Vasemmistossa tuulee

Anonyymi

Vassaripopulistit erottivat vihervassarin riveistään. Syyksi ilmoitetaan äänestys ryhmän vastaisesti.
Naurettavaa...valtuutettu Lakkala ei ilmeisesti vielä ymmärrä, että ryhmäkuri on tarkoitettu armeijaan ei kunnallispolitiikkaan. Ryhmän vastaisesti äänestettäessä valtuutettu toteuttaa demokratiaa ja siten tehdään politiikkaa kunnallisella tasollakin. Valtuutetut valitaan demokratia vaaleilla ja valittu on päässyt valtuutetuksi omilla ansioillaan ei ryhmän ansioilla.

125

1123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EVVK
      Kakkaa viheriät.

    • Anonyymi

      Muuttakaa riiphin niin ei tartte pyhkiä ja silloin tulehtunu tilanne tyyntyy.

    • Anonyymi

      Vanhusten pitäis antaa tilaa nuoremmille kunnallispoliitikoille. Ei kunnanvaltuusto ole mikään perinneyhdistys.

    • Anonyymi

      Kateus vie kalatkin vedestä sanoo vanha sananlasku. Karppinen on kertonut syyksi, että hän oli mukana tyttärensä vaalivalvojaisissa ja se ei sopinut näille kateellisille populisteille. Hyvin paljon mahdollista, että asia on näin. Koulupuolelta kun tulee henkilö kunnallispolitiikkaan niin ne on perinteisesti kateellisia muille. Omalla työpaikallaan ovat heti uhkaamassa oaj.llä jos kaikki ei mene heidän toiveiden mukaan ja tämä sanottakoon yleisellä tasolla usealla eri kunnalla sama ongelma.
      Kuntien ja kaupunkien työntekijöiden olisi syytä olla ulkopuolella kunnallisen päätöksenteon näin vältyttäisiin oman edun tavoittelusta.

    • Anonyymi

      Syyksi kerrottu että kannattanut Vihreä puolueen (tyttärensä) valtuustoalotteita. Pellejä koko sakki, jos ei saa kannattaa muiden puoluiden tekemiä hyviä alotteita. Tämä juuri ongelma kunnallispolitiikassa ja erityisesti näköjään Vasemmistolla. Muiden puoluiden alotteita ei kannateta vaikka ne olisi hyviä. Ihan älytöntä paskaa!

      • Anonyymi

        Sanos muuta. Vassarit on kateellisia kaikille joilla on älyä uskallusta, ideoita ja omaisuutta. Ne on kateellisia siitäkin kun joku muukin pääsee valtuuston eikä vain vassarit. Itse olin aikoinaan valtuustoissa ja tulin näkemään sen kuinka sosialistit yli puoluerajojen kadehti kaikkia muita jopa sitä miten joku verbaalisti lahjakas osasi tuoda asioita hienosti esille. Ei kahta sanaa siitä, että toisten valtuusto aloitteet olisi saanut heiltä hyväksyntää.


      • Anonyymi

        https://www.facebook.com/veikko2019/photos/a.345119289595003/745058862934375/?type=3&eid=ARAWe96MA7R8MUyN3BzKGkU6Z53A5wCtlYoo8U96uMJd3ZhkGla3_de1Lk-yKBCJQEq6eiqWEVKpbivO&__xts__[0]=68.ARDcAQjrS94nK1WIThfyoIBLqauIW2ZzWM7mrRGBBsrXKo422sLYZBfaBB_fZm9kYYilXcAe-vBgvfs_mnsVL86qV0Pjz9GH4W6KrasIXas8w5yB-RCPJuI7XfKsF6j5woTcWR9Cb2UnuUxQ0ODc_32T-lrcmZhOchpHprBlPxaVJpH8D1lVTrYZH4K_5rW62-9FA3DIkPFsGg6wL4EdOFoQ346dpK1mEa9ZxkvJLNkW7dY4LOH7VbhjRcpJxtgSFnZoFvZAJ5MnKhzCdsDjkZgkohxHmxV2K294EYiyOOMFgRJhk2R1mR6bexHUcORT8cAZT1PREYOcTbHyxz1dNB-JUeTNmdYQOhhfyTjRT2YxjOy4YVEh&__tn__=EEHH-R

        Elämme erittäin vaarallisia aikoja. Suomesta on tullut afgaanien, somalien, irakilaisten ja monien muiden muslimikansojen siirtomaa.

        Väestönsiirtoja kiihdyttää Sanna Marinin hallitus siirtämällä nuoria muslimimiehiä/poikia Kreikasta. Jatkoa seuraa perheenyhdistämisillä. Ministerit Marin, Ohisalo, Haavisto, Henriksson ja Andersson uskovat unelmaan monikulttuurisesta (islamilaisesta) Suomesta.

        Hullua, että annamme tämän tapahtua, vaikka tiedämme mitä tästä seuraa. Puolueista vain perussuomalaiset taistelevat vastaan. Tule mukaan taisteluun. Liity perussuomalaisiin.

        Emme saa hävitä tätä taistelua. Jos häviämme, paluuta ei ole.


    • Anonyymi

      DNA on ylimielinen pinkkisateenkaari höpö höpö sutki pulju myös. Ottakaa mieluummin joku muu operaattori.
      Mikään ei toimi. Pakkorahastus kyllä ja kiristys.
      Välttäkää DNA sateenkaarta viimeiseen asti.
      Kokemukset erittäin, erittäin ikävät ja negatiiviset.
      Varokaa dna sutkeja. NE VARASTAA RAHASI.

    • Anonyymi

      Enemmistön diktatuuri tuottaa väärinymmärrettyjä neroja. Postin pääjohtajakin on varmaan nero. Ainakin omasta mielestään.

    • Anonyymi

      Pääministeri Antti Rinne antaa veret seisauttavan ilmoituksen. Rinne ilmoittaa, että hallituksen lupaama hoitajamitoitus ei toteudu. Kyseessä on suuri bluffi ja huijausten huijaus. Kaikki hallituksen puheet vanhustenhoidon parantamiseksi ovat osoittautuneet pehmeäksi unelmahötöksi ja pelkäksi vaalitäkyjen heittelyksi ennen eduskuntavaaleja. Totuus on ollut täysin toinen. Hallitus on huijannut Suomen kansaa liiallisella lupauksilla, joita ei ole ollut tarkoitustaan toteuttaa. sdd

      • Anonyymi

        Sanna Marin sanoi virusta ei ole mahdollista torjua, eikä siä ole tarkoituskaan.


    • Anonyymi

      – Hallitus on unohtanut vanhukset ja hoitajat. Pääministeripuolue sosiaalidemokraatit valehtelivat törkeästi ennen vaaleja ja nyt kaikki sairaat vanhukset ja väsyneet hoitajat on unohdettu. Samaan aikaan omia tovereita ei unohdettu, kun kaikille järjesteltiin paikat hallituksen avustajakaartissa dds

    • Anonyymi

      Moni nössö mitättömyys kikkel-män sannoo omaa muijaansa hallitukseksi ja äitiksi.
      Voi jumankauta teittiä kikkielmännejä. Miksettä te hirtä ittiänne.
      Tekisitte siten sen ainon hyvän työnne elämässänne.

    • Anonyymi

      Heti kun Nurmela ja Lakkala sai valtaa, alko tuo räkyttäminen.

      • Anonyymi

        riiphin se pitäs päässä.
        sielä met ei tartte pyyhkiä, eikä räkyttää.

