Kaupallisuus / markkinatalosu tuhosi tämänkin asian

Anonyymi

Kohta meillä ei ole edes banaaneja enää koska jälleen kerran kaupallisuus, ahneus, markkinatalous aiheutti tuhon banaanille:
https://yle.fi/uutiset/3-10919797

Kaupallisuus on näemmä historiassa aiheuttanut jo ennenkin jonkun herkullisemman banaanilajikkeen tuhon ja meidän ko. katastrofin jälkeen syntyneiden on pitänyt tyytyä nykyiseen, mauttomaksi luonnehdittuun lajikkeeseen.
Perkele, minua vituttaa! Kaupallisuuden takia minulla ei ole ollut mahdollisuutta maistaa tuota vanhaa herkullista banaania!

Markkinataloudesta ei ole tavalliselle ihmiselle kuin vahinkoa!!

Vaikuttaa vahvasti siltä että on aivan sama mikä on yhteiskunnan ns. järjestelmä, ennenpitkää jokainen systeemi mätänee siihen että päättäjiksi kieroilee itsensä täysin sopimaton, mätä aines joka huolehtii vain omista eduistaan kaikkien muiden kustannuksella!!! Joka kerran valtaväestön sortaminen sitten johtaa jossain vaiheessa sotaan. Kyllä ihmiskunta on ihan saatanan TYHMÄ!!!

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

    koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
    Maailman menoa
    254
    6696
   2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

    Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
    Yhteiskunta
    173
    6370