Alisa Vainio

Anonyymi

Eikö kukaan huomaa miksei takavuosien huippulupauksen juoksu kulje?
Tyttöhän on lihonut ja kaipaisi parempia ts. tukevampia rintaliivejä.
Ja puhun kestävyysjuoksijan mitoista.
Muutenhan Alisa on hyvinkin hoikka herttaisen näköinen nuori nainen.

54

4958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valitteli, ettei toisen jalan hermotus oikein toimi. Kaunis nainen siitä on tullut.

      • Anonyymi

        Viittaa vähän vitamiinien vajeeseen joista tuollakin https://www.pispalanwoima.info/40850 jotain mainitaan.
        "Loukkaantumiset ja leikkauspöydälle joutumiset yleensä johtuvat kehon liiallisesta kuormittamisesta sen kestokykyyn nähden, ja ravinnolla/ravinteilla on todella iso osuus loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä.
        Moni urheilija on myös mainoskasvoina sellaisillekin lisäravinne/vitamiinifirmoille joilta ei esim. löydy valikoimistaan riittävän vahvoja ja laadukkaita vitamiineja huippu-urheiluun, joten silloin urheilijalla on joko vitamiinivajaus, tai sitten jätetään kertomatta asian koko totuus.
        (RDA 100% tai 200% ei riitä huippu-urheilijalle, vaan pitää olla kovemmat vitamiinipitoisuudet)"


    • Anonyymi

      No, vähän pehmeämmässä kunnossa on kuin viime vuonna tähän aikaan. Alkukesän yhdestä kuvasta huomasin, etteivät vatsalihakset näy niin kuin viime kesänä. Tuntui, että noissa Kalevan kisoissa ei edes yrittänyt parastaan, vai eikö hermotusongelman takia pystynyt yrittämään? Ei lähtenyt kiritaistoon eikä edes näyttänyt maalissa väsyneeltä.

      Siitä olen samaa mieltä, että hän on kaunis, oli jo viime kesänä kun teki paluun. Oli ja on naisellistunut ja kypsynyt, jopa hoikistunut siitä, missä kunnossa oli silloin, kun vammakierre oli alkamassa.

    • Anonyymi

      Alkuperäinen kommentoi: Alisallahan ei ole koskaan ollut kirivaihdetta, vaan ollut tasavauhtinen juoksija. Toivotaan, että saa vaikeutensa selätettyä ja kropan kuosiin.

      Samallahan tässä voisi kritisoida 10 km voittajaakin, Peiposta, erittäin kuluttavan näköisestä juoksutyylistä. Aika karmean näköistä.

      Vieläköhän tuota joskus näkisi Vasalan Pekan mallisen, silmiä hivelevän juoksutekniikan suomalaisella..?

      • Anonyymi

        Mulla seisoo aina kun katson alisaa ... järki, on järjettömän hyväryhtinen ja kaunis maratoonari.


    • Anonyymi

      Läskiä päällä niin perkuleesti, ei ole ilmeisesti vieläkään pystynyt harjoittelemaan. Pitäisi vetää jotain vaihtoehto lajia kuten hiihtoa tai uintia paljon enemmän, ellei pysty juoksemaan. Näkeehän sen Johaugista, että hapenottokyvylläkin pötkii pitkälle.

      • Anonyymi

        JuuJuuHauki kävi jenkeissä vetämässä huulirasvoja kaksin käsin ja niinpä alkoi taas saapas liikkua


    • Enemmän pitäsi keskustella siitä, miksi niin usein Suomessa pilataan hyvä nuori urheilija? Alisa ei ole ensimmäinen ei viimeinen.

      Alisa on vielä nuori ja voi hyvin tulla vielä todella huipuksi. Mutta silti niin moni lupaus on meillä pilattu ennen kuin edes parhaat vuodet on saatu käyttöön.