        Möllöki lähti riiphin, eikä sitte pyhi pyllyään sielä.


    • Anonyymi

      MIKSI HALLITUS NÄPERTELEE ASIOISSA JOTKA EIVÄT SILLE KUULU?

      Jos Hallitus ryhtyy näpertelemään tehtävissä, jotka eivät sille kuulu (pandemiologian professorina), jää valtion johtaminen tekemättä ja tulos on valtiolle ja maan kansalaisille hyvin vahingollinen.

      Hallituksen tehtävä ei ole johtaa sotaa, ei myöskään pandemiaa. Hallituksen tehtävä on mahdollistaa sotilaille sodan johtaminen ja sotiminen, niin myös pademian johtaminen kuuluu pandemiatyöryhmälle (nyrkki/Sauli Niinistö).

      Hallituksen tehtävä on minimoida kaikki pandemian taloudelliset haittavaikutukset. Viimeistään kun WHO julisti korona-epidemian pandemiaksi, olisi hallituksen tullut määrätä poikkeuslait voimaan, sulkea maan rajat, laatia kriisibudjetti, eli ottaa budjetista kaikki löysät pois ja käyttää ne pandemian vaikutusten minimointiin. Ja vasta kun niille on kohteet löydetty, miettiä tarvittavien lisälainojen ottamista.

      Jokaisen valtakunnallisen maanpuolustuskurssin käyneen pitäisi ymmärtää, mitä tarkoitan kriisibudjetilla. Ihmettelen, miksi tämän puolesta ei eduskunnassa kukaan ole inahtanut. Miksi? Miksi on jaettu verorahoja Afrikkaan, Aasiaan ja ties mihin pois Suomen ja suomalaisten ulottumattomiin.

      Kuten 46 tutkijan ja asiantuntijan avoin kirje haastaa Suomen hallituksen linjan: Korona tukahdutettava – todetaan: ”– Epidemian tukahduttanut yhteiskunta on huomattavasti vapaampi ja vauraampi kuin sellainen maa, jossa virus on jatkuvasti läsnä nykyiseen tapaan. Tukahduttaminen on paitsi varovaisuusperiaatteen mukaista, myös ainoa eettisesti kestävä vaihtoehto. Lääkärietiikan ja ihmisoikeuksien valossa on estettävä kuolemia, ei vain hidastettava niitä, kirjeessä todetaan.”

    • Anonyymi

      Riipi on pyyhkimättömien pyllyjen tihentymä.
      Emme ryyppää, emme pyyhi. S on tervettä sielunhoitoa se.

    • Anonyymi

      Vieläköhän siellä vasemmistossa pitää ihailla sitä äärioikeistolaista, riistokapitalistista ja fasistista Venäjää.

    • Anonyymi

      Miksi yleensä pitää ihannoita mitään, tai ketään.
      Ajatelkaa ite, aivan ite.

      • Anonyymi

        Olemme aina ajatelleet riipissä. Siksipä emme pyyhikkään.


    • Anonyymi

      Vasta 16-vuotias The Flash sekä Supernatural -sarjoista tuttu näyttelijä menehtyi fentanyylin yliannostuksen johdosta. Asian on vahvistanut Loganin äiti.

      Tietojen mukaan Logan oli kärsinyt huumeongelmista jo 13-vuotiaasta lähtien, jolloin nuorukaunen alkoi käyttää kannabista.

      Ex-sisäministerit ja entinen poliisi kommentoivat ministeri Maria Ohisalon eilistä ulostuloa, jossa hän ilmoitti vihreiden kannattavan kansalaisaloitetta kannabiksen käytön laillistamiseksi.
      Eikö totuutta saa tuoda esiin?
      On todella hyvä asia, Että Suomi on vapaa maa ja Suomessa saa esittää nykyään eri näkemyksiä asioihin vapaasti.

      • Anonyymi

        F-asteikko. Sen mukaan autoritaarinen persoonallisuus on todettavissa ja tutkittavissa yhdeksän ominaisuuden yhdistelmänä, jotka ovat:

        Sovinnaisuus: jäykkä sitoutuminen sovinnaisiin keskiluokkaisiin arvoihin
        Autoritaarinen alistuminen: alistuva ja kritiikitön suhtautuminen ihannoituja moraalisia arvovaltoja kohtaan
        Autoritaarinen hyökkäävyys: pyrkimys etsiä, tuomita ja torjua epäsovinnaisia ihmisiä
        Anti-intraseptio: mielikuvituksellisuuden ja helläluontoisuuden vastustaminen
        Taikauskoisuus ja stereotyyppisyys: usko kohtalon taianomaiseen määräytymiseen ja taipumus jäykkien luokittelujen käyttämiseen ja huonoon moniselitteisyyden sietämiseen
        Valta ja kovaluontoisuus: liioiteltu kovaluonteisuus, kiinnostus vallan, voiman ja hallinnan leimaamiin suhteisiin ja niiden perusteella tehtyihin erotteluihin, joissa samaistutaan nimenomaan voimakkaampaan osapuoleen
        Tuhoavuus ja kyynisyys: yleistynyt vihamielisyys ja inhimillisyyden pilkkaaminen
        Heijastavuus: taipumus heijastaa tiedostamattomia tunneyllykkeitä maailmaan siten, että tuloksena on epäily vaarallisten ja hillittömien asioiden tapahtumisesta maailmassa
        Sukupuolisuus: liioiteltu kiinnostus toisten sukupuolielämään.


    • Anonyymi

      Petteri on sanottava puheesi ovat hevosettoman miehen puheita.
      Sanna Marinin pitäisi laulaa kuin Karjalassa Äidit lauloivat pojilleen. "Orposeni poloiseni hitas olet liikkeissäsi kömpelö käsistäsi lusikalla sinulle on annettu ei siitä kauhalla voi ottaa".

    • Anonyymi

      stalinismi ja kommunismin rutto.

      • Anonyymi

        Eipä taida enää stalinisteja olla muita akiivisena kuin ”Buntta” Wahlroosin poika Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos.
        Hänkin sitten 70-luvulla siirtyi lusikoimaan hernesoppansa kultalusikalla. Että semmosta historiaa se aika. Sodankylän stalinistit siirtyivät USSRn kipattua 90-luvulla muihin uskonlahkoihin.
        Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä taida enää stalinisteja olla muita akiivisena kuin ”Buntta” Wahlroosin poika Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos.
        Hänkin sitten 70-luvulla siirtyi lusikoimaan hernesoppansa kultalusikalla. Että semmosta historiaa se aika. Sodankylän stalinistit siirtyivät USSRn kipattua 90-luvulla muihin uskonlahkoihin.
        Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään.

        Uusliberalismin rutto kalvaa köyhää kansaa nykyään!Koronan lisäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä taida enää stalinisteja olla muita akiivisena kuin ”Buntta” Wahlroosin poika Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos.
        Hänkin sitten 70-luvulla siirtyi lusikoimaan hernesoppansa kultalusikalla. Että semmosta historiaa se aika. Sodankylän stalinistit siirtyivät USSRn kipattua 90-luvulla muihin uskonlahkoihin.
        Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään.

        "Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään"

        ja hyvä niin.


    • Anonyymi

      kommaarit
      komut
      fanaatikot
      sossut

    • Anonyymi

      Vasemmiston tunnusmerkkejä siis nuo. Runsas takamus ja lyhyt, joskus rivakkakin askel.

