksittäistapauksia. Niinkö, sanois Fat Earthkin. Niinkö sanoo Baxman aina.

      Anonyymi
      21.7.2019 13:41
      Ei salaliittoon tarvita kuin muutama jotka tietävät totuuden. Eivät kaikki nasan työntekijätkään tunne toisiaan saatika tiedä mikä toisen tehtäväkuva on. Pienemmässäkään firmassa ei tiedetä mitä kaveri tekee kun sitä vaan mennään siihen omaan työpisteeseen ja hoidetaan oma homma.

      Anonyymi
      21.7.2019 11:52
      Uusi
      "kyllä minä nyt mieleni pahoitin"

    • Anonyymi

      Mielensä pahoittaja on humoristinen kirja vai mikä se on. Tv sarja. Minä kun en kaikkea seuraa täällä Suomessa, mutta nuo kirjailijat ovat Suomen huippuja huumorin alalla nykyään. Keitä heitä nyt onkaan siinä "pitääkö olla huolissaan" tv sarjassa. Myös juontaja on ihan jees. Jos en olisi näin vanha niin...

    • Anonyymi

      Ajatuspoliisi (engl. Thought Police) viittaa hallituksen luomaan ammattiryhmään, joka on luotu valvomaan ajatusrikoksia. S-24:n ylläpito tuli tuosta meileen. (piti sanoa mieleen) ja mieleenhän on tullut. Salaliittopalsta johtaa kävijämäärältään jopa maailman mneoa palstaa.

      ÄLÄ SIIS AJATUKSISSASI YHDISTELE MITÄÄN. Ole vaan ja möllötä!

      Älä möllötä. Ota kantaa myös Palmen murhaan.

    • Anonyymi

      Herra nazi ei ilmeisesti saa minun kirjoittamia juttuja koska ei kommentoi niihin mitenkään. Kuulema ylläpito tekee sellaista, ettei näytä kaikkia viesteja toisille, jotta keskustelua ei syntyisi.

      Hän ei ole kommentoinut Palmen tapahtumattomaan murhaan muuten kuin ettei tunne asiaa ja tähän Hyvinkään kirkkopaloon hän ei ole ottanut mitenkään kantaa.

      Onhan Suomessa palanut nelja isoa kirkkoa tuho polton seuauksena niin eikö niitä voi rinnastaa ja laittaa vierekkäin kun aloituksessa sanotaan ettei saa rinnastaa sillä se on ajatusrikos,

      Olenko minä ainoa ajatusrikollinen täällä. Eikö 1 1 olekaan kaks. Ai niin kun ne eivät olekaan asioita vaan dingejä. Das Ding an sich.

      Anonyymi
      21.7.2019 17:44
      Kuussa on käyty,
      - evoluutioteria on fakta,
      - ydinvoima on ainoa oikea energian lähde,
      - ydinvoima on täysin turvallista,
      - NASA ei ole koskaan valehdellut mistään,
      - Maa on pallo,
      - ilmastonmuutos on ihmisten aiheuttamaa,
      - 911- tornit tuhottiin lentokoneilla,
      - NWO on sairaiden teoreetikoiden keksimää,
      - Auringonpilkut aiheuttavat maanjäristyksiä,
      - dinosauruksia on ollut olemassa,
      - palloamme kiertää yli 10 000 stelliittia,
      - kemikaalivanat taivailla ovat vesihöyryä,
      kaikki on totta, paitsi EVOLUUTIOTEORIA on tietystikin vain teoria

      Miten listassta puuttu Palmea ei koskaan tapettu?

    • Anonyymi

      Teillä on ollut 5 päivää aikaa ottaa kantaa 33 vuotta sitten tapahtuneeseen asiaan tai tapahtumaan. Mitä se muuttaisi vaikka politiikkaa Suomessa. Ajatelkaa. Siksikö ette uskalla sanoa siitä mitään. Onko paskat housussa jo nyt.

      Anonyymi
      16.7.2019 12:31
      Palmen murhassa niin kuin kaikissa muissakin mysteereissä on asioita joita ei voida yhdistää keskenään. mutta kuitenkin väitetään niiden tapahtuneen samanaikaisesti. Silloin joku valehtelee.

      Voitteko kuvitella että Ruotsin media ja poliisi kaikki muut kuten poliitikot ja oikeuslaitos valehtelee väittäessään että Palme murhattiin silloin ja silloin. Voisko se olla julkinen salaisuus ja nyt te yhdytte noihin salaajiin kun katsotte että on parempi pitää turpansa kiinni ettei joudu heidän hampaisiin.
      Ainoa vastaväittely täällä johon olen kohdannut on se kun sanotaan ettei ketään kiinnosta.

      Anonyymi
      18.7.2019 22:44
      "Klonk klonk klonk! Onko tuo ääni kun leukanne lonksahtaa auki kun kuulette ettei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime).

      Te ette ole ajatusrikollisia. Te olette...

      Kaksi asiaa rinnakkain on verilammikko ja roskakorista löytynyt luoti. Loput saatte itse päätellä onko sellainen mahdollista- Sitten vielä: Kuinka aalto voi avata laivan keulaportin!

      Kiva olla paskat housussa.

    • Anonyymi

      Ei salaliittoon tarvita kuin muutama jotka tietävät totuuden. Eivät kaikki nasan työntekijätkään tunne toisiaan saatika tiedä mikä toisen tehtäväkuva on. Pienemmässäkään firmassa ei tiedetä mitä kaveri tekee kun sitä vaan mennään siihen omaan työpisteeseen ja hoidetaan oma homma.

      Kuullostaa natsien keskitysleirivartijan selitykseltä, tein vain oman hommani.

      Lisäksi kuuprojekti oli pressan julistuksesta alkunsa saanut koko kansan pjokekti mitä seurattiin tarkkaan yli kymmenen vuotta.

      Miksi Palmen murha ei ratkea, vaikka kaikki näkee. ettei se verilammikko voi olla verta ja luodit ei käyttäydy noin kuin on kerrottu ja miksi oletetun murhaajan kuvaa levitettiin mediassa totena ja vasta viime aikana se on julistettu bluffiksi ja Petterssonkaan ei ole enää pääepäilty. Kuinka se voisikaan olla jos koko murha oli lavastus. Miksei ruotsalaiset voi myöntää sitä itselleen. Joutuvatko naurunalaisiksi

    • Anonyymi

      Anonyymi
      21.7.2019 19:58
      Mutta kun se on totuus nasassa jokainen hoitaa vain sen pienen oman osuutensa. Välillä tätytyy toki käydä yrittämässä vaipat päällä kidnapata rakastuksen kilpailijatar kuten eräs astraalimatkaaja aikoinaan yritti. Oli sillä jätesäkkejäkin ja veitsi mukana kun oli menossa "juttelemaan".

      Miksi sana "juttelemaan" on lanausmerkeissä?

    • Anonyymi

      Ajatelkaa mitä olis taåahtunut kun astronautti katkaisi startti nappulan moduulissa. Jos se olis potkassu sitä niin että se olis lähteny lentoon. Miten se moduuli muuten pomppaa noin ihmeellisesti matkaan. Mitään suihkua ei näy persiistä (kuulema johtuu - niin mistä se johtuu herra Fat Earth) Kuinka se voi pompata tolleen?

      https://www.youtube.com/watch?v=qGOrt_CRz_M (näettekö kuinka mies valehtelee. Kummosia psykoloogeja olette. Minä näen heti)

      Apollo 11 astronaut Buzz Aldrin tells the story of when he used quick thinking and a felt tip pen to repair a broken circuit breaker inside the lunar module... while on the surface of the Moon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko näillä jonkin yhteys toistensa kanssa. 30 vuotta tuhopolttoja. Minä luulen että ei ainakaan kaikissa. Nuo viimeisemmät voivat olla bulvaanien tekemiä ja taustalla on jotain hämätä ukkoja.

      1989
      18. maaliskuuta: Lentiiran kirkko Kuhmossa, tuhopoltto
      1990
      7. tammikuuta: Kalevankankaan hautausmaan kappeli Tampereella, tuhopoltto
      1992
      23. kesäkuuta: Kirkkonummen kirkon tuhopolttoyritys
      1993
      10. tammikuuta: Pornaisten kirkon kellotapuli
      1997
      5. huhtikuuta: Nastolan helluntaiseurakunnan rukoushuoneen tuhopoltto
      28. heinäkuuta: Uudenkaupungin kirkko, salama, vain torni vaurioitui
      20. syyskuuta: Espoonlahden kirkkokeskuksen seurakuntasalin tuhopolttoyritys, vain ulkoseinä mustui
      21. syyskuuta: Tyrvään Pyhän Olavin kirkko Vammalassa, tuhopoltto

      2000-luku

      2003
      14. marraskuuta: Lieksan adventtikirkko
      2006
      29. toukokuuta: Porvoon tuomiokirkko, tuhopoltto
      1. lokakuuta: Juuan kirkko, tuhopolttoyritys
      11. lokakuuta: Jehovan todistajien valtakunnansali Martinlaaksossa Vantaalla, tuhopoltto
      15. lokakuuta: Kaivokselan kirkko Vantaalla, tuhopoltto
      2007
      12. toukokuuta ja 13. syyskuuta: Viitasaaren helluntaiseurakunnan rukoushuone, tuhopolttoyritys
      2008
      5. tammikuuta: Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko Tampere, tuhopoltto
      6. tammikuuta: Lappeen kirkko Lappeenrannassa, tuhopolttoyritys
      12. tammikuuta: Lempäälän Pyhän Birgitan kirkon tuhopolttoyritys
      4. lokakuuta: helluntaiseurakunnan lähetyskappeliin Espoon Vallikalliossa heitettiin polttopullo, joka sammui itsestään
      22. lokakuuta: Leppävaaran kirkkoon Espoossa heitettiin polttopullo, joka sammui itsestään
      2009
      20. kesäkuuta: Perkkaan kappelin tuhopolttoyritys Espoossa
      12. joulukuuta: Suomenniemen kirkon tuhopolttoyritys
      2010
      25. helmikuuta: Hammarlandin kirkkoon heitettiin viisi polttopulloa ikkunan läpi, mutta vauriot jäivät vähäisiksi
      2013
      22. elokuuta: Jyväskylän kaupunginkirkon tuhopolttoyritys, jossa palonalku sammui itsestään
      2016
      26. maaliskuuta: Ylivieskan kirkko tuhoutui tuhopoltossa.[6]
      2018
      23. syyskuuta: Kiihtelysvaaran kirkko tuhoutui tuhopoltossa.[7]
      2019
      19. heinäkuuta: Hyvinkään vanhan kirkon tuhopolttoyrityksessä vaurioitui kirkon ikkunanpieli ja lähellä ollut varastorakennus paloi kokonaan.[8]

      Hyvinkään vanhan kirkon palon alku saatiin sammutettua – Poliisi tutkii paloa tuhotyönä 19.7.2019. Helsinki: Yleisradio. Viitattu 19.7.2019.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15777886/eha-mie-tiija--mist-mie-muka-tietaisin-#comment-98370560

      En ehtinyt tallentaa tai unohdin tallentaa tuon ketjun alun. Tämän viimeisen viestin ehdin saamaan talteen.

      Kyseessä ei kai näissä tapauksissa ole tuo johtajaton vastarinta tai vastarinta ilman johtajaa. Ainakin Japanin tapauksessa tekijä tuntuu olevan hieman tolaltaan, jos ei suoranaisesti päästään vialla. Sellainen, jota kansan keskuudessa pruukataan sanoman seinähulluksi. Jos ei ehkä syntymästään saamapuolelle jäänyt niin ei hänellä kaikki muumit ole kyllä laaksossa.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Leaderless_resistance

      Tuo on mielenkiintoinen ja avartava artikkeli jos jaksatte lukea ja apuna käyttäen herra Google kääntäjää. Se nopeuttaa lukemista, sillä tuskin te enkkua niin hyvin osaatte, että luette sen kuin vettä vaan. Mistähän tollanenkin sanonta tulee, Vettä vaan. Taidanpa ottaa sen kunniaksi omatekoista klonkkua taas. Oon hirvee juoppo.
      Vitsi vitsi! En ota.
      Tuosta Aobasta vielä. Häneltä on varastettu jotain ja tuohan on oiva konsti kostaa ja saada hyvitystä varkauksiin.
      Vai mitä te ajattelette, kun nykyään kaikki hyväksytään ja silitellään päätä.
      https://heavy.com/news/2019/07/shinji-aoba/
      (He) seemed to be discontented, he seemed to get angry, shouting something about how he had been plagiarised.
      Kohta te syytätte minua että plagioin asioita kun lainaan niitä tänne teidän luettavaksenne ja siihen se "ei kiinnostunut mistään mies" voi taas sanoa ettei KIINNOSTA! Jumalauta EI KIINNOSTA, se huutaa pää punaisena. On se ihme ettei kiinnosta saada Hyvinkään tuhopolttaja kiinni ja kuulla hänen tarinansa. Miksi meni ja yritti polttaa kirkon.

      • Anonyymi

        SANOKAA MIKSI TÄMÄ VIESTI POISTETAAN MELKEIN HETI. Älkää siitä välittäkö että olen suorassa live lähetyksessä nyt tänne vaan kertokaa miksi se poistetaan. Mikä siinä on sääntöjen vastaista kun en tiedä. Indonesian kielikö vai mikä. Kertokaa te jotka tiedätte jotta voin välttää virhettä tekemästä toistakertaa. Mikä tässä mättää.

        http://news.rakyatku.com/read/158206/2019/07/20/profil-shinji-aoba-si-pemarah-yang-membakar-studio-animasi-kyoto-dan-tewaskan-33-orang

        Eikö tuota hymysuu kuvaa olisi voinut jättää pois levityksestä. Onhan kyseessä usean kymmenen ihmisen kuolemasta kyse. Eri asia, jos Haamumies yhdessä kuvassa hymyilee, sillä hänhän on syytön.
        Surat kabar Mainichi juga menulis, bulan lalu, Aoba bertengkar dengan tetangganya tentang kebisingan di gedung apartemen.
        Pada saat tetangga menjelaskan bahwa kebisingan itu berasal dari gedung yang lain, Aoba menarik krah kemeja tetangganya dan berkata,
        "Diam, akan kubunuh kamu," tulis surat kabar itu.
        Google suolentaa: "Mainchi sanomalehti myös kirjoitti viime kuussa Aoban riidelleen naapuriensa kanssa talossaan kuuluvasta melusta.
        Kun naapuri selitti, että melu tuli toisesta rakennuksesta, Aoba veti paidan naapuriltaan ja sanoi:
        "Turpa kii, minä tapan sinut", sanoo sanomalehti. Diam = turpa kii! akan kubunuh kamu = minä tpapan sinut. Tämä on indonesiaa. Kyllä tuo herra Google on viisas.
        Oikeastaan "akan kubuhuh kamu" on että haluatko että tapan sinut. Täytyi korjata sujuvalla indonesian kielitaidollani.

        Miksiköhän minulta taas poistettiin kokonainen ketju. Tuo ehä mie tiijä-ketju.
        Nykyinen Palmetutkija sai Palmepalkinnon. Kerroin jossain ketjussa että minäkin kävin kerran tuolla murhapaikalla. Vaikka ei siitä tartte numeroa tehdä. Minä en myönnä mitään.

        https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgrc=E1y8NPqseCws6M:

        Se, mitä uusi tutkija on saanut aikaan, on se, että hän ei usko, että nimikaima Christer Pettersson olisi murhannut Palmea. Kolmen vuoden tutkimisen tulos. Hän ei ota kantaa että voisiko olla mahdollista että koko murha olisikin vain huijaus. Ketään ei tapettu. Liikaa vaadittu.


    • Anonyymi

      En sano että se olisi vain Krister Peterssonin ongelma vaan moni muukin jättää ottamatta kantaa näinkin tärkeään asiaan. Siten voi välttää tukalan tilanteen.

      "Hän ei ota kantaa että voisiko olla mahdollista että koko murha olisikin vain huijaus. Ketään ei tapettu. Liikaa vaadittu." Tämä viime viestin lopusta.

      Tämä ketjuhan alkaa kauhealla kolinalla. "Klonk klonk klonk! Onko tuo ääni kun leukanne lonksahtaa auki kun kuulette ettei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime).





      Anonyymi
      23.7.2019 15:30
      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000001943707.html
      Linkissä sen verran uskomatonta juttua että voiko noin röyhkeä toiminta olla edes tottakaan...?
      Minä en ole antanut kenellekään lupaa kuvata tai äänittää minua, varsinkaan omassa kodissani!
      Yksityisyydensuojan pitäisi olla jokaisen kansalaisen perusoikeuksia!
      Jos valtio ei pysty tarjoamaan edes näin yksinkertaisia perusoikeuksia kansalaisilleen, niin mihin tuonlaista valtiota tarvitaan? Erittäin surullista...
      Tulee väkisinkin halu jättää tällainen paskavaltio taakseen ja muuttaa maahan joka sentään kunnioittaa kansalaistensa yksityisyydensuojaa.
      Korostan, minulla ei todellakaan ole mitään salattavaa, vaan tämä on oma perusoikeuteni!

      Anonyymi
      23.7.2019 13:27
      Uusi
      Pelottavaa seurantatekniikkaa käytetään jo: Televisio lähettää ultraääniä. Lähettikö ultraääniä jo silloin 1986 kun Palme murhattiin.

      Lähde: Tuomas Linnake

      Lisäksi ultraääniä kuuntelevat sovellukset voivat käyttää puhelimen mikrofonia kaiken äänen kuuntelemiseen, vaikka sovellus ei olisi auki. Hyökkääjä voi muuttaa sovellusta harjoittamaan salakuuntelua tai hän voi muokata laitteen sisältämää dataa.

      Missähän ketjussa meikäläinen kerto Haamumiehen (siis minun) nähneen (tv:stä) televisiosta erään filmin joka on kuin käsikirjoitus Palmen murhaan. Tuo elokuva on Elia Kazanin The Boomerang (Suomessa se tunnetaan Saarroksissa nimellä)

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15542139/haamumies-alias-spokman

      https://www.elokuvauutiset.fi/site/dvd-arvostelut/ulkomaiset/5040-saarroksissa-1947

      Elia Kazanin kolmas ohjaustyö on yhä tänä päivänä melko poikkeuksellinen oikeussalidraama, jossa syyttäjäkään (Dana Andrews) ei ole lainkaan varma syytetyn syyllisyydestä. Syyttäjä kun sattuu olemaan poliittisesta toiminnastaan huolimatta harvinaisen rehellinen mies, jota ei painosteta tekemään poliittisesti suotuisia, mutta oikeudellisesti ja moraalisesti vääriä ratkaisuja. Miehen usko joutuu koetukselle, kun tämän koko pikkukaupungin rakastama pastori murhataan teloitustyyliin keskellä katua, eikä syyllisestä ole tietoakaan.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Israel

      Elokuva perustuu tositapahtumiin. Miksi minä jouduin pilailun kohteeksi on oma tarinansa, mutta olkoon kun ketään ei kiinnosta.

      Koomisuus on pitkälti virkamiesten suhteissa lehdistön edustajiin, mutta parhaimmat naurut irtoaa lyhyestä kohtauksesta, joka liittyy murhaajasta annettuihin hyvin vähäisiin ja erittäin yleisiin tuntomerkkeihin. Kaksi tuntomerkit täyttävää miestä kun kohtaavat kadulla, pysähtyvät tuijottamaan toisiaan ja lähtevät sen jälkeen juoksemaan kohti puhelinkoppia ilmoittaakseen näkemästään poliisille. (ei ne mittän puh-koppi hakenu) Nuo kuvat täs al on tosi koomissi. Niilläkö pitäis joku löytää. Joko te uskotte että koko homma on yks vitsi. Mutta aika outo vitsi. Naurattaa niin pirusti. ehe eh heh hah haaa.

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgdii=He5x1-zRX3rekM:&imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=827&ei=f9o2Xc2JI-yyrgTKhKGQDg&q=fantombild palme&oq=fantombild palme&gs_l=img.3..0i30l3j0i8i30.5729.15726..16560...0.0..0.102.1316.15j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i5i30j0i24.E_1rSb6Pp7w&ved=0ahUKEwiNxZT848rjAhVsmYsKHUpCCOIQ4dUDCAU&uact=5#imgdii=DW0ivIlmp5wAKM:&imgrc=peeO2Bxov3qJLM:

      Minä tassä yksikseni höpisten mutta jos vaikka joku saattaisi innostuakin. Jos vaikka poliisi sattuisi salaa lukemaan näitä viestejäni (miksi salaa - en ymmärrä)

      https://id.wikipedia.org/wiki/Nasi_goreng_(Indonesia)
      Ada pula nasi goreng jenis lain yang dibuat bersama ikan asin yang juga populer di seluruh Indonesia.
      Kirjoitetaan nasi eikä nazi goreng. Alame koht puhhu tollen

    • Anonyymi

      Natsi Goring oli saksalainen sotaherra ja oli huumeriippuvainen. Niinkuin tekin.
      Kerran syötte nasi gorengea niin syötte sitä aina.

      https://id.wikipedia.org/wiki/Nasi_goreng_(Indonesia)

      Ada pula nasi goreng jenis lain yang dibuat bersama ikan asin yang juga populer di seluruh Indonesia.
      Kirjoitetaan nasi eikä nazi goreng. Alamme kohta puhumaan tuollalailla!

      Ei saa laittaa kahta asiaa rinnakkain niin että ne saattaisi aiheuttaa jotain rinnastamisia asioiden välille. Tämä on Suomi 24:ssä sääntöjenvastaista. Se on ajatusrikos (Thought crime).

      Sanoin jossain että nimimerkki nazia ei saa sotkea natsiksi, joskokaan ei hän vasemmallakaan poliittisesti ole. So what! Jos ei ole. Kaksi kärpästä yhdellä kertaa tai iskulla.

      https://ru.wikipedia.org/wiki/Геринг,_Герман

      Pada saat itulah ia diduga mengembangkan ketergantungan morfin dan obesitas terus-menerus karena metabolisme yang buruk karena kurangnya perawatan medis.

      Mimimerkki nazi ymmärtää indoneesia hyvin ilman herra Googken apua. Kysykää häneltä vaikka itseltään. Tänne ei sais muuten kirjoittaa ko suomee ja ruotsia ja saamee ja kaaleetaa, sillä ne ovat Suomen virallisia kieliä. Ei saa sotkea Herman natsia 'nasi' gorengiin.

    • Anonyymi

      Jos ei puhu tai osaa lukea ruotsia niin voi aina kysyä apua vaikka naapurilta ja herra Google auttaa milellään joskin se kääntää joskus päin perheohjelmaa.

      Joka kolmas suomalainen asuu kaksikielisessä kunnassa

      https://www.infofinland.fi/fi/elama-suomessa/suomen-ja-ruotsin-kieli/ruotsin-kieli-suomessa

      Mä en tiedä (kun en keskustele asiasta muutoin kuin täällä) kuinka nuo Suomen- ruotslaiset suhtautuvat siihen tosiseikkaan että Olof Palmen murha oli lavastettu huijaus eli ns. hoax. Osaisko ne keskustella asiasta asiallisesti, sillä luulis sen ottavan enemmiten heitä aivoon, kun kerran ovat ruotsalaisia joskin ovat myös suomalaisia.

      Suomessa on kaksi virallista kieltä, suomi ja ruotsi. Suomea puhuu äidinkielenään noin 90 prosenttia suomalaisista. Ruotsia puhuu äidinkielenään noin 5 prosenttia suomalaisista. Ruotsia puhutaan eniten Suomen länsi- ja etelärannikolla.

      Suomenruotsalaiset (ruots. finlandssvenskar) ovat ruotsin kieltä äidinkielenään puhuvia syntyperäisiä Suomen asukkaita. Koko Suomen väestöstä oli vuoden 2016 lopussa ilmoitettu ruotsinkielisiksi 289 540 henkeä. Tämä vastaa 5,3 % kaikista Suomen asukkaista.

      Kristittyjä ruotsalaisia maahanmuuttajia siirtyi Ahvenanmaalle, Turunmaan saaristoon ja Länsi-Uudellemaalle mahdollisesti jo 1100-luvun lopulla. Maahanmuutto jatkui ja voimistui 1200-ja 1300-luvuilla, jolloin se suuntautui myös Itä-Uudellemaalle sekä Pohjanmaan rannikolle. Ruotsin kieli tuli Suomeen näiden maahanmuuttajien mukana.

      Ruotsinkielisten suhteellinen osuus Suomen väkiluvusta on menneinä aikoina ollut huomattavasti nykyistä suurempi. On arvioitu, että vuonna 1610 ruotsinkielisiä oli
      Suomessa noin 70 000, mikä oli peräti noin 17–18 % koko maan väestöstä. Tämä on varhaisin ajankohta, jonka suhteen ruotsinkielisten määrästä on esitetty arvio. Vuonna 1880 osuus oli noin 14,3 %.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomenruotsalaisten_lippu

      Eihän sille tosin voi mitään, jos historia ei kiinnosta muutoin kuin sotien osalta. Yhtä sotaahan tämä terrorismin vastainen sotakin on. Syylliset vaan ovatkin aivan muita kuin mitä me olemme kuvitelleet. Samoin Palmen murhassa. Syylliset ovat itse piruja seinille maalailevat tekopuhät paskiaiset, jotka tällaista tekee saadakseen siviilitiedustelulait läpi eduskunnassa, jossa se menikin läpi vastoin perustuslakia. Nyt voivat kyttäillä tavallisten ihmisten toimia ja viedä heidän rahansa salaa kyttäämällä mitä he ovat vailla ja mitä heille voisi veilä myydä ja muutenkin kusettaa.