    • Anonyymi

      Juossut liian nuorena itsensä ns.piippuun

    • Anonyymi

      Taisi olla myös Oona Kettunen kalevan kisoissa mukana,vielä Vainiotakin pahemmin itsensä piippuun vetänyt ja vaikea enää nousta,Alisa nyt kuitenkin nuori vielä ja todennäköisesti tuo mitaleja suomelle ja vähän itselleenkin

      • Anonyymi

        Mitaleja suomelle, missä lajissa? Onko sinulla mitään käsitystä mitä vauhtia maailman parhaat juoksevat? Kirikykyäkään Vainiolla ei ole koskaan ollut, niissä isoissa kisoissa kiriherkät vievät tasan tarkkaan kaikki mitalit.


    • Anonyymi

      Peiposen juoksutyyli oli aikaisemmin vieläkin kulmikkaampi ja koomisempi joten hieman on saanut hiottua paremmaksi,Vainiolle maraton on ilmeisesti se paras matka josta voi mitaleja tulla,toivottavasti

    • Anonyymi

      Vainio voi saada mitaleja vai niin etta rohkeaan vauhtijuoksuun ja irtioton yritys kun kolmasosa matkasta jaljella,on sitten kymppi tai maraton,kun ei pysty loppukiriin

      • Anonyymi

        Missä kisoissa Vainio mielestäsi voi esittämälläsi tavalla saada mitaleja? Ymmärrätkö että kun maailman parhaat juoksevat "rohkeita vauhtijuoksuja" Vainio ei ole niissä edes mukana. Mitaleja saavat ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet!
        Siellä on Dohassa isot kisat syksyllä ja jossain muualla isot kisat seuraavana vuonna, onko Vainio miten kova sijoittujaehdokas noissa kisoissa, vai mistä niitä mitaleja alkaa tippua?


    • Anonyymi

      Vainio ei ehkä koskaan pysty kehittämään itselleen kirikykyä joten ainoa mahdollisuus mitaleille on irtioton yritys jossaan vaiheessa juoksua,aika teoreettista mutta muuten ne mitalit jää tulematta

      • Anonyymi

        Jos sitä perusnopeutta ei ole enempää kuin on, ei sitä sitten ole sitä enempää kuin on. Jos se nopeus hädin tuskin kovemmissa vauhdeissa riittää hetken matkaa parempien juoksijoiden mukana roikkumiseen, miten siitä jokin irtiottovauhti kehitetään, ei niin mitenkään. Kun ei ole kiriherkkyyttä ja -nopeutta, ei ole kykyä myöskään irtiottovauhteihin.

        Eräs Viren- niminen mies, hän on juoksennellut nuorempana vähän itsekin, totesi eräässä haastattelussa juuri näistä entisistä tulevaisuuden lupauksista, että he yksinkertaisesti tavoittelivat liian paljon liian nopeasti, harjoittelivat itsensä eräänlaisiksi kehäraakeiksi valtavilla harjoituskilometrimäärillään aivan liian nuorina. Ja niinhän tuo Vainiokin vaikuttaa olevan alati jaloistaan kipeä.
        Jos jalat eivät kestä kunnolla kymppiä, millä jaloilla niitä menestysmaratoneja sitten tullaan juoksemaan?


    • Anonyymi

      Dohan kisat Vainion kannalta tulevat liian aikaisin ja myös ensi vuoden olympialaisista tuskin menestystä tulee mutta 2020 em-kisat pariisissa,jos jalat kestää harjoittelun niin siellä voi tapahtua ihmeitä