    • Anonyymi

      Jospa se vasemmiston mielestä onkin heidän pyllyissään se runsauden sarvi.
      No jotain runsasta ainakin. Olisko se sitä viskeraalirasvaa se runsaus.

    • Anonyymi

      Nahkurin orsilla tavataan!
      Malinen laskee vuosituhannen vaihteen jälkeen nyt olevan jo viides kerta, kun Ekp estää talousromahduksen rahaa lapioimalla. "Että kyllä se pysähtyy kun edelliselläkin kerralla." Raja on kuitenkin ylitetty, rahaa vastikkeettomasti upottamalla uskotellaan ongelmien katoavan.
      Samasta syystä alkoi USA:n lama, samasta Weimarin Saksan 1920-luvulla. Kun löysän rahan jako aloitettiin, sitä ei enää uutena normaalina voinut pysäyttää, ja asteittain se johti hyperinflaatioon. Saksan hinnat nousivat viikoissa 50 %, vuodessa tuhansia prosentteja. Syntyneesä kurjuudesta ammensi ravintonsa myös nouseva natsismi. Köyhyydelle etsittiin syntipukki ja se osoitettiin sitten kansalle.
      Toinen mahdollinen kehityskulku on deflaatio, kaikkien hintojen pitkäaikainen lasku. Hyperinflaatio on näisä kahdestä selvästi pahempi, ja EKP ruokkii sen syntyä holtittomasti. Merkittävistä talousvaikuttajista harva on ollut tästä huolissaan. EKP pyrkii rakentamaan sinnikkäästi Euroopan Yhdysvaltoja kuplarahapolitiikallaan. Myös Suomessa helikopterirahaa jaetaan ihan kuin karkkeja lapsille.
      Viesti Suomen poliitikoille on: Heti eroon eurosta, jos rahan syytäminen ei lopu, ja omasta ruokatuotannosta on pidettävä tiukasti kiinni. Kaikki maatalouden ympärille liittyvät poliittiset poterot on hylättävä. Nälkä ja kurjuus yhdessä ovat aiheuttaneet usein laman kylkiäisiksi vielä sodan. Pahakin lama kestetään, jos ihmisillä on edes ruoka turvattuna ja yhteiskunnan lakeihin voi luottaa. EKP rikkoo nyt omia sääntöjään tunkemalla rahaa ongelmayhtiöiden velkapapereihin ja samalla etelän maat vaativat yhteisvastuuta veloista. Jos /kun tämä ei lopu, Suomen pitää hypätä eurosta ulos.
      Sitä ei tosin tarvinne tehdä, koska emun kaatuminen hoitaa sen puolestamme

    • Anonyymi

      Pyllyjen runsaus on luonnon oma puolustaumiskeino huonoja aikoja varten.
      Siis varastona niukkoja ravinnonsaannin aikoja varten.

    • Anonyymi

      Sosialistit ovat ilkeitä olioita.

      Tanakka pylly ja sosialisti. Ilkeä ja kateellinen luonne.

      • Anonyymi

        Tuo on kyllä osuva analyysi heille.


    • Anonyymi

      Tummaihoiseksi muuttuneella Martinalla, 31, on Euroopan suurimmat rinnat, eikä se riitä – avoimena IL:lle: "Jatkan tätä"

      Se on ällöttävää tuollainen. Ainakin normaalin heteron mielestä.
      Luotaantyöntävää ja vastenmielistä.
      Mikä niissä joitakin kehtoo.
      Ällöä.

      • Anonyymi

        Kommenttina sanoisin, että normaali hetero ei taida olla ihan normaali hetero vaan sieltä peräkammarin komerosta piipittää. Jos nainen ällöttää niin niin jotain on ällöttäjällä muita taipumuksia


    • Anonyymi

      Päivetys on rumaa.

    • Anonyymi

      Päivettyneille annetaan ouhtaita euroja 6,5 kertainen määrä kantaväestöön verrattuna.
      Kaikki muu ilmaiseksi. Auminen, terveydenhoito jne, jne...
      PÄIVETTÄMINEN SIIN KANNATTAA.

    • Anonyymi

      Vasemmisto on vain huolissaan maahantunkeutujien viihtymisestä ja hyvinvoinnista.
      Kaikki ovat samaa vasemmistoa. Ehkei persut, ainakaan kaikki.

    • Anonyymi

      Suorapuheisuus ja vastavirtaan kulkeminen on varmasti sopinut Lindströmiä kannattaneille. Se on ollut kovempi pala, ehkä yllätyskin, että kun persujen piti valita politiikassa epäkohtien sijaan ratkaisuja, ne olivat yhteisiä kokoomuksen ja keskustan kanssa.

      Lindström sanoo olevansa elävä esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun populisti pääsee valtaan.

      – Populisti saa suosionsa kansalta ja menettää todennäköisesti suosionsa, kun ryhtyy tekemään sitä, mitä pitää tehdä, ei niinkään sitä, mitä haluaisi tehdä.

    • Anonyymi

      Alankomaiden VOK-työntekijät kauhuissaan ”alaikäisinä pakolaisina” saapuvista katurikollisista, joita tulossa Suomeen 175 henkilöä.

      Alankomaiden vastaanottokeskusten (COA) toimihenkilöt varoittavat, että monet pohjoisafrikkalaiset väkivaltaiset katurikolliset on luokiteltu "ilman huoltajaa saapuneiksi alaikäisiksi", jotka käyttävät järjestelmää hyväkseen ja saadakseen ilmaisen majoituksen.

    • Anonyymi

      Nyt vaan ehdokkaaksi seuraaviin vaaleihin.Sillälailla voi vaikuttaa. Niin se systeemi toimii. Tietenkin jos vaan haluaa purkaa pahaa mieltänsä tänne niin sehän onnistuu myös. Mahtavaa!

      • Anonyymi

        Näin on. Pilkku tänne sanan perään, viitaten edelliseen, niin on jeesiöläisetkin tyytyväisiä.


      • Anonyymi

        Tääläkin vaan ruikutetetaan turhaan.


    • Anonyymi

      Paikkakunnat
      Lappi
      Sodankylä

      Kateus, kauna, jyrkkä, aivopesty, puolueellinen, vihainen jne


      Mikä tai kuka se on.




      No se on sosialisti.

      • Anonyymi

        Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta.
        ghm


    • Anonyymi

      Raha ei jakaannu tasaisesti maailmassa: 26 miljardööriä omistaa yhtä paljon kuin 3,8 miljardia ihmistä, puolet maailman väestöstä, kertoo hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam tuoreessa raportissaan.

      Oxfamin vuosittainen hyvinvointikatsaus julkaistiin ennen Sveitsin Davosissa tänään alkavaa maailman talousfoorumia.

      The Guardian kertoo, että Oxfamin mukaan vuonna 2018 rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät entisestään.

      Yli 2 200 miljonäärin varallisuus ympäri maailmaa kasvoi viime vuonna yhteensä 900 miljardia dollaria – 2,5 miljardia dollaria päivässä. Samaan aikaan köyhimpien ihmisten varallisuus väheni 11 prosentilla.

      Miljonäärien määrä on lähes kaksinkertaistunut siitä, kun edellinen talouslama alkoi kymmenen vuotta sitten.

      Rikkaudet keskittyvät myös entistä harvemmalle joukolle. Oxfamin mukaan vuonna 2017 maailman rikkaimmista ihmisistä 43 omisti yhtä paljon kuin puolet väestöstä, kun viime vuonna heitä oli enää 26. Vuonna 2016 luku oli 61.

