Näiden kymmenen biologisen tosiasian pitäisi auttaa ateisteja harkitsemaan maailmankuvaansa

1. Evoluutiosta ei ole ainuttakaan havaittua todistetta. Tämä tarkoittaa biologisen informaation määrän kasvua siten, että se johtaisi organismin rakenteellisen tai toiminnallisen monimutkaisuuden kasvuun. Jos olet eri mieltä, näytä minulle todisteet.

2. Elämää syntyy vain elämästä. Jos olet eri mieltä, todista se.

3. Tutkijat eivät ole onnistuneet todistamaan abiogeneesiä laboratorioissa. Jos olet eri mieltä, näytä minulle todisteet.

4. DNA:ta muodostuu vain olemassa olevasta DNA:sta tai RNA:n käänteiskopioinnilla, joka tarvitsee myös DNA:ta. Jos olet eri mieltä, todista se.

5. Ihmisen perimässä on 628'685 sairauksiin liittyvää geneettistä virhettä, mutta täysin hyödyllisten mutaatioiden määrä on nolla. Jos olet eri mieltä, osoita minulle tieteelliset todisteet.

6. Bakteerit eivät ole yksinkertaisia ​​elämänmuotoja. Niillä on ainakin 17 erilaista aistia. Jos olet eri mieltä, todista se.

7. Ihmisen genomissa on vain ~ 19'000 DNA-jaksoa, joita käytetään proteiinien koodaamiseen, mutta erilaisten proteiinien määrä ihmiskehossa on jopa useita miljoonia. Jos olet eri mieltä, todista se.

8. Ihmisen jokaisessa solussa on täsmälleen samat DNA-jaksot (paitsi neuronit ja T-solut). DNA ei määritä solun identiteettiä. Identiteetti määräytyy epigeneettisten mekanismien ja tekijöiden avulla. Jos olet eri mieltä, näytä minulle kelvollinen tutkimus.

9. Bakteerit pysyvät bakteereina. Koirat koirina. Kissat eivät muutu minkään muun tyyppisiksi eläimiksi. Sirkut pysyvät sirkkuina. Jos olet eri mieltä, todista se.

10. Solu pystyy tuottamaan tuhansia erilaisia ​​proteiineja lukemalla (transkriptio) vain yhtä passiivista DNA-jaksoa. Jos olet eri mieltä, todista se.

14

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Ei ole olemassa mitään mekanismia, joka muuttaisi apinan kaltaisen olion ihmiseksi. Ihmisen genomissa on jo 628685 sairautta aiheuttavaa geneettistä virhettä (DisGeNet.org) maailmanlaajuisesti, mutta täysin hyödyllisten mutaatioiden määrä on pyöreä nolla. Evoluutiota ei tapahdu.


    • "1. Evoluutiosta ei ole ainuttakaan havaittua todistetta. Tämä tarkoittaa biologisen informaation määrän kasvua..."

      Koko genomin duplikoitumisella on kausaalinen yhteys lajiutumiseen. Kun duplikaatiosta selviytyminen onnistuu, mahdollistaa se lajiutumisen, lisääntyvän biologisen monimutkaisuuden ja uusien ominaisuuksien syntymisen. Artikkelin toisella sivulla oleva kuva kertoo tämän erittäin selkeästi. Selkerankaisten 1R ja 2R duplikaatiot räjäyttivät kalojen ja maalla elävien selkärankaisten lajiutumisen. Kasvien duplikaatiot korreloivat K-T -rajan kanssa ja räjäytti niiden lajiutumisen.

      Selkärankaisilla ensimmäinen duplikaatio mahdollisti kehittyneen hermoston, umpieritysjärjestelmän, verenkiertojärjestelmän, kehittyneet päässä sijaitsevat aistinelimet, monimutkaisemmat aivot, kallon, selkärangan, luurangon ja hampaat. Toinen duplikaatio mahdollisti parilliset evät/raajat, leuat ja adaptiivisen immuunijärjestelmän. Monet näistä kehityskohteista liittyvät selkärankaisten hermostopienan (neural crest) ilmaantumiseen.

