Aihealueet

Listaukset

  Vasemmistossa tuulee

  Anonyymi

  Vassaripopulistit erottivat vihervassarin riveistään. Syyksi ilmoitetaan äänestys ryhmän vastaisesti.
  Naurettavaa...valtuutettu Lakkala ei ilmeisesti vielä ymmärrä, että ryhmäkuri on tarkoitettu armeijaan ei kunnallispolitiikkaan. Ryhmän vastaisesti äänestettäessä valtuutettu toteuttaa demokratiaa ja siten tehdään politiikkaa kunnallisella tasollakin. Valtuutetut valitaan demokratia vaaleilla ja valittu on päässyt valtuutetuksi omilla ansioillaan ei ryhmän ansioilla.

  52

  313

   Vastaukset

   • EVVK
    Kakkaa viheriät.

   • Muuttakaa riiphin niin ei tartte pyhkiä ja silloin tulehtunu tilanne tyyntyy.

   • Vanhusten pitäis antaa tilaa nuoremmille kunnallispoliitikoille. Ei kunnanvaltuusto ole mikään perinneyhdistys.

   • Kateus vie kalatkin vedestä sanoo vanha sananlasku. Karppinen on kertonut syyksi, että hän oli mukana tyttärensä vaalivalvojaisissa ja se ei sopinut näille kateellisille populisteille. Hyvin paljon mahdollista, että asia on näin. Koulupuolelta kun tulee henkilö kunnallispolitiikkaan niin ne on perinteisesti kateellisia muille. Omalla työpaikallaan ovat heti uhkaamassa oaj.llä jos kaikki ei mene heidän toiveiden mukaan ja tämä sanottakoon yleisellä tasolla usealla eri kunnalla sama ongelma.
    Kuntien ja kaupunkien työntekijöiden olisi syytä olla ulkopuolella kunnallisen päätöksenteon näin vältyttäisiin oman edun tavoittelusta.

   • Syyksi kerrottu että kannattanut Vihreä puolueen (tyttärensä) valtuustoalotteita. Pellejä koko sakki, jos ei saa kannattaa muiden puoluiden tekemiä hyviä alotteita. Tämä juuri ongelma kunnallispolitiikassa ja erityisesti näköjään Vasemmistolla. Muiden puoluiden alotteita ei kannateta vaikka ne olisi hyviä. Ihan älytöntä paskaa!

    • Sanos muuta. Vassarit on kateellisia kaikille joilla on älyä uskallusta, ideoita ja omaisuutta. Ne on kateellisia siitäkin kun joku muukin pääsee valtuuston eikä vain vassarit. Itse olin aikoinaan valtuustoissa ja tulin näkemään sen kuinka sosialistit yli puoluerajojen kadehti kaikkia muita jopa sitä miten joku verbaalisti lahjakas osasi tuoda asioita hienosti esille. Ei kahta sanaa siitä, että toisten valtuusto aloitteet olisi saanut heiltä hyväksyntää.


   • DNA on ylimielinen pinkkisateenkaari höpö höpö sutki pulju myös. Ottakaa mieluummin joku muu operaattori.
    Mikään ei toimi. Pakkorahastus kyllä ja kiristys.
    Välttäkää DNA sateenkaarta viimeiseen asti.
    Kokemukset erittäin, erittäin ikävät ja negatiiviset.
    Varokaa dna sutkeja. NE VARASTAA RAHASI.

   • Enemmistön diktatuuri tuottaa väärinymmärrettyjä neroja. Postin pääjohtajakin on varmaan nero. Ainakin omasta mielestään.

   • Pääministeri Antti Rinne antaa veret seisauttavan ilmoituksen. Rinne ilmoittaa, että hallituksen lupaama hoitajamitoitus ei toteudu. Kyseessä on suuri bluffi ja huijausten huijaus. Kaikki hallituksen puheet vanhustenhoidon parantamiseksi ovat osoittautuneet pehmeäksi unelmahötöksi ja pelkäksi vaalitäkyjen heittelyksi ennen eduskuntavaaleja. Totuus on ollut täysin toinen. Hallitus on huijannut Suomen kansaa liiallisella lupauksilla, joita ei ole ollut tarkoitustaan toteuttaa. sdd

    • Sanna Marin sanoi virusta ei ole mahdollista torjua, eikä siä ole tarkoituskaan.