      Vuonna 2018 maailman rikkain mies oli Jeff Bezos noin 140 miljardin euron omaisuudella. Verkkokauppa Amazonin perustaja omistaa myös avaruuslaitteita valmistavan Blue Originin sekä The Washington Post -lehden.

    • Anonyymi

      Lasten oikeuksia ajava Pelastakaa Lapset -yhdistys kertoo saaneensa palautetta mukanaolostaan kampanjassa.

      ”Meille on tullut jonkin verran yhteydenottoja aiheesta ja toki sosiaalisessa mediassa aiheesta on käyty vilkasta keskustelua. Olemme saaneet kysymyksiä, kritiikkiä ja myös asian puolella olevia kannanottoja. Jonkin verran aiheeseen on liittynyt myös väärinymmärryksiä ja ikävää vastakkainasettelua”, Pelastakaa Lapset -yhdistyksen viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto kertoi.

      Kuusiston mukaan sosiaalisessa mediassa on ollut viestejä, joissa on suositeltu välttämään lahjoituksia yhdistyksille, jotka ovat mukana kampanjassa.

      ”Pidämme erittäin valitettavana, että tällaisena hetkenä halutaan hankaloittaa kaikkein haavoittavimmassa asemassa olevien lasten eteen tehtävää työtä.”

      Pelastakaa Lapset -yhdistys on saanut kampanjan vuoksi joitakin lahjoittamisen lopettamiseen liittyviä yhteydenottoja.

      ”Juuri tällä hetkellä kaltaisemme järjestön työtä tarvitaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Saamme kotimaassa avunpyyntöjä ahdinkoon joutuneilta perheiltä päivittäin ja rahoitamme heille tarjottavan ruoka-avun täysin lahjoitusvaroin. Teemme tällä hetkellä myös lahjoitusten turvin erittäin kriittistä työtä maailman kaikkein hauraimmissa kohteissa hillitäksemme koronapandemian leviämistä.”

      Palautetta on tullut kampanjassa olemisesta myös Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluvan Suomen Lähetysseuraan.

      ”On ollut tähän asti hyvin aktiivinen sosiaalisen median keskustelu. On tullut hyvin paljon erilaista palautetta, kriittistä ja positiivista. Viikko on ollut hyvin kiihkeä”, Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson kertoo.

      430 miljoonaa -kampanjan verkkosivujen pääviesti on, että Suomi menettää verotuloja vuosittain ”verovälttelyn” vuoksi yli 430 miljoonaa euroa, josta 288 miljoonaa euroa liittyy niin sanottuihin huojennettuihin osinkoihin. Kampanja esittää, että verotusta kiristettäisiin siten, että listaamattomien yhtiöiden maksamien osinkojen verotus toisi valtiolle 288 miljoonaa euroa enemmän vuodessa.

      Talouselämä kysyi Suomen Lähetysseurasta, millä perusteella jonkun voidaan katsoa välttelevän veroja, jos hän maksaa ne Suomen lain määräämällä tavalla.

      ”On hassua, että Lähetysseura päätyy kommentoimaan listaamattomien yritysten osinkoverotusta, joka on vain yksi kampanjan 14 toimenpide-ehdotuksesta. Kehottaisin tässä yksityiskohdassa kääntymään keskeisten asiantuntijoiden puoleen. Meillä keskeisin lähtökohta kampanjaan osallistumiselle on lisätä taloudellista oikeudenmukaisuutta ja hillitä eriarvoisuuden kasvua meillä ja muualla”, Suomen Lähetysseuran taloudellisen oikeudenmukaisuuden asiantuntija Niko Humalisto sanoi.

      Steffanssonin mukaan Suomen Lähetysseuralle kampanjassa oleellinen seikka on kansainvälinen vero-oikeudenmukaisuus.

      ”Kun teemme yhteistyötä Afrikan ja Aasian kumppaneiden kanssa, näemme kuinka kansainväliset verokäytänteet mahdollistavat sen. että maihin tarvittavat resurssit häviävät muualle.

    • Anonyymi

      Kannattaako sitä nyt murehtia Purraa, jos Purra murehtii turvapaikanhakijoiden elintasoa. Lopettakaa nyt h--tiin jonninjoutava kateus

    • Anonyymi

      Persut harhauttaa kansankiihotuksella huomion toisaalle ja Keskusta yksityistää valtion omaisuutta kannattajilleen. Älä ikinä luota uskovaisiin!

    • Anonyymi

      Kulmuni sentään älysi erota,mutta h haavisto ei vaikka on poliisitutkiinta on valehtelijasta käynnissä.

    • Anonyymi

      Unohdit A. Turtiaisen.

    • Anonyymi

      Persu Herra Turtiainen sai potkut persuista. Huhujen mukaan yrittää ja varmaan pääseekin kristittyjen ryhmään. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
      Lähen käväseen pikaisesti Lidlissä ja takaisin jännittämään. Yöunekin tässä alkaa olla vaarassa , kun seuraa persujen politikointia

    • Anonyymi

      Älä unohda tätä: Perussuomalaisten ”tutkimus” veronmaksajien rahoilla: ”Ongelmien ongelma on yhteiskunnassamme vallalle päässyt naisten tyrannia”

      • Anonyymi

        No niillä on ne omat hormonaaliset muutokset . Niitä pitää vain ymmärtää. Valtaa niille ei pitäisi koskaan silti antaa vähääkään.
        Älkää sanoko koskaan näin nynnyt: parempi tossun alla, kuin taivasalla. Se on sitä ittiänsä. Kaukana huumorista täysijärkisten eli PSYYKKISESTI terveiden mielestä.

        Ovulaation aikana lisääntyvä estrogeenitaso voi esimerkiksi tehdä olon energiseksi ja pirteäksi. Keltarauhashormonin kertyminen luteaalivaiheessa (ovulaation jälkeen mutta ennen kuukautisten alkamista) puolestaan voi tehdä olon hankalaksi, aiheuttaa kuumia aaltoja ja sokerinhimoa. Näiden kahden vaihtelu kierron aikana, kun estrogeenitaso alkaa laskea ja keltarauhashormonitaso puolestaan nousta, voi aiheuttaa PMS-oireita (kuukautisia edeltävä oireyhtymä) eli ahdistusta, mielialan vaihtelua sekä kipua ja särkyä. Se on todellakin ”ärsyttävää”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niillä on ne omat hormonaaliset muutokset . Niitä pitää vain ymmärtää. Valtaa niille ei pitäisi koskaan silti antaa vähääkään.
        Älkää sanoko koskaan näin nynnyt: parempi tossun alla, kuin taivasalla. Se on sitä ittiänsä. Kaukana huumorista täysijärkisten eli PSYYKKISESTI terveiden mielestä.

        Ovulaation aikana lisääntyvä estrogeenitaso voi esimerkiksi tehdä olon energiseksi ja pirteäksi. Keltarauhashormonin kertyminen luteaalivaiheessa (ovulaation jälkeen mutta ennen kuukautisten alkamista) puolestaan voi tehdä olon hankalaksi, aiheuttaa kuumia aaltoja ja sokerinhimoa. Näiden kahden vaihtelu kierron aikana, kun estrogeenitaso alkaa laskea ja keltarauhashormonitaso puolestaan nousta, voi aiheuttaa PMS-oireita (kuukautisia edeltävä oireyhtymä) eli ahdistusta, mielialan vaihtelua sekä kipua ja särkyä. Se on todellakin ”ärsyttävää”.

