Löysin tänään pitkästä aikaa taas naudan t-luupihviä City-Marketista, ja ajattelin ehkä ostaa huomenna.
Mutta kun on vierähtänyt niin monta vuotta viime kerrasta, niin kysyisin asiantuntijoilta, miten pitkään tuota t-luupihviä on syytä keittää?
Haluan sen jäävän sisältä vähintäänkin roseeksi tai jopa mediumiksi, ja pinnasta reilun rasvaiseksi ja pehmeäksi. Mutta onko vaara, että mediumina se on kuiva?
T-luupihvin keittäminen?
10
185
Vastaukset
- Anonyymi
Oletko mielestäsi hauska? Et sinä ole hauska.
- Anonyymi
Nyt olet hyvän jäljillä! Grillimamma tuntee perheen joka keittää kokonaisen sisäfileen naudasta. Ohje löytyy glorian parhaat kirjasta.
Kyllä vain, keitetään ensin. - Anonyymi
Et edelleenkään ole hauska.
- Anonyymi
Grillimamma ei tee vitsiä vakavalla asialla!
- Anonyymi
Grillimamma on vain huono vitsi, ei mitään muuta.
- Anonyymi
Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.
Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?
Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.
Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!
Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?
Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!
Hyvää grillikesää! - Anonyymi
Olet edelleenkin huono vitsinkertoja ja vielä huonompi kokki. Kun et alaa tunne, ole edes hiljaa. Voitko kertoa yhden hyvän jutun ja kadota sitten?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.
Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?
Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.
Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!
Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?
Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!
Hyvää grillikesää!Samaa juttua ei kannata kertoa päivästä toiseen, jos mitään uutta grillattavaa ei tule mieleen, voitko avautua jotain muusta asiasta, vaikka vaihdevuosista?
- Anonyymi
Laita kattilaan vettä ja säädä grilli pitämään vesi noin 80-asteisena. Tämän jälkeen vakumoi pihvi ja mausteineen ja nosta kattilaan muutamaksi tunniksi. Valmiiksi maustetun pihvin voi toki paistaa suoraan myyntipakkauksessaankin.
- Anonyymi
Tuota kutsutaan ammattipiireissä sous vide -grillaamiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422492Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423022108- 231882
- 241625
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘241475Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta411381- 441366
- 1001349
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391305- 361076