   • – Hallitus on unohtanut vanhukset ja hoitajat. Pääministeripuolue sosiaalidemokraatit valehtelivat törkeästi ennen vaaleja ja nyt kaikki sairaat vanhukset ja väsyneet hoitajat on unohdettu. Samaan aikaan omia tovereita ei unohdettu, kun kaikille järjesteltiin paikat hallituksen avustajakaartissa dds

   • Moni nössö mitättömyys kikkel-män sannoo omaa muijaansa hallitukseksi ja äitiksi.
    Voi jumankauta teittiä kikkielmännejä. Miksettä te hirtä ittiänne.
    Tekisitte siten sen ainon hyvän työnne elämässänne.

   • Heti kun Nurmela ja Lakkala sai valtaa, alko tuo räkyttäminen.

    • riiphin se pitäs päässä.
     sielä met ei tartte pyyhkiä, eikä räkyttää.

     Möllöki lähti riiphin, eikä sitte pyhi pyllyään sielä.


   • MIKSI HALLITUS NÄPERTELEE ASIOISSA JOTKA EIVÄT SILLE KUULU?

    Jos Hallitus ryhtyy näpertelemään tehtävissä, jotka eivät sille kuulu (pandemiologian professorina), jää valtion johtaminen tekemättä ja tulos on valtiolle ja maan kansalaisille hyvin vahingollinen.

    Hallituksen tehtävä ei ole johtaa sotaa, ei myöskään pandemiaa. Hallituksen tehtävä on mahdollistaa sotilaille sodan johtaminen ja sotiminen, niin myös pademian johtaminen kuuluu pandemiatyöryhmälle (nyrkki/Sauli Niinistö).

    Hallituksen tehtävä on minimoida kaikki pandemian taloudelliset haittavaikutukset. Viimeistään kun WHO julisti korona-epidemian pandemiaksi, olisi hallituksen tullut määrätä poikkeuslait voimaan, sulkea maan rajat, laatia kriisibudjetti, eli ottaa budjetista kaikki löysät pois ja käyttää ne pandemian vaikutusten minimointiin. Ja vasta kun niille on kohteet löydetty, miettiä tarvittavien lisälainojen ottamista.

    Jokaisen valtakunnallisen maanpuolustuskurssin käyneen pitäisi ymmärtää, mitä tarkoitan kriisibudjetilla. Ihmettelen, miksi tämän puolesta ei eduskunnassa kukaan ole inahtanut. Miksi? Miksi on jaettu verorahoja Afrikkaan, Aasiaan ja ties mihin pois Suomen ja suomalaisten ulottumattomiin.

    Kuten 46 tutkijan ja asiantuntijan avoin kirje haastaa Suomen hallituksen linjan: Korona tukahdutettava – todetaan: ”– Epidemian tukahduttanut yhteiskunta on huomattavasti vapaampi ja vauraampi kuin sellainen maa, jossa virus on jatkuvasti läsnä nykyiseen tapaan. Tukahduttaminen on paitsi varovaisuusperiaatteen mukaista, myös ainoa eettisesti kestävä vaihtoehto. Lääkärietiikan ja ihmisoikeuksien valossa on estettävä kuolemia, ei vain hidastettava niitä, kirjeessä todetaan.”

   • Riipi on pyyhkimättömien pyllyjen tihentymä.
    Emme ryyppää, emme pyyhi. S on tervettä sielunhoitoa se.

   • Vieläköhän siellä vasemmistossa pitää ihailla sitä äärioikeistolaista, riistokapitalistista ja fasistista Venäjää.

   • Miksi yleensä pitää ihannoita mitään, tai ketään.
    Ajatelkaa ite, aivan ite.

    • Olemme aina ajatelleet riipissä. Siksipä emme pyyhikkään.


   • Vasta 16-vuotias The Flash sekä Supernatural -sarjoista tuttu näyttelijä menehtyi fentanyylin yliannostuksen johdosta. Asian on vahvistanut Loganin äiti.

    Tietojen mukaan Logan oli kärsinyt huumeongelmista jo 13-vuotiaasta lähtien, jolloin nuorukaunen alkoi käyttää kannabista.

    Ex-sisäministerit ja entinen poliisi kommentoivat ministeri Maria Ohisalon eilistä ulostuloa, jossa hän ilmoitti vihreiden kannattavan kansalaisaloitetta kannabiksen käytön laillistamiseksi.
    Eikö totuutta saa tuoda esiin?
    On todella hyvä asia, Että Suomi on vapaa maa ja Suomessa saa esittää nykyään eri näkemyksiä asioihin vapaasti.

    • F-asteikko. Sen mukaan autoritaarinen persoonallisuus on todettavissa ja tutkittavissa yhdeksän ominaisuuden yhdistelmänä, jotka ovat:

     Sovinnaisuus: jäykkä sitoutuminen sovinnaisiin keskiluokkaisiin arvoihin
     Autoritaarinen alistuminen: alistuva ja kritiikitön suhtautuminen ihannoituja moraalisia arvovaltoja kohtaan
     Autoritaarinen hyökkäävyys: pyrkimys etsiä, tuomita ja torjua epäsovinnaisia ihmisiä
     Anti-intraseptio: mielikuvituksellisuuden ja helläluontoisuuden vastustaminen
     Taikauskoisuus ja stereotyyppisyys: usko kohtalon taianomaiseen määräytymiseen ja taipumus jäykkien luokittelujen käyttämiseen ja huonoon moniselitteisyyden sietämiseen
     Valta ja kovaluontoisuus: liioiteltu kovaluonteisuus, kiinnostus vallan, voiman ja hallinnan leimaamiin suhteisiin ja niiden perusteella tehtyihin erotteluihin, joissa samaistutaan nimenomaan voimakkaampaan osapuoleen
     Tuhoavuus ja kyynisyys: yleistynyt vihamielisyys ja inhimillisyyden pilkkaaminen
     Heijastavuus: taipumus heijastaa tiedostamattomia tunneyllykkeitä maailmaan siten, että tuloksena on epäily vaarallisten ja hillittömien asioiden tapahtumisesta maailmassa
     Sukupuolisuus: liioiteltu kiinnostus toisten sukupuolielämään.


   • Petteri on sanottava puheesi ovat hevosettoman miehen puheita.
    Sanna Marinin pitäisi laulaa kuin Karjalassa Äidit lauloivat pojilleen. "Orposeni poloiseni hitas olet liikkeissäsi kömpelö käsistäsi lusikalla sinulle on annettu ei siitä kauhalla voi ottaa".

   • paskasin kiriaston edustalle ko se ei ollu auki.
    pyhin niihin mennävuotisiin kukan varsiin.
    En ole sii riipistä ko pyhin.
    siitä tunnistta ei riipiläisekis.
    pylly

   • stalinismi ja kommunismin rutto.

    • Eipä taida enää stalinisteja olla muita akiivisena kuin ”Buntta” Wahlroosin poika Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos.
     Hänkin sitten 70-luvulla siirtyi lusikoimaan hernesoppansa kultalusikalla. Että semmosta historiaa se aika. Sodankylän stalinistit siirtyivät USSRn kipattua 90-luvulla muihin uskonlahkoihin.
     Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eipä taida enää stalinisteja olla muita akiivisena kuin ”Buntta” Wahlroosin poika Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos.
     Hänkin sitten 70-luvulla siirtyi lusikoimaan hernesoppansa kultalusikalla. Että semmosta historiaa se aika. Sodankylän stalinistit siirtyivät USSRn kipattua 90-luvulla muihin uskonlahkoihin.
     Nykynuorisohan ei noista ajoista tiedä eikä ymmärrä mitään.

     Uusliberalismin rutto kalvaa köyhää kansaa nykyään!Koronan lisäksi.


   • kommaarit
    komut
    fanaatikot
    sossut

   • Viheriäillä ämmeillä on yleensä lyhyet jalat ja runsas pylly.
    Siis jotain runsasta ainakin.

   • Vasemmiston tunnusmerkkejä siis nuo. Runsas takamus ja lyhyt, joskus rivakkakin askel.

   • Jospa se vasemmiston mielestä onkin heidän pyllyissään se runsauden sarvi.
    No jotain runsasta ainakin. Olisko se sitä viskeraalirasvaa se runsaus.

   • Nahkurin orsilla tavataan!
    Malinen laskee vuosituhannen vaihteen jälkeen nyt olevan jo viides kerta, kun Ekp estää talousromahduksen rahaa lapioimalla. "Että kyllä se pysähtyy kun edelliselläkin kerralla." Raja on kuitenkin ylitetty, rahaa vastikkeettomasti upottamalla uskotellaan ongelmien katoavan.
    Samasta syystä alkoi USA:n lama, samasta Weimarin Saksan 1920-luvulla. Kun löysän rahan jako aloitettiin, sitä ei enää uutena normaalina voinut pysäyttää, ja asteittain se johti hyperinflaatioon. Saksan hinnat nousivat viikoissa 50 %, vuodessa tuhansia prosentteja. Syntyneesä kurjuudesta ammensi ravintonsa myös nouseva natsismi. Köyhyydelle etsittiin syntipukki ja se osoitettiin sitten kansalle.
    Toinen mahdollinen kehityskulku on deflaatio, kaikkien hintojen pitkäaikainen lasku. Hyperinflaatio on näisä kahdestä selvästi pahempi, ja EKP ruokkii sen syntyä holtittomasti. Merkittävistä talousvaikuttajista harva on ollut tästä huolissaan. EKP pyrkii rakentamaan sinnikkäästi Euroopan Yhdysvaltoja kuplarahapolitiikallaan. Myös Suomessa helikopterirahaa jaetaan ihan kuin karkkeja lapsille.
    Viesti Suomen poliitikoille on: Heti eroon eurosta, jos rahan syytäminen ei lopu, ja omasta ruokatuotannosta on pidettävä tiukasti kiinni. Kaikki maatalouden ympärille liittyvät poliittiset poterot on hylättävä. Nälkä ja kurjuus yhdessä ovat aiheuttaneet usein laman kylkiäisiksi vielä sodan. Pahakin lama kestetään, jos ihmisillä on edes ruoka turvattuna ja yhteiskunnan lakeihin voi luottaa. EKP rikkoo nyt omia sääntöjään tunkemalla rahaa ongelmayhtiöiden velkapapereihin ja samalla etelän maat vaativat yhteisvastuuta veloista. Jos /kun tämä ei lopu, Suomen pitää hypätä eurosta ulos.
    Sitä ei tosin tarvinne tehdä, koska emun kaatuminen hoitaa sen puolestamme

   • Viheriäillä ämmeillä on yleensä lyhyet jalat ja runsas pylly.
    Siis jotain runsasta ainakin.

   • Viheriäillä ämmeillä on yleensä lyhyet jalat ja runsas pylly.
    Siis jotain runsasta ainakin.
    Runsaus on yleensä hye, ehkei nyt kuitenkaan.
    Pitäisi olla muutakin kuin runsas pylly.

    • Miusta tuo on kuvas just ko siusta lisättynä länkisääret,ukkopahanen jiesiöstä


    • Anonyymi kirjoitti:

     Miusta tuo on kuvas just ko siusta lisättynä länkisääret,ukkopahanen jiesiöstä

     ("länkisääret,ukkopahanen")
     Pilkun jälkeen pitäsi jättää yksi tyhjä väli.
     Koska te opitte?


   • Pyllyjen runsaus on luonnon oma puolustaumiskeino huonoja aikoja varten.
    Siis varastona niukkoja ravinnonsaannin aikoja varten.

   • Sosialistit ovat ilkeitä olioita.

    Tanakka pylly ja sosialisti. Ilkeä ja kateellinen luonne.

    • Tuo on kyllä osuva analyysi heille.


   • Tummaihoiseksi muuttuneella Martinalla, 31, on Euroopan suurimmat rinnat, eikä se riitä – avoimena IL:lle: "Jatkan tätä"

    Se on ällöttävää tuollainen. Ainakin normaalin heteron mielestä.
    Luotaantyöntävää ja vastenmielistä.
    Mikä niissä joitakin kehtoo.
    Ällöä.

    • Kommenttina sanoisin, että normaali hetero ei taida olla ihan normaali hetero vaan sieltä peräkammarin komerosta piipittää. Jos nainen ällöttää niin niin jotain on ällöttäjällä muita taipumuksia


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kommenttina sanoisin, että normaali hetero ei taida olla ihan normaali hetero vaan sieltä peräkammarin komerosta piipittää. Jos nainen ällöttää niin niin jotain on ällöttäjällä muita taipumuksia

     "sieltä peräkammarin komerosta piipittää."

     ÄLä siis piipitä sieltä persauskamaristas. EVVK kenelläkään.
     Pysy siellä vaan piilossa hiljaa.


   • Päivetys on rumaa.

   • Päivettyneille annetaan ouhtaita euroja 6,5 kertainen määrä kantaväestöön verrattuna.
    Kaikki muu ilmaiseksi. Auminen, terveydenhoito jne, jne...
    PÄIVETTÄMINEN SIIN KANNATTAA.

   • Vasemmisto on vain huolissaan maahantunkeutujien viihtymisestä ja hyvinvoinnista.
    Kaikki ovat samaa vasemmistoa. Ehkei persut, ainakaan kaikki.

   • Suorapuheisuus ja vastavirtaan kulkeminen on varmasti sopinut Lindströmiä kannattaneille. Se on ollut kovempi pala, ehkä yllätyskin, että kun persujen piti valita politiikassa epäkohtien sijaan ratkaisuja, ne olivat yhteisiä kokoomuksen ja keskustan kanssa.

    Lindström sanoo olevansa elävä esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun populisti pääsee valtaan.

    – Populisti saa suosionsa kansalta ja menettää todennäköisesti suosionsa, kun ryhtyy tekemään sitä, mitä pitää tehdä, ei niinkään sitä, mitä haluaisi tehdä.

   • Alankomaiden VOK-työntekijät kauhuissaan ”alaikäisinä pakolaisina” saapuvista katurikollisista, joita tulossa Suomeen 175 henkilöä.

    Alankomaiden vastaanottokeskusten (COA) toimihenkilöt varoittavat, että monet pohjoisafrikkalaiset väkivaltaiset katurikolliset on luokiteltu "ilman huoltajaa saapuneiksi alaikäisiksi", jotka käyttävät järjestelmää hyväkseen ja saadakseen ilmaisen majoituksen.

   • Nyt vaan ehdokkaaksi seuraaviin vaaleihin.Sillälailla voi vaikuttaa. Niin se systeemi toimii. Tietenkin jos vaan haluaa purkaa pahaa mieltänsä tänne niin sehän onnistuu myös. Mahtavaa!

    • Näin on. Pilkku tänne sanan perään, viitaten edelliseen, niin on jeesiöläisetkin tyytyväisiä.


    • Tääläkin vaan ruikutetetaan turhaan.


   • Paikkakunnat
    Lappi
    Sodankylä

    Kateus, kauna, jyrkkä, aivopesty, puolueellinen, vihainen jne

    Mikä tai kuka se on.

    No se on sosialisti.

   • Raha ei jakaannu tasaisesti maailmassa: 26 miljardööriä omistaa yhtä paljon kuin 3,8 miljardia ihmistä, puolet maailman väestöstä, kertoo hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam tuoreessa raportissaan.

    Oxfamin vuosittainen hyvinvointikatsaus julkaistiin ennen Sveitsin Davosissa tänään alkavaa maailman talousfoorumia.

    The Guardian kertoo, että Oxfamin mukaan vuonna 2018 rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät entisestään.

    Yli 2 200 miljonäärin varallisuus ympäri maailmaa kasvoi viime vuonna yhteensä 900 miljardia dollaria – 2,5 miljardia dollaria päivässä. Samaan aikaan köyhimpien ihmisten varallisuus väheni 11 prosentilla.

    Miljonäärien määrä on lähes kaksinkertaistunut siitä, kun edellinen talouslama alkoi kymmenen vuotta sitten.

    Rikkaudet keskittyvät myös entistä harvemmalle joukolle. Oxfamin mukaan vuonna 2017 maailman rikkaimmista ihmisistä 43 omisti yhtä paljon kuin puolet väestöstä, kun viime vuonna heitä oli enää 26. Vuonna 2016 luku oli 61.