        Yleisimmät PMS-oireet

        PMS-oireita on sekä psyykkisiä että fyysisiä. PMS-oireet alkavat usein muutamaa päivää tai viikkoa ennen kuukautisia ja helpottavat muutaman päivän kuluessa kuukautisten alkamisesta.

        Yleisimpiä psyykkisiä oireita ovat:

        Ärtyneisyys
        Masentuneisuus
        Itkuherkkyys
        Unettomuus ja keskittymisvaikeudet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleisimmät PMS-oireet

        PMS-oireita on sekä psyykkisiä että fyysisiä. PMS-oireet alkavat usein muutamaa päivää tai viikkoa ennen kuukautisia ja helpottavat muutaman päivän kuluessa kuukautisten alkamisesta.

        Yleisimpiä psyykkisiä oireita ovat:

        Ärtyneisyys
        Masentuneisuus
        Itkuherkkyys
        Unettomuus ja keskittymisvaikeudet

        PMS (premenstruaalioireyhtymä) -oireilla tarkoitetaan ennen kuukautisia tulevia psyykkisiä ja fyysisiä oireita. PMS:n syytä ei tiedetä, mutta se liittyy säännölliseen kuukautiskiertoon. Keskushermoston välittäjäaineilla, kuten serotoniinilla, on ilmeisesti osuutta oireiden synnyssä.

        Lähes kaikilla naisilla on lieviä PMS-oireita. Vaikeita PMS-oireita on 4–10 prosentilla naisista. Eniten oireita on yli 30-vuotiailla naisilla, mutta syytä oireiden yleisyyteen ei tiedetä.


    • Anonyymi

      Tämä on hyvä toteamus ja totta. Tämä osuu juuri asian ytimeen.

      Maanantaina julkaistussa Totuus kiihottaa -kirjassa kirjoittaja Jukka Hankamäki esittää muun muassa, että Suomessa vallitsee "naisten tyrannia". Hankamäki arvioi esimerkiksi, että jotkut suomalaisten miesten hyljeksimiksi joutuneet suomalaiset naiset ovat "halunneet kostaa suomalaiselle yhteiskunnalle pariutumalla ulkomaalaisen kanssa".

      • Anonyymi

        Pariutumisen tarkoitus on tietenkin paritella myös.
        Siten myös syntyy VAIN puoleksi puoleksi suomalaiset keenit tuleville suvun jatkajille jne.


    • Anonyymi

      Uudet keenit voisivat parantaa sisäsiittoisuudesta johtuvat kansantautimme. Sallantauti , lexkittiliöösi ja umpimielismoralismus olisivat pian vain muistoja vähemmän kunniakkaasta menneisyydestämme.

      • Anonyymi

        Olette siis ei valkoihoinen. Ettekä puhdas suomalainen.
        Teillä on siitä traumoja. Alemmuuskompleksi.
        Älä silti masennu. Kyllä se sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olette siis ei valkoihoinen. Ettekä puhdas suomalainen.
        Teillä on siitä traumoja. Alemmuuskompleksi.
        Älä silti masennu. Kyllä se sitä.

        "Uudet keenit voisivat parantaa ...."
        Älä ole katkera. Voithan aina muuttaa omiesi luo.
        Ei täällä ole pakko olla.


    • Anonyymi

      Sinäkin Brutukseni!!
      Jussi Halla-aho: Laadunvalvonta ja harkintakyky ovat pettäneet – puheenjohtaja oli itse läsnä perussuomalaisten ajatuspajan teoksen julkaisutilaisuudessa

    • Anonyymi

      Kyllähän tuo kirja aukaisee erittäin monen persuja äänestäneiden käsitykset persujen touhuista ja rasismista. Äänet ja kannatus ropisee rankasti. Sehän ei oikeastaan paha asia olekaan. Kiittäkäämme herraa

    • Anonyymi

      Varmaankin ihan asiallinen ja totuuksia kirjoittava mies. tuon kirjan kirjoittaja.
      Ei siitä muuten olisi tullut tuollainen märinä ja älämölö. Märiskkää nyt oikein. Se helpottaa tuskaanne.
      Totuus kirpaisee.
      En ole lukenut. En varmaan luekkaan.

    • Anonyymi

      Persunaiset ovat kanssasi eri mieltä, mm Kike Elomaa: "Sanoudumme täysin irti tällaisestä filosofoinnista"
      ja nuoret naiset täysin järkyttyneitä.
      Toki tiedossa on, että persut on peräkammaripoikien purkaustie naisettomuuteensa

    • Anonyymi

      Mitä Amerikassa ensin,sitä persut perässä!!
      Incel (/insel/) on internetin verkkofoorumeilla toimiva alakulttuuri, jonka miesryhmät lietsovat väkivaltaista naisvihaa.[1] Jäsenet, useimmiten nuoria miehiä, ovat muodostaneet yhteisön sen ympärille, että he eivät oman tahtonsa tai toiveidensa vastaisesti pysty solmimaan seksisuhteita/parisuhteita ja syyttävät siitä naisia.[1][2] Nimitys on lyhenne englannin sanoista involuntary celibacy, "tahdonvastainen selibaatti".[3

    • Anonyymi

      Vielä vaikuttaa läkäriasema olevan lukossa ja kiinni. Yritähän sitkeästi jospa se siitä. Laulaa luikase joutessas "miksi ovet ei aukene mulle"

      • Anonyymi

        Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta.
        gh


    • Anonyymi

      Onpas teillä persuilla soma pieni kannatusprosentti... Olisipa se harmillista jos persunaiset perustaisivat oman puolueen.

      • Anonyymi

        Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta.654


    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta.563

    • Anonyymi

      Se eläkehän perustuu siihen miten on ahkerasti tehnyt töitä. Ei sitä kerry jos makoilee kortistossa kymmeniä vuosia ja itkee ja nariskee kun naapuri paiskii 40 vuotta töitä ja nostaa 2-3 kertaisen eläkkeen sitten jäädessään nautiskelemaan eläkepäiviä.

    • Anonyymi

      Joo ja siitä vappusatasesta on jo osa maksettu eläkeläisille vuoden alusta.Semmonen tilanne, loput maksetaan kun helpottaa. Näinhän se menee vaikka törppö- Mäkelä kuinka itkisi vaalitappioita ym

    • Anonyymi

      Samat tyypit, jotka aikoinaan kovasti vastustivat vappusatasta, ovat nyt muka tuohtuneita, kun sitä ei tule. On nämä kokkareet veijareita

    • Anonyymi

      Vasemmisto vihreinneen pettää aina raaimmalla tavalla äänestäjänsä.
      Niillä on vaaliteemana ollut yleensä aina tämä: vain mäntti jättää äänestämättä.
      On ne kyllä tyhmiä.

    • Anonyymi

      Näinhän se on ,että köyhimmät jättää äänestämättä ja sehän ropisee porvaris- rasistipuolueiden pussiin.
      Hyvä ja viisas neuvo, että äänestäkää. On maita usaa myöten joissa kaikilla ihmisillä ei ole oikeutta äänestää. Suomi on tämän suhteen hieno demokraattinen maa ,jossa kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä... joko tai...

    • Anonyymi

      Jos äänestäisinkin jostain syystä, niin en ainakaan vasemmistoa.

      Jos persut antavat jotain etuja etukäteen, niin sitten ehkä heitä.

      • Anonyymi

        Ei niillä veliseni ole mitään annettavaa Suomen kansalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei niillä veliseni ole mitään annettavaa Suomen kansalle.

        Mun mielestä kun luvataan tässä tapauksessa vappu satanen eikä sitä annetakkaan niin se on kyllä suoraan Petos, koska varmasti monet eläkeläiset äänestivät SDP:tä juuri tämän lupauksen vuoksi, tästä voisi tehdä rikosilmoituksen. Ja on se kumma juttu, että ei ole varaa eläkeläisille antaa 100 euroa, mutta kummasti on varallisuutta lähettää Afrikkaan 3 miljoonaa euroa joka päivä!

        https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-lupaama-vappusatanen-peruuntuu/#79ee47a9

        SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen vuoden 2018 vappupuheessaan lupaama niin sanottu ”vappusatanen” peruuntuu hallituksen ohjelmasta. Asiasta kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) Ylen pääministerin haastattelutunnilla.


        dv


    • Anonyymi

      Kääpiöitten koripallossakin on aina voittaja, mutta mutta...

    • Anonyymi

      YLEn iltaohjelma: katsoin Halla-ahoa ja Purraa. He ovat kuin robotteja, jotka on ohjelmoitu toistamaan samoja fraaseja toinen toisensa jälkeen. Fraaseja jotka eivät tarkoita mitään, vaan ovat täyttä sontaa. Mietin vain sitä, että minkälainen ihminen pystyy ottamaan nuo jutut tosissaan?

      • Anonyymi

        Mun mielestä kun luvataan tässä tapauksessa vappu satanen eikä sitä annetakkaan niin se on kyllä suoraan Petos, koska varmasti monet eläkeläiset äänestivät SDP:tä juuri tämän lupauksen vuoksi, tästä voisi tehdä rikosilmoituksen. Ja on se kumma juttu, että ei ole varaa eläkeläisille antaa 100 euroa, mutta kummasti on varallisuutta lähettää Afrikkaan 3 miljoonaa euroa joka päivä!

        https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-lupaama-vappusatanen-peruuntuu/#79ee47a9

        SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen vuoden 2018 vappupuheessaan lupaama niin sanottu ”vappusatanen” peruuntuu hallituksen ohjelmasta. Asiasta kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) Ylen pääministerin haastattedghy


    • Anonyymi

      Halla-Aho ei ole omien sanojensa mukaan vieläkään lukenut Hankamäen tekstiä, vaikka siitä on kohistu jo viikko. Luulisi, että puolueen puheenjohtajan kannattaisi olla paremmin perillä aiheista, jotka nostavat puolueen kohun keskelle.

      • Anonyymi

        Mun mielestä kun luvataan tässä tapauksessa vappu satanen eikä sitä annetakkaan niin se on kyllä suoraan Petos, koska varmasti monet eläkeläiset äänestivät SDP:tä juuri tämän lupauksen vuoksi, tästä voisi tehdä rikosilmoituksen. Ja on se kumma juttu, että ei ole varaa eläkeläisille antaa 100 euroa, mutta kummasti on varallisuutta lähettää Afrikkaan 3 miljoonaa euroa joka päivä!

        https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-lupaama-vappusatanen-peruuntuu/#79ee47a9

        SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen vuoden 2018 vappupuheessaan lupaama niin sanottu ”vappusatanen” peruuntuu hallituksen ohjelmasta. Asiasta kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) Ylen pääministerin haastatteff


      • Anonyymi

        Eikä kannatakaan lukea. Itse luin ja arvioni on ,että se on enneminkin pefletti kuin pamfletti. Sinne meni veronmaksajien rahaa taas aivan hölynpölyyn. No persut on mitä on pefletti, heh, heh


    • Anonyymi

      Huonoa johtajuutta jälleen Halla-aholta. Aivan varmasti tiennyt, että kohukirjaan tullaan vielä palaamaan, eikä ole tehnyt elettäkään verovaroin kustannettua kirjaa lukeakseen. Tai siis ainakin väittää niin. Käsienpesu jatkuu.

      • Anonyymi

        Mun mielestä kun luvataan tässä tapauksessa vappu satanen eikä sitä annetakkaan niin se on kyllä suoraan Petos, koska varmasti monet eläkeläiset äänestivät SDP:tä juuri tämän lupauksen vuoksi, tästä voisi tehdä rikosilmoituksen. Ja on se kumma juttu, että ei ole varaa eläkeläisille antaa 100 euroa, mutta kummasti on varallisuutta lähettää Afrikkaan 3 miljoonaa euroa joka päivä!

        https://www.verkkouutiset.fi/sdpn-lupaama-vappusatanen-peruuntuu/#79ee47a9

        SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen vuoden 2018 vappupuheessaan lupaama niin sanottu ”vappusatanen” peruuntuu hallituksen ohjelmasta. Asiasta kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) Ylen pääministerin haastatteyy


    • Anonyymi

      Mikäpä se vain Halla-ahossa. Varmaan parhaita kansanedustajia pitkiin aikoihin.
      Olihan se Veikko ja Eino aikoinaan myös Ok.

    • Anonyymi

      Rauhoittukaa jo vasemmiston aivopestyt fanaatikot.

    • Anonyymi

      Hyvä kirjahan se on. Rauhoittukaa jo.
      Olen lukenut sen. Tottahan se vain on.

      • Anonyymi

        Vähän epäilen että sinulla on jäänyt kansakoulukin kesken.


      • Anonyymi

        Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja Suomen Perustan hallituksen jäsen Riikka Purra, vastaavatko julkisuudessa esitetyt naisen asemaa ja naiskuvaa koskevat katkelmat perussuomalaisten näkemyksiä?

        ”Olen Twitterissä kertonut, että Hankamäellä on tietysti oikeus omiin näkemyksiinsä ja ajatuksiinsa. Se, mikä tässä on ongelmallista on se, että ne (kyseiset näkemykset) ovat tulleet Suomen Perustan läpi.”

        ”Minun mielestäni kyseinen Hankamäen näkemys on silkkaa kuraa. Ei tässä mitään sen ihmeellisempiä selityksiä vaadita.”

        Silkkaa kuraa ovat siis juuri naisen asemaan ja tähän teemaan liittyvät näkemykset?

        ”Kyllä, muuten en ole perehtynyt teokseen
        (Suomen Kuvalehti)


    • Anonyymi

      Minun mielestäni on kyllä aika tyhmää rekisteröityä tänne Suomi24 palstalle.
      Mitä etua siitä on.

      • Anonyymi

        No saa laittaa itelle yhden pisteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No saa laittaa itelle yhden pisteen.

        Ahaa, ymmärrän, ymmärrän.


    • Anonyymi

      No mikä siinä kirjassa noinkiihottaa. Se onkyllä minulle mysteeri.
      No meikä onkin terve psyykkisesti.

    • Anonyymi

      Jokku voi kuulla outoja ääniäkin. Seiska tvssä väittävät , että bill on laitattanut sirun sinne hamphan koloon ja se se horisee ihan mahottomia tarinoita. Oleppa valaphana

    • Anonyymi

      Moni meistä on täysissä sielun ja ruumiin voimissa myynyt sielunsa markkinavoimille ja vieläpä ihan hyvään hintaankin, mutta Koronasta alkava kujanjuoksu kohti globaalia superlamaa, on sellainen Force majoure,että suosittelen kyllä neuvottelujen aloittamista mitä pikimmin kaupan purkamiseksi ja sielun takaisin saamiseksi.

    • Anonyymi

      mie käyn ainaki löysäämässä super-pökäleen
      Semmosen lamaa edeltävän ennusteen sillai niinku.

    • Anonyymi

      Vasemmisto ämmit ne osaa kyllä olla ilkeitä ja pahansuopia.
      Tyhmiäkin ovat.

      • Anonyymi

        Totta. Ne jaksaa haastaa aina riitaa.
        Mikä puute niitä vaivaa.
        No juuri sen puute jne.
        Ei ne rauhotu ikinä. Pahenee vain iän myötä.


    • Anonyymi

      Varmaan kivampi Sohvin ja Stefun asua Hangossa heppatiluksilla, jossa paparazzit ei pöörrää koko ajan.

      Ja onhan siinå sekin hyvä puoli, että se kismittää Maraa aivan mielettömästi. maraa

      • Anonyymi

        tuskin sepu ja sofe elää marsulia varten. saavat elää ja olla miten vaan . enää ei maaru määrää sepun tekemisiä. taitaa viina marsullekin maistua. marsu kuva....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuskin sepu ja sofe elää marsulia varten. saavat elää ja olla miten vaan . enää ei maaru määrää sepun tekemisiä. taitaa viina marsullekin maistua. marsu kuva....

        Kaksinaismoraali, joka nyt tuntuu vallitsevan koko maailmassa vihervasemmiston, antifan ja anarkistien sanelemana, tulee saattamaan koko maailman uuteen historialliseen järjestykseen – jos annamme sen tapahtua. Maailman historia on täynnä vasemmiston epäonnistumisia maittensa johtajina ja viimeinen esimerkki hullusta vasemmistodiktatuurista löydämme vielä tänäkin päivänä Pohjois-Koreasta. Kansallismielisiä johtajia ja johtamistapaa vihervasemmisto haukkuu diktaattoreiksi ja heidän johtamistapaa diktatuuriksi, mutta se todellinen diktatuuri on aina kuitenkin löytynyt vasemmiston, eli kommunistien johtamista maista.ÖLÄÖLK


    • Anonyymi

      nyt on kyllä suomessa kaikkien aikojen hevelin hallitus.

      • Anonyymi

        Meänkieli heveli
        Ruotti obetydlig, oansenlig,
        Suomi mitätön
        Sanaluokka adjektiivi
        Lähe Muonionsanoja. Muoniolainen mies 2006. Kirjottanu: Lars Lampinen


    • Anonyymi

      Kaksinaismoraali, joka nyt tuntuu vallitsevan koko maailmassa vihervasemmiston, antifan ja anarkistien sanelemana, tulee saattamaan koko maailman uuteen historialliseen järjestykseen – jos annamme sen tapahtua. Maailman historia on täynnä vasemmiston epäonnistumisia maittensa johtajina ja viimeinen esimerkki hullusta vasemmistodiktatuurista löydämme vielä tänäkin päivänä Pohjois-Koreasta. Kansallismielisiä johtajia ja johtamistapaa vihervasemmisto haukkuu diktaattoreiksi ja heidän johtamistapaa diktatuuriksi, mutta se todellinen diktatuuri on aina kuitenkin löytynyt vasemmiston, eli kommunistien johtamista maista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kansalainen.fi/europarlamenttiedustaja-hakkarainen-eu-federaatiota-rakennetaan-koronaelvytyksen-varjolla/

      Eurooppa-neuvosto kokoontuu jälleen loppuviikosta sopimaan koronaelvytykseen suunnitellusta massiivisesta tuki- ja lainapaketista.
      – Kyseessä on edelleen liittovaltioprojekti, jota vain perussuomalaiset tuntuvat Suomessa vastustavan. Yhteisvastuut, tulonsiirrot ja verotusoikeus muuttaisivat EU:n luonnetta fiskaaliunioniksi ja liittovaltioksi, jollaiseen Suomi ei ole liittynyt
      EU-liittovaltio ei Hakkaraisen mukaan toisi Suomelle mitään lisäarvoa. Sen sijaan se veisi kalliisti hankitun itsenäisyytemme Brysselin ytimiin.
      Elvytyspaketin menopuolesta halutaan päättää kiireesti, jo ennen kesälomia, mutta tulopuoli on jätetty avoimeksi.
      – Komission kaavailemat muovivero, digivero, hiilirajavero ja päästösektorin laajentaminen ovat suuria päätöksiä, joiden läpivieminen normaalioloissakin veisi vuosia. Verotukseen liittyvät päätökset vaativat neuvostossa yksimielisyyden ja lisäksi parlamentin hyväksynnän eli niitä ei tehdä sormia napsauttamalla – hyvä jos ollenkaan, neuvotteluja seurannut europarlamentaarikko selventää tilannetta.

      Etenkin digiveron myötä Suomi menettäisi valtion verokertymää EU:lle kun digifirmat joutuisivat maksamaan liikevaihdostaan veroa suoraan EU:n kassaan. Suomi siis joutuisi tätäkin kautta koronapaketin maksajaksi.
      – Vähemmän digitalisoituneet EU-maat, joilla ei ole omaa peliteollisuutta tai alustataloutta, eivät kärsisi digiverosta tuon taivaallista. Suomi vastustikin digiveroa, kun sitä viimeksi yritettiin ajaa läpi EU:ssa. Onko hallitus nyt luopumassa tästäkin periaatteesta? Hakkarainen kysyy.
      Neuvoston ehdotuksessa elpymispaketille kriittiset maat Ruotsi, Tanska, Hollanti ja Itävalta sekä Saksa ovat odotetusti saamassa jäsenmaksuhelpotuksia. Myös Irlannille ja Belgialle ynnä muille Brexitistä kärsiville maille tulisi erityistukea. Suomen maksuosuus siis kasvanee edelleen ja asema EU:n nettomaksajana vahvistuu.
      – Miksei Suomi neuvotellut itselleen samoja jäsenmaksualennuksia kuin muut nettomaksajat? Hakkarainen kysyy.
      Muun muassa hallituspuolueet ovat väittäneet elvytyksen hyödyttävän Suomea vientivetoisena maana ainakin epäsuorasti. Hakkarainen ei näe asiaa varmana.
      – Suuri osa tuista jaettaisiin kuitenkin maille, joihin Suomella ei ole juurikaan vientiä – Italia, Espanja, Ranska ja Kreikka saisivat tuesta noin puolet, Hakkarainen laskee.
      – Osalla EU-maista, esimerkiksi Espanjalla, ei ole edes kykyä käyttää niin paljon uusia EU-tukia kuin ne olisivat saamassa. Eikö tällainen talouden ohjailu ja epäsymmetrinen tuki tietyille jäsenmaille häiritse jo EU:n yhteismarkkinan toimintaa? Hakkarainen kummastelee jäsenmaita eriarvoistavaa tukipolitiikkaa.
      Komission ehdotuksessa on myös esitetty oikeusvaltioperiaatteen noudattamista tukien saamisen ehtona. Näin komission olisi tarkoitus pakottaa Itä-Euroopan kansallismieliset maat EU:n liekaan ja muun muassa vastaanottamaan turvapaikanhakijoita. Unkari on kuitenkin ilmoittanut ykskantaan, että se ei tule hyväksymään minkäänlaisia oikeusvaltiomekanismia osana EU:n rahoituskehystä.
      – Miten oikeusvaltiokriteerin kannattajana tunnettu Suomen hallitus suhtautuu tähän muutokseen eli vieläkö Suomi voi kannattaa pakettia? Hakkarainen kysyy.
      Jäsenmaiden valtaa kaventaisi myös mekanismi, jossa komissio ja muut jäsenmaat hyväksyisivät yhdessä tukea saavien maiden kansalliset elvytyssuunnitelmat. Suomi muiden mukana antaisi siis yhä lisää kansallista päätösvaltaansa komissiolle.
      – Koronapaketissa on myös komponentti, josta jaettaisiin jopa kehitysapua EU:n ulkopuolelle. Näitä rönsyjä pitäisi neuvotteluissa karsia EU:n tutkimusrahojen leikkaamisen sijaan, Hakkarainen vielä toteaa.
      Perussuomalaisilla on elpymisvälineeseen selkeä kanta.
      – Suomen ei tule lähteä mukaan elpymisrahastoon nettomaksajaksi ja EU:n yhteisen velan takaajaksi. EU:sta tulisi puhdas tulonsiirtounioni, jossa taloudeltaan heikompia Etelä-Euroopan maita tuettaisiin loputtomiin muiden toimesta. Tämä ei kannusta maita jatkossakaan minkäänlaiseen budjettikuriin ja poliittisesti epämukaviin rakenteellisiin uudistuksiin, Hakkarainen linjaa.
      Yhteisen velan ottaminen tarkoittaisi myös EU:n tasapainotetusta budjetista luopumista, kun tulojen ei enää täytyisi kattaa menoja.
      – Pitkä velan maksuaikataulu kaventaisi maksajien, mukaan lukien Suomen, suvereniteettia vuosikymmeniksi. Lisäksi moraalikadon riski EU:ssa on ilmeinen, kun lainan voi jättää seuraavan sukupolven maksettavaksi.
      Hakkarainen kiteyttää viestinsä Eurooppa-neuvoston kokoukseen valmistautuvalle Marinin hallitukselle:
      – Suomen ei tule luovuttaa enää yhtään finanssipoliittista valtaa eli valtaa julkisista menoista ja veroista kansallisvaltion ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Politiikka