    • Anonyymi

      https://en.wikipedia.org/wiki/Leaderless_resistance

      Tuo on mielenkiintoinen ja avartava artikkeli jos jaksatte lukea ja apuna käyttäen herra Google kääntäjää.

      Johtajaa vailla olevilla soluilla ei ole suoria ​​komentoyhteyksiä, joten ne toimivat ilman hierarkkista käskytystä, mutta niillä on yhteinen tavoite, joka yhdistää ne siihen sosiaaliseen liikkeeseen, josta heidän ideologiaansa on peräisin

      Sel-sel tanpa pemimpin tidak memiliki tautan perintah vertikal dan karenanya beroperasi tanpa perintah hierarkis, tetapi mereka memiliki tujuan bersama yang menghubungkan mereka dengan gerakan sosial tempat ideologi mereka dipelajari.

      Viimeinen tällainen teko taisi olla tuo Uuden Seelannin isku muslimien kimppuun. Mies teki temppunsa omaan tahtiinsa ja omin päin. Kertoi kuitenkin olleensa yhteydessä johonkin Anders Breivikinkin mainitsemaan järjestöön.

      Breivik kertoo myös olleensa perustamassa Temppeliherrojen salaseuraa. Hänen mukaansa tämän äärioikeistolais-kristillisessä järjestössä on yhdeksän jäsentä: hänen itsensä lisäksi kaksi englantilaista, ranskalainen, saksalainen, hollantilainen, kreikkalainen, venäläinen ja serbi.

      Eipä näyttänyt Hyvinkään vanhan kirkon varastopalo saaneen jatkoa. Noiden palojen välillä saattaa olla pitkiäkin aikoja mutta aina jokin ne saa aikaan. Mikä milloinkin on impulssina. Tuo ketju ehkä poistettiin kun laitoin siihen taas linkin tuonne kyläkäräjiin. https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15777886/eha-mie-tiija--mist-mie-muka-tietaisin-#comment-98370560

      Ei näitten poistamiseien syitä tiedä, mikä milloinkin ketäkin kyrsii.

    • Anonyymi

      Aika epeli tuo herra Google on kääntämään. Katsotaan saatteko tästä selvää. Jos saatte niin kertokaa.

      Sekarang saya menyadari bahwa Anda adalah seorang idiot yang tidak mengerti bahasa asing. Apakah Anda bahkan mencoba memahami sesuatu. Jika demikian, terjemahkan dengan penerjemah google. Jika tidak ada orang lain yang membantu.

    • Anonyymi

      Paljonko Suomessa on roskakatoksia oltettu ja autoja Ruotsissa. Eikö se ole jo terrorismia. Meidän talosta ja naapurin talosta viikkoa aiemmin poltettiin maan tasalle roskakatokset ja seuraavana päivänä ne kuitattiin oikein isolla kokolla Kiinassa. Kuka muistaa sen satamapalon, jonka sanottiin olevan jonkin ihmeellisen tahon sytyttämä. Avaruusase tai jotain.

      Ei meidän talosta nyt ole poltettu mitään vaan viikkoa ennen kun se Tianjinin satama paloi tai räjähti. Siitä on kaikenlaisia salaliitto teorioita. Mihin sinä uskot.

      SKEPTIKON MIELTÄ ASKARRUTTAA monesti ky-symys ”miksi tiedettä ei uskota”. Miksi ihmiset uskovat jopa vääräksi todistettuun tietoon?

      Tietokirja.fi-tapahtumassa Tieteiden talolla elokuussa asiaa pohtivat meteorologi, filosofian tohtori Mikko Alestalo, tiedetoimittaja, evoluutiobiologi Katja Bargum ja elintarviketieteiden tohtori Mikael Fogelholm. Haastattelijana toimi Helsingin yliopiston kulttuurimaantieteen professori Markku Löytönen. Alestalo kertoi, että ihmiset eivät halua uskoa asioihin, jotka ovat heille epämieluisia.

      Kiinan viranomaisten toimia turmasta tiedottamisessa ja jälkiselvittelyssä on kritisoitu. Viranomaiset sensuroivat turmasta kertovia viestimiä sekä sosiaalisen median käyttäjiä.

      https://www.elitereaders.com/tianjin-explosion-kinetic-bombardment-conspiracy-theories/


      2015 Tianjin explosions https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Tianjin_explosions

      Saya dapat membantu Anda jika tidak ada orang lain yang membantu. (googlaa)

      Onko Hyvinkään vanhan kirkon ikkunapieli kärytetty avaruusaseella. Mitä sanoo palopäällikkö? Vai löytyikö jäämiä vaikka bensiinistä? Jollei, niin vaadimme tietoa palonsyystä.

    • Anonyymi

      The cause of the explosions was not immediately known, but an investigation concluded in February 2016 that an overheated container of dry nitrocellulose was the cause of the initial explosion.

      Räjähdysten syytä ei tiedetty välittömästi, mutta helmikuussa 2016 tehtiin tutkimus siitä, että kuivan nitroselluloosan ylikuumentunut säiliö oli syy alkuperäiseen räjähdykseen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Nitroselluloosa

      Nitroselluloosa on yleisimpiä räjähteitä, jota valmistetaan nitraamalla selluloosaa. Savuton ruuti on suurimmaksi osaksi nitroselluloosaa. Yhdisteestä käytetään myös nimiä selluloosanitraatti, selluloosatetranitraatti, pumpuliruuti ja pyroksilliini.

      Täällähän on tapana pistää leikiksi kaikki vakavammatkin asiat. Älkää kokeilko tätä kotona. https://hikipedia.info/wiki/Hikikirjasto:Opas_pommimiehelle

      Kuinka jollain pumpuliruudilla saataisiin tuollaista tuhoa aikaan kuin Tinjianissa. Vai onko niin että alku-pläjäytys tehtiin pumpuliruudilla, joka oli kontenerissä tai säiliössä. Kuinka se tulitikuilla pläjäytetään. Sitten räjähdys levisi ympäristöön ja pläkäytti jonkun muun aineen, jota myös säilytettiin varomattomasti alueella. Niinkö? Mistä pumpuliruuti sai kipinän syttyä? Monta kysymystä mikä ei kiinnosta ketään. Kuinkahan toi meidän roskakatos paloi maan tasalle vai annettiinko sen palaa niin että metaliset roskalaatikotkin suli ja talon seinä kuumeni palon takia vaikka matkaa seinään oli useita metrejä. Mitä ainetta palossa käytettiin ja mistä se sai kipinän syttyä jos kukaan ei ollut sytyttämässä. Sähkölaitteistako?