    Vuonna 2018 maailman rikkain mies oli Jeff Bezos noin 140 miljardin euron omaisuudella. Verkkokauppa Amazonin perustaja omistaa myös avaruuslaitteita valmistavan Blue Originin sekä The Washington Post -lehden.

   • Lasten oikeuksia ajava Pelastakaa Lapset -yhdistys kertoo saaneensa palautetta mukanaolostaan kampanjassa.

    ”Meille on tullut jonkin verran yhteydenottoja aiheesta ja toki sosiaalisessa mediassa aiheesta on käyty vilkasta keskustelua. Olemme saaneet kysymyksiä, kritiikkiä ja myös asian puolella olevia kannanottoja. Jonkin verran aiheeseen on liittynyt myös väärinymmärryksiä ja ikävää vastakkainasettelua”, Pelastakaa Lapset -yhdistyksen viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto kertoi.

    Kuusiston mukaan sosiaalisessa mediassa on ollut viestejä, joissa on suositeltu välttämään lahjoituksia yhdistyksille, jotka ovat mukana kampanjassa.

    ”Pidämme erittäin valitettavana, että tällaisena hetkenä halutaan hankaloittaa kaikkein haavoittavimmassa asemassa olevien lasten eteen tehtävää työtä.”

    Pelastakaa Lapset -yhdistys on saanut kampanjan vuoksi joitakin lahjoittamisen lopettamiseen liittyviä yhteydenottoja.

    ”Juuri tällä hetkellä kaltaisemme järjestön työtä tarvitaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Saamme kotimaassa avunpyyntöjä ahdinkoon joutuneilta perheiltä päivittäin ja rahoitamme heille tarjottavan ruoka-avun täysin lahjoitusvaroin. Teemme tällä hetkellä myös lahjoitusten turvin erittäin kriittistä työtä maailman kaikkein hauraimmissa kohteissa hillitäksemme koronapandemian leviämistä.”

    Palautetta on tullut kampanjassa olemisesta myös Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluvan Suomen Lähetysseuraan.

    ”On ollut tähän asti hyvin aktiivinen sosiaalisen median keskustelu. On tullut hyvin paljon erilaista palautetta, kriittistä ja positiivista. Viikko on ollut hyvin kiihkeä”, Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson kertoo.

    430 miljoonaa -kampanjan verkkosivujen pääviesti on, että Suomi menettää verotuloja vuosittain ”verovälttelyn” vuoksi yli 430 miljoonaa euroa, josta 288 miljoonaa euroa liittyy niin sanottuihin huojennettuihin osinkoihin. Kampanja esittää, että verotusta kiristettäisiin siten, että listaamattomien yhtiöiden maksamien osinkojen verotus toisi valtiolle 288 miljoonaa euroa enemmän vuodessa.

    Talouselämä kysyi Suomen Lähetysseurasta, millä perusteella jonkun voidaan katsoa välttelevän veroja, jos hän maksaa ne Suomen lain määräämällä tavalla.

    ”On hassua, että Lähetysseura päätyy kommentoimaan listaamattomien yritysten osinkoverotusta, joka on vain yksi kampanjan 14 toimenpide-ehdotuksesta. Kehottaisin tässä yksityiskohdassa kääntymään keskeisten asiantuntijoiden puoleen. Meillä keskeisin lähtökohta kampanjaan osallistumiselle on lisätä taloudellista oikeudenmukaisuutta ja hillitä eriarvoisuuden kasvua meillä ja muualla”, Suomen Lähetysseuran taloudellisen oikeudenmukaisuuden asiantuntija Niko Humalisto sanoi.

    Steffanssonin mukaan Suomen Lähetysseuralle kampanjassa oleellinen seikka on kansainvälinen vero-oikeudenmukaisuus.

    ”Kun teemme yhteistyötä Afrikan ja Aasian kumppaneiden kanssa, näemme kuinka kansainväliset verokäytänteet mahdollistavat sen. että maihin tarvittavat resurssit häviävät muualle.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    95
    2848
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    108
    2655
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2288
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1509