      28.5.2020 17:12 ・
      Tytti Tuppurainen: ”Sellaista tilannetta ei synny, että me ottaisimme toisten olemassaolevia velkoja yhteisvastuullisesti maksettavaksi. Se ei käy.”

      Tytti Tuppurainen iloitsee nyt EU-miljoonista, kun maksetaan EU-miljardeja
      Julkaistu 24.07.2020 17:36,

      "100 miljoonan tuliaisten" kanssa matkannut eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sdp) kertoo iloitsevansa sovusta ja vahvasta EU:sta.

      Takki kääntyy päivittäin.

    • Anonyymi

      Nyt kun tämä kommunistihallitus on päättänyt, että Suomi alkaa maksamaan Italian, Kreikan ja Espanjan valtion velkoja niin ymmärrän, että sosialisoimalla Suomalaisen duunarin tienaamat rahat, kommunistit tulevat onnellisiksi. En kuitenkaan käsitä miksi kommunisti ei tajua antavansa verona kannetut miljardit suoraan suurille pääomasijoittajille. Maailman rikkaimmille ihmisille satoja miljardeja!!!
      Tyhmiä kommunisteja täynä tämä hallitus! Kyllä.

      • Anonyymi

        Ne rahathan menee Italian kautta Ranskan pankeille ja avot, ellei EU olisi tukenut Italiaa, niin se olisi kaput sille maalle eli banaanilandia. Sitten jos Ranskan pankit ei olisi saaneet kiertoteitse noita miljardeja, niin Ranska olis kipannut kanssa ja samoin EU levinnyt kuin ellun ahteri.
        Tuossa homman nimi niin ku rautalangasta väännettynä.
        Koko homma olisi kaatunut Kiinan syliin. Ja Eurooppa olisi pikkuvaltioiden sillisalaatti ja Kiina ja miksei USAkin sitten kun trumppi tumpataan roskikseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne rahathan menee Italian kautta Ranskan pankeille ja avot, ellei EU olisi tukenut Italiaa, niin se olisi kaput sille maalle eli banaanilandia. Sitten jos Ranskan pankit ei olisi saaneet kiertoteitse noita miljardeja, niin Ranska olis kipannut kanssa ja samoin EU levinnyt kuin ellun ahteri.
        Tuossa homman nimi niin ku rautalangasta väännettynä.
        Koko homma olisi kaatunut Kiinan syliin. Ja Eurooppa olisi pikkuvaltioiden sillisalaatti ja Kiina ja miksei USAkin sitten kun trumppi tumpataan roskikseen

        olisivat pompottaneet euroopan maita kuten tahtovat.
        Jos sulla ei ole korvantaustat märkinä-ikä, niin muistat hyvin 90-luvun alun kun markkaa heilutti markkinavoimat kuin halusivat ja raatoja tuli konkurssien ja itsareiden merkeissä isot,isot määrät.K orot oli hetkittäin yli sadan prossan joka meni ulkomaalaisia lainoja ottamaan. Siksi EU:hun yleensä paniikissa liityttiin


    • Anonyymi

      Mitä tekemistä sillä on,jos Libanonissa "räjähtelee"?
      Se on Lbanonin asia,ei se Suomelle kuulu.
      Heti ollaan rahaa ja muuta apua tyrkyttämässä.
      Omille kansalaisille ei edes suoja-maskeja saada,rahastetaan jo etukäteen.
      Mainostetaan,että 10 €-ylöspäin kappalehinta suomalaisille.
      Miten lie hinta; "matuille"?

    • Anonyymi

      Demokratia on huonoin hallintotapa, ellei mukaan lasketa kaikkia muita hallintotapoja, joita aika ajoin on kokeiltu.

    • Anonyymi

      Persujen ja muiden hevonpaska uskontolahkojen EU vastasuus vaan ihmetyttää,,,piruako ne täällä kärsimässä on, miksei ne muuta Venäjälle, niin pääsevät eroon EU:sta.

      • Anonyymi

        No eihän perussuomalaiset sinne missään tappauksessa. Sinne kuuluu stalinivihervasemmistokommunistit luontaisesti siis sinne stalinin muistoa palvomaan.


    • Anonyymi

      Eihän eu sinänsä niin paha asia olekkaan vaan nuo vihervasmmistolaiset,jotka tuhoo suomea palapalata.

      • Anonyymi

        Nyt ne suorastaa räyhäävät eduskunnssa ja kiljuvat,on kuulemma ennennäkemätöntä touhua. Miltei pitää olla jo järjestysmiehiä salissa. Nieltäis hissukseen häviönsä ja tyhmyytensä,heillä oli 4 vuotta aikaa tehä muutakin kuin tuhota suomea!!!


    • Anonyymi

      Ikkarilehon tulevan kaivoksen purkuputki jeesiöjokeen. Käki se vaan ei oo kukkunut tänäkesänä täälä virttiönperällä. Sotkakin kävi toukokuulla munimassa pönttöön ja jätti hautomatta jo toisena kesänä sama yksilö on. Siankärsämä ja pietarinyrtti ei tänäkesänä näyttäty. Sensijaan koiranputki on valloillaan,myös kurjenpolvi kukoistaa.
      Kimalaisia ei juuri ollenkaan,suruvaippaa paljon viime ja tänkinkesänä. Muuten vähän perhosia. Mutta ainakin yksi asia on pysynyt ennallaan meillä ja se on olemme edelleen paistsiossa,ja tuskin ikkarinkaivoskaan voi asialle yhtään mitään.

      • Anonyymi

        No nyt kukkui variskairassa noin kymmenen kertaa.


    Ketjusta on poistettu 93 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. 201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe