Aihe

Aihealueita puuttuu

Anonyymi

Vaikka tämä on muka tiedepalsta, niin täältä puuttuu monta tärkeää tieteen osa-aluetta kuten alkemia, astrologia ja teologia.

19

<50

  Vastaukset

  • Kyllä nuo on tapana käsitellä ilmastoteologian lisänä ilmastonmuutospalstalla.

  • Niin, ja ufologia, parapsykologia, uskomuslääkintä.
   Syystä tai toisesta ilmastonmuutosuskonto on saanut oman palstansa?

  • Mikään mainituista ei kuulu tieteen piiriin.

  • Astrologia tarkoittaa tähtitiedettä ja senniminen palsta täällä on. Astronomia on tuhansia vuosia vanhempi sana, ja tarkoittaa sananmukaisesti tähdistä ennustamista.

   • "Astrologia tarkoittaa tähtitiedettä ja senniminen palsta täällä on. Astronomia on tuhansia vuosia vanhempi sana, ja tarkoittaa sananmukaisesti tähdistä ennustamista."

    On täällä sekopäitä, meneekö myös oike ja vasen sekaisin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Astrologia tarkoittaa tähtitiedettä ja senniminen palsta täällä on. Astronomia on tuhansia vuosia vanhempi sana, ja tarkoittaa sananmukaisesti tähdistä ennustamista."

    On täällä sekopäitä, meneekö myös oike ja vasen sekaisin?

    Astrologia ja astronomia ovat vakiintuneet 1600-luvulla toisinpäin kuin ne ovat suomen kielessä. Astronomia on kreikkaa ja tarkoittaa nimenomaan tähdistä ennustamista. Astrologia puolestaan tarkoittaa tähtitiedettä.


  • Tiede - kategoriaan on turha perustaa mitään tieteeseen liittyviä ryhmiä siksi, että täällä moderointi ei toimi. Ja kun moderointi ei toimi niin kaikki palstat täyttyvät palstan aiheeseen liittymättömästä löpinästä ja tieteen kiistämisestä.

   Toki on hyödyllistä se, että löpisijät ja tieteenkiistäjät ovat harrasteensa parissa mieluummin täällä suolessa kuin tekemässä haittaa jossakin missä sillä haitanteolla oikeasti olisi merkitystä.

   • Samat höpisijät suoltavat runsaasti tavaraa myös tiede.fi palstoilla. Samantyylisiä kirjoituksia mitä täälläkin on koskien laajenevia tihentymiä ja räjähteleviä galakseja yms. Heillä on paljon enemmän ylimääräistä aikaa kuin luulitkaan.


  • Kyllä hömpällä on jo aivan tarpeeksi monta palstaa. Uskontopalstoja kymmeniä.

   • Siellä uskontopalstalla on oikeasti tärähtäneitä. Anna heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä he kirjoittaessaan tekevät.

    Tiede - kategoriaan on oikeasti tärähtäneitä kertynyt vain muutamia. Suurin osa häiriköinnistä täällä ja erityisesti tietotekniikka - kategorian alla on systemaattista ja tarkoituksellista toimintaa eli sitä tehdään nimenomaan häiriköintitarkoituksessa, ei sisäisen pakon ajamana. Nämä ovat siis sadisteja ja sosiopaatteja jotka tasan tarkkaan tietävät mitä ovat tekemässä ja nauttivat siitä.


  • Kuopiolaisille ”neroille” pitäisi olla oma palsta. Palstan nimenä voisi olla ”Roskis”.

  • Puuttuu se rivologiakin. Moderoinnin vika!

   • Ja skatologia. Tai erillistä palstaa sille kai ei tarvita, ovathan nämä kaikki palstat pullollaan sitä!


   • Tekoäly on tietotekniikkaa ja palsta on.


  • Mutta yksi ainakin puuttuu:

   "Sukupuolentutkimus (aiemmin: naistutkimus) on monitieteinen oppiaine ja tutkimusala, jonka tavoitteena on tutkia, kuinka sukupuoli ja sukupuolten väliset suhteet vaikuttavat erilaisiin yhteiskunnallisiin, kulttuurisiin ja historiallisiin ilmiöihin. Sukupuolentutkimus on kattokäsite, johon sisältyvät tasa-arvotutkimus, feministinen tutkimus, kriittinen miestutkimus, lesbo-, homo- ja queer-tutkimus[1], sekä tyttötutkimus.[2] "

   • Kyllä nuo sopivat aivan hyvin samaan kastiin kuin ilmastolämpenemistutkimus.


   • Miksi ei sisälly kriittistä naistutkimusta? Miksi vain miehiä saa tutkia kriittisesti?

    Otanko yhteyttä tasa-arvovaltuutettuun?


   • kekek-kekek kirjoitti:

    Miksi ei sisälly kriittistä naistutkimusta? Miksi vain miehiä saa tutkia kriittisesti?

    Otanko yhteyttä tasa-arvovaltuutettuun?

    "Otanko yhteyttä tasa-arvovaltuutettuun?"

    ... jonka toimistossa ei niin kauhian kauan sitten ei ollut töissä yhtäkään miesoletettua ihmistä. Korjasivat hieman tilannetta kun organisaatiouudistuksen yhteydessä oli pakko...

    Sellaista "tasa-arvoa" siitä suunnasta siis odotettavissa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   11823
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5763
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   85
   4185
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3319
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   2160