Nopea ilmaston muutos on mahdollinen, jopa todennäköinen

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja pöh.
      Tyypillistä alarmismihömppää.

      • Anonyymi

        Tuo ei ehkä ollut alarmistihömppää. Valitettavasti en osaa Saksaa kuin sen verran että tunnistin kielen. Tuossa jutussa voi olla kysymys nopeista luontaisista vaiheteluista.

        Olen nähnyt ilmastotieteen 2000 vuoden käyrän. Siinä on useita nopeita nousuja ja laskuja. Niitä on siis ollut ennenkin ilman ihmisen vaikutuista. Ei tässä nykyajassa ole mitään poikeuksellista. Maallikkoalarmistit on vaan aivan sekaisin.

        Ei ilmastoasiantuntijaksi tulla sillä tavalla, että niellään kritiikittömästi muiden maallikoiden väitteitä. Joutuu tekemään todella töitä, ja olemaan kriittinen sen suhteen mihin uskoo ja mihin ei.

        Kun itse aloin aiheeseen tutustua jol 1960 luvulla kriittisyys on pelannut koko ajan. Niillä jotka on heränneet vasta tällä vuosikymmenellä se ei pelaa. 1970 luvulla ennustettioin jääkautta.

        Sitten 1970 luvun lopulla joku alkoi ennustamaan lämpenemistä. Minä olen vain seuraillut tilannetta 1917 vuoteen asti. Silloin oli lehdessä kolumni ilmastonmuutoshömppää vastaan.

        Juttu oli niin asiantunteva, että soitin sen kirjoittajalle, ja kysyin että mikähän oli CO2 taso 1800 luvulla ja mikä on kuolemanraja kasveilla. Hän otti selvää ja laittoi kolumnin otsikolla: Hiilidioksidipäästöt pelastaa ihmiskunnan.

        Siitä nousikin niin suuri meteli, että piti muuttaa puhelinnumerot salaisiksi. Alarmistileiri alkoi riehumaan oikein urakalla. Myöhemmin sain kyllä häneen yhteyden työpaikan kautta. Hän oli erittäin kyllästynyt siihen, ettei valtavirtaa vastaan mahda mitään.

        Nyt niitä jotka on valtavirtaa vastaan on jo paljon. 40 % kansasta vastustaa nykymenoa. Professori Korhola varoitti katastrofiuutisoinnin seurauksista jo 2013 vuonna luennolla.

        Hänen ennusteensa on käynyt toteen. Jo puolet kansasta on tympääntynyt koko ilmastoaiheeseen. Koska alkaa avoin kapina. Ennenpitkää se alkaa. Persujen suosio johtuu paljolti heidän eriävästä ilmastokannastaan.


    • Anonyymi

      Ja pöh.
      Tyypillinen denialistikommentti.

    • Anonyymi

      Siinä n-tv:n artikkelissä on pääsoin kysymys tutkimuksista, jotka jääkairauksilla ja sedimenttitutkimuksilla on pyritty löytämään ja ajoittamaan ilmastomuutokset yli 10.000 vuoden ajalta. Ennenkaikki on siinä ollut tärkeä muutosten nopeus.
      Elämme juuri sellaisessa jaksossa joss itse aiheutettut muutokset johtavat toistaiseksi tunnetussa ajassa ja nopeudessa hyvin suurinkin muutoksiin. Juuri sellaisia on voitu naillä tutkimuksilla todettaa.

      t. sama ulkomaalainen

      PS: kannattaa muuten tranlatorilla kääntää koko kirjoituksen suomeksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe