Vegaanit hyödylliset hölmöt

Anonyymi

Kun maailmalla levitetään dis-infoa punaisesta lihasta, suuret elintarvikejätit kiittää. Parasta on se kun punaisen lihan- ja maitotuotteiden tuotanto liitetään imastonmuutos hypeen. Elintarviketeollisuuden märkä on uni suuret plantaasit ja teollinen ruokien tai niiden valmistusaineiden teollinen tuottaminen. Mitään lihojen tai kalojen kylmäketjuja ei tarvita, tuotanto, varastointi ja säilytys on halpaa.

Perusaineet ovat kasvisrasvat, sokerit ja viljat.
Soija, auringonkukka, rypsi, kookos ja maapähkinät näistä saadaan rasvaa ja proteiinia. Sokerijuurikas, sokeriruoko, maissi, ovat pääosin tärkkelyksen lähteet, näistä jalostetaan sokereita erilaisiin tarpeisiin. Kun prosessiin liitetään massoina tuotetut viljat; maissi, vehnä ja ohra, näillä voisi lihottaa massoitain sikoja, mutta nyt lihotetaan urbaaneja ympäristötietoisia ihmisiä.
Teollisissa prosesseissa näistä voi valmistaa vaikka mitä ja näin myös tehdään. Kun prosessissa lisätään, maku, haju ja säilöntäaine sekä väriaine tuote on jo ihka aito korvike.

2

<50

Vastaukset

 • Ootko muuten kuullut, että ruokaa voi tehdä ihan itse! Kuka käskee laittaa sokeria ruokaan, sehän on jo ihan vanhanaikaistakin nykyään, tosin einesfirmat eivät ole sitä vielä tiedä. Ostin uteliaisuuttani 50% alennettuja Poutun vege grillipötköjä. Joo makeita muhennospatukoita, jotka pysyivät nippanappa kasassa. Kyllä on tuotekehittely pahasti hakoteillä. Kalastelivat kai karkkihiiriä. Vegaani voi muuten olla myös vhh tai rhh. Ei tää niin musta-valkoista ole, kuten luulet.

  • Olen eläkeläinen ja totuin jo ruuanlaittoon kun lapset olivat pieniä ja jelppasin vaimoa perheen kokkina. En osta valmiina muuta kun makkaroita, juustoja, tietysti kasviksia pakasteina. Ruuan laitto on mukavaa tietää tasan tarkaan mitä syö.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  121
  1794
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  56
  1446
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  709
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  637