Suomen Keskusta- puolue, missä mennään?

Anonyymi

Kyllä nyt on yksi dramaattimimmista paikoista Keskusta- puolueen suhteen. Missä met tässä puolueessa oikeasti menemmä?
Kävin lauantaina Kulmunin ja Kaikkosen puheenjohtajatentissä Rovaniemen keskustassa. Tulokset jäivät kovin laihoiksi. Odotin varsinkin ehdokas Kulmunilta, paljon enemmän. Olen jopa liputtanut hänen puolestaan puheenjohtaja- kisassa. Nyt tuo lauantainen tilaisuus on muuttanut kantaani.

Siellä molemmat puheenjohtajaehdokkaat, olivat kovin varovaisia, arvostelemasta toisia.
Mistä moinen??

Nyt tuon tilaisuuden nähtyäni, en usko enää kummankaan puolesta ihmeitä tapahtuvan, vaikka olisivatkin puheenjohtajan- pallilla.

Seuraava kysymys kuuluukin: Missä olet Paavo Väyrynen?

Nyt alkaa puolueen kannatus olemaan niin heikoissa kannattimissa, ettei enää taikauskot toimi.

Tarvitaan Väyrysen Paavoa.

Vielä kerran, Paavo, palaa juurillesi ja pelasta puolue. Siellä lopussa varmaan siintää Paavollekin iso palkinto, viimein. Seuraavan hallituksen pääministeriys. Uskokaa tai älkää!

96 kommenttia

Vastaukset

 • maahanmuutto 2015

  kuka pääarkkitehti tai mikä?

  18 paikkaa lähti

  • Maahanmuutto ei kiinnosta ketään muita kuin Perussuomalaisia.

   Hassu juttu että vuonna 2015 Perussuomalaiset olivat hallituksessa ja tumput suorana katsoivat kun porukkaa lappoi maahan. Se on vähän sama asia kuin Vihreillä kymmenkunta vuotta sitten: ydinvoimaa vastustava puolue istui maailman ydinvoimamyönteisimmässä hallituksessa.


  • Muniminen Ruotsin rajalla kaatoi kepun. Kansa äänestää puoluetta joka ei edistä haittamaahanmuuttoa.


  • landlord kirjoitti:

   Maahanmuutto ei kiinnosta ketään muita kuin Perussuomalaisia.

   Hassu juttu että vuonna 2015 Perussuomalaiset olivat hallituksessa ja tumput suorana katsoivat kun porukkaa lappoi maahan. Se on vähän sama asia kuin Vihreillä kymmenkunta vuotta sitten: ydinvoimaa vastustava puolue istui maailman ydinvoimamyönteisimmässä hallituksessa.

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006060574.html

   vai ei kiinnosta kansaa mihin miljardit menee?


  • Anonyymi kirjoitti:

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006060574.html

   vai ei kiinnosta kansaa mihin miljardit menee?

   Niin no tämähän on sitä persujen määrittelmää "kansaa" jota käytetään aina sopivasti eri yhteyksissä.

   Annoit muuten mainion esimerkin tietämättäsi persujen moraalista: Raiskaus on silloin merkityksellinen, kun sen tekee ulkomaalainen. Mutta jos sen tekee suomalainen, niin se on persujen mielestä ok. Vai oletko nähnyt persuja puolustamassa raiskausten uhreja ennen ulkomaalaisten tekosia?

   Miksi suomalaisen tekemä raiskaus ei ole tärkeä persujen mielestä? Olisin uhrina erittäin vihainen asiasta.


 • Odotamme Paavoa kuin kuuta nousevaa! Paavo on ainoa joka voi vielä kepun pelastaa. Peräkylien ukot, nouskaa Paavon puolesta ja älähtäkää isosti!

  • sipilän kanssa mökillä kun ei näy missään?


  • Paavo on kotona Keminmaalla, puimassa uusia juonia;) Tuli vastaan, kun viikko sitten kävin ostamassa hänen tilan tuottamaa viiniä. Ja hyvää viiniähän vielä olikin!


  • Toivottavasti eivät ole piilojuopottelemassa ja naukkailemassa salaviinaa .