      The two rounds of genome duplication (1R and 2R) in the vertebrate stem were followed by a period of rapid morphological innovation, which led to: enhanced nervous, endocrine and circulatory systems; enhanced sensory organs; more complex brains; and the skull, vertebrae, the endoskeleton and teeth. These were followed in the jawed vertebrate lineage by innovations such as paired appendages, hinged jaws and an adaptive immune system. Many of these innovations are related to the emergence in vertebrates of the neural crest.

      https://www.researchgate.net/publication/26714909_The_evolutionary_significance_of_ancient_genome_duplications

      • DNA on passiivista informaatiota, joten geeniduplikaatioiden hyödyntäminen edellyttää niiden aktivointia epigeneettisten mekanismien toimesta. Geeniduplikaatiot ovatkin erityisesti polyploidien eliöiden tärkeä mekanismi, joilla ne varmistavat sopeutumisensa muuttuviin olosuhteisiin menettämättä liian nopeasti biologista informaatiota. Kala ei kuitenkaan muutu sammakkoeläimeksi geeniduplikaatioilla. Ruumiinkaavan säätely tapahtuu epigeneettisesti lisääntymisen fysiologiassa.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        DNA on passiivista informaatiota, joten geeniduplikaatioiden hyödyntäminen edellyttää niiden aktivointia epigeneettisten mekanismien toimesta. Geeniduplikaatiot ovatkin erityisesti polyploidien eliöiden tärkeä mekanismi, joilla ne varmistavat sopeutumisensa muuttuviin olosuhteisiin menettämättä liian nopeasti biologista informaatiota. Kala ei kuitenkaan muutu sammakkoeläimeksi geeniduplikaatioilla. Ruumiinkaavan säätely tapahtuu epigeneettisesti lisääntymisen fysiologiassa.

        Unohdat sujuvasti, että kukaan ei ole väittänyt kalan muuttuneen *snap* sammakkoeläimeksi. Prosessi on valtavan hidas.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        DNA on passiivista informaatiota, joten geeniduplikaatioiden hyödyntäminen edellyttää niiden aktivointia epigeneettisten mekanismien toimesta. Geeniduplikaatiot ovatkin erityisesti polyploidien eliöiden tärkeä mekanismi, joilla ne varmistavat sopeutumisensa muuttuviin olosuhteisiin menettämättä liian nopeasti biologista informaatiota. Kala ei kuitenkaan muutu sammakkoeläimeksi geeniduplikaatioilla. Ruumiinkaavan säätely tapahtuu epigeneettisesti lisääntymisen fysiologiassa.

        hienoa kun valheitasi jaksetaan kerta toisensa jälkeen oikoa.


    • Anonyymi

      Todistustaakka on väitteen esittäjällä elo tässä tapauksessa Rot:lla.

    • Anonyymi

      Et kykene todistamaan ainuttakaan väitettäsi todeksi. 😂🕵️‍♂️

    • Anonyymi

      Olet idiootti. Jos olet eri mieltä, todista se.

    • Mitä typerämpi aloitus on, sitä enemmän siihen yritetään kirjoittaa rivejä, aivan kuin ääliömäisen jankkaamisen määrä korvaisi laadun. 10 itseään toistavaa sheissea jotta 10 saadaan täyteen.
      Muistammehan myös, että evoluutioteoriassa oleva aukko ei ole todiste jumalasta. Se on vain evoluutioteoriassa oleva aukko, jota ei vielä ole täytetty.
      Myös kovasti käytetty "Jos olet eri mieltä" on hämmentävä. Evoluutioteoria on tieteellinen teoria, ei mielipide.

      1. Evoluutiosta on kirjaimellisesti miljoonia tieteellisiä artikkeleita. Se ettet löydä, tai uskalla lukea, on tuskin muiden vika.

      2. Ensin pitäisi määritellä mitä tarkoittaa elämä. Joka tapauksessa jonkinlaisesta aineenvaihdosta energiaa käyttävään eliöön on kohtuullisen suora matka, kun aikaa on miljardeja vuosia.

      3. Synteettinen, "elävä" solu on saatu aikaan laboratoriossa, mutta synteettistä solukalvoa ei ole vielä pystytty valmistamaan.

      4. DNAta on valmistettu laboratoriossa.

      5. Mutaatio on harvoin hyödyllinen, mutta hakemalla löydät helposti linkkejä. Hae vaikka useful mutations in humans. Enpä uskoisi, että joudun antamaan näin alkeellisia neuvoja.

      6. Bakteerit eivät ole esimerkiksi viruksiin verrattuna alkeellisia, olet oikeassa. 17 aistia?

      7. Mitä yrität todistaa tällä?

      8. Mitä yrität todistaa tällä?

      9. Kissat saattavat pysyä kissoina satoja miljoonia vuosia, kuten vaikkapa krokotiilit ovat jo tehneet. Ihminen sen sijaan on ollut nykyisessä muodossaan tutkitusti vain muutamia satoja tuhansia vuosia.

      10. Mitä yrität todistaa tällä? Olet opetellut ulkoa hienon lauseen, etkä ymmärrä mitä se tarkoittaa?

    • Anonyymi

      Pekka ajoi eilen ylinopeutta 50 km/h. Jos sinun mielestäsi hänen pitäisi saada siitä sakot, todista se.

    • Anonyymi

      Voi sentään, poikakulta, kenenkään ei ole pakko todistaa sinulle yhtään mitään. Sinun mielipiteilläsi ja väitteilläsi ei ole mitään tieteellistä painoarvoa ja tuolla kreationismipalstan puolella sinut on jo niin monta kertaa todettu pslkäksi suuruusharhaiseksi diletantiksi, ettei enää kannata toistaa että olet pelkkä suuruusharhainen diletantti.

      Ilmoitin muuten aloituksesi poistoon, koska pseudotiede ja uskonnolliset fantasiat eivät kuulu tälle palstalle.

      - Ilkimyksen esiäiti Lucy

    • Anonyymi

      Jumalan kumoamiseen ei tarvita kymmentä väitettä...

      Kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, että jumalat ovat yliluonnollisia tai ainakin ne kykenevät tekemään yliluonnollisia asioita. Tuo tarkoittaa sitä, että jos jostain ilmestyisi jokin jumala, niin se ei olisi yliluonnollinen, koska se esiintyy todellisuudessa (luonnossa). Eikä sen teotkaan olisi yliluonnollisia, koska nekin tapahtuisivat luonnossa...

    • Anonyymi

      Oletko nähnyt koiraa? Koira on pika-evoluution tulos, kehitetty sudesta - ihmisen aiheuttama evoluutio. Ei koiraa ole olemassa luonnossa ja katsoppa kaikkia niitä rotuja kuinka erilaisia ovat, chihuahua on susi, mutta aika erilainen - ja chihuahuasta ei enää voi jalostaa sutta - ja 300 vuotta sitten ei ollut chihuahuaa! M.O.T. Evoluutio toimii samalla periaatteella - tosin luonnonvalinta on hitaampi kuin ihmisen tekemä valinta. Ehkä tuhat kertaa hitaampi. Ja evoluution ei muuta eläimiä yhdestä lajista toiseksi lajiksi, se voi kyllä jakautua eri haaroihin, mutta ei koskaan palaa takaisin aikaisempaan tasoon. Hämähäkistä ei voi jalostaa nisäkästä.

      Evoluutio on kehittänyt 57 erilaista (tunnetut) tapaa nähdä... Kaikista tavoista ei voi kehittyä silmiä ja niinpä jotkut lajit pysyvät sellaisina kuin ovat...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe