Kemi City FC tulevaisuus ja tavoitteet

Anonyymi

Tavoitteena on viidessä vuodessa nousta pääsarjaan ja pelata säännöllisesti eurocuppia.

Ihan kohtuulliset tavoitteet kolmosdivarin joukkueella, täytyy sanoa.

64

205

  Vastaukset

  • Aina pitää olla tavoitteita. Hyvin kuitenkin alkanut koska yleisöä ollut saman verran kuin heikoimmissa liigapeleissä. Uskoisin että porukkaa tulisi enemmänkin kun saataisiin tietoa enemmän missä mennään. Ettei kaikkia asioita tarvis kysellä pikkulinnuilta koska ei niihinkään aina ole luottamista. Ei oo muutako......jne.....

   • En kyllä ymmärrä miksi tavoitteet pitää olla utopistisia, joita leimaa heti-mulle-kaikki-menestys-tänne-nyt -periaatteella.

    Seuralla pitäisi olla laadullisia tavoitteita noiden sijasta. Esimerkiksi sellaisia, että "olemme luoneet puitteet viidessä vuodessa vakaalle seuratoiminnalle, jotka mahdollistavat menestyksen pitkässä juoksussa".

    Käytännössä se puite tarkoittaa tarkoittaa sellaista liiketoimintamallia, jossa raha ei tule pelkästään seuratoiminnasta koska on nähty ettei sillä mallilla ole Kemissä edellytyksiä.

    Seurataso ei ole autuaaksi tekevä asia Kemissä ainakaan, harvassa ovat ne paikkakunnat muutenkin Suomessa jossa näin olisi. Hyvä puoli on, että Kemissä osataan rakentaa joukkue ja pelata niukoilla resursseilla futista.


  • Päivän nauru..hohohohohoho

  • Ensin täällä tehdään sairaita ja sitten sairaala. Onhan Kemissä naisten 4 x 400 m Suomen mestarijoukkue mutta ei ole edes kenttää missä harjoitella. Olihan meillä veikkausliigajoukkuekkin joka joutui pelaamaan puolet kotipeleistään Rovaniemellä,Oulussa ja Karihaarassa. Katsojia noin 300. Saukissa olisi 2000. Aika suuri rahallinen menetys. Kun lasketaan lisäksi matkakulut kotiotteluihin,kenttävuokrat ym ym ym niin siinähän ne 3 kauden tappiot ovatkin. Ja lisäksi onhan meillä uinnissa SM-tason uimareitakin jotka harjoittelevat Torniossa. Siinäpä aluksi hieman faktaa.

   • "Onhan Kemissä naisten 4 x 400 m Suomen mestarijoukkue mutta ei ole edes kenttää missä harjoitella."
    Miksei Kiikelissä voi muka harjoitella? Vaatisi vain pensaiden raivausta ja opasteita! Toinen varteenotettava vaihtoehto on Karihaaran urheilukenttä. Se olisi talvella helpompi vaihtoehto, jos tulee paljon lunta. Lumettomana aikana Kiikeli ja lumen tultua maahan, Karihaaran urheilukenttä. Käyttäkää järkeä!


  • Pitää aina muistaa että Ps Kemi oli yritys joks työllisti ,no ainakin pelaajat oli työntekijötä ja valmentajat. Tänä päivänä Kemin pelaajia on joka liigajoukkueessa yhden kentällisen verran. Ja osa istuu vaihtopenkilläkin. Osa on myyty ,hinta pyörii lähemmäs miljoona euroa. Mitäpä olisi nyt,jos nämä pelaajat pelaisi edelleen Ps Kemissä. Ja seuralle olisi luotu samat edellytykset kuin esim. kemin matkailuyhtiölle.10 miljoonaa noin vain siut sait. 100 000 € tekonurmi oli liian kallis investointi Kemille. Sitä ihmettelen suuresti kun kaupunginhallituksen puheenjohtajana istuu palloilumies. Ja yhden asian haluan muistuttaa. Ps Kemi oli TUL:n seura.

  • Vielä lisäksi. Olin viime keväänä katsomassa Ps Kemin " kotipeliä" Interiä vastaan Rovaniemellä.Oli vaikeuksia saada hotellihuonetta Rovaniemeltä. Interin pelaajat ja kannustajat oli varanneet huoneet. Sain kuitenkin varattua yöpymiset ja saimme katsottua pelin. Mikä tässä on jibbo? No se että kyllä veikkausliigassa pelaaminen tuo kaupungille verotuloja.

  • Kemistä on pystytty nostamaan 3 joukkuetta ylimmälle sarjatasolle. Kemin Into.KePS ja Ps Kemi. Eiköhän se onnistu myös Kemi City Fc:kin kun edetään hiljaa ja saadaan kalaa.

  • Pikkulinnut lauloivat että Kemiin olisi tullut uusi ulkomaalaisvahvistus. Onko totta?

  • Eiköhän laiteta 1000 katsojan raja rikki lauantaina ja näytetään että Kemi on edelleen potkupallokaupunki!

  • Jos sais sinne uudelle kotisivuille palaajaluettelon näkösälle niin tietäis kannattaako panostaa tähän seuraan vai............????????

  • Äkkiä kepsille oma hotelli ja lämmin heinä reenata muutoin ei euro peleihin päästä.määki tuun kahtoon jos työn antaja tarjoo vippi liput ja muutaman ryypyn.

  • Eihän tässä puhuta KePS:stä vaan Kemi City FC: stä . Täysin eri seura.

  • Kylläpä on täysin eriasia. Samat naamat pyörii taustoilla saattaapi kumminki olla että rahottajat on vaihtunu ku entiset kuivi. Ja niin kuivaa nämä uuetki. Kyllä kemissä osataan

  • Tuohan se ongelma on, että ei osata johtaa seuraa. Tiedetään jalkapallosta, valmennuksesta ja monesta muustakin aiheeseen liittyvästä asiasta paljonkin, mutta seuratoimintaan liittyvä liiketoimintaosaaminen puuttuu. Tällä tarkoitan strategiaa, joka on liian kunnianhimoinen puitteisiin nähden.

  • Kyllähän suurin syy on sponsorien puute. Ps Kemi teki 3 :ssa vuodessa pikkasen vähemmän tappiota kuin esim. KuPS teki yksistään viime kaudella. Kaupunki ei pystynyt tarjoamaan sellaisia olosuhteita jotta Ps Kemi olisi pystynyt pelaamaan noin 10 kotiottelua Saukissa vaan Karihaarassa,Oulussa ja Rovaniemellä. Nämä vierskentillä pelatut kotiottelut vähensivät katsojia vähintään 20 000 eli rahallisesti noin 400 000 kun otetaan huomioon kotiotteluiden oheismyynti. Lisäksi vieraskentillä pelatut kotiottelut toivat paljon kuluja kenttävuokrineen ja matkakuluineen.Lisäksi kun jouduttiin antamaan pelaajia ilmaiseksi esim. Valencic HKJ:n rahanpuutteen takia. HJK nappasi sitten satoja tuhansia kun myi hänet eteenpäin. Ja monta muuta pelaajaa,( Ions,Karjalainen, Isakson,Forsman ja ym ym ym.

  • Koko Ps Kemin liigakausien ajan puhuttiin siitä ihan valtakunnan tasolla milloin Ps Kemi menee konkursiin. Missään ei puhuttu siitä että esim KuPS teki samassa ajassa 4 miljoonan tappiot. Kemissähän konkurssipuheet olivat päivittäisiä. Ihmettelyä herätti kun työläiskaupungissa ei haluttu TUL:n seuran menestyvän.

  • Ps Kemi Kings valittiin TUL:n vuoden joukkueeksi vuonna 2015 kertoi Gogle. Sehän tässä suuresti ihmetyttää Kemin suhtautuminen joukkueeseen. Seura työllisti kymmeniä ihmisiä joista maksoi ( tai olisi pitänyt maksaa ) veroja,jos olisi varoja ollut maksaa. Seura oli varmasti esillä valtakunnan mediassa hyvissäkin asioissa enemmän kuin matkailuyhtiö. Mutta eihän tälläistä mainosarvoa haluttu käyttää. Se siitä! Toivottavasti Kemi City FC onnistuu tavoitteessaan ja saamme seurata perinteisessä jalkapallokaupungissa Kemissä ylemmän sarjatason pelejä tulevaisuudessa. Kannustajia varmaan riittää. Onhan se nähty jo tämän kauden 3 divisioonan peleissä.

  • Minä olen kannustanut Kemiläistä jalkapalloa jo yli 50 vuotta ja kannustan edelleen. Niin kauan kuin pääsen Saukkiin omin avuin vääntäytymään. Seurasta ja politiikasta riippumatta. Kemi oli 3 vuotta niiden 9-10 veikkausliigakaupunkien joukossa, Missä muussa asiassa Kemi on ollut niin korkealla? Tietenkin huumeiden käytössä voinut olla? Kohta mennään taas Saukkiin.

   • kyllä kemiläiset on ykkösiä kypärä päässä pyöräilemässä!


  • Ps Ja viikon päästä Ouluun.

  • Voitto tuli kotiin ja.................... Eipä ole muuta kuin.........................

  • Upeaa! Jos Sasaa pidetään 3 miehin voimin niin löytyyhän sieltä onneksi Kaapo. Ei oo muuta kuin Kemi City FC!!!!!

  • No niin. Nyt aletaan olla siinä tilanteessa että kakkonen kolkuttellee ovelle. Tosiasiahan on ettei nykyjoukkueella ole mahdollisuuksia selvitä kakkosessa. Muutamaa vahvistusta tarvitaan.Mutta maltti on valttia. Sen verran että pysyttäisiin kakkosessa ja omat pojat sais kokemusta ylemmältä sarjatasolta. Jos kakkoseen mennään ja tiputaan heti niin siinäpä se Kemin jalkapallo on taas pitempään pohjamudissa.Uskoisin että Kemistä löytyy kakkosen pelejäkin seuraamaan 700-800 katsojaa jos ei aivan pohjamudissa rämmitä.

  • Huomenna kaikki Saukkiin klo 14.00!

  • Olipa taas kiva olla Saukissa katsomassa kun Kemi voitti. Empä ole nähnyt tällä kaudella yhtään Kemin tappiota. En etes yhtään vastustajan tekemää maalia Matiaksen selän taakse. Vaikka olen käynyt vieraspelejäkin katsomassa. Kyllä tässä itsetunto kasvaa. Ihanaa olla kemiläinen. Ei oo muutako Kemi City Fc!

   • Onneksi olokoon! Ihana on kaunista ja tullee kukkaset mieleen. TAnttelainen


   • Ihanaa on nahdä karaset jalat kun Antte tanssii kukkanen kellohame päällä ihanalla kedolla. Anttelaisen keväthuuma.


  • Ehkäpä Kemista tulee vielä potkupallokaupunki joka se on ollut viimeiset 50 vuotta. Toivotaan.toivotaan toivotaan................

  • On ilo seurata kuinka nämä nuoret kotikylän pojat kehittyvät peli peliltä. ja vielä mahtavampaa on seurata kuinka nämä kokeneemmat pelaajat antavat mahdollisuuksia näille nuorille pojille. Nyt ollaan oikealla tiellä.

  • Kiva röyhistellä rintaa ja olla kemiläinen. Oiskohan ensi kaudella mahdollista röyhistellä kun poistumme pelistä ja vastassa on ollut joku GBK tai Kajaanin Haka? Toivotaan toivotaan toivotaan...... minä ainakin uskon siihen.............. 50 vuotta Kemin jalkapalloilua kannattanut ja kannatan edellen.

  • Ensinmäinen askel tuli täyteen eilen. Onneksi olkoon koko Kemin porukalle! Tästä se lähtee.

   • Ja seuraava askel ensvuonna. Onneksi olokoon! T.Anttelainen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja seuraava askel ensvuonna. Onneksi olokoon! T.Anttelainen

    Iliman muuta! Askel kerrallaan. Hättäilemällähän ei tule kuin pissapäisiä penikoita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iliman muuta! Askel kerrallaan. Hättäilemällähän ei tule kuin pissapäisiä penikoita.

    Onko omakohtasia kokemuksisa hättäilemisestä?


  • Eipä näytä raposelta tulevaisuua. Taitaapi mennä talviharjoittelu lumilinnan pihalla lumipalloja potkien.

  • Voisiko olla mahdollista jotta näkisin viekä Kemissä vaikkapa 1 divisioonan otteluita?. Ei ole muuta kuin Into. KePs, Ps Kemi, ja Kemi City Fc. Toivotaan toivotaan toivotaan....................jne.

  • Suomen alasarjoista on tunnetusti vaikea päästä eurocuppeihin. Vaan onhan Kemi ihmekaupunki, kaikki on mahdollista!

   • Ainapa täältä on ylös noustu. Ja uskon että noustaan tälläkin kertaa. Kemihän on perinteinen jalkapallokaupunki. Vieläkö saatas kemiläisetkin uskomaan siihen.


  • Ei ole tulevaisuutta. PS Kemin jäljet pelottavat. Mihin rahat menivät,
   selvittääkö poliisi asiaa? Ainakin hallituksen jäseniä näkyy kävelevän
   vapaana. Ei tuota ymmärrä kukaan ja vielä se valmentajasekoilu. Mikä
   helvetin skotti??????? Vaihdan lajia.

   • Eipä siinä yhtiössä ollut kuitenkaan veronmaksajien ( kaupungin) rahoja kiinni kuten muissa kaupungin omistamissa yhtiöissä. Näissä osakeyhtiöissä on aina omat riskinsä. Samoin kuin hedelmäpeleissäkin.


  • Jos Kemin kaupunki olisi satsannut edes kymmenesosan rahaa siitä,mitä kaupunki on satsannut lumilinnahöpötykseen,sellaisiin olosuhteisiin että Kemissä voisi pelata Veikkausliigaa niin: Kemissä pelattaisiin nytkin Veikkausliigaa ja taisteltaisiin euroliigapaikoista eikä taisteltaisi putoamista vastaan. Mutta eihän Kemistä haluta urheilukaupunkia.

  • Kohta tulee lisää pelaajia ku saadaan Kemiin uusia pakolaisia....Konkurssi vois olla oikea nimi tälle fc kemille

   • Hyviä ja halpoja pelaajia näyttää olevan nämä tulijat. Ja kohta oman kylän poikia. Tervetuloa vaan. Parempi se on juosta pallon perässä kuin puukon kanssa keskustassa. Saatas vaan joku kenttä missä tätä pallolajia vois harrastaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyviä ja halpoja pelaajia näyttää olevan nämä tulijat. Ja kohta oman kylän poikia. Tervetuloa vaan. Parempi se on juosta pallon perässä kuin puukon kanssa keskustassa. Saatas vaan joku kenttä missä tätä pallolajia vois harrastaa.

    Ja voishan näistä tulijoista muutaman vuokrata RoPS:n pelaamaan. Ei tartte turhaa odottaa niitä Ghanan poikia Rovaniemelle koko pelikautta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja voishan näistä tulijoista muutaman vuokrata RoPS:n pelaamaan. Ei tartte turhaa odottaa niitä Ghanan poikia Rovaniemelle koko pelikautta.

    Tietenkin jos ne Ruottin kautta tulee niin Ruottihan valkkaa parhaimmat päältä. Mutta eiköhän sieltä muutama kaveri pääse Kemiinkin 2 divaria pelaamaan.


  • Lueskelin tuossa Futis Forumia. KPV joutuu pelaamaan karsintaottelunsa Seinäjoella. KPV:n rahoittaja oli sanonut että se tietää KPV:lle 150 000€ menetykset. Ps Kemi joutui pelaamaan liigauransa aikana ainakin 10 kotiottelua evakossa. 10x150 000 on aika paljon rahaa. Ei Kemissä kannata pelata jalkapalloa. Pelataan vaikka kyykkää peurasaaren kentällä. Sitähän pelataan talkoovoimin ja ei ole pelkoa siitä että joku yksityinen yrittäjä ja osakkeen omistaja voisi saada siitä muutamon euron voittoa.

  • Toivttavasti kakkukahvit maistui makealta kaupunginhallituksen kokouksessa kun selvisi että Ps Kemi menee konkurssiin. Eipä tarvinnut Kemin sijoittaa 200 000 rahaa takakentän tekonurmeen. Nekin rahat saatiin laitettua Matkailuyhtiön käyttökuluihin.

   • Kohtuu väsynyttä jauhaa joka otsikossa samaa tuubaa. Tarkemmin kun asiaan pystyt perehtymään, niin huomaat, ettei kaupunki ole rahoittanut eurollakaan yhtiötä vuosikausiin.

    Mutta tätähän tämä on tälläkin sivustolla. Aila parin fanin kanssa jaksaa täyttää joka tuutin samalla väsyneellä jauhannalla.


  • Kemi on periteinen potkupallokaupunki!

   • Potkupallo, nimenomaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Potkupallo, nimenomaan.

    Pysys edes potkupallokaupunkina. Näyttää että Kemistä tehdään väkisin lumipallokaupunki.


  • Se taitaa olla sitten siinä. Juha Pasoja lähti Mikkeliin. Vaikka jalkapallo onkin kesälaji vaatii se myös harjoittelupaikan talvellakin. Niitähän ei Kemissä enää ole.

  • Kusilaareilla höpisivät että kahdeksan jatkaisi viime kauden joukkueesta.

   • No sehän riittää nippanappa lento- tai koripalloon. Ja noille lajeille voi jostakin löytyä harjoittelupaikkakin.


  • Jari Åhman Kemi City FC:n valmentajaksi. Nyt voi alkaa ootteleen pikkuhiljaa nousua ykköseen.

   • Toivottavasti Ootsin myötä saadaan mukaan nämä Ps Kemissä liigakasteen saaneet nuoret miehet ( esim. Moilanen,Gulsten, Vanha ym ym ym ) Kemi City FC:n projektiin. Kannattaa muistaa sellainen asia että Teemu Pukki on 27 vuotias ja tällä hetkellä yksi Euroopan kuumimmista pelaajista.


  • Ostan heti muutaman kausarin jos olen varma että tällä touhulla on jatkuvuutta. Uskon että näin miettii ainakin 1000 kemiläistä jalkapallon ystävää. Olisihan se melkoinen saavutus saada 2 divariin 1000 maksanutta katsojaa. Olihan tietenkin jo 500 katsojaa 3 divisioonassa melkoinen saavutus. Tsemppiä! Ei oo muutako kuin Ps Kemi ja nyt Kemi City Fc!

  • Kunpa sitten johto ymmärtäisi jossain vaiheessa asian, että jalkapallon pelaaminen ei ole ykkösjuttu. Toiminnan pyörittäminen on ykkösasia, joka johtaa kakkosasiaan, eli jalkapallon pelaamiseen.

   • Tottakai talous ja junioritoiminta on ykkösasia. Mutta kyllä se vaatii edustusjoukkueen pelaamisen vähintään 2 divarissa. Muuten talous kärsii ja junioritoiminta hiipuu. Nuorilla pitää olla joku tavoite tulevaisuudesta. Muuten mielenkiinto loppuu. Pidetään vaan pää kylmänä ja mennään askel kerrallaan niin kyllä se lopullinen tavoite siintää siellä tunnelin päässä. Katsojia ja kannustusta kyllä Kemissä riittää. Sehän on nähty.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai talous ja junioritoiminta on ykkösasia. Mutta kyllä se vaatii edustusjoukkueen pelaamisen vähintään 2 divarissa. Muuten talous kärsii ja junioritoiminta hiipuu. Nuorilla pitää olla joku tavoite tulevaisuudesta. Muuten mielenkiinto loppuu. Pidetään vaan pää kylmänä ja mennään askel kerrallaan niin kyllä se lopullinen tavoite siintää siellä tunnelin päässä. Katsojia ja kannustusta kyllä Kemissä riittää. Sehän on nähty.

    Itse aloittaisin toiminnan kehittämisen siten, että ainoa tähtäin olisi mahdollistaa pelaajille olosuhteet pysyä Kemissä ja kuitenkin mahdollistaa nousu uralla eteenpäin. Tällä tarkoitan että kaikki tuotot laitetaan niihin puitteisiin, jotka mahdollistavat pelaajien elämisen, mutta myös sen, että pelaajien siirtyminen eteenpäin tuo siirtokorvauksia.

    Tämä kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta sen toteutus ei olekaan itsestäänselvyys. Syy miksi tähän kannattaa pyrkiä on se, että Kemi tarjoaisi hyvän kasvualustan pelaajille, jotka ovat 17..21 vuotiaita. Jalkapallo-osaamista ja muutakin urheiluosaamista on todistetusti paikkakunnalla, mutta jalkapallon liiketoimintaosaamista ei ole valitettavasti. Pieni markkina-alue ja kanta-asukkaiden nuukuuden varaan ei kannata mitään toimintaa laskea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itse aloittaisin toiminnan kehittämisen siten, että ainoa tähtäin olisi mahdollistaa pelaajille olosuhteet pysyä Kemissä ja kuitenkin mahdollistaa nousu uralla eteenpäin. Tällä tarkoitan että kaikki tuotot laitetaan niihin puitteisiin, jotka mahdollistavat pelaajien elämisen, mutta myös sen, että pelaajien siirtyminen eteenpäin tuo siirtokorvauksia.

    Tämä kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta sen toteutus ei olekaan itsestäänselvyys. Syy miksi tähän kannattaa pyrkiä on se, että Kemi tarjoaisi hyvän kasvualustan pelaajille, jotka ovat 17..21 vuotiaita. Jalkapallo-osaamista ja muutakin urheiluosaamista on todistetusti paikkakunnalla, mutta jalkapallon liiketoimintaosaamista ei ole valitettavasti. Pieni markkina-alue ja kanta-asukkaiden nuukuuden varaan ei kannata mitään toimintaa laskea.

    Kyllä Kemiin pitäisi saada sellaiset olosuhteet että esim, kotiottelut voitaisiin pelata Kemissä. Ei se paljon sponsoreita auta jos joukkue pelaa kotiottelut Oulussa tai Rovaniemellä ja mainokset on Saukissa.


  • Missä Kemi City FC harjoittelee talvella?

   • Torniossa tulevan farmijoukkueensa kanssa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16781
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   154
   3135
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   128
   3115
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2529
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2421