      Vaikka ei siinä mitään. Pumpuliruudilla on käyty Kuussakin.

      https://www.risingshadow.fi/library/book/2405-maasta-kuuhun

      Vernen avaruusalus ammuttiin liikkeelle Floridasta, aivan nykyisen Cape Kennedyn avaruusaseman läheltä. Sitä ei singottu avaruuteen atomivoimalla, vaan 300 metriä pitkällä tykillä, jonka panoksena oli 400 000 naulaa pumpuliruutia. Toteen ovat käyneet tämän kuuluisan ranskalaisen ennustukset: ”Kaikki mitä minä keksin, kaikki mitä kuvittelen, jää kuitenkin jälkeen totuudesta, sillä tulee hetki, jolloin tieteen luomukset sivuuttavat mielikuvituksen aikaansaannokset.” Kannattaa lähteä Vernen mukana matkalle kuuhun! Millä se tuli sieltä muuten takasin, jos pumpuliruuti oli loppu ja 300 m pitkää tykkiä ei ollut Kuussa.

      Ja tervetuloa minun matkaan selvittämään Palmen murhaa. Tai sitä ettei sitä edes tapettu. Kuinka sellainen huijaus oli mahdollinen. Ei vain mielikuvituksessa vaan...

    • Anonyymi

      Pompin ja yhdistelen ja muistelen ja kirjoitan ja höpisen. Ei muuta ko viekää hoitoon. Minulla on aamuun asti aikaa ja tupakkaa, vaikken poltakkaan.

      Minä tassä yksikseni höpisten mutta jos vaikka joku saattaisi innostuakin. Jos vaikka poliisi sattuisi salaa lukemaan näitä viestejäni (miksi salaa - en ymmärrä)

      Tämä mitä tänne kirjoitan pitäisi olla kaikkien luettavissa. Ainoa vaan jos ylläpito ei näytä tätä kaikille. Sellaisille jotka voisivat alkaa tajuamaan jotain... mullistavaa.

      Ja tervetuloa minun matkaan selvittämään Palmen murhaa. Tai sitä ettei sitä edes tapettu. Kuinka sellainen huijaus oli mahdollinen. Ei vain mielikuvituksessa vaan...

      Anonyymi
      24.7.2019 13:43
      Kuvaputkitelevisioden kautta on myös pystytty keräämään tietoa katsojasta. Kukaan ei ole turvassa valvonnalta. (olihan 'Finn Panel' jo silloin olemassa)

      Anonyymi
      23.7.2019 13:27
      Uusi
      Pelottavaa seurantatekniikkaa käytetään jo: Televisio lähettää ultraääniä. Lähettikö ultraääniä jo silloin 1986 kun Palme murhattiin.

      Lähde: Tuomas Linnake

      Lisäksi ultraääniä kuuntelevat sovellukset voivat käyttää puhelimen mikrofonia kaiken äänen kuuntelemiseen, vaikka sovellus ei olisi auki. (eikö kaikki pinnat käy)

      Minä en tiedä miten salaseuranta tapahtui silloin vuonna se ja se (Se, milloin minä kiinnitin asiaan huomiota, oli tuossa 1980-luvun alun tienoilla)

      Kerroin filmistä, jonka käsikirjoitus oli tai on tai Palmen murhan lavastus myötäilee tuota käsikirjoitusta; siis näin tuon filmin televisiosta viikonloppuna Turussa, jossa olin käymässä ja se tapahtui viikkoa paria ennen "murhaa". Filmi palautui mieleen, sillä sen jälkeen en ollut katsellut televisiota, kun vein sen vintille lupatarkastajien pelossa (ei se ollut ainoa syy). Se palautui mieleen pätkittäin. Tv 4 näyttää kello yhdeksän illalla hyviä vanhoja klassikoita. Olen nähnyt ne kaikki, mutta unohdus on tehnyt tehtävänsä, että niitä on mukava katsella kun ei heti muista, mitä sitten tapahtui sen ja sen jälkeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14851148/koiviston-murha

      Mites toi Koivisto liitty mihinkään. Kai siitäkin vielä jutellaan. Sehän kuoli vähän samalla lailla kun Kekkonen ja oli vihanneksena jokin aika ennen kuolemaansa.

      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      Tosta Palmen verilammikosta täällä on ollu puhetta. Miksi se oli niin paksua verrattuna oikeeseen vereen jos tämäkään sitä oli, sillä eihän sitihen poliisiin kukaan osunut. https://www.youtube.com/watch?v=Xw5dwe6pCEg

      Tässä ketjussa ei taida ollakaan tuota linkkiä siihen elokuvaa. Katsokaa se Kazanin elokuva. Se linkki on jossain. The Boomerang by Kazan

    • Anonyymi

      Tässä Köpenhaminan iskussa tapetun elokuvaohjaajan filmi (etunimi Finn) joka viittaa Boomerangiin.

      https://vimeo.com/42968451

      Trent Carter er 13 år, bor i Australien og har kastet med boomerang siden han var 2 år. Hans drøm er at blive verdensmester.

      Miten tämä bumerangi liittyy mihinkään paitsi jos katsoo tämän toisen Boomerang filmin sillä silmällä ja antaa mielikuvituksen juosta. Siinä ei ole suomen kielistä tekstiä. Katsokaa pitkä takki.

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc

      Katsokaa edes joku toi filmi ja kommentoikaa. Haukkukaa meikä vaikka hulluksi. Ei sen väliä, mutta kommentoikaa.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      24.7.2019 15:44
      Uusi
      Tässä Köpenhaminan iskussa tapetun elokuvaohjaajan filmi (etunimi Finn) joka viittaa Boomerangiin. Ohjaajan etunimi siis oli Finn. Sukunimi oli joku Nørgaard. Joo niin se oli. Kuinka sattuikaan just olemaan terroristin luodin edessä. Vai onko asian takana jotain hämärämpää. Kilde-Luukkonenkin vielä sädetytettiin vai mikä sen tappo ja samaan aikaan?????????

      Siis tuo Finn viittaa Suomeen (ei boomerangiin). Toi tapahtu samoihin aikoihin kun se Kilde-Luukkanen säteytettiin kuoliaaksi. Mä oon puhunu tosta Boomerang- filmistä (en tosta vaan Kazanin) jo vuosia jopa täällä. Kirjoita 'etsi hakulaatikkoon' Boomerang. Kato löytyykö minun ketjuja. Oliko tolla Finnillä tarkoitus vihjata meikäläiselle, että pirä nysse turpas jo kii. Nii ja sitte viä roskakatos poltetaan jo toistamiseen pihassa. Talokin melkein kuumeni niin että hyvä kun ei syttyny palamaan sekin. Vihjataanko näillä jutuilla johonkin.

    • Poliisi ei tiedota maahanmuuttajien tekemistä rikoksista jollei se ole siihen pakotettu.

      Syntyperäisten valkoisten tekemät rikokset lauletaan suureen ääneen julki ja heti.

    • Anonyymi

      Godwinin laki
      Natsikorttiin liittyy läheisesti niin sanottu Godwinin laki. Se on Internet-kulttuurissa – erityisesti uutisryhmissä – käytetty nimitys maksiimille, jonka mukaan yksittäisen verkkokeskustelun laajentuessa ennemmin tai myöhemmin joku mainitsee Adolf Hitlerin tai natsit, eli kuvaannollisesti ”vetää esiin natsikortin”.

      Minä olen kehunut jossain veli nazin kannanottoa ja kitrjoituksia enkä arvostele niitä nytkään, mutta jokaiselle tulee tänne joskus aina niitä mitään sanomattomia viestejä. Nimimerkki nazi veti esiin nyt jonkun kortin, jolla haukkui sekä poliiseja että maahanmuuttajia. Ei se niin vakavaa ole. Kyse on vain argumentaatiovirheestä Ei se silti poista sitä tosiasiaa, että aika pitkälti asioita ei käsitellä mediassa reilusti.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Argumentaatiovirheet

      Minusta Olof Palmen mysteerissä ja sen ratkaisemisessa käytetään jotain korttia, millä estetään kritisoimasta sitä, että ammuttiinko hänet aikuisten oikeasti siellä ja silloin. Joku pelko on persiissä täälläkin ihmisillä. Pelätäänkö, ettei kunnioteta omaisten surua ja menetystä asiallisesti jos otetaan tuollaiseen kantaa.

      Jos ketjusta tulee liian pitkä niinkuin tässä on käymässä niin aihe alkaa käymään tylsäksi ja maistumaan puulta. Toivoisin jonkun teistä aloittavan jonkun uuden ketjun, mikä käsittelisi näitä yksittäisen tai -näisen suden (lue hullun) toilailuja vuosien verrella. Biimeinen hullu joka on riehynyt tuolla lailla on tuo japanilainen tyhopolttaja ellei lasketa mukaan tuota Hyvinkään Vanhan Kirkon ulkovaraston polttajaa. Ovatko he jotain median sätkynukkeja joita nuo tuolla mainitut Puppet Mastersit ohjailevat.

    • Anonyymi

      KOITTAKAA OSAAKO herra Google kääntää tämän. Ihan vaan kokeeks.

      Vem obducerades?
      Vid obduktionen uppges Valverius inte
      ha känt igen Palme vid anblicken av den
      döda person, vars kropp hade placerats på
      obduktionsbordet. Den dödes bröstkorg
      hade på framsidan bland annat ett ”snett
      förlöpande ca 14 cm långt sår ihopsytt med
      11 stygn”, vars tillkomst bortförklarats och
      aldrig har kunnat professionellt motiveras.
      Det är mot alla regler att på en avlidens
      kropp göra kirurgiska ingrepp, som medför

      att obduktionsresultatet kan ifrågasät-
      tas. Till allmänheten spridda uppgifter

      om fotografisk dokumentation av bland
      annat ingångshål och utgångshål efter
      en kulas passage genom en obducerad
      människas kropp saknar anknytning till
      Palmes person.
      I samband med obduktionen sattes

      rättsläkarstationen i Solna under polis-
      bevakning. Några dygn därefter uppges

      Palmes kropp ha förts till bårhuset vid
      Skogskyrkogården, söder om Stockholm,
      där den i flera dygn skall ha lämnats utan
      bevakning. Officiellt återförd till Solna
      iakttogs nattetid att en obehörig uppehöll
      Efter min föregående artikel om sekretessen kring obduktionsprotokollet och bakomliggande
      politiska motiv behandlas här ytterligare oegentligheter rörande protokollets tillkomst och innehåll
      samt brottsutredningen i övrigt.

      DSM 4/2014 - 14

      sig i institutionens park. Detta föranledde
      Hans Holmér att beordra polisbevakning
      av området fram till begravningsdagen.
      Med facit i hand var den bristande

      bevakningen inte särskilt uppseendeväck-
      ande, eftersom den inte handlade om

      Palmes kropp. Holmér fick dock anled-
      ning beordra polisbevakning i Solna, så

      att frånvaron av ”rätt” kropp inte skulle

      märkas och inga anmärkningar för bris-
      tande säkerhet skulle uppkomma. Den

      obducerades identitet förblir naturligtvis

      okänd, liksom vem eller vad som blev före-
      målet för begravningsceremonin 15 mars

      1986 i Stockholms stadshus. När kistan
      sedan fördes på vagn i processionen och då

      bärarna vid gravsättningen bar kistan, före-
      föll den enligt åskådare vara ovanligt lätt.

      https://drive.google.com/file/d/0B_mURQDdSRwVcEFoeEFmdUFtZGM/view

      Moni seikka puhuu sen puolesta että murha oli bluffia. Teiltä jotka tätä tutkii vaaditaan kyllä aika hyvää kieli taitoa monissa kielissä, mutta se ei haittaa. Onhan meillä herra Google-kääntäjä.

    • Anonyymi

      Pieni kakkakikkare kieri mäkeä ales!

      • Anonyymi

        Anonyymi
        25.7.2019 11:27
        Uusi
        Pieni kakkakikkare kieri mäkeä ales!

        Tuo sinun kommenttisi on tärkeä. Sinä olet kuitenkin ajatellut asiaa eikä muuta tullut mieleen kuin mäkeä alas kierivä kakkakikkare. Hyvä näin. Se on indonesiaksi
        "Bukit menuruni bergulir Sepotong kecil sial".

