T-luupihvin keittäminen?

Anonyymi

Löysin tänään pitkästä aikaa taas naudan t-luupihviä City-Marketista, ja ajattelin ehkä ostaa huomenna.

Mutta kun on vierähtänyt niin monta vuotta viime kerrasta, niin kysyisin asiantuntijoilta, miten pitkään tuota t-luupihviä on syytä keittää?

Haluan sen jäävän sisältä vähintäänkin roseeksi tai jopa mediumiksi, ja pinnasta reilun rasvaiseksi ja pehmeäksi. Mutta onko vaara, että mediumina se on kuiva?

10

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko mielestäsi hauska? Et sinä ole hauska.

    • Anonyymi

      Nyt olet hyvän jäljillä! Grillimamma tuntee perheen joka keittää kokonaisen sisäfileen naudasta. Ohje löytyy glorian parhaat kirjasta.

      Kyllä vain, keitetään ensin.

    • Anonyymi

      Et edelleenkään ole hauska.

      • Anonyymi

        Grillimamma ei tee vitsiä vakavalla asialla!


    • Anonyymi

      Grillimamma on vain huono vitsi, ei mitään muuta.

      • Anonyymi

        Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.

        Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?

        Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.

        Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!

        Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?

        Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!

        Hyvää grillikesää!


      • Anonyymi

        Olet edelleenkin huono vitsinkertoja ja vielä huonompi kokki. Kun et alaa tunne, ole edes hiljaa. Voitko kertoa yhden hyvän jutun ja kadota sitten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.

        Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?

        Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.

        Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!

        Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?

        Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!

        Hyvää grillikesää!

        Samaa juttua ei kannata kertoa päivästä toiseen, jos mitään uutta grillattavaa ei tule mieleen, voitko avautua jotain muusta asiasta, vaikka vaihdevuosista?


    • Anonyymi

      Laita kattilaan vettä ja säädä grilli pitämään vesi noin 80-asteisena. Tämän jälkeen vakumoi pihvi ja mausteineen ja nosta kattilaan muutamaksi tunniksi. Valmiiksi maustetun pihvin voi toki paistaa suoraan myyntipakkauksessaankin.

      • Anonyymi

        Tuota kutsutaan ammattipiireissä sous vide -grillaamiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      109
      2820
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2385
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      21
      2320
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1930
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1620
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      169
      1341
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      284
      1169
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1024
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      80
      1024
    10. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      979
    Aihe