 • Ei Kulmuni tai Kaikkonen saa Kepua nousuun ...laskevan auringon puolue. Ihmetyttää, että eikö tosiaan Suomen Keskustapuolueessa totisesti ole valovoimaista ihmistä johtoon. Sipilän perintö raskas.

  • löytyiskö joku irakin mies johtoon?


  • Anonyymi kirjoitti:

   löytyiskö joku irakin mies johtoon?

   syyriakin käy

   takeeeita paremmasta


 • Saas nähä onnistuuko Kaikkonen kankeamaan Kulmunin sivuun?

  • Katrin ohi ei mahu kanki. Tiukkaa on.


 • Rinnanmitalla on edellä järkeä tulee peräpäästä kotkotkot;muniii

  • Kuule Kärnä sinun kommenteista ei tykkää ihmiset.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuule Kärnä sinun kommenteista ei tykkää ihmiset.

   sipilä

   kutsuhuuto 2015

   vieläkö islam maat pyörittää videota?


  • Voi tuota Lapin-Matsua !


 • Koko tyhjä lappi asuttavaksi reunoja myäten. Lainaus kotkotkulmuni..

 • Nykykeskustassa ei ole ainuttakaan niin valovoimaista henkilöä joka saisi Kepun nousuun. Kannatus ei nouse näillä kahdella, turha luullakaan.

  Keskustapuolueeseen ei edes hakeudu räväkkää, osaavaa, asiallista varteenotettavaa henkilöä josta tulisi karismaattinen puolueen pää. Sipilää luultiin osaavaksi messiaaksi, mutta hänen oma imagonsa tuhosi puolueen.

  Kaikkonen ja Kulmuni vain siksi, kun jostain piti saada ihmiset ehdolle. Kulmuni liian nuori untuvikko, kasvamista tarvii vielä ja Kaikkosella painolastina ikävä mennisyytensä. Oli miten oli, jompikumpi tulee valituksi vain siksi, kun ovat ehdolla - ei meriiteillään.

  Ei minua sureta Kepun alamäki, oli odotettavissa.

  • Niinpä, kanki hommiksihan ne kepulien asiat ovat tahtoneet
   mennä jo pitemmän aikaa sitten.


 • Kärnä olisi hyvä musta hevonen koska tyylinsä on nykyaikaa ajan hermoilla ja kangistuneiden hermoille käy. Juuri näin saadaan rakettimainen kannatus.

  • Joopa joo......


  • Lausuntoautomaatti Kärnä hiljaa vaikka Postin organisaatiossa räikeää toimintaa!


 • Karkotettiin Tanskasta, haki Suomesta turvapaikkaa ja on taas epäiltynä raiskauksista – Migri kertoo, miten tämä on mahdollista?
  Suomesta turvapaikkaa hakenutta miestä epäillään Suomessa kahdesta raiskauksesta.
  Raiskauksista epäilty mies on hakenut Suomesta turvapaikkaa.
  Iltalehti uutisoi maanantaina tapauksesta, jossa Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 27-vuotiaan irakilaismiehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta raiskauksestaTampereella. Sama mies on tuomittu vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen 17-vuotiaan tytön raiskauksesta Tanskassa vuonna 2014.

  Mies määrättiin tuolloin karkotettavaksi ja 12 vuoden maahantulokieltoon. Suomen poliisin tietojen mukaan karkotus olisi pantu toimeen ja miehellä olisi ollut maahantulokielto Schengen-alueelle.

  Aamulehden tietojen mukaan mies on hakenut Suomesta turvapaikkaa, mutta tarkkaa tietoa siitä, milloin hän on saapunut Suomeen, ei ole.

  Iltalehti kysyi Maahanmuuttovirastosta, miten on mahdollista, että mies on päässyt turvapaikanhakijana Suomeen.

  Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo kommentoi asiaa yleisellä tasolla.

  Revon mukaan henkilön on helppo päästä Suomeen, jos häntä ei ole fyysisesti karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle eli jos karkotuspäätöstä ei ole pantu toimeen.

  – Jos henkilöä ei ole karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle, hän voi liikkua Euroopassa ja tehdä turvapaikkahakemuksen, kun sisärajatarkastuksia ei ole.

