Mainio päätös Tupakkivero nousee

Anonyymi

Paras päätös uudelta hallitukselta,tupakkivero nousee! Nousisi vain kunnolla! Nämä haisevat höyryveturit ehkä vähentäisivät ikävää tapaansa. Ja vielä natsat luontoon,hölmöjäkin vielä ovat!

7 kommenttia

Vastaukset

 • Nousis vain alkohooliverokin, sillä eihän nyt viinaksia maistella jos ei sauhuille lähetä ryypyn jälkeen.Kuuluvat nääs yhteen niinkuin siitin ja vulva. Jos on varaa nautiskella kummastakin haittaaineesta, niin sekös varattomia potuttaa.

 • Onneksi Ruottin puolelta saa halpaa nuuskaa ja tupakkaa.
  Hölmöä on veroja liian korkealle nostaa!

  • Eikait se nyt halpaa ole


 • Mitäpä tuo haittaa, eihän juurikaan kukaan enää tupakkaa polta ja loputkin heittävät moisen tupruttelun ja hyvä niin. Ihminen kun sivistyy niin tiedostaa tupakanpolton vaarat ja sen pahan hajun ja rahan tuhlauksen. Koulutus lisää savuttomuutta, vain syrjäytyneet ja vähän opiskelleet hassaavat olemattomat tulonsa tupakkaan.

  • Olipa kommentti,sivistyneet ei tupakoi? Olet hyvä luokittamaan ihmiset vaikka ihminen on aina ihminen,oli sen koulutuspohja mikä hyvänsään,tunnet varmaan jonkinlaista ylemmyyden tunnetta ja oletat olevasi parempi ihminen kuin monet muut?Olet varmaan urasi huipulla ja etkä tervehdi tupakoivaa sukulaistasi tai tuttavaasi jos muut näkevät?Ajatusmaailmasi kaipaisi korjaamista ainoa asia missä olet oikeassa, tupakointi on turhaa ja epäterveellistä muu ajattelutapasi on syvältä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olipa kommentti,sivistyneet ei tupakoi? Olet hyvä luokittamaan ihmiset vaikka ihminen on aina ihminen,oli sen koulutuspohja mikä hyvänsään,tunnet varmaan jonkinlaista ylemmyyden tunnetta ja oletat olevasi parempi ihminen kuin monet muut?Olet varmaan urasi huipulla ja etkä tervehdi tupakoivaa sukulaistasi tai tuttavaasi jos muut näkevät?Ajatusmaailmasi kaipaisi korjaamista ainoa asia missä olet oikeassa, tupakointi on turhaa ja epäterveellistä muu ajattelutapasi on syvältä.

   On se minunkin mielestäni faktatietoa, että koulutus lisää tietämystä ja edelleen tieto iskostuu päähän, että tupakanpoltto on terveydelle haitaksi.

   Ihan omalta kohdaltani voin kertoa, että meitä on 5 sisarusta ja kaikilla aviomies ja yksikään meistä kymmenestä ei tupakoi. Olemme ns suuren ikäluokan edustajia ja meilla on yhteensä 12 lasta ja vain yksi näistä sauhuttelee. Kaikki lapsemme ovat kouluttautuneet, on lääkäri, useita insinöörejä ja maistereita ja vain yksi todellakin on tupakoitsija, hän on taiteentekijä vaikka on kouluttautunut amk:n puolella it -osaajaksi. Olen ihan samaa mieltä, että kouluttautuneempi väestön osa ei polta tupakkaa siinä määrin kuin muut..

   Ei kait se, että toteaa päivänselvät faktat, tee ihmisestä ylimielistä. Yllä oleva vain vetaisi palkokasvin nessuunsa, kun ei halunnut tunnustaa sitä tosiseikkaa, että nykypäivän tupakoitsijat löytyy alemmista sosiaaliluokista, taiteilijoista ja naisista tupakoi vain 18 %, miehistä hiukan yli 30 %. Miestupakoitsijoissa on paljon perheettömiä, työttömiä sekä koulunsa keskeyttäneitä tilastojen mukaan.

   Tosi on tosi, eikä se muutu miksikään vaikka kuinka kirjoittelet oletuksiasi! Olen kyllä siinä mielessä parempi ihminen, että olen tyytyväinen siihen, että en ole koskaan tupakoinut eikä lähipiirinikään sitä tee.Turha ja kallis harrastus, pilaa terveyden sekä haisee erittäin pahalle ja se haju tarttuu kaikkialle ,ihoon, vaatteisiin, hiuksiin jne.


 • kaupungin pitää nyt antaa tilissä hoitajille kompensaatiota

  vielä on tumppipullot ulkona

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.