      • Anonyymi

        2020 olympialaisiin on aikaa melko tasan vuosi, se on yhtä kuin 12 kuukautta. Ja saman vuoden EM- kisat puolestaan alkavat pari viikkoa olympialaisten jälkeen, eli noin 13 kuukauden kuluttua. Jos ei pärjää noissa olympialaisissa, eli jos tuloskuntoa ei ole löytynyt 12 kuukaudessa, mistä se sitten putkahtaisi 13 kuukaudessa, ei mistään!
        Parhaat maailmalla jättävät vauhtijuoksuissa Vainiota esim. kympillä liki kaksi ratakierrosta ja parhaat Eurooppalaisetkin kierroksen. Ja jos sattumoisin mentäisiin niin hiljaa että kykenisi vaikka reilut 9 km roikkumaankin mukana, lopussa mennään säännöllisesti niin kovaa, että viimeistään viimeisellä kierroksella jää kuin seisomaan.
        Ihmeitä tosiaan tarvittaisiin, kirjaimellisesti!


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista joka tapauksessa seurata Vainion juoksuja,ensi vuonna moni ehkä keskittyy tokioon ja mitali em-kisoista voi sikäli tulla helpommalla,aika näyttää

      • Anonyymi

        Vainion oma kympin ennätys on juostu jo 2015. Se on minuutin ja 18 sekuntia esim. SE:ä heikompi. Se merkitsee hyvinkin reilua ratakierrosta kympin vauhdeilla. EE:t ja ME:t ja maailmalla muuten juostavien kovavauhtisten kymppien loppuajat ovat sitten vielä kertaluokkaa kovempia, että aika etäisiä ovat toiveet Vainion koskaan niitä tavoitella.
        Paljon, paljon lähempänä vaikka SE:ä nykyjuoksijoista on 800 metrillä Sara Kuivisto, matkaksi muutettuna hän on SE:ä jäljessä noin 6,5 metriä!


      • Anonyymi

        Joo, urheilua on mielenkiintoista seurata muulloinkin kuin joitain mahdollisia ennätyksiä tavoiteltaessa. Seurasin kyllä esim. Ruotsi-Suomi maaottelua, en kuitenkaan huomannut mukana Vainiota, onko jo Dohan kisan loppukirivääntöön valmistautumassa?


    • Anonyymi

      Toisin kuin ruotsalaiset huippunimet, suomalaiset "huiput" päättivät jättää maaottelun väliin. Ei sovi heidän arvolleen kisailla pikkukisoissa.
      Vammoja tuntuu olevan kaikilla, nuorilla ja kokeneemmillakin ihan jatkuvasti.
      Mistä tämä johtuu? Kausi hädin tuskin ehtii alkaa, kun aletaan puhua jo keskittymisestä treenaamaan seuraavaan kauteen. Minusta nykyurheilijat KILPAILEVAT aivan liian vähän, ei pääse muodostumaan kisarutiinia.
      Jatkuvat loukkaantumiset ovat seurausta mukavuusalueella harjoittelemisesta ja
      liiallisesta venyttelystä, josta on muodostunut kiva korvaaja kovalle treenille.

      • Anonyymi

        Minusta kyllä suomesta tasokkaimmat olivat kuin olivatkin mukana. Yksikään nyt poisjäänyt ei ole tänä vuonna esittänyt oikein mitään, miksi ihmeessä heitä pitäisi huipuiksi tituleerata. Ei olisi maaottelun lopputulema muuksi muuttunut ko. "huippujen" mukanaolosta.
        Arvioita ja arvosteluja urheilijoiden mukamas liian vähästä kilpailemisesta tai liiallisesta venyttelystä en kehtaisi lähteä edes nimettömänä esittämään. Se etteivät suomalaisyleisurheilijat ole aivan maailman parhaiden veroisia, saattaa yllätys, yllätys, johtua myös siitä, että he vaan yksinkertaisesti eivät ole aivan yhtä hyviä, että vaikka he kilpailisivat sata kisaa vuodessa ja venyttelisivät paljon nykyistä vähemmän, heidän tuloksensa eivät siitä kohenisi!


    • Anonyymi

      Alisa juoksee Dohossa maratonin...

