Nakit ja muusi.

Anonyymi

Ollaan lähdössä Saksaan ja nyt olisi kysymys teille Saksan tuntioijlle.
Haluttais tutustua siihen tavallisen saksalaisen makkararuokaan. Siis sellaiseen jota voi verrata meidän (nakit ja muusi) ruokaan.
Kertokaa kaikkein helpoimmat ja mukavimmat vaihtoehdot.
Vielen Dank!

7 kommenttia

Vastaukset

 • Möt Knuller Knödel, nam.

 • Miksi vastata noin?
  Älä vastaa tähän. Kiitos.

 • Olisiko niin että aloitus oli provo.

 • Eihän tollaista aloitusta voi tehdä kuin Grillimamma. Hänhän voi kysyä vinkkejä mistä saa höyrytettyjä nakkeja kun menee Teksasiin.

  • Kerro! Mistä niitä saa? Haluan maistaa paikallista makkaraa hellästi kypsennettynä. Gmamma


 • Jos menet Berliinin tai lähistölle, ehdottomasti on maistettava Currywurstia, tätä saa monella eri lisukkeella. Bratwurstia ja perunamuuusia sekä hapankaalia - löytyy varmaan koko Saksan alueelta. Grillattu Rohwurst on raakamakkara joka voi sisältää possua, lammasta jne yleensä mainitaan mitä sisältää. Brühwurst on vähän kuin söisi lenkkimakkaraa, ei minun juttu,

  Olen käynyt Berliinissa neljä kertaa ja muualla Saksassa noin kymmen kertaa, vähän joka puolella. Saksalainen ymmärtää hyvän makkaran päälle, eikä hinnat yleensä päätä huimaa. Toki Saksasta saa muutakin kuin makkaraa....

  Grillimamman sekoilut kannattaa unohtaa, eivät ole hauskoja, mutta ei silti pidä pilkata.

  • Grillimamma on palstan arvostettu BBQ kokki ja saa paljon hyvää palautetta! Keittämisen ja grillauksen taito kulkevat käsi kädessä, näin syntyvät maailman parhaat ribsit. Savustaminen ja hiiligrilli vain kuivattaa lihan.

   Me suomalaiset kyllä tiedämme miten grillataan, tehdään hyvä pitsa, makkara ja maailman paras kahvi! Nyt taidankin keittää kupin juhlamokkaa ja herkutella se rasvattoman maidon kera!

   Jotkut kysyvät onko grillimamma tämä rouva?

   http://hetkiomaaaikaa.blogspot.com/2012/07/kokiksessa-keitetyt-ribsit.html?m=1

   Eihän sitä koskaan tiedä mutta ribsit ovat maailman parhaat tuossa ohjeessa.

   Saksan matkaajalle vinkkaan että ota vain höyrytettyä makkaraa! Vältä seuraavia ruokia kuten sweine haxe, sauer kraut, flam kuche ja kaikki missä on liitteenä braten.

   T. Grillimamma


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.