  Repo muistuttaa, että Suomen on käsiteltävä turvapaikkahakemus, ellei joku muu valtio ole velvollinen sitä käsittelemään. Periaatteessa turvapaikkahakemus käsitellään siinä EU:n jäsenvaltiossa, johon turvapaikan hakija on ensimmäisenä tullut.

  – Jos henkilö on jo karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle ja siitä huolimatta onnistunut jotenkin pääsemään suoraan Suomeen, silloin aiemmin poistopäätöksen tehnyt ja sen täytäntöön pannut valtio ei enää ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Repo sanoo.

  Jos mikään muu valtio ei ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Suomen on siis käsiteltävä hakemus, vaikka kävisikin ilmi, että henkilö on saanut karkotuspäätöksen toisesta EU-maasta tai jopa koko Schengen-alueelta. Aiemmalla karkotuksella voi silti olla vaikutusta turvapaikkapäätöksen lopputulokseen.

  Jos turvapaikanhakija syyllistyy Suomessa ollessaan rikokseen ja hänet tuomitaan siitä ehdottomaan vankeusrangaistukseen, hän yleensä suorittaa vankeusrangaistuksen Suomessa, vaikka saisikin kielteisen turvapaikkapäätöksen rikosprosessin aikana.

  – Tietenkin rikos Suomessa huomioidaan turvapaikan myöntämistä koskevassa päätöksenteossa. Jos henkilö on jo ennen Suomeen tuloa syyllistynyt rikoksiin, Maahanmuuttovirastolla voi olla perusteltu syy epäillä, että hän syyllistyy rikoksiin jatkossakin tai vaarantaa toisten turvallisuutta. Kaikki tiedot huomioidaan, Repo sanoo.

  Ihmeelinen maa tämä Suomi ja päättäjät!

  • Niinpä, keitä ovat ne hullut jotka ovat äänestäneet näita vastuun-
   tunnottomia pellejä esuskuntaan ???


 • Minun mielestä kepulla on oikein hyvä kannatus siihen nähden että se saatanan lestadiolainen paska ryösti 4 vuotta köyhiltä ja anto rikkaille ja mamutti siinä sivussa 50 000 uutta tulokasta.

 • Kärnä on ollut hiljaa miksikä? Pliisuja on Lohet ja Kurviset ministeritkin samaa sipilää

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   oho
   Paavo alentais lisää kannatusta-ei kukaan osaa mennä sipilän saappaisiin


 • Kulmuni sanoo jotta kotkotkaakattaen ilman sisältöä . Lannanlevityspuheita vaan suoltaa. Kärnän on mustehevona asetuttava remmeleihin. Kannatus vasenmiston luokkaa. Liivi Ante porhaltaa ohikin. LanttiAntti söi sanansa ja hymyilee lääkepöhnässä,

  • olisko samoja aineksia kuin italiassa

   lega jysähti maahanmuuton takia-sipilä


 • Politiikassa toimitaan koko ajan härskimmin ja äänestäjien tahtoa ei kunnioiteta vähääkään. Ei ihme, että äänestysinto laskee ja politiikan toimijoita pidetään kusitolppina. Räikeä esimerkki mm. se, että jos me äänestävät ihmiset emme halua jonkun edustajan jatkavan parlementissa emmekä äänestä häntä, niin puolue pelastaa heidät takaisin avustajikseen. Kansanvallan halveksimista!

  Toinen juttu, että edustajien palkkioita nostettiin, puoletukeen korotus ja avustajien ja sihteerien määrään huomattava lisäys. Siksikin moraalitonta, kun esim vanhusten hoitoon ei lisätä resusseja vaikka juurikin tämän päivän ikäihmiset ovat työpanoksellaan rakentaneet tämän maan hyvinvoinnin ja luoneet pohjan nykypäättäjien helpolle elämälle. Saavat palkakseen huonon hoidon, osa vanhuksista suorastaan mätänee pissavaipoissaan sänkyjensä pohjille. On se ihme, että hyvinvointivaltioksi tituleerattavalta maalta ei löydy haluja sekä rahaa korjata tuota räikeintä epäkohtaa joka on vanhusten huono hoito!

  Kulmuni tai Kaikkonen, eivät mitää ihmeidentekijöitä ja Kärnälle hymähtelevät jo omatkin. Yks lysti kuka johtaa, politiikan arvostus laskee koko ajan ja niin kauan, kun ruma oman edun tavoittelu jatkuu politiikassa. Ainoa mitä saavutetaan on se, että kyllähän se itsetuntoa hivelee, kun saa näkyvyyttä sekä esilläoloa puolueen johdossa. Osaamisen ja taidon kanssa sillä ei ole mitään tekemistä!

  Näin ajattelee entinen Keskustan kannattaja.

 • keskustalaiset on rakentamassa sloveniaan raja-aitaa ja korjaamassa vokin lamppuja

  • Ohisalo syyttää nyt keskustaa..

   vihree turma


 • pienpuolueeksi mennään

  sipilän maahanmuutto

 • Kärnä se turpailee ja saa ääniä puoluettaan enemmän. Näin sitä kasvatetaan kannatusta

 • Koko lyhyen poliittisen uransa ajan Kärnä on mollannut muita puolueita ja milloin ketäkin. Siinä tuon tohelon meriitit. Ei ihme, että joku jo tuossa ylempänä kertoikin, että omatkin pakkaavat hymähtelemään tuolle kuuppapäälle.

  Kepun kannatus vajoaa alle 10 % vaikka kuinka mölisevät.

 • Tätähän se on kun kepulaiset touhuaa samaa ku lestat että sulle mulle ja meidän yhteisölle eikä muille..Aivan oikein jos koko kepulaisten suhmurointi puolue lakkaisi..Tässäkin kaupungissa on viilattu linssiin muita ihan urakalla jotka eivät kuulu tähän"piiriin pieneen"..Itse ovat soppansa keittäneet,ei me muut niin tyhmiä olla etteikö tätä nähtäisi!Ei jaksa kuin nauraa tälle touhulle=))

 • Kärnä se pitää korkeaa profiilia vaikka kannatus puolueella mataa ja kaksi valopäätä vain ehdokkaana ei nekään niin omasta tahdostaan.

 • Saarikon pullukka antaa mölyäänensä KankiKaikkoselle. Pelkää Kulmunin tulevan valituksi silloinkin kun hänelle sopii ängetä ehdolle. Se juna meni jo. Toivon nyt Katrin onnistuvan. Kärnä on lojaali kun ei ala mustaksiporoksi.

  • Kärnä ei ole kellekään lojaali ja Saarikko on mustasukkainen Katrille, koska haluaa vuoden päästä itse johtoPALLILLE. Tietää olevansa Kaikkosta suositumpi. Mutta samapa tuo, Kulmuni itse sanoi että keskusta on nyt mikrobin kokoinen puolue enivei. Halla-aho koettaa rakentaa julkisuudessa kuvaa, että vastakkain on enää kaksi puoluetta. Mitäs siihen sanovat kepun pj ehdokkaat, eipä ole vielä kuulunut mitään ja Kärnäkin on hiljaa, Miten lie malttaakin nyt olla turpaansa repimättä. Ettei vain olisi loikkaamassa persuihin. Sanokaa meikän sanoneen, niin siinä muuten vielä käy.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kärnä ei ole kellekään lojaali ja Saarikko on mustasukkainen Katrille, koska haluaa vuoden päästä itse johtoPALLILLE. Tietää olevansa Kaikkosta suositumpi. Mutta samapa tuo, Kulmuni itse sanoi että keskusta on nyt mikrobin kokoinen puolue enivei. Halla-aho koettaa rakentaa julkisuudessa kuvaa, että vastakkain on enää kaksi puoluetta. Mitäs siihen sanovat kepun pj ehdokkaat, eipä ole vielä kuulunut mitään ja Kärnäkin on hiljaa, Miten lie malttaakin nyt olla turpaansa repimättä. Ettei vain olisi loikkaamassa persuihin. Sanokaa meikän sanoneen, niin siinä muuten vielä käy.

   Kyllä tässä voi kaiken toivon heittää jos ei Paavo tule ja pelasta maalaisliittoa. Neuvostoliitto on ikuinen.


 • Tilaaja 12.08.2019 20:22
  Tässäkin tulevat taas ne surullisen kuuluisat kaksoisstandardit esiin:

  Kuten jokainen näihin sosiaaliturva-asioihin vähänkin perehtynyt hyvin tietää, ovat viranomaiset jo 1990-luvulta alkaen pitäneet tapoinaan syynätä jokaisen sosiaalietuuksia hakevan suomalaisen tilanteen ja taustat erittäin huolellisesti ennen kuin mitään avustuksia voidaan hänelle myöntää. Ja sitten kun jokin etuus on myönnetty, tulee kyseisen henkilön olla koko ajan viranomaisten tavoitettavissa mahdollista yhteydenottoa ja pikaista haastattelukutsua varten. Mikäli henkilö ei välittömästi reagoi tällaiseen yhteydenottoon, siitä seuraa karenssi eli tukien maksun keskeyttäminen.

  (Etenkin muutama vuosi sitten tällaiset yhteydenotot pyrittiin mielellään ajoittamaan joulun tai jonkun muun ison juhlapyhän alle, koska laskettiin sen varaan että moni on varmaankin lähtenyt pois kotoaan esim. sukulaisten luokse, eikä näin ollen pysty reagoimaan kotiinsa saapuneeseen kirjeeseen riittävän nopeasti. Näin saatiin hänelle sitten järjestettyä karenssi.)

  Mutta kuten tuosta jutustakin kävi hyvin ilmi, somaleille ja muille maahanmuuttajataustaisille ei mitään kontrollia edes yritetäkään ylläpitää. Heidän ei tarvitse edes oleskella Suomessa – jostain ”työmarkkinoiden käytettävissä olemisesta” nyt puhumattakaan. Ja siitä huolimatta rahat maksetaan heille aivan automaattisesti, mitään kyselemättä.

 • Homeammät kannattaa Kaikkosta ja huru-ukot Kulmunia tänään tiedotetuissa uutisissa. Katri on vähiten karstassa ja rypemätön maitotyttö edustaa paluuta aitovierille ja lapin pulustaja. Pulusta voi tulla pääministeri koska tavoite hällä olla suurin puolue. Älkää naurako siihen voi kuolla. Paavolla oli hyät tanssit.

 • sipilä teki puolueesta kansalle sitä kes-kusta

  nimikin sanoo

 • Tilaaja 12.08.2019 20:22
  Tässäkin tulevat taas ne surullisen kuuluisat kaksoisstandardit esiin:

  Kuten jokainen näihin sosiaaliturva-asioihin vähänkin perehtynyt hyvin tietää, ovat viranomaiset jo 1990-luvulta alkaen pitäneet tapoinaan syynätä jokaisen sosiaalietuuksia hakevan suomalaisen tilanteen ja taustat erittäin huolellisesti ennen kuin mitään avustuksia voidaan hänelle myöntää. Ja sitten kun jokin etuus on myönnetty, tulee kyseisen henkilön olla koko ajan viranomaisten tavoitettavissa mahdollista yhteydenottoa ja pikaista haastattelukutsua varten. Mikäli henkilö ei välittömästi reagoi tällaiseen yhteydenottoon, siitä seuraa karenssi eli tukien maksun keskeyttäminen.

  (Etenkin muutama vuosi sitten tällaiset yhteydenotot pyrittiin mielellään ajoittamaan joulun tai jonkun muun ison juhlapyhän alle, koska laskettiin sen varaan että moni on varmaankin lähtenyt pois kotoaan esim. sukulaisten luokse, eikä näin ollen pysty reagoimaan kotiinsa saapuneeseen kirjeeseen riittävän nopeasti. Näin saatiin hänelle sitten järjestettyä karenssi.)

  Mutta kuten tuosta jutustakin kävi hyvin ilmi, somaleille ja muille maahanmuuttajataustaisille ei mitään kontrollia edes yritetäkään ylläpitää. Heidän ei tarvitse edes oleskella Suomessa – jostain ”työmarkkinoiden käytettävissä olemisesta” nyt puhumattakaan. Ja siitä huolimatta rahat maksetaan heille aivan automaattisesti, mitään kyselemättä.

  • Suksi persu vïttuun saätanan massapostittaja joka ketjussa sössötät.


  • Taitaapa lykätä ja pukata Kärnää ainakin vähintään varapuheenjohtajaksi !


 • Hyvää pöhinää keskustalla kyöräävät kannattajiaan muualle tai pankolle makamaan tukiaisia oottaen.
  Ryvettyneimmät ex-kansanedustajat Kaikkosen takana. Mulle sulle tyypit ei ole Kulmunin takana. Pekkarinenkin oli niin tasapuolinen siltarumpupoliitiikko että.

  • Halla-ahon hampaat louskuttavat jo Kulmunin perää. Siinäpä on jaksettava juosta vikkelästi.


  • Keskustapuolue vuotaa nyt persuihin, vaikka osa on kyllä pahasti
   bolsuuntumassa vihreisiin päin, heh !


  • Anonyymi kirjoitti:

   Keskustapuolue vuotaa nyt persuihin, vaikka osa on kyllä pahasti
   bolsuuntumassa vihreisiin päin, heh !

   Bolsuhalluja näkyy joka paikassa jos on latva laho.


 • Kulmunihan se valitaan. Kepun naiset kun ovat pysyneet puolueessa.

 • Kääpiöpuolue Keskusta ei kuulemma kaikki äänioikeutetut lähe Kouvolaan. Valeuutinenko lie. Lapin tollot diisseleillään lähtöö. Sehän on tytönhupakolla nyt hyä sauma valituksi tulee kuin sattumakorpraalin natsat. Hoikka saarikko ne repii vuen päästä.

 • Se on valittu Kulmuni Kärnä vpj kärkkyy.

  • Kärnä turpaili itsensä ulos keskiöstä.


 • Kulmuni voi sitten varautua rahaministerin salkun kantajaksi. Kaikkonen olisi ollut parempi valinta. Hänellähän on kokemusta nuorisosäätiön ajoilta.

  • Tottakai Kulmuni valittiin ja se oli oikea valinta. Nuoret naiset jyrää.


 • Pakkohan se on nuori nainen valita kun parempaa ei ole saatavissa. Patehan ei voinut eholle asettua kun erottivat Paten Keskustasta,

  • Vanhojen pierujen mielipiteet, yks hailee.


 • kulmuni haluaa lisää maahanmuuttajamiehiä lappiin ja suomeen?

 • Keskustaa kannattava umpikepulaiseksi itseään tituleeraava inhottaa, kun se jokaikinen päivä mollaa muita politiikantoimijoita. Oikein oksettaa se dissaaminen, kun se äänestäjien valitsemia valtuutettuja pilkkaa joka mediassa.

  Hyi, saa...na, inhottaa ja pistää vihaksi - näinkö sitä Kepussa rakennetaan maata ja toimitaan? Kritiikkiä voi antaa ja PARANNUSEHDOTUKSIAAN viestiä, mutta tuo ihan jokapäiväinen ihmisten "haukkuminen" nimillä suututtaa niin, että iän kuuna kullanpäivänä Kepu ei minun kannatustani saa. Miksi Suomen Keskustapuolueen jäsenet sallivat noin ruman ja ilkeän käyttäytymisen?????

  Sanoutukaa kaikki Kepun ihmiset irti tuosta ilkeästä näkökantojen levittäjästä tyyliin - tyhmät kuriin! Pahempaa, mutta verrattavissa koulukiusaamiseen. Osaako tuo umpikepuli edes hävetä? Tulee väistämättä mieleen, että jostain syystä umpikepulaisella on todella paha olla itsensä kanssa, oisko hänen aihellista hakea ammattiapua?

  Asioita hoidetaan muualla kuin Keskustapuolueessa yhteisymmärryksessä eikä muita mollaamalla. Yksikin mätä omena pilaa koko korillisen!

  • On ilkeä, mutta ei sinä mitään, mehän aivan kaikki tiedämme, että ilkeällä ihmisellä on itsellään paha olla. Kyllä pitäisi hakea ihan ammattiapua, helpottaisi varmaan korvien väliä.


  • Lukiessani tätä jaappausta maahanmuutosta, toivon tänne paljon maahanmuuttajia. Jos kantasuomalaisilla on maahamuutto ainoa asia mikä kiinnostaa, niin ei maata sillä johdeta.

   Nythän tulee käymään niin, että seuraava hallitus saa mandaatin toteuttaa äärioikeistolaista politiikkaa. Koulut kurjistuvat, valtion toimintoja yksityistetään, aktiivimalli kakkoset tulevat, jne.

   Tämä vain siksi, koska maahanmuutto on ainoa kysymys mikä nähdään. Sen tuloksena ollaan valmiita luopumaan monesta hyvästä mitä ollaan tänne rakennettu.

   Sanoisin että melko pölvästi käyttäytymismalli.


  • Katsokaa areenasta uusintana,jos meni ohi!
   Kyllä on viisas mies,tuo Halla-aho!
   Vei toimittajaa,niinkuin "litran mittaa"!
   Viisaita ja perusteltuja vastauksia antoi ylen toimittajalle.
   Auvisella alkoi posket punottaa,niinkuin nuorilla "tytöillä"!

   https://areena.yle.fi/1-4575921#autoplay=true

   Tuolta tulee vastaukset ja perustelut!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Katsokaa areenasta uusintana,jos meni ohi!
   Kyllä on viisas mies,tuo Halla-aho!
   Vei toimittajaa,niinkuin "litran mittaa"!
   Viisaita ja perusteltuja vastauksia antoi ylen toimittajalle.
   Auvisella alkoi posket punottaa,niinkuin nuorilla "tytöillä"!

   https://areena.yle.fi/1-4575921#autoplay=true

   Tuolta tulee vastaukset ja perustelut!

   missäs se maahanmuuttomulli lymyää?


 • sipilän luomassa äänestäjien kadossa menee

  maahanmuutto2015

  • Taitaa sipilä olla tulppa kannatuksen nousulle kun on vielä puolueessa?

   mitä mieltä?

   Tosin kokoomus ja PS myhäilee hissukseen kannatuksen nousua


 • Olisko kuitenkin samoja aineksia kuin Italiassa? Vinha alamäki näköpiirissä.

 • Hienoa Elinkeinoministerimme Katri!
  Ansiosidonnaisen porrastus on erinomaisen hyvä asia! Porrastus voisi hyvinkin alkaa 30 päivän jälkeen, sen jälkeen ansiosidonnainen päiväraha putoaisi 20 % joka kuukausi. Rollon päiväraha-lusmuilijatkin joutuisivat tekemään ahkerasti töitä eikä köllöteltäisi sohvannurkassa jatkuvasti!
  Ei ansiosidonnainen ole mikään lomailun mahdollistama kesälomaraha vaan startti uuteen työhön mahdollisimman pian!

  • Rollossa ryypätään ja masennus sakki makoilee

   ihan voisivat olla ainakin ohjatuissa töissä

   kuntoileehan ihmiset silti muutenkin -toimintakyky monelta osin tallella  • Kärnä: Perus­suo­ma­laisten puheet armeijan käyttämisestä turva­pai­kan­ha­ki­joiden pysäyt­tä­mi­seen ovat edes­vas­tuuttomia?
   2015 Torniossa,rajamiehet kantoivat "matujen" laukkuja,paljonko tuli maksamaan?!

   https://yle.fi/uutiset/3-5217829
   Sisärajatarkastukset palautetaan MM-kisojen ajaksi
   Rajatarkastukset palautetaan Suomen sisärajoille yleisurheilun MM-kisojen ajaksi turvallisuuden varmistamiseksi.
   Näin yksinkertaista se on käytännössä!


 • Harakka nokkii keskustan suulla maahanmuutto

  miksi EU työntekijät ei kelpaa suomelle kysyy PS

  afrikka ja lähi-itä kelpaa-siis orjatyövoimako?

 • Oikein hyvin sanottu Mikko Kärnä. Laittakaa perussuomalaiset ojennukseen. Heillä ei selkärankaa löydy, ovat pelkkiä puskista huutelijoita.

 • maahanmuutto kirosana

 • maahanmuutto keskusta

 • https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/094f5234-28ac-43cd-a8f9-6f74ddea0228

  mitäs se sipilä aatteli 2015 kun kutsui ja johti maata?

 • lapsiperheet ja maahanmuutto on nyt menetetty PS puolueelle kertoo tutkimus

  maaseudun tulevaisuus lehti

 • maahanmuutto suomi

Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.