Kerätään tähän parhaita vinkkejä miten keitetyn lihan aatelointi kaasugrillissä onnistuu parhaiten. Oma paras käytäntö on se että grillataan pinnat max minuutti per puoli. Muuten liha kuivuu, siihen tulee kova pinta ja maistuu savulta. Toinen supervinkki on että keitinliemeen lihaliemikuutio ja pintaan sen jälkeen grillimauste.
Lihan aatelointi kaasugrillissä
2
133
Vastaukset
- Anonyymi
Oletko oikeassa paikassa? Tämä on grillausryhmä, ei BBQ. BBQ:ssa liha keitetään ja maustetaan ennen kaasugrilliä. Grillauksessa esim. ohut porsaan ulkofilepihvi laitetaan suoraan kaasugrilliin. On tärkeää pitää nämä kaksi menetelmää erillään. En tarkoita väheksyä tällä kumpaakaan menetelmää! Loistavaa apetta syntyy molemmilla menetelmillä. Itse teen suoraan kaasugrillissä ohuet fileet. Taidan myös vähän kadehtia BBQ kokkien taitoja. Vakaa aikomus opetella myös tämä taito!
- Anonyymi
Olipa hyvä avaus. Suomen parhaita BBQ kokkeja ovat Vappu Pimiä ja Henri Alen. He tietävät parhaat keittoajat ja kastikkeet. Kannattaa seurata heidän postauksiaan. Eivätkä he ole yksin. Kaikki Suomen ammattikokit ovat samoilla linjoilla.
Suurinta hottia on nyt keittää ribsit kolassa. Tästä tulee ihan loistava reverse businesss eli tuotteistamaan BBQ paikkoja USAan. Se on myös ekologista, ei tarvita niitä USAn BBQ paikkojen isoja halkovarastoja. Ajattele, halkoja. So last season!
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nyt tajusin mitä haet takaa
En epäile etteikö meillä olisi kivaa missä vaan. Se on iso hyppy henkisellä tasolla sinne syvempään päätyyn, kuten tiedä403077- 812904
- 1902479
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?362195- 201493
Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411406Naiselle mieheltä
Huomasin tuossa, että jääkaapissani on eräs sinun ostamasi tuote edelleen avaamattomana. Arvaatko mikä?231403- 101284
- 131269
- 221251