Aromipesän soveltaminen grillaamisessa

Anonyymi

Aromipesässä hauduttelisi ensin yön yli ribsejä. Aamulla sitten grilli lämpimäksi ja ribseihin vähän väriä pintaan. Toimisiko ja olisiko vaivatonta? Ei tarvitsisi vahtia veden kiehumista.

13 kommenttia

Vastaukset

  • En kyllä itse välttämättä edes grillaisi. Ensin mikrossa ribseihin lämmöt päälle, ja sitten aromipesässä 8-12 tuntia. Ihanan mehukasta ja mureaa!

    • Tuo on luultavasti myös IPCC:n hyväksymä ribsien valmistustapa. Grillaaminen kun on yksi päästölähde siinä missä lentokoneetkin.


  • Idea on hyvä, mutta aidot bbq kokit eivät tätä hyväksy. Ehdoton yläraja keittämiselle tai haudutukselle 1h15min. Sen jälkeen kaasugrillissä ehdoton maks 2 min per puoli. Onnistuneen tuloksen tietää siitä että luut tippuvat grilliin. Silloin ollaan bbq pyhällä alueella.

  • Olen nöyrällä mielellä liikkeellä. Olisi kiva oppia näiden bbq kokkien menetelmä. Oikeat keittoajat, kastikkeet ja paistoajat kaasugrillissä. Respect!

    • ”Oikeat keittoajat, kastikkeet ja paistoajat kaasugrillissä. Respect!”

      Keittoaika 2t 30 min. Keitinvettä 5 l, 2 dl colaa, 1 lihaliemikuutio, 5 maustepippuria, 1 pieni sipuli, 1 porkkana, 2 laakerinlehteä.

      Kastike 2 dl ketsuppi, 1 dl colaa, 500 g tummaa sokeria keitetään 10 min.

      Anna ribsit jäähtyä liemessä yön yli.

      Grillauspäivänä esilämmitä mikrossa. Aateloi pinnat Bbq kastikkeella ja kaasugrillissä minuutti per puoli.


    • Anonyymi kirjoitti:

      ”Oikeat keittoajat, kastikkeet ja paistoajat kaasugrillissä. Respect!”

      Keittoaika 2t 30 min. Keitinvettä 5 l, 2 dl colaa, 1 lihaliemikuutio, 5 maustepippuria, 1 pieni sipuli, 1 porkkana, 2 laakerinlehteä.

      Kastike 2 dl ketsuppi, 1 dl colaa, 500 g tummaa sokeria keitetään 10 min.

      Anna ribsit jäähtyä liemessä yön yli.

      Grillauspäivänä esilämmitä mikrossa. Aateloi pinnat Bbq kastikkeella ja kaasugrillissä minuutti per puoli.

      Jos haluat juhla aterian niin ribseihin voi sivellä rub maustetta ennen keittämistä. Pirkka grillaus mauste on oikea rub mauste.


    • Anonyymi kirjoitti:

      ”Oikeat keittoajat, kastikkeet ja paistoajat kaasugrillissä. Respect!”

      Keittoaika 2t 30 min. Keitinvettä 5 l, 2 dl colaa, 1 lihaliemikuutio, 5 maustepippuria, 1 pieni sipuli, 1 porkkana, 2 laakerinlehteä.

      Kastike 2 dl ketsuppi, 1 dl colaa, 500 g tummaa sokeria keitetään 10 min.

      Anna ribsit jäähtyä liemessä yön yli.

      Grillauspäivänä esilämmitä mikrossa. Aateloi pinnat Bbq kastikkeella ja kaasugrillissä minuutti per puoli.

      Nyt tuli niin varmalla otteella...onko se Vappu siellä? Ellei itse Henry.


    • Anonyymi kirjoitti:

      Nyt tuli niin varmalla otteella...onko se Vappu siellä? Ellei itse Henry.

      ”onko se Vappu siellä? Ellei itse Henry.”

      Ei valitettavasti, mutta olen keittänyt niin monet ihanat ribsit Grillimamman, Vapun ja Henkan resepteillä että osaan ne ulkoa.


  • Lainaan hieman aihetta. Voisikohan aromipesässä savustaa muikkuja?

  • Eiei! Ei vaihdeta, keskustelu hyvään suuntaa ja paperi loppuu kun kirjaan ylös hyviä vinkkejä. Kyllä palstan aateloisi jos Vappu tulisi käymään palstalla ja ottaisi kantaa grillimamman parhaisiin ohjeisiin. Grillimamma

  • Käyttäisit sinäkin aikaisi järkevämmin...aivan huuhaa juttuja, mutta sitä se tequilan kittaaminen tietää.

    Kun olisi edes hauskoja, mutta ei ole kuin haaskoja.

    • Sinun kommentit kannustavat jatkamaan. Kiva saada palautetta fanilta. Oliko sittenkin bbq suurmestari itse alen?


  • Olen rillaaja ja käytän aina aromipesää sekä tequillaa nakkivedellä ryyditettynä, a' vot miten hyvää.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.