Korkeakorkoiset miesten kengät

Anonyymi

Mistäköhän mahtaisi saada makuni mukaisia miesten jalkineita, joissa on korkeat korot?

Minua kiinnostaisivat mallit, joissa on pyöreähkö tai suiponpuoleinen kärki, noin puolen sentin paksuinen pohja sekä pitkittäissuunnassa pitkähkö, noin viiden sentin korkuinen korko, jonka reunat ovat aika lailla pystysuorat. Siis muuten aika perinteinen pukukenkä lukuun ottamatta tuota koron korkeutta.

Suomalaisissa kenkäkaupoissa olen nähnyt muutamia kotimaisten valmistajien malleja, joissa on suippo kärki ja noin neljän sentin korkuinen bootsityyppinen viisto korko. Nämä mallit eivät oikein ole makuuni.

3

<50

  Vastaukset

  • Jos uskallat tilata verkosta ja kokeilla kiinalaista, niin aliexpressin hakuun kun kirjoittaa vaikkapa 'high heel dress shoes for men ' niin tulee kaikenlaisia erilaisia vaihtoehtoja. Ole vain tarkkana koon kanssa, katso aina valmistajakohtainen kokotaulukko koska kiinalaisten kokomerkinnät vaihtelee.

  • Nykyisin on netissä melko laaja korkojen valikoima...ihme on, jos ei löydy. Löysin 12 vuotta sitten kivijalkaliikkeestä naisten boots korot...41 koko mahtui hyvin jalkaan. Tietenkin korko oli korkeampi, kapeampi ja sirompi, kuin äijien boots ja kärki oli pitempi ja terävempi. Ne oli löytö makuuni aivan täydellä hinnalla...169€, nahkasaappaiksi melko huokeat, kun oli vielä mieleiset.

   • 41 kokoa löytyy korkoa jos monenlaista :)
    Kun tohtii kurkata naisten osastolta :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6084