T-luupihvin keittäminen?

Anonyymi

Löysin tänään pitkästä aikaa taas naudan t-luupihviä City-Marketista, ja ajattelin ehkä ostaa huomenna.

Mutta kun on vierähtänyt niin monta vuotta viime kerrasta, niin kysyisin asiantuntijoilta, miten pitkään tuota t-luupihviä on syytä keittää?

Haluan sen jäävän sisältä vähintäänkin roseeksi tai jopa mediumiksi, ja pinnasta reilun rasvaiseksi ja pehmeäksi. Mutta onko vaara, että mediumina se on kuiva?

10

137

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko mielestäsi hauska? Et sinä ole hauska.

    • Anonyymi

      Nyt olet hyvän jäljillä! Grillimamma tuntee perheen joka keittää kokonaisen sisäfileen naudasta. Ohje löytyy glorian parhaat kirjasta.

      Kyllä vain, keitetään ensin.

    • Anonyymi

      Et edelleenkään ole hauska.

      • Anonyymi

        Grillimamma ei tee vitsiä vakavalla asialla!


    • Anonyymi

      Grillimamma on vain huono vitsi, ei mitään muuta.

      • Anonyymi

        Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.

        Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?

        Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.

        Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!

        Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?

        Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!

        Hyvää grillikesää!


      • Anonyymi

        Olet edelleenkin huono vitsinkertoja ja vielä huonompi kokki. Kun et alaa tunne, ole edes hiljaa. Voitko kertoa yhden hyvän jutun ja kadota sitten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oivoi! Kuinka taitava ketjuravintolakeittäjä oletkaan.

        Eikä mikään naurata? Mites höyryuuni toimii vai pitääkö kenties keittää ihanassa mausteliemessä?

        Voisitko perustaa youtube-kanavan missä kerrot ettei edes kotona ole järkevää savustaa ribsejä. Voin kääntää tämän englanniksi , jotta vakuutamme usan että savustaminen hitaasti matalalla lämmöllä pilaa lihan. Samalla voimme vakuuttaa että lihan grillaaminen matalalla lämmöllä on kauhistus, se koskee koko manner eurooppaa ja etelä-amerikkaa.

        Kyllä se on jämpti että suomalaiset ja erityisesti s-ryhmän keittäjä tietää että ribsit höyretään tai keitetään. Nam!

        Sä ole olet ihan toivoton tapaus. Mikä kuppa aivoissasi saa jahtaamaan somen lumehahmoa?

        Nyt olet niin morkkis että mielen piristää vain vedet suuhun herauttavat ribsit!

        Hyvää grillikesää!

        Samaa juttua ei kannata kertoa päivästä toiseen, jos mitään uutta grillattavaa ei tule mieleen, voitko avautua jotain muusta asiasta, vaikka vaihdevuosista?


    • Anonyymi

      Laita kattilaan vettä ja säädä grilli pitämään vesi noin 80-asteisena. Tämän jälkeen vakumoi pihvi ja mausteineen ja nosta kattilaan muutamaksi tunniksi. Valmiiksi maustetun pihvin voi toki paistaa suoraan myyntipakkauksessaankin.

      • Anonyymi

        Tuota kutsutaan ammattipiireissä sous vide -grillaamiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      147
      2455
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      176
      1694
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1578
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      875
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      851
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      825
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      745
    Aihe