        Mutta mitä me tästä opimme. Sen ettei Palmea murhannut kukaan.
        Ruotsin poliisi epäili ensin PKK:ta. PKK= lyhennys Pieni Kakka Kikkare > PKK
        Küçük bir bok parçası tepeden aşağı yuvarlandı. tämä turkiksi
        Hinekî qirikê ji çiyê hilkişand. tämä kurdiksi (kurdissa ei ole sanaa paskalle)
        En tiedä. PKK:llahan menee nykyään hyvin. Ei ne ole alamäessä.

        nazi
        19.7.2019 11:00
        Olen tottunut näkemään hra Kollimaatorilta järkeviä kommentteja. Tämä ei ollut sitä.
        Anonyymi
        25.7.2019 0:40
        Uusi
        Godwinin laki
        Minä olen kehunut jossain veli nazin kannanottoa ja kitrjoituksia enkä arvostele niitä nytkään, mutta jokaiselle tulee tänne joskus aina niitä mitään sanomattomia viestejä. Nimimerkki nazi veti esiin nyt jonkun kortin, jolla haukkui sekä poliiseja että maahanmuuttajia. Ei se niin vakavaa ole. Kyse on vain argumentaatiovirheestä Ei se silti poista sitä tosiasiaa, että aika pitkälti asioita ei käsitellä mediassa reilusti.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Argumentaatiovirheet

        Anonyymi
        25.7.2019 18:28
        Anonyymi kirjoitti:
        Saiko viimeinkin lääkityksen balanssiin ja kohtasi todellisuuden?Saatiin lääkkeillä "todellisuuteen". Sinistä pilleriä pukkasi.
        Anonyymi
        25.7.2019 17:48
        Uusi
        "torstaina, heinäkuuta 25, 2019
        Boris Johnson Britannian pääministeriksi - Brexit sumutus jatkunut jo 3 vuotta
        Teksti: Teemu Vehkala"

        http://nwohavaintoja.blogspot.com/

        Minä olen lukenut Teemu Vehkalan juttuja jonkin verran ja täytyy myöntää että miehellä on sana hallussa. Mutta jotenkin hän on yläilmoissa katsoen tavallisen tossunkuluttajan näkökulmasta. Totta kaikki mitä hän sanoo, mutta se ei ehkä puhuttele tavallista Matti Meikäläistä vai sanoisko Tattis Teikäläistä, jolle mikään toruus ei mene kaaliin. Puhutaan vain että maa on litteä ja sillee.
        En tiedä kärsiikö Teemu yhtä paljon noiden asioiden suhteen mistä kirjoittaa kuin minä. Minä kärsin siitä, ettei Palmen murhaa myönnetä bluffiksi. Voitko ymmärtää.
        Minulle tämä on henkilökohtaista. Minä olen bluffin todistaja. Henkilökohtaisesti.

        Маленький кусок дерьма комок катился с горки! Google kääntää! venäjä
        Sepotong kecil sial menggelinding menuruni bukit! Google kääntää! indonesia
        Маленький кусок дерьма комок = pieni paskapallero.
        Sepotong kecil sial = pieni kakkakikkare. Tai se on hieman paskaa.


    • Anonyymi

      küçük bir parça bok = pieni pala paskaa alias pieni kakkakikkare. Lausutaan "kytsyk biir partsa bok". Voitte sanoa tai jujuttaa jotain suomalaista lomareissulla Turkissa kuinka tilataan olutta. Sanotte heille kuinka olutta tilataan turkin kielellä.

      Biir partsa bok ja pieni tuoppi 'kytsyk' ja sitte "biir partsa bok".
      Kytsyk biir partsa bok. Pieni tuoppi olutta. Älkää kokeilko tätä kotona. Ainakaan hra Googlen kanssa.

    • Anonyymi

      Tämä on ihan käsittämätöntä kuinka joku poistelee näitä viestejä täältä, kun minä yritän vain kertoa kuka meitä kusettaa.

      Minä olen lukenut Teemu Vehkalan juttuja jonkin verran ja täytyy myöntää että miehellä on sana hallussa. Mutta jotenkin hän on yläilmoissa katsoen tavallisen tossunkuluttajan näkökulmasta. Totta kaikki mitä hän sanoo, mutta se ei ehkä puhuttele tavallista Matti Meikäläistä vai sanoisko Tattis Teikäläistä, jolle mikään toruus ei mene kaaliin. Puhutaan vain että maa on litteä ja sillee.
      En tiedä kärsiikö Teemu yhtä paljon noiden asioiden suhteen mistä kirjoittaa kuin minä. Minä kärsin siitä, ettei Palmen murhaa myönnetä bluffiksi. Voitko ymmärtää.
      Minulle tämä on henkilökohtaista. Minä olen bluffin todistaja. Henkilökohtaisesti.

      Tämäpä lähti vikkelään. Kirjoitin tämän vain kymmenen minuuttia sitten.

    • Anonyymi

      https://drive.google.com/file/d/0B_mURQDdSRwVcEFoeEFmdUFtZGM/view

      Moni seikka puhuu sen puolesta että murha oli bluffia. Teiltä jotka tätä tutkii vaaditaan kyllä aika hyvää kieli taitoa monissa kielissä, mutta se ei haittaa. Onhan meillä herra Google-kääntäjä.

      Ruumiinavatun henkilöllisyys säilyy tietenkin tuntemattomana, kuten se mitä tapahtui hautajaisseremonian tavoite 15. maaliskuuta 1986 Tukholman kaupungintalossa. Kun arkku sitten vietiin vaunussa kulkueessa ja sitten kun arkunkantajat kantoivat arkkua, näytti se
      katsojien mukaan epätavallisen kevyektä.

      Den obducerades identitet förblir naturligtvis okänd, liksom vem eller vad som blev föremålet för begravningsceremonin 15 mars 1986 i Stockholms stadshus. När kistan sedan fördes på vagn i processionen och då bärarna vid gravsättningen bar kistan, föreföll den enligt åskådare vara ovanligt lätt.

      Täälläkin joku pilaili että arkussa olisi ollut kiviä ja ne kolisivat kun arkunkantajat tulivat kirkon rappuja alas. Mitä hän nyt sanoisi kun se onkin kait totta. Tai se että arkussa oli joku muu kuin Olof Palme. Joku Slussenin siltojen alta baseball liigan kuolleeksi nuijima mies. Vai mistä he ruumiin siihen saivat. Onhan niitä tosin patologian laitoksella useita, sillä Tukholman kokoisessa kaupungissa varmaan yksi saman kokoinen kuolee kerran viikossa.

    • Anonyymi

      Kun arkku sitten vietiin vaunussa kulkueessa ja sitten kun arkunkantajat kantoivat arkkua, näytti se katsojien mukaan epätavallisen kevyeltä.

      När kistan sedan fördes på vagn i processionen och då bärarna vid gravsättningen bar kistan, föreföll den enligt åskådare vara ovanligt lätt.

      Arkunkantajat olivat mukana salaliitossa vai paljonko se arkku painoi etteivät huomanneet mitään.

      Kadun varsilla oli tuhansittain katsojia. Kehtaisko ruotsalaiset kusettaa omaa kansaansa tolla lailla? Ja sitten vielä demarit, joilla luulis olevan korkeampi moraali kuin oikeistolaisilla. (kommentti minun)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1395
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      154
      762
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe