Aihealueet

Listaukset

  Kulta Katriina makuvaihtelut

  Anonyymi

  Oletteko muut huomanneet että tänä kesänä on Kulta Katriina suodatinkahvissa esiintynyt makuvaihteluita. Ilmeisesti ongelmaa joissakin tuotantoerissä. Kahvissa selvästi havaittava "vanhan kahvin" maku, hieman kuin termospullossa säilytetty kahvi. Myös kahvin tuoksussa havaittavissa samankaltainen "termospullokahvin" haju. Mitehän laaja tämä ilmiö on, itse olen kuullut ilmiöstä muutaman paikkakunnan alueella, eli kyseessä ei ole yksittäisen kaupan varastointiongelma.

  4

  <50

   Vastaukset

   • Oletko harkinnut että voisit ostaa ihan oikeaa kahvia eikä vammaisille suomi-idiooteille suunnattua sontaa?

   • Ja mikäköhän on sitä "ihan oikeaa kahvia" - joku italiaano-brändi - oiku ihkuu ja heti hakemaan.

   • Suomalaiset ostavat useimmiten paahtamatonta kahvia, tosi outoa. Kun asteikko on 1 - 5 niin joku ilmoittaa tummaksi paahdoksi 2,5 asteen kahvin. Se pitäisi markkinoida nimikkeellä "vaalea keskipaahto".

   • Ilmeisesti kysymys liian monimutkainen tämän palstan lukijoille, kun kukaan ei sitä ymmärtänyt, vastauksista päätellen.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10304
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    233
    4722
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    863