Vasemmistossa tuulee

Anonyymi

Vassaripopulistit erottivat vihervassarin riveistään. Syyksi ilmoitetaan äänestys ryhmän vastaisesti.
Naurettavaa...valtuutettu Lakkala ei ilmeisesti vielä ymmärrä, että ryhmäkuri on tarkoitettu armeijaan ei kunnallispolitiikkaan. Ryhmän vastaisesti äänestettäessä valtuutettu toteuttaa demokratiaa ja siten tehdään politiikkaa kunnallisella tasollakin. Valtuutetut valitaan demokratia vaaleilla ja valittu on päässyt valtuutetuksi omilla ansioillaan ei ryhmän ansioilla.

13

<50

Vastaukset

 • EVVK
  Kakkaa viheriät.

 • Muuttakaa riiphin niin ei tartte pyhkiä ja silloin tulehtunu tilanne tyyntyy.

 • Vanhusten pitäis antaa tilaa nuoremmille kunnallispoliitikoille. Ei kunnanvaltuusto ole mikään perinneyhdistys.

 • Kateus vie kalatkin vedestä sanoo vanha sananlasku. Karppinen on kertonut syyksi, että hän oli mukana tyttärensä vaalivalvojaisissa ja se ei sopinut näille kateellisille populisteille. Hyvin paljon mahdollista, että asia on näin. Koulupuolelta kun tulee henkilö kunnallispolitiikkaan niin ne on perinteisesti kateellisia muille. Omalla työpaikallaan ovat heti uhkaamassa oaj.llä jos kaikki ei mene heidän toiveiden mukaan ja tämä sanottakoon yleisellä tasolla usealla eri kunnalla sama ongelma.
  Kuntien ja kaupunkien työntekijöiden olisi syytä olla ulkopuolella kunnallisen päätöksenteon näin vältyttäisiin oman edun tavoittelusta.

 • Syyksi kerrottu että kannattanut Vihreä puolueen (tyttärensä) valtuustoalotteita. Pellejä koko sakki, jos ei saa kannattaa muiden puoluiden tekemiä hyviä alotteita. Tämä juuri ongelma kunnallispolitiikassa ja erityisesti näköjään Vasemmistolla. Muiden puoluiden alotteita ei kannateta vaikka ne olisi hyviä. Ihan älytöntä paskaa!

  • Sanos muuta. Vassarit on kateellisia kaikille joilla on älyä uskallusta, ideoita ja omaisuutta. Ne on kateellisia siitäkin kun joku muukin pääsee valtuuston eikä vain vassarit. Itse olin aikoinaan valtuustoissa ja tulin näkemään sen kuinka sosialistit yli puoluerajojen kadehti kaikkia muita jopa sitä miten joku verbaalisti lahjakas osasi tuoda asioita hienosti esille. Ei kahta sanaa siitä, että toisten valtuusto aloitteet olisi saanut heiltä hyväksyntää.


 • DNA on ylimielinen pinkkisateenkaari höpö höpö sutki pulju myös. Ottakaa mieluummin joku muu operaattori.
  Mikään ei toimi. Pakkorahastus kyllä ja kiristys.
  Välttäkää DNA sateenkaarta viimeiseen asti.
  Kokemukset erittäin, erittäin ikävät ja negatiiviset.
  Varokaa dna sutkeja. NE VARASTAA RAHASI.

 • Enemmistön diktatuuri tuottaa väärinymmärrettyjä neroja. Postin pääjohtajakin on varmaan nero. Ainakin omasta mielestään.

 • Pääministeri Antti Rinne antaa veret seisauttavan ilmoituksen. Rinne ilmoittaa, että hallituksen lupaama hoitajamitoitus ei toteudu. Kyseessä on suuri bluffi ja huijausten huijaus. Kaikki hallituksen puheet vanhustenhoidon parantamiseksi ovat osoittautuneet pehmeäksi unelmahötöksi ja pelkäksi vaalitäkyjen heittelyksi ennen eduskuntavaaleja. Totuus on ollut täysin toinen. Hallitus on huijannut Suomen kansaa liiallisella lupauksilla, joita ei ole ollut tarkoitustaan toteuttaa. sdd

 • – Hallitus on unohtanut vanhukset ja hoitajat. Pääministeripuolue sosiaalidemokraatit valehtelivat törkeästi ennen vaaleja ja nyt kaikki sairaat vanhukset ja väsyneet hoitajat on unohdettu. Samaan aikaan omia tovereita ei unohdettu, kun kaikille järjesteltiin paikat hallituksen avustajakaartissa dds

 • Moni nössö mitättömyys kikkel-män sannoo omaa muijaansa hallitukseksi ja äitiksi.
  Voi jumankauta teittiä kikkielmännejä. Miksettä te hirtä ittiänne.
  Tekisitte siten sen ainon hyvän työnne elämässänne.

 • Heti kun Nurmela ja Lakkala sai valtaa, alko tuo räkyttäminen.

  • riiphin se pitäs päässä.
   sielä met ei tartte pyyhkiä, eikä räkyttää.

   Möllöki lähti riiphin, eikä sitte pyhi pyllyään sielä.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.