      • Anonyymi

        Mutta miksi hän osallistuu Dohan kisoihin? Realistisimpana tulostavoitteena on kai se, että pääsisi noissa lämmöissä maaliin edes kävelemällä!


      • Anonyymi

        Toivottavasti juoksee, mutta uskon että peruu jälleen. On niin moniin kisoihin jättänyt osallistumatta sairastumisten ja loukkaantumisten takia. Tämäkin kausi on mennyt aika huonosti, kun on ollut kaikenlaista.


    • Anonyymi

      Parhaat naismaratoonarit juoksevat matkan suuremmalla keskinopeudella kuin mikä on esim. voimassaolevan 10000 metrin SE- juoksun keskimääräinen km- nopeus.
      Mutta että ei kun noin 25 vrk kuluttua jännittämään Dohan naisten maratonia. Aloituspäivänä muuten kaksi suomalaista on jo päivällä ehtinyt pudota jatkosta, eli ensimmäisen kisapäivän jälkeen suomen pienestä joukkueesta neljä on suorituksensa suorittanut!

      • Anonyymi

        Dohan matka varmaan onnistuu, mikä sitä estäisi, ilmaista reissua?
        Tätä kirjoittaessani iso osa kisoihin matkanneista suomalaisurheilijoista on lajeissaan karsiutunut jatkosta, siis ensimmäisen kisapäivän aikana. Kun heitä Yleen haastateltiin, kaikki olivat iloisia ja huono urheilusuorittaminen tuntui olevan sivuseikka, siis tärkeintä jonnekin Dohan kaltaiseen paikkaan ilmaiseksi pääsy tuntui heille olevan tärkeintä. Montako valmentajaa, hierojaa ja fysioterapeuttia, lääkäriä ja muuta avustajaa, urheilujohtajista, apulaisjohtajista, sihteereistä jne., puhumattakaan näihin(kin) kisoihin kustannetaan, urheilullisella lopputulemalla plus miinus nolla?
        Mutta eipä, noin kolmen tunnin kuluttua siellä Dohassa alkaa naisten maratonjuoksu, jännitän itseni jo etukäteen kipeäksi suomalaisten mitalikamppailuja odottaessani.


    • Anonyymi

      Alisa on ratojen kaunein. Suomen Daenerys.

    • Anonyymi

      Alisa on toki maratoonariksi vielä jopa nuori, mutta kun vauhti ei vain riitä niin vauhti ei vain riitä. Kuluvan viikon Lauantaina tiedämme ettei Alisa Vainio menestynyt kovin hyvin 2019 MM- kisojen maratonilla. Veikkaan että ainoa hyväksytyssä ajassa maaliin tullut suomalainen on Hyryläinen, mutta katselemisiin, erilaisia vedonlyöntejäkin kyllä voi harrastaa!

    • Anonyymi

      On se kaunis: /www.iltalehti.fi/yleisurheilun-mm-kisat-2019/a/8fb07dde-aece-40cd-a38c-12e843b53e0b . Joistain painoasioista tuossa uutisessa kerrotaan. Toivottavasti pärjää huomenna.

      • Anonyymi

        Aijaa. Mä luulin että siellä on urheilukilpailut, eikä missikisat. Taisin olla väärässä.


    • Anonyymi

      Olen ollut skeptinen erityisesti Vainion ja ylipäätään suomalaisten mahdollisuuksiin. Muuten ei ylläreitä olekaan sattunut, mutta kyllä Vainio ja Hyryläinenkin nyt ylittivät odotukseni. Loistavaa tekemistä molemmilta! Tuloslistoja en ole vielä tarkemmin katsonut ja suoraa lähetystä en päässyt seuraamaan, mutta ei siellä taida lopputuloksissa kovin montaa Eurooppalaista ainakaan Hyryläisen edellä olla. Helppo olisi nyt ennakoida, että nämä suoritukset jäävät koko kisoissa parhaiksi suomalaissuorituksiksi, ainakin omassa arvotuksessani.

    • Anonyymi

      Upea juoksu Alisalta, 8s eurooppalainen ja taaksen jäi kovia taalamaratonien juoksijoita.

      Foughberg tosin pesi suomalaiset. Hyvältä näyttää EMmiä ajatellen.

      • Anonyymi

        Ja mistään lihomisesta ei voi enää puhua mitään. Lihaksikkaalta ja kuivakkaalta näytti, vatsaa myöten.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista että jotkut juoksijat jotka olivat kotoisin lämpimistä maista keskeyttivät mutta Suomi-neidot ne vaan jaksoivat maaliin,valmistautuminen oli osunut nappiin.Nyt sitten vaan pitäisi Vainion saada pääsylippu Tokioon kisaraja rikkomalla

    • Anonyymi

      MISSÄS TÄÄ NEITONEN ON OLLUT KYLLÄ OMA SUOSIKKI JA IDOLI

      • Anonyymi

        Onneksi on vielä BMW, kai, käytössö. Kaikki hyvin.


    • Anonyymi

      Alisa tarvitsisi psyykkistä vahvuutta. Hieno nainen, hieno urheilija.

    • Anonyymi

      Sanoisin että ura on ohi vuoden kilpailumattomuus ei hyvältä näytä ,veti itsensä niin piippuun ettei enää palaudu henkisesti ja kynnys kilpailla nousee koko ajan.,toivon olevani väärässä olihan hänen juoksuaan ilo katsella juoksi kuin mies tekniikka kohdallaan.

    • Anonyymi

      Taas oli ilmoittautunut puolimaratonille maantie SM kisoihin ,ei vaan tullut paikalle.

    • Anonyymi

      Hengitys vaikeuksia ? 24 v Alisa täytää tänä vuonna ..kyl aika menee äkkiä.. ite tein aikoinaan kovimmat määrät- tehot 25-27 v iässä...omia enkkoja tuli , mitkä nyt ei kummosii ollu...

    • Anonyymi

      Harmi että olin oikeassa, ura on ohi ,no ehkä näemme hänet jossain holkkä tapahtumassa..toivoin todella että olisin ollut väärässä.

      • Anonyymi

        Muutto Norjaan ja siellä seuraan. Jo alkaa henkikin kulkea, kun pääsee tropille.


    • Anonyymi

      Miksei Alisa ole mukana olympiamaratonilla?

      • Anonyymi

        Ei lähde kisaamaan keskenkuntosena. Jos on juossut 17 vuotiaana 2.33 niin aikuisena tarvitaan alle 2.30 kunto ennen kuin kannattaa kilpailla.


    • Anonyymi

      alisa oli lahjakas ja on olisi kaivattu tokiossa

    • Anonyymi

      Kaksi vuotta kilpaile

      matta,ei tule mitään ei ilmoittautunut kalevankisoihin,ura ohi.

    • Anonyymi

      Taitaa kaikki tuetkin loppua kun ei ole kahteen vuoteen kilpaillut.

    • Anonyymi

      suomessa riittää näitä superlupauksia. Kehitys pysähtyy aina lähes kaikkilla kun astutaan aikuisten kisoihin. Syy ei ole muu kuin laiskuus. kun saadan tietty taso niin pitää trenata paljon kovemmin, kovemmin kuin kukaan muu..verenmaku suussa jos haluaa menestyä ja pitää myös suhtautua lajiinsa niin että se on ykkösjuttu..mutta ei..kun asenne on tämä "menen hengailmaan, tykkä hengalla kentällä, kiva käydä kisoissa vakka ei menestystä tule, ei ole täkeintä voitto vaan yhdessä olo" niin mitää ei tule.

    • Anonyymi

      NO niin Alisa Vainio on palannut kilparadoille,onneksi olin väärässä.toivon menestystä jatkossa.

      • Anonyymi

        Vsco


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe