Joko kansa uskoo?

Anonyymi

Pääministeri Antti Rinne antaa veret seisauttavan ilmoituksen. Rinne ilmoittaa, että hallituksen lupaama hoitajamitoitus ei toteudu. Kyseessä on suuri bluffi ja huijausten huijaus. Kaikki hallituksen puheet vanhustenhoidon parantamiseksi ovat osoittautuneet pehmeäksi unelmahötöksi ja pelkäksi vaalitäkyjen heittelyksi ennen eduskuntavaaleja. Totuus on ollut täysin toinen. Hallitus on huijannut Suomen kansaa liiallisella lupauksilla, joita ei ole ollut tarkoitustaan toteuttaa. sdd

77

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä Antsa tulee vielä asiat hoitaa!! Laittaa kapitalisitit ruotuunn ja jakaa rahat köyhän kansan kanssa!

      Ilman omia päämääriä ja köyhän sekä vanhojen asialla!! Kyllä rahaa löytyy

      Loppuu se porvarien mässäily ja ymmärtävät kuka tämänkin suomen ovat rakentaneet!!

      Vaviskaa sortajat!!

      • Anonyymi

        Sarkasmi on vaikea laji. Valitettavasti nyt et onnistunut.


      • Anonyymi

        Antti puhuu aina muunnettua totuutta kuka uskoo??


    • Anonyymi

      – Hallitus on unohtanut vanhukset ja hoitajat. Pääministeripuolue sosiaalidemokraatit valehtelivat törkeästi ennen vaaleja ja nyt kaikki sairaat vanhukset ja väsyneet hoitajat on unohdettu. Samaan aikaan omia tovereita ei unohdettu, kun kaikille järjesteltiin paikat hallituksen avustajakaartissa dss

    • Anonyymi

      Valitettavasti maan hallituksessa on mukana muitakin kuin kunnon vasemmistolaisia.

      • Anonyymi

        Älkää veikkoset höpiskö tyhjää paskaa....


    • Anonyymi

      – Hallituskumppaneiden on syytä ymmärtää, että vihreät on fanaatikkoliike, joka ei koe, että säännöt koskisivat heitä. Jos vihreiltä ei oteta avainsalkkuja pois, samaa tullaan näkemään koko vaalikausi. Vihreiden kannattajia tämä miellyttää, tuskin muita, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi.

      Tiedotteessa viitataan siihen, ettei hallituksella ole päätöstä al-Holiin liittyvässä asiassa ja katsotaan Haaviston ottaneen oman toimintalinjansa.

      • Anonyymi

        Vihreäpuolue.
        Mitä tekee hallituksessa. Hallituksella on suuri vastuu asioiden oikeanlaisesta hoidosta. Haaviston toiminta, kuten hän itsekin sanoo, hänen oikeusturvansakin kannalta on tärkeää, käydä asia perin pohjin läpi. Mutta kuten entinen pääministeri Rinne totesi toimittajalle puhtaalla valehtelullakin näköjään pärjää eduskunnassa. Toimittajan kysyessä kahteen kertaan mitä tuo tarkoittaa, vastasi hän kolmesti samalla tavoin. Kannaisi varmaakin vihreiltä kerätä pois salkut, muuten seuraa vain yhteiskunnallinen katasrofi.


    • Anonyymi

      Odotelemme taas kun kul-munii

    • Anonyymi

      Myös nyt-liike ja kristillisdemokraatit ovat mukana.

      Kokoomus lähtee mukaan perussuomalaisten alulle panemaan välikysymykseen Syyrian al-Holin leiriläisistä. Asiasta kertoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen eduskuntaryhmän ylimääräisen kokouksen jälkeen.

      Jo aiemmin nyt-liike ja kristillisdemokraatit ovat kertoneet lähtevänsä mukaan perussuomalaisten välikysymykseen.

      Mykkäsen mukaan tällä hetkellä on suuri epäselvyys siitä, onko hallitus tehnyt poliittisen päätöksen ja antanut mandaatin kotiuttaa Suomeen Isis-kalifaatin toimintaan osallistuneita Suomen kansalaisia vai ei.

      Mykkäsen mukaan kokoomus lähtee siitä, että Suomen pitää auttaa lapsia, jos siihen löytyy turvallinen tapa. Edellisen hallituksen linja oli Mykkäsen mukaan se, että merkittävän turvallisuusriskin aiheuttavia aikuisia ei Suomen valtion toimin auteta.

    • Anonyymi

      PS-meppi Laura Huhtasaari on tehnyt ohjelmasarjan yhteistyössä TV7:n kanssa. Mepin raportti Brysselistä -ohjelma näkyy yhteiskristillisellä TV7-kanavalla.


      Huhtasaari kertoo Suomen Uutisille uudesta ohjelmasta:

      – Kerron Brysselin kuulumisia ja muita ajankohtaisia asioita. Suomen yhteiskunta tarvitsee monipuolisempaa viestintää ja näkökulmaa valtamedian yksipuolisen agendajournalismin sijaan.

      Huhtasaaren mukaan osa ihmisistä eli pitkään vailla kosketusta päätöksentekijöihin tai politiikkaan. He olivat ”unohdettua massaa”, kunnes tapahtui käänne – ihmiset alkoivat äänestämään kansallismielisiä puolueita. Liberaalit ympäri Eurooppaa alkoivat hävitä vaaleja, jonka jälkeen väärin äänestävistä ihmisistä tehtiin demonisoitua massaa.

      – On aika puolustaa kristillistä ja kansallista Suomea ja suomalaisten itsemääräämisoikeutta EU:n suurvaltaprojektissa, jossa kansallisvaltiot yhdistetään yhdeksi valtioksi. Tästä ei juuri valtamediassa keskustella. EU:n suurvaltaprojektia kohtaan on omaksuttu vaikenemiskoodi. Ei edes keskustella, onko se hyvä vai huono asia. Projekti etenee askel askeleelta, kunnes paluu itsenäiseksi valtioksi ei enää tulevaisuudessa ole mahdollista. Tästä pitää puhua avoimesti

    • Anonyymi

      Kun kansa äänesti eduskuntavaaleissa viime keväänä, oli kaikille selvää, että sdp:n pääministeriehdokas oli Antti Rinne. Näin Rinteestä tulikin vaalivoiton jälkeen hallitustunnustelija.

      – Silloin käytiin teatterimaiset hallitusneuvottelut, joissa ei neuvoteltu tulevan hallituksen kokoonpanosta tosissaan, vaan vihervasemmisto oli sulkenut vaalien toisiksi suurimman puolueen, perussuomalaiset, ulos heti kättelyssä. Nyt näimme hiljattain vanhan hallituksen kaaduttua toiset tuollaiset teatterimaiset hallitusneuvottelut, joissa kaikki tiesivät, että niitä ei käydä tosissaan vaan ne olivat läpihuutojuttu, sanoo perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoron pitänyt Ville Tavio.

      – Demokratian kannalta on surkeaa, että sekä toiseksi suurin että kolmanneksi suurin puolue jätettiin pois. Demokratian kannalta on surkeaa, että pääministerin valitsi kansan sijaan sosiaalidemokraattien puolue-eliitti. Demokratian kannalta on surkeaa, että keskustan äänestäjät petettiin ja keskustan vallanhimosta tuli vihervasemmistohallituksen kasassa pitävä liima.

      Vihervasemmisto ei kuuntele suomalaisia

      Tavio sanoo Marinin hallituksen jatkavan suoraan sitä Suomelle haitallista politiikkaa, mihin Rinteen hallitus jäi.

      – Hallitus on viemässä Suomea turmioon ja vieläpä vastoin kansan tahtoa, sillä kansa ei äänestänyt tämän hallituskokoonpanon puolesta. Tilanne vain pahenee, sillä kansa ei äänestänyt Sanna Marinia pääministeriksi. Marin ei käynyt eduskuntavaaleihin pääministeriehdokkaana ja mikäli olisikin käynyt, ei sdp todennäköisesti olisi pääministeripuolue.

      – Olisi ollut palvelus demokratialle, jos Rinteen eroilmoituksen myötä olisi järjestetty uudet eduskuntavaalit. Koska näin ei tehty, ei voida osoittaa, että tämä hallitus tai Marinin pääministeriys ovat ansainneet kansan luottamuksen. Tämä voitaisiin mitata uusilla ennenaikaisilla eduskuntavaaleilla, mutta vihervasemmisto pitää ennemmin kiinni vallastaan kuin kuuntelisi kansan ääntä, Tavio toteaa.

      ”Täyttä kansan aliarviointia”

      Tavion huomauttaa, ettei hallitusohjelmaan ei tehty parannuksia, ja koko hallituksen eroaminen sekä uuden hallituksen muodostaminen osoittautuivat silkaksi poliittiseksi teatteriksi.

      – Juuri eronnut ministeri Sirpa Paatero nimitettiin heti takaisin ministeriksi ennen kuin presidentti oli edes ehtinyt myöntää eroa! Antti Rinne taas hyppäsi suoraan varapuhemieheksi sen jälkeen, kun oli menettänyt luottamuksen. Tämä on täyttä kansan aliarviointia.

    • Anonyymi

      " Kyllä Antsa tulee vielä asiat hoitaa!! Laittaa kapitalisitit ruotuunn ja jakaa rahat köyhän kansan kanssa! "

      Paavo Lipposen armeijakaveri kulttuuri-irvokas Baltzar aivopesi kakkateatteritaiteen keinoin nuoria ja alaikäisiäkin suomityttöjä ilmeisesti henkilökohtaisiksi ilmais-seksiorjikseen, kotimajoituksessakin sen talossa oli osa. Koko kansan Talja vielä palkitsi inhotuksen kulttuuriarvonimellä.

      Kultin toiminnassa oli mukana kaksi "aikuista" naista, toimintamalliin kuului aivopestä nuoret naiset kieltämään omat vanhemmat, mahdolliset poikaystävät ja yleensäkin kaikki vähääkään perinteisempään elämäntapaan ja suomalaisuuteen kuuluva, kaiken vieraskulttuurin ylistystä samaan aikaan aivopesussa tuputtaen.
      Metodeihin kuului mm. alistaa alussa tyttöjä antamaan Baltzarille puolihameissa sylitansseja ym.

      Toimintaa rahoitettiin varta vasten perustetun rahanjakoviraston ja viranhaltijan rahoituspäätöksillä, taustalta löytyy useita mm. SDP taustaisia kärkinimi poliitikoita, on siellä myös muuan P. Haavistokin.

      Virheiden ja Sos.dementikoiden muisti vaan alkaa kummasti pätkiä, kun aletaan tuoda julkisuuteen tuota "köyhälle kansalle" rahanjaon todellista luonnetta.

      Ja kysyä todellakin sopii, olisiko SDP saanut viime vaaleissa tuonkaan vertaa erehdytettyä ihmisiä äänestämään heidän edustajiaan katteettomilla rahanjako lupauksillaan, jos pääministeriehdokkaana olisi ollut lepakkoparin kasvatti.

    • Anonyymi

      Kymmenen opposition kansanedustajaa on jättänyt muistutuksen, jossa perustuslakivaliokuntaa pyydetään tutkimaan Pekka Haaviston toimien laillisuus al-Hol-vyyhdissä.

      Kymmenen kansanedustajaa on jättänyt perustuslain 115 §:n mukaisen muistutuksen, jossa pyydetään perustuslakivaliokuntaa tutkimaan ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) toimien laillisuus al-Holin leirillä olevien Suomen kansalaisten tai Suomesta sinne päätyneiden henkilöiden kotiuttamista koskevassa asiassa.

      Edustajat pyytävät tutkinnan osana tarkastelemaan sitä, onko ulkoministeri Haavisto painostanut virkamiehiä tekemään lainvastaisia päätöksiä. Lisäksi edustajien mukaan on tutkittava, onko prosessi, jossa ulkoministeriö on asettanut uuden erityisedustajan hoitamaan al-Holin asiaa, ollut laillinen. Edelleen edustajat pyytävät tutkimaan, onko ulkoministeriössä menetelty laillisesti, kun konsulipäällikkö on pyritty siirtämään uuteen tehtävään pois virastaan.

      Edustajien mukaan on myös tarkasteltava, onko ulkoministeri toiminut lain mukaisesti jättäessään tuomatta al-Holin asian valtioneuvoston yleisistunnon ratkaistavaksi.

      – Julkisuuden tietojen sekä oikeustieteen professorien lausuntojen perusteella on syytä epäillä, ettei ulkoministeri ole toiminut laillisesti al-Holin leirillä olevien asiassa. Epäselväksi on jäänyt erityisesti ulkoministerin toiminnan lainmukaisuus ulkoministeriön virkamiesten osalta, Mari Rantanen (ps) sanoo.

      Muistutuksen allekirjoittajissa on mukana perussuomalaisten, kokoomuksen ja kristillisen edustajia. Perussuomalaisista muistutuksen ovat allekirjoittaneet Mari Rantanen, Veijo Niemi, Jari Ronkainen, Jussi Wihonen, Tom Packalén. Kokoomuksesta allekirjoittajina ovat Heikki Vestman, Kalle Jokinen, Kari Tolvanen ja Wille Rydman. Kristillisistä sen on allekirjoittanut Sari Tanus.

      – Tässä muistutuksessa on kyse perustuslain mukaisesta ministerivastuuasiasta, joka on juridinen prosessi. Oikeusvaltiossa myös ministerin toiminnan pitää perustua lakiin. Koska epäily toimien laillisuudesta on jäänyt ilmaan, on myös ulkoministerin itsensä edun ja oikeusturvan kannalta tärkeää, että asia tutkitaan huolella, kokoomuksen Vestman toteaa tiedotteessa.

    • Anonyymi

      Australiasta morjes. Suomen mediassa näkyy olevan paljon juttua meidän maastopaloista. Samassa yhteydessä kirjoitetaan usein ilmastonmuutoksesta. Toki pitkä kuiva jakso pahentaa tilannetta, mutta syy se ei ole. Mikäli kiinnostaa mistä oikeasti on kyse, niin tässäpä kirjoitan hieman aiheesta.

      Tuhansien vuosien ajan paikalliset ovat hallinneet tulipalot polttamalla suoja-alueita. Muualta tulleet siirtolaiset ovat kautta aikojen käyttäneet samaa konstia. Nyt kuitenkin on keksitty sellainen vihreä neronleimaus, että käytäntö olisi haitaksi luonnolle. Niinpä suojapolttamista on vähennetty radikaalisti. Ennen maanomistaja sai talonsa ympäriltä puhdistaa aluskasvillisuutta suojatakseen kotiaan, mutta nyt sitäkin on rajattu. Oman kodin suojaamisesta on jaettu sakkoja. Ennen eläimet söivät aluskasvillisuutta kylien läheisyydessä luoden suojaa tulipaloilta, mutta sekin kiva on kielletty. Tilanne huolestutti palomiehiä jo pitkään, mutta puoli vuotta sitten poliitikkojen piittaamattomuus ylitti sietorajan niin, että palontorjunnan johtajat tulivat esiin tehden erittäin selväksi, että täysi katastrofi on tulossa. He kertoivat tarkalleen mitä on tulossa ja mitä pitäisi tehdä. Hallitus ei ottanut sitä minään. Mikään luotettava sääennuste ei yllä kuukausien päähän, eli kuivuus ei ollut syynä puoli vuotta katastrofia edeltäneeseen paniikkiin. Silloin jo oli selvää, että tulevaa tilannetta ei pystytä hallitsemaan – olipa ilmasto tavallista kuivempi tai ei.

      Lisäksi palontorjunnasta oltiin säästetty, kun tähänkään asti varoja ei ole ollut tarpeeksi. Kaluston suhteen ollaan paljolti ulkomaan avun varassa, kun omaa ei riitä kovin pitkälle. Meillä itsellä ei ole yhtään isoa sammutuskonetta. Sammutus on enimmäkseen vapaaehtoisten varassa, jotka itse maksavat polttoaineensa, maskinsa, jne. Monet heistä menettävät tulonsa ollessaan pois töistä. Valtiolta he eivät saa mitään pienintäkään palkkiota.

      Tilanteen pahentuessa päättäjät eivät toimineet. Apua olisi pitänyt pyytää puolustusvoimilta ja ulkomailta jo kauan sitten, mutta sen sijaan on vain toivottu sadetta ja pidetty puheita.

      Tarkoitus ei ole tehdä poliittista mainontaa kenenkään puolesta, sillä virheitä on tehty yli puoluerajojen. Vaikka sateiden saapuminen pahasti myöhässä ja tavallista kuivempi vuosi pahentavat tilannetta, niin katastrofin syy on kuitenkin vastuussa olleiden poliitikkojen ääretön tyhmyys. Positiivista tässä on se, että ensimmäistä kertaa vuosikausiin Australian politiikassa keskustellaan myös käytännön kysymyksistä, eikä keskitytä ainoastaan haukkumaan kilpailijoita.

      Ihan kaikkea kiireissäni en ole ehtinyt tarkistamaan, joten yksityiskohtien luotettavuus ei välttämättä vastaa kovinta tieteellistä kriteeriä.

    • Anonyymi

      Australiasta morjes. Suomen mediassa näkyy olevan paljon juttua meidän maastopaloista. Samassa yhteydessä kirjoitetaan usein ilmastonmuutoksesta. Toki pitkä kuiva jakso pahentaa tilannetta, mutta syy se ei ole. Mikäli kiinnostaa mistä oikeasti on kyse, niin tässäpä kirjoitan hieman aiheesta.

      Tuhansien vuosien ajan paikalliset ovat hallinneet tulipalot polttamalla suoja-alueita. Muualta tulleet siirtolaiset ovat kautta aikojen käyttäneet samaa konstia. Nyt kuitenkin on keksitty sellainen vihreä neronleimaus, että käytäntö olisi haitaksi luonnolle. Niinpä suojapolttamista on vähennetty radikaalisti. Ennen maanomistaja sai talonsa ympäriltä puhdistaa aluskasvillisuutta suojatakseen kotiaan, mutta nyt sitäkin on rajattu. Oman kodin suojaamisesta on jaettu sakkoja. Ennen eläimet söivät aluskasvillisuutta kylien läheisyydessä luoden suojaa tulipaloilta, mutta sekin kiva on kielletty. Tilanne huolestutti palomiehiä jo pitkään, mutta puoli vuotta sitten poliitikkojen piittaamattomuus ylitti sietorajan niin, että palontorjunnan johtajat tulivat esiin tehden erittäin selväksi, että täysi katastrofi on tulossa. He kertoivat tarkalleen mitä on tulossa ja mitä pitäisi tehdä. Hallitus ei ottanut sitä minään. Mikään luotettava sääennuste ei yllä kuukausien päähän, eli kuivuus ei ollut syynä puoli vuotta katastrofia edeltäneeseen paniikkiin. Silloin jo oli selvää, että tulevaa tilannetta ei pystytä hallitsemaan – olipa ilmasto tavallista kuivempi tai ei.

      Lisäksi palontorjunnasta oltiin säästetty, kun tähänkään asti varoja ei ole ollut tarpeeksi. Kaluston suhteen ollaan paljolti ulkomaan avun varassa, kun omaa ei riitä kovin pitkälle. Meillä itsellä ei ole yhtään isoa sammutuskonetta. Sammutus on enimmäkseen vapaaehtoisten varassa, jotka itse maksavat polttoaineensa, maskinsa, jne. Monet heistä menettävät tulonsa ollessaan pois töistä. Valtiolta he eivät saa mitään pienintäkään palkkiota.

      Tilanteen pahentuessa päättäjät eivät toimineet. Apua olisi pitänyt pyytää puolustusvoimilta ja ulkomailta jo kauan sitten, mutta sen sijaan on vain toivottu sadetta ja pidetty puheita.

      Tarkoitus ei ole tehdä poliittista mainontaa kenenkään puolesta, sillä virheitä on tehty yli puoluerajojen. Vaikka sateiden saapuminen pahasti myöhässä ja tavallista kuivempi vuosi pahentavat tilannetta, niin katastrofin syy on kuitenkin vastuussa olleiden poliitikkojen ääretön tyhmyys. Positiivista tässä on se, että ensimmäistä kertaa vuosikausiin Australian politiikassa keskustellaan myös käytännön kysymyksistä, eikä keskitytä ainoastaan haukkumaan kilpailijoita.

      Ihan kaikkea kiireissäni en ole ehtinyt tarkistamaan, joten yksityiskohtien luotettavuus ei välttämättä vastaa kovinta tieteellistä kriteeriä.

    • Anonyymi

      Arvon maan asukit. Kun ilmasto-panikointi ei ole tuonut tavoiteltua tulosta niin saanen esitellä seuraavan hysterian aiheen: Sukupuutto-panikointi! Odotamme innolla kyseisen ilmiön myötä keulahahmoksi ilmoittautuvan ”greetan” esiinastumista

    • Anonyymi

      Kaikki avainvirat miehitetään nyt syvän punaisella ja vihreällä porukalla, jotta hallituskauden aikana Suomea saadaan tuhotuksi mahdollisimman paljon ja peruuttamattomasti. Mitä asialle voisi tehdä?

    • Anonyymi

      Tutkimus selvitti: Autoilevat omakotitaloasujat joutuvat hallituksen ilmastotoimien maksajiksi

    • Anonyymi

      Onko Rinnettä näkynyt AY:n hotellissa, ( muistelemassa menneitä ).!?

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. Vasemmistoliitto ja sen edeltäjät olivat aikoinaan ns savupiipputeollisuuden ja pienpalkka-alojen kova ääninen äänitorvi mutta mitä tapahtui? Tänään kyseiselle puolueelle on muodostunut tärkeimmäksi agendaksi femakkojen, epämääräisten sukupuolten ja muiden kuin meidän asioiden kiiluvasilmäinen eteenpäin vienti, heille normaalit työtätekevät ovat enää tarpeen vain joka toinen vuosi (Eduskunta- ja kunnallisvaalien aika). No entäs SDP: Puolue elää tänäkin päivänä suuruutensa vuosia (vaikka kannatus on enää puolta parhaimmista vuosista) eli kuvittelee olevansa edelleen valtionhoitaja puolue ja se vaatii näin ollen kumartelua ja limaista nöyristelyä EU:n suuntaan johtaen siihen että rahaa Afrikkaan ja tilalle kehitysmaalaisia tänne, sotasensuurimainen ote mediasta jotta saadaan peiteltyä kaikkien näiden tulijoiden hirviömäisyydet (päänkatkomiset, lapsiraiskaukset yms), tälle puolueelle asunnottomat, leipäjonolaiset, vanhukset ja muut turvattomassa asemassa olevat ihmiset ovat ilmaa mutta jostain kumman syystä tämäkin puolue haluaa duunareiden ääniä joka toinen vuosi vaaleista johtuen!!! Keskustan kuittaan puolueeksi joka on verrattavissa henkitoreissaan olevaan vanhukseen eli ko puolueen parhaat päivät on nähty ja paluuta menneisyyteen ei ole. Nyt kysyisinkin mihin näitä hallituspuolueita aikuisten oikeasti tarvitaan? Mitään hyvää niillä ei meille Suomalaisille ole tarjottavana!!!

    • Anonyymi

      Helsingin Sanomien mukaan Suomi järjestelee kaikkien isis-terroristien palauttamista Suomeen. Kotiinhaku koskee kaikkia Suomen kansalaisia, lapsia, naisia ja miehiä. Tähän mennessä kotiin on haettu kaksi lasta.

    • Anonyymi

      Hyviä kirjoituksia.

      Valitettavasti edelliset kirjoitukset kuvaavat hyvin nykyistä meininkiä. Nykyisen hallituspuolueen yhteinen toimintaajatus on se että mitään muuta ei tehdä kuin yritetään rahat huijata rikaiden taskusta. Valitettavasti Suomessa ei sellaisia rikkaita ole joilta rahat saisi koijattua.

      Kittilän ahkerat yrittäjät ovat laistava esimerkki siitä että yrittäminen on sitä että kunnalla ja muilla veronmaksajilla maksatetaan kulut. Kuluja voi yrittää koijata turisteilta. Tosin tiedän sen että turisti ei tule takaisin jos se saa hinta laatusuhteeltaan paremman palvelun jostain muualta. Mutta eläminen muiden veronmaksajien rahoilla on törkeää.

    • Anonyymi

      Itseään duunaripuolueena pitäneen sdp:n kannatus on pudonnut puolen vuoden aikana erityisesti työllisten joukossa, kun taas perussuomalaiset on kasvattanut suosiotaan työllisten keskuudessa.


      Perussuomalaiset on vakiinnuttanut asemansa Suomen suosituimpana puolueena. Taloustutkimuksen uusimman, Ylelle tekemän kannatusmittauksen mukaan perussuomalaisten kannatus on jo 24,3 prosenttia, eli lähes joka neljäs äänestäjä luottaa perussuomalaisiin.

    • Anonyymi

      KOKOOMUKSEN on korjattava välinsä perussuomalaisiin ja avattava mahdollisuus tulevalle hallitusyhteistyölle, vaatii kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman. Hänen mukaansa perussuomalaisten eristäminen on ollut virhe, josta kokoomus on kärsinyt niin viime vaalien tuloksessa kuin laajemmin heikompina mahdollisuuksina ajaa puolueelle tärkeitä tavoitteita.

      ”Tämä yhteinen oppositioaika olisi syytä käyttää siihen, että vakavat jännitteet puolueiden väliltä pystyttäisiin purkamaan”, Rydman sanoo.

    • Anonyymi

      Tästä se alkaa. Kokoomuksen on pakkoa miettiä jo tulevia kunnallisvaaleja. Vihervassareista ja demareista ei kaveriksi enää ole kuten oli Lipposen aikaan. Kepusta ei tiedä kutistuuko se olemattomaksi alle 10% puolueeksi. Vihreät ovat myös hyvin epäluotettava yhteistyökumppani. Ja kannatuskin tuskin on paljoa 10% kummempaa.

      On hyvin lähellä että persut ja kokoomus kahdestaan saa seuraavissa edarivaaleissa50% äänistä. RKP:n kristilliset saa varmuudella messiin. Silloin vassarisiipi on syrjässä päätöksenteosta. Ja Kepu tekee kuten sen käsketään tehdä. Tai on syrjässä päätöksen teosta.

      Suurille kaupungeille tämä on OK. Pikkupaikkakunnan tuki on tulevaisuudessakin Kepussa. Tai sitten heidän asioitaan ei aja kukaan, persut satunnaisesti korkeintaan.

      Edari vaalit voivat olla piankin. En usko että tämä "huulipunahallitus" jatkaa vaalikautta loppuun ainakaan nykyisellä koostumuksella. Persut siihen ei mene ilman vaaleja. Miten lie kokoomuksen kanssa?

    • Anonyymi

      IL-kysely: 82 prosenttia kokoomusvaikuttajista valmis hallitukseen perussuomalaisten kanssa - Suomeen rakentumassa vahva oikeistorintama

    • Anonyymi

      Tuntuu siltä että Hakkarainen on oikea mies, oikealla paikalla
      Äänestäkää siis häntä jatkossakin, - jos haluatte olla Isänmaan asialla -!

      • Anonyymi

        Ei kyllä maanviljelijöiltä, poronhoitajilta yms. yhteiskunnan eläteiltä tuet pois. Kyllä niittenki pittää alkaa kustantamaan itte omat kulunsa. Miksi pirussa yhteiskunnan pittää niitä elättää..??


    • Anonyymi

      Sehän selvä SDP-SUOMEN SURKEIN PUOLUE TÄYS VALEHTELIJOITA VAPPUSATANEN KUIHTUI KUIN

    • Anonyymi

      Eilinen A-talk järkytti suurinta osaa kansalaisista. Opetusministeri Li Andersson päräytti eilen kansallisessa televisiossa ”p-puhetta”.

      Ihmiset kyselevät toisiltaan onko tällainen käytös arvokasta. Voiko meillä opetustoimen ja nuorison kasvatuksen vastuuministerinä henkilönä olla ihminen, joka käyttää tällaista kieltä?

      Jos verrataan Anderssonin puhetta hänen ulkomaisiin esikuviinsa, niin kannattaa tietenkin ottaa malliksi Neuvostoliiton bolševikit. Näille kiroilu oli luonnollinen tapa ilmaista itseään. Lukutaidottomat massat arvostivat ”kamunistia”, joka kiroili. Stalin kiroili yksityiselämässään ja kertoi antisemitistisiä rasvaisia vitsejä. Hruštšev oli tunnettu vulgaaristä kielestä. Samoin Gorbatšov kiroili kuin turkkilainen. L.D.Trotski taisi olla ainoa, joka arvosteli kiroilua bolševikeille sopimattomana ja piti sitä ”kapitalistisen maailman jäänteenä” – samoin kuin uskontoa ja vodkanjuontia (Trotski ei itse juopotellut).

      Bolševikeillä oli kuitenkin yksi kirjoittamaton sääntö. Julkisissa puheissa ei ikinä kiroiltu eikä puhuttu ”alakieltä”. Ainoastaan 1930-luvun näytösoikeudenkäynneissä syytettyjä kirottiin ja kuvailtiin graafisesti. Kirjoitetussa sanassa ei kuitenkaan käytetty säädyttömyyksiä. On merkillistä, että nämä totalitaristisen valtion hirmuhallitsijat näkivät oman merkityksensä NL:n kansojen sivistämisessä ja kulttuuristamisessa niin tärkeäksi, että tätä sääntöä valvottiin ankarasti.

      P-puhetta ei suvaittu. Neuvostoliitossa Li olisi ollut pian entinen opetuskomissaari.

      Nainen politiikassa saa ekstrahyvää kun kiroilee?

      Anderssonin eilistä kielenkäyttöä on pyritty naureskelemaan ja lakaisemaan maton alle pikkujuttuna.

      Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään bagatelli juttu. Andersson tietysti paljasti oman sivistymättömyytensä tässä tokaisussa. Ja ehkä politiikan vallankäytössä naisen on käytettävä kaikkia avujaan hyväksi – vallan puolueissa nainen saa ekstraglooriaa siitä, että kiroilee kuin mies. Esimerkiksi kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen kiroili kuin tukkijätkä ja sitä pidettiin ihan oikeana järjestyksenä: ei ne kokoomuksen sällit muuten usko.

      Mutta.

      Kyse on esimerkistä. Anderssonin kiroilu julkisuudessa oli hälyttävä merkki sanankäytön rappeutumisesta ja siitä, että vihapuhetta voi käyttää ihan kivasti jos se vaan suunnataan väärämielisiä kohtaan. Li puhui vihapuhetta – sitä ei voi kukaan kieltää.

      Vielä kerran: se, että Andersson paljasti olevansa julkimoukka, ei kuitenkaan ole asian pihvi.

      Kyse on esimerkistä ja sen voimasta. Miten me voimme julkisessa puheessa vaalia asiallisuutta tai korrektia käytöstä, jos ministeri antaa tällaisen esimerkin? Voiko opetusministeri julkisesti kiroilla?

      Minusta ei.

      Eroa Li – tässä sinulle seuraajia

      Li hyvä!

      Toivon, että näytät esimerkkiä vihapuheen torjunnassa ja eroat. Esimerkkinä.

      Minulla on Sinulle jo muutamia seuraajaehdokkaita ja ihan hyvän hyvyyttäni ehdotan näitä Vasemmistoliiton johtajille.

      Kun suosikkisosialistinen Ele Alenius ei käy virkaan, niin meidän on harkittava sisäsiistejä, tosisivistyneitä ja esiintymistaitoisia professori-vasemmistoliittolaisia.

      Näistä kaikkein sopivin sinun paikallesi olisi professori Heikki Patomäki, joka on aidosti intellektuaali ja oiva sanankäyttäjä. On älykäs. Ei kiroile julkisuudessa.

      Samoin jos haluatte puolueettomia vasemmistolaisia, niin professori Teivo Teivainen olisi aivan symppis tähän virkaan. On syvästi sivistynyt, aidosti kielitaitoinen ja vielä musikaalinen ihminen.

      Hän voisi esiintyä näissä teidän sikakalliissa pikkujouluissanne aivan ilmaiseksi – ministerin asemassa. Ja on erittäin musikaalinen ja taitava esiintyjä.

      Ei tulisi niin kalliiksi veronmaksajille nämä teidän ”kultaisen tontun” juhlinnat

      • Anonyymi

        Erinomainen kirjoitus.

        En ole huolissani Liistä. Kun uudet lumet syksyllä sataa niin tälle hallitukselle on käynyt kuin tämän talven lumille. Ei ole juurikaan kaikkialla Suomessa näkynyt. Kohta ei näy sieläkään missä lunta on. Lunta ikävöin, hallitusta en.


    • Anonyymi

      Eläkkeeseen tuli vuoden alusta heti 30 eur.korotus , kas kuinkas kävikään .Veroprosentti nousi 1% nyt jää käteen 9 eur vähemmän ,kuin ennen nousua. Voi ,kun eivät olisi nostaneetkaan. Faktaa. Ennen jäi 1070 eur. nyt 1061. Ero ei ole suuri, mut ostovoima laski 9 eur. Elän tälläkin kohtuudella,en valita. Mut periaatteessa tyhmää touhua.

    • Anonyymi

      Mikä on Suomen tila? Onko Suomi itsenäinen? Koetaanko Suomessa onnea ja turvallisuutta?

      Suomen näkymät ovat synkät. Syntyvyys on pahimpien 1860-luvun nälkävuosien tasolla. Valtiontalous on kuralla, jatkuvasti alijäämäinen ja velkaa kasvattava. Yömarkkinointiin keskittyvän velkakaupan ansiosta kansalaisten velka ja syrjäytyneisyys kasvaa. Työttömyys jököttää vuosikymmenestä toiseen neljännesmiljoonan työttömän tasolla. Suomalaisuus ja ns. kantaväestö ovat halveksunnan konteena. Muukalaisuus on valttia. Kristittyjen asema on vaikea. Jopa Raamatun kirjoitusten lausumisesta tai kirjoittamisesta voi joutui syytetyksi. Eduskunnassa lausutuista puheista voi unioniblokkiin kuulumaton edustaja joutua syytetyksi.

      Unioni on kaapannut lainsäädäntövallan, unionin ja Suomen rajat resottavat auki. Valtion johtavat vastuulliset julistavat ”universaalia ihmisoikeutta” saapua Suomeen ja julistautua täällä turvapaikanhakijaksi, jolloin hänellä muka on oikeudet kaikkeen siihen, mitä Suomen kansalaisella on. ”Tulkaa Suomeen” -kehotuksia päästellään suusta korkeimmalta maan hallinnosta, jäljitellen rikkaimman Europpan maan päämiehen puheita unohtaen, että rikkaalla, jatkuvasti ylijäämää tekevällä maalla on toisenlaiset resurssit kuin velkaisella, köyhällä Suomella. Suomen suvereniteetti ja itsenäisyys on annettu pois.

      Oman suojeleminen taloudellisin perustein ei ole rasismia, vaan itsesuojelua ja viisautta

      On käsittämätöntä, että oman maan etujen varjeleminen on nyky-Suomessa kielletty? Jos joku vapaata maahantuloa, ”universaalista ihmisoikeutta” arvostelee, syyllistyy ”rasismiin” ja ”vihapuheeseen”. Lähes kaikki media, Yle ja HS etukärjessä ja pienemmät EU:n markkinoijat perässä, vaahtoavat rasismin ja vihapuheen kitkemisestä. Jopa valtiopäivien avajaisten puheiden pääsisältö keskittyi kaikkeen muuhun kuin maamme ja kansamme omien asioiden käsittelyyn.

      Mitä on rasismi? Se on rotusyrjintää, -sortoa ja -kiihkoulua. Ilman rangaistuksen pelkoa on voitava puhua Suomen edusta, se on valistuneen kansalaisen velvollisuus ja oikeus.

      Mitä on vihapuhe? Suomen kielen sanakirjasta en sanaa löytänyt. Ei sitä ole myöskään rikoslaissa, johon sitä koetetaan työntää. Vaaditaan siis syytteitä ja tuomioita asioista, joita rikoslaki ei tunne. Erityisesti miesviha on maailmassamme ja Suomessakin paisunut mittoihin, jonka voisi katsoa vaikuttavan parisuhteiden solmimisen vaikeuteen ja heikkoon syntyvyyteen. Ymmärsin Tasavallan presidentti Sauli Niinistön valtiopäiväpuheessaan laventaneen vihapuheen käsitettä, kun hän sanoi vihapuheita heiteltävän sieltä ja täältä, ei siis yksin maahanmuuttokriittiseltä taholta.

      Hyvinkin jo kaivattaisiin rauhoittumista ja maahanmuutonkin tarkastelua talouden kannalta. Avoin puhuminen kiistanalaisesta asiasta on viisauden ja ongelman ratkaisun alku.

      Suomen Perustan tutkimus: maahanmuuton kustannukset eivät alene edes 2. sukupolvessa, ”kotoutus” on epäonnistunut

      Suomen puolueista Perussuomalaiset on tutkinut maahanmuuttoa ajatuspaja Suomen Perustan toimesta. Juuri ilmestynyt tutkija Samuli Salmisen tutkimus (https://www.youtube.com/user/psverkkomedia) koskee maahanmuuttajiin kohdistetun toimeentulotuen osuutta tuen kokonaiskuluista. Lähteinä ovat julkiset tilastot ja rekisterit mm. Kela, THL ym. Muutamia tuloksia tässä.

      Toimeentulotuen kustannukset nousivat vuoden 2013 749 milj. eurosta 804 miljoonaan vuonna 2018. Nousua edisti maahanmuutto. Vuoden 2018 toimeentulotuesta pääkaupunkiseudulla meni 40 % maahanmuuttajille. Koko maan tasolla vuoden 2018 toimeentulotuista meni neljännes (25 %) maahanmuuttajille.

      Maahanmuuttajien syntymävaltion mukaan tarkasteltuna 18-64 -vuotiaista maahanmuutajista korkeimmat toimeentulotuen saajien luvut saavutettiin Somaliassa, Irakissa, Syyriassa ja Afganistanissa syntyneillä. Somaliassa luku oli 67,5 %, vastaavanikäisillä suomalaisilla tuen saajien prosentti oli noin 7.

      Kaikkien maahanmuuttajien keskimäärin saadut toimeentulotuet kasvavat suomalaisväestöön verrattuna noin 5-kertaisiksi 20 vuoden maassaolon jälkeen. Maassaolon pitkittyminen ei vähennä tukea, vaan lisää sitä. Irakilaisilla ja somalialaisilla tuen määrä on yli 15-kertainen kantasuomalaisiin tuen saajiin verrattuna 20 maassaolovuoden jälkeen.

      Tutkija Samuli Salmisen eräs kansantaloutemme kannalta hälyttävä tutkimustulos on, että ”kotoutumista” ei tapahdu edes toisessa sukupolvessa. Suomessa syntyneistä somalitaustaisista 19-vuotiaista 75 % on saanut toimeentulotukea vuosittain. Suomalaisilla kantaväestön nuorilla tämä prosentti on 13-14. Somalialaistaustaisista 19-vuotiaista nuorista yli 30 % on saanut toimeentulotukea vuosittain, kantasusuomalaisilla vastaava luku on noin 5 %.

      Johtopäätös: työperäinen ja humanitaarinen maahanmuutto pysäytettävä, autettavia autettava omissa maissaan
      .

    • Anonyymi

      Minusta kukaan ei vastusta "työperäistä" maahanmuuttoa. Ehkä ay liike hivenan katsoo kieroon mutta ei vastusta. Kaikenlaisien joutoihmisten,esim Isis Al-Hol äitien maahanmuutoa vastutetaan. Muistissa on kun takavuosina mm. Tornion kautta rantautui reippaita Suomeen 30 vuotiaita reippaan oloisia miehiä. Eivät he mitenkään avun tarpeessa olleet. Ongelmat on ratkaistava paikan päällä ja paikallisesti. Tätä voidaan tukea.

    • Anonyymi

      Tällä hetkellä EU haluaa Suomelta lisää jäsenmaksua 1,6 miljardia euroa nettona 7 vuoden budjettiin. Rahasumma on siis 1 600 000 000 euroa LISÄÄ. Nettona tarkoittaa sitä, että siitä on vähennetty Suomen saamat tuet. Ei järjen häivää. Mutta demarien eurooppaministeri Tytti Tuppurainen sanoi, että EU on niin ihanaa, että maksamme jäsenyydestä mitä vain.

      Hulluinta tässä on se, että valtio myy omaisuuttaan maksaakseen EU-jäsenmaksua!

    • Anonyymi

      Kuten perussuomalaiset ovat varoittaneet, punavihreä hallitus lähtee nostamaan työllisyysastetta vapauttamalla halpatyövoiman maahantuontia. Tämä johtuu siitä, että hallituksen muu politiikka ei edistä uuden, tuottavan työn syntymistä eikä siten täällä jo olevien työttömien työllistymistä.

      Tämän lisäksi hallitus aikoo asteittain yksityistää Suomen maahanmuuttopolitiikan eli tehdä tismalleen saman virheen, jota Ruotsissa jo kadutaan kautta puoluekentän.

      "Kai yritykset tietävät itse parhaiten, millaista työvoimaa ne tarvitsevat!" Tämä usein toistuva argumentti on vetoava ja kuulostaa järkevältä. Virhe on siinä, että yhteiskunta - siis veronmaksaja - on lain nojalla viimekätisessä vastuussa täällä olevien ihmisten toimeentulosta.

      Ministeri puhuu osaajista, mutta tosiasia on, että suurin osa Suomeen työn perässä tulevista ei ole huippuosaajia tai start-up-yrittäjiä vaan matalapalkkatyöläisiä, esimerkiksi siivoojia ja ravintolatyöntekijöitä. Punavihreä hallitus haluaa kiihdyttää juuri tätä muuttoliikettä.

      "Eikö kaikki työ ole arvokasta!" Tämä on toinen vetoava argumentti. Kaikki työ voi toki olla arvokasta, mutta jos työtunteja on niin vähän tai tuntipalkka niin matala, että työllä ei tule toimeen, tulijat eivät paranna taloudellista huoltosuhdetta vaan heikentävät sitä.

      "Työntekijän oleskeluluvalla", eli saatavuusharkinnan kautta, maahan tulevien työllisyysaste on tietenkin aluksi lähellä sataa prosenttia - hehän tulevat tänne juuri työsopimuksen perusteella. Jo 2-3 vuoden maassaolon jälkeen heidän työllisyysasteensa kuitenkin romahtaa väestön keskiarvon alapuolelle.

      Pääkaupunkiseudulla jo 40% toimeentulotuista maksetaan ulkomaalaisille. Absoluuttiset toimeentulotukimenot kasvavat käsi kädessä lisääntyvän maahanmuuton kanssa. Numerot eivät valehtele ja ne kertovat karua kieltä "osaajien maahanmuuton" laadusta.

      Tavoitteena on, että yritykset voisivat nykyistä nopeammin ottaa ulkomaisia työntekijöitä tehtäviin, joihin kotimaista työvoimaa ei ole tarjolla.

      • Anonyymi

        Yksityistäminen olisi viisainta ohjata venäjänkarjalaan! .Sikäläiset yrittäjät
        jättäisivät varmasti kilpailukykyisiä hintatarjouksia pakolaisten majoituksesta
        ja koulutuksesta !


      • Anonyymi

        Yksityistäminen olisi viisainta ohjata venäjänkarjalaan! .Sikäläiset yrittäjät
        jättäisivät varmasti kilpailukykyisiä hintatarjouksia pakolaisten majoituksesta
        ja koulutuksesta !


    • Anonyymi

      Ensin Kreikka vei suomen rahat nyt se lykkää pakolaisensa meidän elätettäväksi. Mitä tekee Suomi. Joo tänne vaan kaikki. 😠

    • Anonyymi

      Onhan se jo nähty mitä tämä "vihreä aalto" saa aikaiseksi tavallisten ihmisten arkipäivässä. Kannattaa äänestää näitä jokaisessa vaalissa kuntavaaleista aina pressavaaleihin asti. Sitä nopeammin saamme hyvästellä Suomen.

    • Anonyymi

      Purra pitää "ankkurihenkilöinä"
      Oppositiopuolue perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra sanoi Iltalehdessä , että Kreikassa olevat turvapaikanhakijat ovat "ankkurihenkilöitä", joita vanhemmat lähettävät edellään Eurooppaan tekemään turvapaikan saamisesta ja perheenyhdistämisestä helpompaa.

      – Kyseessä on tyypillinen vihreä moralistinen politiikka, jolla ei ole itse ongelmaan minkäänlaista positiivista vaikutusta, ratkaisuista puhumattakaan. Eurooppaan tulevat ihmiset eivät lopu sillä, että Suomi ja muutama muu maa ottavat vastaan ihmisiä leireiltä, Purra sanoi.

    • Anonyymi

      Tästä ihanuudesta, sähkön siirtomaksun korotusautomaatista saamme kiittää yksinkertaisesti sähköverkkokauppias Pekka Haavistoa ja vihreitä. Haavisto oli se vastuuministeri, jonka ihan oma-aloitteisesta esityksestä ja ohjauksesta valtioneuvosto hyväksyi Fortumin sähköverkon myynnin ulkomaiselle sijoittajaryhmälle. Haavisto valmisteli ja esitteli kaupan.

      - Hän on vastuussa ei kukaan muu !!!

      - Haavisto ja vihreät loivat Suomen nykyisen korotusautomaatin kaikille sähköverkkoyhtiöille. Caruna avasi heti kaupan vahvistuttua pelin tekemällä käsittämättömiä kerta korotuksia sähkön siirto hintaa ja muut yhtiöt seurasi heti perässä. Nyt vihreiden luomalla systeemillä yhtiöt voivat laskuttaa asiakasta vaikka eivät ole toimittaneet tuotetta eli sähköä asiakkaalle???

      - Ennen moista toimintaa kutsuttiin petokseksi.

      - Minun mielestä Suomen valtion tulisikin kansallistaa Carunan sähköverkko takaisin valtion omistukseen. Kansallistamisen perusteiksi riittää sähkön siirtoverkon yhteiskunnallinen merkitys.

      - Tämä Caruna-tapaus on esimerkki elävästä elämästä kun eriasteisista mielenterveysongelmista kärsivät ihmiset eli vihreät äänestetään ja sallitaan pääsemään päättämään yhteiskunnallisesti merkittävistä asioista. Caruna ei ole mikään yksittäistapaus. Muutakin vihreiden maallemme ja yhteiskunnallemme aiheuttamaa vahinkoa on nähtävissä jokapuolella ympärillämme. Osa vihreiden aiheuttamasta vahingosta on johtanut jo ihmishenkien menetykseenkin maassamme.

    • Anonyymi

      EU tuhoaa Suomen mahdollisuudet harjoittaa maataloutta. Tämän toiset tiesi jo vuonna 1994. Eroon EU:sta.

      • Anonyymi

        Älä veikkonen höpise. Ei muuta kuin kuokka käteen ja alat viljelemään maata. Ei sitä kukaan ole kieltänyt tekemästä. Tieten pittää ensin omistaa tai vuokrata maan mitä haluaa viljellä. Tietenkin jos odottaa että yhteiskunta elättää k.o. "yrittäjän" niin sitten EU on paha, koska sieltä ei kyselemättä saa elatusavustusta.


    • Anonyymi

      Suomi on menettämässä satojen miljoonien eurojen maataloustuet EU:n tulevassa ns. "monivuotisessa rahoituskehyksessä". Perussuomalaisten meppi Laura Huhtasaari sanoo EU:n tuhoavan Suomen maatalouden ja vaatii eroa EU:sta.

    • Anonyymi

      Bryssel eu määrää kuinka paljon suomi saa maataloustukeen vuosittan HUOM! Omia maksamiaan suomalaisten verorahoja. Tänävuonna 1.6 miljardia suomi maksaa nettona eu:lle suomalaisten veronmaksajien rahaa.

    • Anonyymi

      Suomessa jo valtava määrä työttömiä maahanmuuttajia

      Purran mukaan kouluttamaton henkilö ei ole yhteiskunnallemme kokonaisvaikutuksiltaan juuri yhtään sen hyödyllisempi, saipa hän jäädä maahan suojeluaseman tai matalapalkkatyötä tekevän statuksella.

      – Taloudellisten ja muiden maahanmuuton ongelmien kannalta on yhdentekevää, mitä pääasiassa kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien oleskeluluvissa lukee.

      – Tiedämme tilastojen ja tutkimusten perusteella, että tällaiset maahanmuuttajat kuormittavat sosiaalijärjestelmää ja palveluita, ja mikäli työllistyvät, työllistyvät yleensä vahvasti tuetusti tai matalapalkkamarkkinoille tai maahanmuuttokoneiston sisään. Ja maassa on jo valtava määrä työttömiä maahanmuuttajia. Maahanmuuttajien koulutustaso on matala, myös seuraavilla sukupolvilla, tulot eivät kehity, ja he ovat kantaväestöön nähden huomattavan pienituloisia ja tukiriippuvaisia, Purra selittää.

      Vasta julkaistun Suomen Perustan selvityksen mukaan humanitaarisin perustein maahan tulleiden kohdalla toimeentulotukien määrät ovat vielä 20 vuoden maassaolon jälkeen 15-kertaiset kantaväestöön nähden.

      • Anonyymi

        Kyllä on hirveätä paskanjauhantaa! Rasistista perussuomalaiskokoomuslaista kitinää!
        Vänrikki Nappula hokee ja Kalkkunakaula nieleskelee kuinka maahanmuuttajat saavat
        yhteiskunnalta ilmaista rahaa! Summat vääristeltyjä! Ei kukaan järkevä ihminen usko!😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on hirveätä paskanjauhantaa! Rasistista perussuomalaiskokoomuslaista kitinää!
        Vänrikki Nappula hokee ja Kalkkunakaula nieleskelee kuinka maahanmuuttajat saavat
        yhteiskunnalta ilmaista rahaa! Summat vääristeltyjä! Ei kukaan järkevä ihminen usko!😂

        Kyllä järkevät ihmiset uskoo, koska lookisesti ajatellen asia on juuri noin miten Purra sanoo. Vähemmän fiksut ihmiset hokee "tuohan on rasismia". Kerro sensijaan faktoja miten ja mihin perustat tietosi esim. "Summat vääristeltyjä"?


    • Anonyymi

      Rahaa on. Ei olla kipeitä eikä köyhiä.

      Eri asia sitten onkin kun etsitään rahoja suomalaisen arjen parantamiseen. Tulihan niitä, tosin toiseen suuntaan. Muun muassa polttoaineen veronkorotus ja muut veronkorotukset.

      Hallitus sijoittaa nämäkin verovarat maailman parantamiseen. Ei oman maan kansalaisen, joka lystin maksaa.

    • Anonyymi

      Reilu viikko takaperin sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) kertoi halusta "perheettömien lasten" vastaanottamiseksi Suomeen laittomien siirtolaisten leireiltä Kreikasta. Nyt ilmoitetaan, että lasten lisäksi Suomeen vastaanotetaan myös aikuisia ja kaikkialta Välimeren alueelta.

    • Anonyymi

      Kokonaiskulut miljardiluokkaan?
      Koko vuoden vastaanottotoiminnan hinta per henkilö oli viime vuonna keskimäärin 20 368 euroa. Turvapaikanhakemuksen käsittelyn tavoiteaika oli puoli vuotta. Yhden turvapaikkapäätöksen omakustannehinnaksi tuli 1 593 euroa.

      Vastaanottotoiminnan kokonaiskulut vuonna 2014 olivat 62 miljoonaa euroa.

      Turvapaikanhakijoita tuli Suomeen tuolloin yhteensä 3 651. Tänä vuonna määrän ennustetaan kohoavan 50 000:een. Edellisvuoden suhdeluvuista laskemalla vuoden 2015 vastaanottokulut nousisivat lähelle miljardia tai jopa sen yli.

      Vaikka yhtä hakijaa koskevat kulut saataisiin tehostamalla pienemmiksi, on selvää, että koko vastaanottotoiminnan hintalappu tulee nousemaan aivan uusiin sfääreihin.

      Valtion talousarvioesityksessä vastaanottotoimintaan on budjetoitu tälle vuodelle 54 miljoonaa ja ensi vuodelle 118 miljoonaa euroa. Sisäministeriön mukaan kumpikaan summa ei riitä, vaan lisärahaa tarvitaan.

      • Anonyymi

        Aivan sama. Natsipuoluetra en tule koskaan äänestämään.


    • Anonyymi

      EU leikkaa maataloustukia – Suomelle tulossa 400 miljoonan euron lisälasku

      • Anonyymi

        Onpa hyvä asia se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa hyvä asia se.

        PR taas asialla.


    • Anonyymi

      Kun eu leikkaa maataloustukia,niin suomalaiset veronmaksajat joutuu jälleen kompesoimaan senkin vajauksen.

    • Anonyymi

      Onko nämä nykyiset päättäjät olleet valintansa jälkeen kertaakaan huolissaan omasta kansasta ,toiveena varmaan että meitä kuolisi mahdollisimman paljon että voisi tuoda lisää niitä tuottavia kultamunia!

    • Anonyymi

      Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen on osallistunut tällä viikolla Euroopan parlamentin Keski-Amerikka-valtuuskunnan vierailulle El Salvadoriin ja Hondurasiin ja tavannut Keski-Amerikan maiden poliittisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Hakkaraisen mukaan Euroopan maiden tulisi ottaa oppia Keski-Amerikasta alueellisen yhteistyön järjestämisessä ja hajottaa Euroopan unioni.

      Teuvo Hakkarainen on toiminut vapaaehtois- ja keikkapohjalta Keski-Amerikassa 30 vuotta metsäteollisuuden tehtävissä. Hän puhuu espanjaa ja tuntee paikallisen kulttuurin. Hän tiedostaa alueen suuret ongelmat, mutta ottaisi mallia siinä, miten alueen maat ovat järjestäneet keskinäiset suhteensa Keski-Amerikan integraatiojärjestelmä SICA:n puitteissa.

      Hakkaraisella oli tiistaina San Salvadorissa mahdollisuus tavata Keski-Amerikan integraatiojärjestelmä SICA:n pääsihteeri Vinicio Cerezo. Tapaaminen vahvisti hänen EU-vastaisia asenteitaan.

      – Keski-Amerikassa integraatio ei ole itseisarvo, vaan sitä pidetään käytännöllisenä välineenä osana kansainvälistä yhteistyötä. SICA-yhteistyö toimii konsensusperiaatteella eli kaikkien jäsenmaiden tulee hyväksyä ehdotukset, Hakkarainen luettelee Keski-Amerikan yhteistyön hyviä puolia.

      EU vienyt Suomen itsenäisyyden

      Keski-Amerikassa olisi Hakkaraisen mukaan paremmat edellytykset luoda alueen yksi yhteinen valtio. Eurooppa on siihen hänen mukaansa kielellisesti, kulttuurisesti, poliittisesti ja taloudellisesti liian hajanainen.

      Parhaillaan Hondurasin Tegucigalpassa oleva Hakkarainen näkee EU-eliitin pyrkivän luomaan suurvallan ilman minkäänlaista uskottavuutta tai kansalaisten hyväksyntää. Hänen mukaansa Yhdistyneen kuningaskunnan EU-ero osoitti kuitenkin EU-jäsenmaille muutoksen olevan mahdollinen.

      – EU:sta on tullut loputon rahareikä, joka on vienyt Suomeltakin itsenäisyyden. Byrokraattista hirviötä on mahdoton uudistaa, joten Suomen tulisi valmistautua eroamaan siitä mahdollisimman pian, vaatii Hakkarainen.

      • Anonyymi

        Heh, ai se pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta tuomion saanut vanha tenukeppi Hakkarainen, no sen sanomisilla tai mielipiteillä ei ole mitään merkitystä tai vaikutusta yhtään mihinkään.


      • Anonyymi

        Juopolle uudet kasetit.
        Teuvo Hakkarainen hankki Hondurasista uudet hampaat.
        Remontti maksoi Hakkaraisen mukaan 12 000 euroa. Hän arvioi, että Suomessa yhden implantin hinnaksi olisi tullut 3 700 euroa.

        Hakkaraisen mukaan hampaat ovat hyvät, ja pihviäkin voi jo syödä. Europarlamentaarikon hymy vaikuttaa nyt puhtaan valkealta, mutta pientä viilausta ”legot” silti kaipaavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heh, ai se pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta tuomion saanut vanha tenukeppi Hakkarainen, no sen sanomisilla tai mielipiteillä ei ole mitään merkitystä tai vaikutusta yhtään mihinkään.

        Turvapaikanhakijatilanne on vähintään melko suuri uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle.

        Tätä mieltä on 79 prosenttia Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista. Lähes joka neljännen mielestä uhka on erittäin suuri.

        Poliisien tuomio Suomen maahanmuuttopolitiikalle on tyly.

        Joka kolmannen vastaajan mielestä maahanmuuttopolitiikka viimeisen vuoden aikana on onnistunut erittäin huonosti. Lähes puolet arvioi onnistumisen melko huonoksi. Korkeintaan melko hyvän arvion antaa alle 20 prosenttia vastaajista. Tornion järjestelykeskus saa kuitenkin kiitosta.

        Mistä sitten ollaan huolissaan?

        Perusteluissa korostuu se, että maahantulijoiden henkilöllisyyksiä tai taustoja ei pystytä varmasti selvittämään. Moni uskoo, että joukossa on terroristijärjestö Isiksen edustajia. Siten myös terrori-iskujen mahdollisuus pelottaa.

        Vastauksissa mainitaan, että tulijoissa on paljon poliisi- ja sotilastaustaisia. Samoin mietityttää tulijoiden kulttuuritausta ja se, että naisia ei kunnioiteta. Esille nostetaan myös se, että toimettomuudesta ja turhautumisesta voi pitemmällä aikavälillä seurata esimerkiksi jengiytymistä.

        Poliisit kertovat näkevänsä jo nyt työssään aiemman kotouttamisen epäonnistumisia. Niiden pelätään lisääntyvän. Uhkakuvana ovat Ruotsin esimerkin mukaiset lähiöt, joihin poliisikaan ei uskalla mennä. Yhtälö on hankala, kun poliisit kamppailevat resurssiensa riittävyyden kanssa.

        Monissa vastauksissa kerrotaan vastaanottokeskusten levottomuuksista, joihin poliisin pitää sitoa monia partioita kerralla. Myös seksuaalisen ahdistelun pelätään lisääntyvän kesää kohti.

        Polttopulloiskujen kaltaista rasistista rikollisuutta noin puolet vastaajista pitää vähintään melko suurena turvallisuusuhkana. Toinen puoli pitää sitä korkeintaan vähäisenä uhkana. Suurimmassa osassa avoimia vastauksia iskuja pidetään yksittäisten humalaisten hölmöilynä.

        Katupartioista poliisit eivät lisäturvaa hae. Lähes puolet katsoo, että turvapaikanhakijatilanteella perustellut katupartiot tuovat kaduille lisää turvattomuutta. Vain joka kymmenennen mielestä ne lisäävät turvallisuutta.

        Yleisesti toivotetaan kuitenkin tervetulleiksi esimerkiksi vanhempien tai yrittäjien perinteiset naapurustovahdit. Sen sijaan tunnuksiin pukeutuneita partioita pidetään arveluttavina.

        Poliisien näkemykset käyvät ilmi LM:n suuresta poliisikyselystä, johon vastasi noin joka kolmas suomalainen poliisimies. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 489 poliisia. Vastausprosentti oli noin 37. Poliisit kertoivat kyselyssä henkilökohtaisia mielipiteitään. Siihen sai vastata myös nimettömänä. Kyse ei ole poliisin virallisesta linjasta.

        Katso kaikki poliisien vastaukset kyselyyn

        Tausta: Näin kysely tehtiin
        Lännen Media toteutti suuren poliisikyselyn yhteistyössä Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) kanssa.

        SPJL lähetti Lännen Median kysymykset poliisiyhdistysten 7 580 jäsenelle. Vastausta pyydettiin kaikilta poliisimiehiltä.

        Poliisimies tarkoittaa poliisitehtävissä olevaa poliisihallinnon virkamiestä poliisivaltuuksin. Poliisimiehiä on Suomessa noin 7 300, joista 7 000 kuuluu liittoon.

        Kyselyyn vastasi 2 489 poliisimiestä.

        Virheellisenä palautui 217 vastausta, joista poliisien osuus on arviolta 200.

        Vastausprosentti oli noin 37.

        Kaikista poliisimiehistä kyselyyn vastasi noin joka kolmas.

        Kysely toteutettiin Webropol-kyselyohjelmalla. Siihen sai vastata myös nimettömästi.

        Vastausaikaa kyselyyn oli 1.–8.2.


        Päivän uutiset
        Pysy ajan tasalla uutisista. Tilaa Aamulehden maksuton uutiskirje.
        0 Osallistu keskusteluun
        Kommentit (0)
        Luetuimmat
        Päivä
        1
        Myös Mikkelissä koronavirusepäily – Jyväskylässä tutkitulla ei ollut tartuntaa
        2
        VTT tyhjensi työtilan koronavirusepäilyn vuoksi Espoossa – kotiin lähetettiin 50 henkilöä
        3
        Tampereen Pispalassa myydään 14 neliön erikoista miniasuntoa käytetyn katumaasturin hinnalla: ”Tämä on erittäin harvinaista”
        4
        Koronavirus alkaa kuin mikä tahansa flunssa – kaksi oleellisen tärkeää asiaa erottaa muista
        5
        Suomessa todettiin toinen koronavirustartunta: Potilas hoidossa HUSissa – tämä sairastumisesta tiedetään


      • Anonyymi

        Tämä kommnetti kylläkin kuuluu anonyymikirjoittajalle Heh,ai se pahoinpitelystä jne..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turvapaikanhakijatilanne on vähintään melko suuri uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle.

        Tätä mieltä on 79 prosenttia Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista. Lähes joka neljännen mielestä uhka on erittäin suuri.

        Poliisien tuomio Suomen maahanmuuttopolitiikalle on tyly.

        Joka kolmannen vastaajan mielestä maahanmuuttopolitiikka viimeisen vuoden aikana on onnistunut erittäin huonosti. Lähes puolet arvioi onnistumisen melko huonoksi. Korkeintaan melko hyvän arvion antaa alle 20 prosenttia vastaajista. Tornion järjestelykeskus saa kuitenkin kiitosta.

        Mistä sitten ollaan huolissaan?

        Perusteluissa korostuu se, että maahantulijoiden henkilöllisyyksiä tai taustoja ei pystytä varmasti selvittämään. Moni uskoo, että joukossa on terroristijärjestö Isiksen edustajia. Siten myös terrori-iskujen mahdollisuus pelottaa.

        Vastauksissa mainitaan, että tulijoissa on paljon poliisi- ja sotilastaustaisia. Samoin mietityttää tulijoiden kulttuuritausta ja se, että naisia ei kunnioiteta. Esille nostetaan myös se, että toimettomuudesta ja turhautumisesta voi pitemmällä aikavälillä seurata esimerkiksi jengiytymistä.

        Poliisit kertovat näkevänsä jo nyt työssään aiemman kotouttamisen epäonnistumisia. Niiden pelätään lisääntyvän. Uhkakuvana ovat Ruotsin esimerkin mukaiset lähiöt, joihin poliisikaan ei uskalla mennä. Yhtälö on hankala, kun poliisit kamppailevat resurssiensa riittävyyden kanssa.

        Monissa vastauksissa kerrotaan vastaanottokeskusten levottomuuksista, joihin poliisin pitää sitoa monia partioita kerralla. Myös seksuaalisen ahdistelun pelätään lisääntyvän kesää kohti.

        Polttopulloiskujen kaltaista rasistista rikollisuutta noin puolet vastaajista pitää vähintään melko suurena turvallisuusuhkana. Toinen puoli pitää sitä korkeintaan vähäisenä uhkana. Suurimmassa osassa avoimia vastauksia iskuja pidetään yksittäisten humalaisten hölmöilynä.

        Katupartioista poliisit eivät lisäturvaa hae. Lähes puolet katsoo, että turvapaikanhakijatilanteella perustellut katupartiot tuovat kaduille lisää turvattomuutta. Vain joka kymmenennen mielestä ne lisäävät turvallisuutta.

        Yleisesti toivotetaan kuitenkin tervetulleiksi esimerkiksi vanhempien tai yrittäjien perinteiset naapurustovahdit. Sen sijaan tunnuksiin pukeutuneita partioita pidetään arveluttavina.

        Poliisien näkemykset käyvät ilmi LM:n suuresta poliisikyselystä, johon vastasi noin joka kolmas suomalainen poliisimies. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 489 poliisia. Vastausprosentti oli noin 37. Poliisit kertoivat kyselyssä henkilökohtaisia mielipiteitään. Siihen sai vastata myös nimettömänä. Kyse ei ole poliisin virallisesta linjasta.

        Katso kaikki poliisien vastaukset kyselyyn

        Tausta: Näin kysely tehtiin
        Lännen Media toteutti suuren poliisikyselyn yhteistyössä Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) kanssa.

        SPJL lähetti Lännen Median kysymykset poliisiyhdistysten 7 580 jäsenelle. Vastausta pyydettiin kaikilta poliisimiehiltä.

        Poliisimies tarkoittaa poliisitehtävissä olevaa poliisihallinnon virkamiestä poliisivaltuuksin. Poliisimiehiä on Suomessa noin 7 300, joista 7 000 kuuluu liittoon.

        Kyselyyn vastasi 2 489 poliisimiestä.

        Virheellisenä palautui 217 vastausta, joista poliisien osuus on arviolta 200.

        Vastausprosentti oli noin 37.

        Kaikista poliisimiehistä kyselyyn vastasi noin joka kolmas.

        Kysely toteutettiin Webropol-kyselyohjelmalla. Siihen sai vastata myös nimettömästi.

        Vastausaikaa kyselyyn oli 1.–8.2.


        Päivän uutiset
        Pysy ajan tasalla uutisista. Tilaa Aamulehden maksuton uutiskirje.
        0 Osallistu keskusteluun
        Kommentit (0)
        Luetuimmat
        Päivä
        1
        Myös Mikkelissä koronavirusepäily – Jyväskylässä tutkitulla ei ollut tartuntaa
        2
        VTT tyhjensi työtilan koronavirusepäilyn vuoksi Espoossa – kotiin lähetettiin 50 henkilöä
        3
        Tampereen Pispalassa myydään 14 neliön erikoista miniasuntoa käytetyn katumaasturin hinnalla: ”Tämä on erittäin harvinaista”
        4
        Koronavirus alkaa kuin mikä tahansa flunssa – kaksi oleellisen tärkeää asiaa erottaa muista
        5
        Suomessa todettiin toinen koronavirustartunta: Potilas hoidossa HUSissa – tämä sairastumisesta tiedetään

        Karpolla on taasen asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turvapaikanhakijatilanne on vähintään melko suuri uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle.

        Tätä mieltä on 79 prosenttia Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista. Lähes joka neljännen mielestä uhka on erittäin suuri.

        Poliisien tuomio Suomen maahanmuuttopolitiikalle on tyly.

        Joka kolmannen vastaajan mielestä maahanmuuttopolitiikka viimeisen vuoden aikana on onnistunut erittäin huonosti. Lähes puolet arvioi onnistumisen melko huonoksi. Korkeintaan melko hyvän arvion antaa alle 20 prosenttia vastaajista. Tornion järjestelykeskus saa kuitenkin kiitosta.

        Mistä sitten ollaan huolissaan?

        Perusteluissa korostuu se, että maahantulijoiden henkilöllisyyksiä tai taustoja ei pystytä varmasti selvittämään. Moni uskoo, että joukossa on terroristijärjestö Isiksen edustajia. Siten myös terrori-iskujen mahdollisuus pelottaa.

        Vastauksissa mainitaan, että tulijoissa on paljon poliisi- ja sotilastaustaisia. Samoin mietityttää tulijoiden kulttuuritausta ja se, että naisia ei kunnioiteta. Esille nostetaan myös se, että toimettomuudesta ja turhautumisesta voi pitemmällä aikavälillä seurata esimerkiksi jengiytymistä.

        Poliisit kertovat näkevänsä jo nyt työssään aiemman kotouttamisen epäonnistumisia. Niiden pelätään lisääntyvän. Uhkakuvana ovat Ruotsin esimerkin mukaiset lähiöt, joihin poliisikaan ei uskalla mennä. Yhtälö on hankala, kun poliisit kamppailevat resurssiensa riittävyyden kanssa.

        Monissa vastauksissa kerrotaan vastaanottokeskusten levottomuuksista, joihin poliisin pitää sitoa monia partioita kerralla. Myös seksuaalisen ahdistelun pelätään lisääntyvän kesää kohti.

        Polttopulloiskujen kaltaista rasistista rikollisuutta noin puolet vastaajista pitää vähintään melko suurena turvallisuusuhkana. Toinen puoli pitää sitä korkeintaan vähäisenä uhkana. Suurimmassa osassa avoimia vastauksia iskuja pidetään yksittäisten humalaisten hölmöilynä.

        Katupartioista poliisit eivät lisäturvaa hae. Lähes puolet katsoo, että turvapaikanhakijatilanteella perustellut katupartiot tuovat kaduille lisää turvattomuutta. Vain joka kymmenennen mielestä ne lisäävät turvallisuutta.

        Yleisesti toivotetaan kuitenkin tervetulleiksi esimerkiksi vanhempien tai yrittäjien perinteiset naapurustovahdit. Sen sijaan tunnuksiin pukeutuneita partioita pidetään arveluttavina.

        Poliisien näkemykset käyvät ilmi LM:n suuresta poliisikyselystä, johon vastasi noin joka kolmas suomalainen poliisimies. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 489 poliisia. Vastausprosentti oli noin 37. Poliisit kertoivat kyselyssä henkilökohtaisia mielipiteitään. Siihen sai vastata myös nimettömänä. Kyse ei ole poliisin virallisesta linjasta.

        Katso kaikki poliisien vastaukset kyselyyn

        Tausta: Näin kysely tehtiin
        Lännen Media toteutti suuren poliisikyselyn yhteistyössä Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) kanssa.

        SPJL lähetti Lännen Median kysymykset poliisiyhdistysten 7 580 jäsenelle. Vastausta pyydettiin kaikilta poliisimiehiltä.

        Poliisimies tarkoittaa poliisitehtävissä olevaa poliisihallinnon virkamiestä poliisivaltuuksin. Poliisimiehiä on Suomessa noin 7 300, joista 7 000 kuuluu liittoon.

        Kyselyyn vastasi 2 489 poliisimiestä.

        Virheellisenä palautui 217 vastausta, joista poliisien osuus on arviolta 200.

        Vastausprosentti oli noin 37.

        Kaikista poliisimiehistä kyselyyn vastasi noin joka kolmas.

        Kysely toteutettiin Webropol-kyselyohjelmalla. Siihen sai vastata myös nimettömästi.

        Vastausaikaa kyselyyn oli 1.–8.2.


        Päivän uutiset
        Pysy ajan tasalla uutisista. Tilaa Aamulehden maksuton uutiskirje.
        0 Osallistu keskusteluun
        Kommentit (0)
        Luetuimmat
        Päivä
        1
        Myös Mikkelissä koronavirusepäily – Jyväskylässä tutkitulla ei ollut tartuntaa
        2
        VTT tyhjensi työtilan koronavirusepäilyn vuoksi Espoossa – kotiin lähetettiin 50 henkilöä
        3
        Tampereen Pispalassa myydään 14 neliön erikoista miniasuntoa käytetyn katumaasturin hinnalla: ”Tämä on erittäin harvinaista”
        4
        Koronavirus alkaa kuin mikä tahansa flunssa – kaksi oleellisen tärkeää asiaa erottaa muista
        5
        Suomessa todettiin toinen koronavirustartunta: Potilas hoidossa HUSissa – tämä sairastumisesta tiedetään

        Aika vanha kopio, mut sillä mennään.


    • Anonyymi

      Katri Kulmunin lääke kansalaisten korona-pelkoon: ”Kun muistaa pestä kädet, on monelta turvassa” Kulmuni on hyvin noudattanutkin käsienpesua vaalilupauksien muodossa.

    • Anonyymi

      Suomi myöntää loppuvuoden kehitysavun tukipäätöksissä 5,45 miljoonan euron summan Afrikan kriisien helpottamiseen. Asiasta kertoi ulkoministeriö maanantaina.

      Yhteensä Suomi on kuluneen vuoden aikana myöntänyt humanitaarista apua 72,5 miljoonaa euroa. Eniten tukea on ohjattu YK:n pakolaisjärjestölle UNHCR:lle, joka on saanut 20 miljoonaa euroa. Kohdemaista eniten tukea on saanut Syyria, jonka kriisin hoitoon on myönnetty 12,6 miljoonaa euroa.

      Jemenissä Suomi on tänä vuonna tukenut humanitaarista avustustyötä kolmella miljoonalla eurolla.
      Suomalaisille köyhille ei (HURSTILLE) eikä vanhustenhuoltoon senttiäkään.

    • Anonyymi

      Miten kauan Suomen järkevä osa kansasta katsoo tämän viherpunikki hallituksen Suomea tuhoavaa toimintaa ennenkuin turvautuu vaikka voimatoimiin lopettaakseen tämän paskan?

      • Anonyymi

        Öö... noin suurin piirtein yhtä kauan kuin se jaksoi katsoa porvarihallituksien Suomea tuhoavaa toimintaa, eli melkein toistakymmentä vuotta.


    • Anonyymi

      Suomi myöntää loppuvuoden kehitysavun tukipäätöksissä 5,45 miljoonan euron summan Afrikan kriisien helpottamiseen. Asiasta kertoi ulkoministeriö maanantaina.

      Yhteensä Suomi on kuluneen vuoden aikana myöntänyt humanitaarista apua 72,5 miljoonaa euroa. Eniten tukea on ohjattu YK:n pakolaisjärjestölle UNHCR:lle, joka on saanut 20 miljoonaa euroa. Kohdemaista eniten tukea on saanut Syyria, jonka kriisin hoitoon on myönnetty 12,6 miljoonaa euroa.

      Jemenissä Suomi on tänä vuonna tukenut humanitaarista avustustyötä kolmella miljoonalla eurolla.

      hurstille ei centtiäkään

    • Anonyymi

      Marin ja Ohisalo ovat jo saaneet solutettua väkensä hallintoon, tervejärkiset on savustettu sivuun ja suomi on menetetty. Asiaa voisi verrata syöpään, tai Italian mafiaan. Venäjä ei saanut miehitettyä Suomea aikoinaan, kiitos yhtenäisen kansan, nyt suomi miehitetään ja tuhotaan taloudellisesti järjettömällä maahanmuutolla, kansan katsellessa sivusta. Suunta on oikein, tyhmää kansaa on satutettava, mielenkiinnolla odotan herääkö tämä kansa koskaan, en usko että herää. Kun Marin ja Ohisalo huomaa kammottavan virheensä, he siirtyvät hyvään hyväsisar virkaan ja suomen heikoimmat kärsii. Aivan, kuin Liikanen ja Rehn aikoinaan, aivan samoin.

    • Anonyymi

      Ei huolta, onhan meillä Mama Africa. Ja Kittilässä Kukkulan Kuningatar!!

    • Anonyymi

      Valtion ja kuntien rahat alkavat olla totaalisen loppu.Pakolaisiin menee valtava määrä rahaa eikä sitä myönnetä.Tätä yritetään jatkuvasti paikata nostamalla veroja.Kaikki jotka osaavat vähänkin matematiikkaa ymmärtävät että tämä on tuhon tie.Siksi kannattaa äänestää Perussuomalaisia ainut puolue kun on aidosti tätä hulluutta vastaan.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe